- 25 Nisan 2009
- 34.338
- 39.807
- 1.123
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #24.281
yok canım bende tık yok..ben dogurmıyacagım galıba...dilek hergün doğum haberini okuycam die bakıyorum ama maşşallah hala tık yokinş kolay bi doğum olur Allah hepimizin yardımcısı olsunn
canım benı doguma almadı doktopr...dilekcim sen dün gelmeyince bende doğumamı aldılar seni diye düşünmeye başlamıştım rüyama bile girdi bugece:90:
herşeyde yolundaymış maşallah bebişin kilosuda çok iyi
benimkinin kilosunu söylemedi dün ya herzaman ben sormadan söylerdi bu defa söylemedi bende o söyler diye sormadım kaldı öyle
haftaya soracam artık doğmazsa bebişim gerçi pek doğacak bi hali yok
annem geliyo pazartesi çoookk mutluyumm
canım sen dogur..ruyanda gorursun alısverısı...bende vitrinleri gördükce deli oluyorum
felaket bi alışveriş yapma hissi var içimde
bi doğurayım bigün akşama kadar alışveriş yapacam
hahahahahahVücut bakımı diyince sen aklıma rüyam geldi.Ebru şallının yanına pilates yapmaya gitmişim.Şu kalçalarımın büyüklüğüne bak diye dert yanıyordum.Pilates yapacaktık birlikte
gunaydıngüzel anneler nasılsınız ıyıdır ınsallah herkes dört gözle dogurmanızı ve bizekatılmanızı beklıyoruz kızımla:)dun gece sonunda yorgunluktan baygın düştüm resmen uykusuzluk cok fena hazırlayın kendınızı:)eşim ilgilendı saat 10 da yattım 2 ye kadar bakmıs melegımıze ek mamasını vermıs altını değiştirmiş ben bırazcık dinleneyım dıye baba kız takılmıslar bende saat 2 de kalkıp emzırdım tekrar popoya baktık calısmısmı dıye:) sonra uykuya yattık 4 bucukta tekrar emmeye kalktık alt actık 6 bucukta tekrar emmeye kalktık işte böle minikler herseyı degıstırıyor buarada bızım yarı kırkımız oldukayınvalıdemle annem Elifimle benım 40 yıkamamı yaptılar gecen günöptuk hepinizi
gunaydıngüzel anneler nasılsınız ıyıdır ınsallah herkes dört gözle dogurmanızı ve bizekatılmanızı beklıyoruz kızımla:)dun gece sonunda yorgunluktan baygın düştüm resmen uykusuzluk cok fena hazırlayın kendınızı:)eşim ilgilendı saat 10 da yattım 2 ye kadar bakmıs melegımıze ek mamasını vermıs altını değiştirmiş ben bırazcık dinleneyım dıye baba kız takılmıslar bende saat 2 de kalkıp emzırdım tekrar popoya baktık calısmısmı dıye:) sonra uykuya yattık 4 bucukta tekrar emmeye kalktık alt actık 6 bucukta tekrar emmeye kalktık işte böle minikler herseyı degıstırıyor buarada bızım yarı kırkımız oldukayınvalıdemle annem Elifimle benım 40 yıkamamı yaptılar gecen günöptuk hepinizi
merhaba herkese
cnm banyonuzu yapmışsınız 20 kırkınız hayırlı olsun cnm
benim yarım kontrol var doğum tarihi belli olacak heyecan basmaya başladı....
Selam kızlar ben biraz daha toparlandım dünden beri ilk kez kızımı kucağımda emzirdim, altını değiştirdim çook güzel bişey ilk banyomuzu da dün yaptık sütüm de geldi
evimize geldiğimizden beri iki gecedir eşim kalıyo yanımızda kızımın gazını çıkarıyo, altını değiştiriyo, uzanıp bakışıyolar baba kız annaneyle babanne de arada gelip bakıyolar ohoo babası bize iş bırakmayacak diye çıkıp yatıyolar
Kızım gecede 3 kez fln emmeye kalkıyo altı değişiyo keyfi yerine geliyo jimnastik yaptırıyo babası gülücükler atıyoruz
Bide bazen resmen dalga geçiyo bizimle uyanıp mıkırdanıyo aranıyo tam zar zor yatıp emzirme pozisyonu alıyorum koluma koyuyolar memeyi ağzına alıp elini de memeye dayayıp uyuyakalıyo biraz bekliyoruz ben yorulunca yatırıyoruz yerine yine başlıyo aranmayahepimizi asker etti başında
Akşam kızım odasında uyuyodu bende oturuyorum bilgisayarda bi ağlama sesi duydum refleksle aniden kalkmaya çalıştım canım yandı eşim de fırladı bi baktık tvden geliyomuş bebek sesieşimle sarılıştık dedi artık anne baba olduk böyle bişeymiş demekki
sağol canım inşallah hepimizin kolay geçer cesaret geldi muayeneden sonra bana daselam kızlar.. geçmişe bi turlu giremiyorum...
denizcim senin yazdıgını okudum.. 2cm acılman varmış şimdiden.. ohhhh ne güzel.. dogumunda kolay olup olmayacagını gerçekten doktorlar anlıyabiliyorlar.. gözün aydın canım senin bebişin eli kulağında..
benim tembelden hala tık yok..
cici topiğine kızımın odasını ekledım bu arada:)))
inşallah canım benim dedim doktora annemde hep rahat yapmış doktorum da hastalarımda da hep öyle dedi annesinin doğumu rahat olan kendide rahat yapıyor geneldeDenizcim maşallah 2 cm açılman olmuş ve sen farketmemişsşin bile süper bence de doktorun dediği gibi çok kolay bi doğum yapıcaksın galiba....
evet canım 2011 olsun istiyorum ama doktor teyzemiz beklemez dedi yılbaşından önce gelir dedicanım bende sururyorum bayagıdır..
sert bır krem..ama kullanmadan okudum ustunu o zaman...
ıkı parmak arasına sıkıp bıraz yumusatın dıyor...ısıyla yumusuyor krem..ama ben ılk gunler oyle kullandım..sonra üşendim ne yalan soylıyeyım...dırek gogsume suruyorum..goguslerde sıcak olunca hemen yumusuyor zaten...
canım duzene gırcek sancıların anlasılan...rahım agzı ıncelmıs senın...kolay dogucak artık...
ohh hastanede d rahatcacık yatarsın..kalabalık gıdıyor..
benımde ılk dogumda nışan geld dogum oldu..ama sunı sancıyla olmustu o dogumum...
sımdı bede sancıların artmasnı bekledıkten sonra hastaneye gıdecegım ınşallah..yoksa hemen verıyorlar sunı sancıyı...
gulşen doktor muayenen ıyı gecmıs kuşum...çatı muayenen de oyle...ınşallah kolay dogum olur...
bebegın kılosu ne oldu..yıne soylemedımı doktorun...
denızcım senın acılma maşallah..2011 ı beklemeyecek galıba mınık kuşunn..
slm kızlarrr...herkese günaydınnn... veee hayırlı cumalar diliyorummmm
sürekli okuyup kalkıyorum, takipteyim yani
benimde son 4-5 gündür ağrılarım hergeçen gün artıyo :18: inş biras daha beklerde 2011 bebeği olur :97:
gerçi doktorum gününü geçirir dedi ama böle okudukça hem gelir die korkuyorum hemde gelsin istiyorumm
bide ctesi beşiğimisi sipariş vermiştik haftaiçi gelir dediler ama hala ses yokbugün arasammı diyorum :26: insan merakla bekliyo günler geçmio sanki :97:
zapzup sende odanı yerleştirmeye başlamışsın ne güsel bebişin beşiği filan gelmişş hayırlı olsun iyigünlerde kullanınn
zap-zup cum yine sabah sabah güldürdün benisende olmasan topikte naparıs bilmemm iyiki varsın
Allah da görümcene onu akıllandırcak bi koca versinde akıllansıntez zamanda ewlenirde görür inşş
dilek hergün doğum haberini okuycam die bakıyorum ama maşşallah hala tık yokinş kolay bi doğum olur Allah hepimizin yardımcısı olsunn
deniz ne güsel açılmanda varmış belli ki inş kolay geçecek doğumunn:97: darısı başımısaaaa
elma şekeri hadi bakalım göbiş inmiş, sende sıraya girdin belki seninki de gelir
Selam kızlar ben biraz daha toparlandım dünden beri ilk kez kızımı kucağımda emzirdim, altını değiştirdim çook güzel bişey ilk banyomuzu da dün yaptık sütüm de geldi
evimize geldiğimizden beri iki gecedir eşim kalıyo yanımızda kızımın gazını çıkarıyo, altını değiştiriyo, uzanıp bakışıyolar baba kız annaneyle babanne de arada gelip bakıyolar ohoo babası bize iş bırakmayacak diye çıkıp yatıyolar
Kızım gecede 3 kez fln emmeye kalkıyo altı değişiyo keyfi yerine geliyo jimnastik yaptırıyo babası gülücükler atıyoruz
Bide bazen resmen dalga geçiyo bizimle uyanıp mıkırdanıyo aranıyo tam zar zor yatıp emzirme pozisyonu alıyorum koluma koyuyolar memeyi ağzına alıp elini de memeye dayayıp uyuyakalıyo biraz bekliyoruz ben yorulunca yatırıyoruz yerine yine başlıyo aranmayahepimizi asker etti başında
Akşam kızım odasında uyuyodu bende oturuyorum bilgisayarda bi ağlama sesi duydum refleksle aniden kalkmaya çalıştım canım yandı eşim de fırladı bi baktık tvden geliyomuş bebek sesieşimle sarılıştık dedi artık anne baba olduk böyle bişeymiş demekki
sabah eşimi gönderdikten sonra uyudum biraz sonra kalkıp tuvalete gittim kanama yeni olmuş belli ama değişik bir görünüşü vardı akıntıyla karışık gibi peçeteyle altımı silerken peçeteye bir şey düştü sanki bir baktım kanlı sümüksü akıntı ama baya çok nişan mı yoksa muayenedeen dolayı mı anlamadım kafam karıştı:44:
ay doktorumu ne zaman arasam gel bakalım diyor hiç gidecek gibi değilim :)))Elifcim maaşallah allah hiç mutluluğunuzu bozmasın inşallah.
Denizcim bi doktorunu arayıp sor istersen :26: Kasılman falan var mı :26:
Nişansa da zaten sancılarımı bekleyeceğim ne zaman sancım artarsa o zaman gitmeyi düşünüyorum hastaneyeDeniz anlattığın akıntı nişanla ilgili yazılanlara benziyor gibi geldi bana.
Allah hayırlı vakitte gelmeyi nasip etsin bebişine.
kızlar sabah çeyrek tost yapmıştım yedim ardından uyuyakalmışım saat 1 buçukta kalktım karnım nasıl kazınmışşbi çeyrek daha ettimi yarım ekmek :18: ama napiimmm çok acıkıyorummm neyse şimdi onuda yedimde biras kendime geldim yoksa sersem tavuk gibi dolanıyorum, bırak oturduğum yerde uyuyakalıyorum
ay ben doğumdan sonra da böle olursam bebeğe kim bakacak
ama geceleri uyuyamıyorum tuvalete kalk yat olmadı dönbide geceleri çok hareketli benim oğluş artık beraber otururus sabaha kadar gündüzde beraber uyurus
denizcim iyi olmana sevindim, bence de sancıların düzenli ve sık olursa git yoksa suni sancı verebilirler, hem benim bildiğim doğum nişandan bi gün sonra oluyomuş bugün ne olur ne olmas iice dinlen, müzik dinle film izle kitap oku kafanı dağıt duşunu filan al herşeye hazırlıklı olcanım benim hayırlısı olsun hakkında
bende gidip mutfağımı toparlıyımiice saldım bugün kendimi
ayy ne güzel kızın kollarında.darısı bizim başımıza.bende artık sıkıldım beklemekten biran önce gelsin istiyorum oğlum
canım ne güzel ya maşallahsende inşallah biran önce toparlarsın kendini
darısı başımıza inşallah bizde alalım kollarımıza bu son günler geçmiyor sanki
Elifcim maaşallah allah hiç mutluluğunuzu bozmasın inşallah.
Denizcim bi doktorunu arayıp sor istersen :26: Kasılman falan var mı :26:
kızlar sabah çeyrek tost yapmıştım yedim ardından uyuyakalmışım saat 1 buçukta kalktım karnım nasıl kazınmışşbi çeyrek daha ettimi yarım ekmek :18: ama napiimmm çok acıkıyorummm neyse şimdi onuda yedimde biras kendime geldim yoksa sersem tavuk gibi dolanıyorum, bırak oturduğum yerde uyuyakalıyorum
ay ben doğumdan sonra da böle olursam bebeğe kim bakacak
ama geceleri uyuyamıyorum tuvalete kalk yat olmadı dönbide geceleri çok hareketli benim oğluş artık beraber otururus sabaha kadar gündüzde beraber uyurus
denizcim iyi olmana sevindim, bence de sancıların düzenli ve sık olursa git yoksa suni sancı verebilirler, hem benim bildiğim doğum nişandan bi gün sonra oluyomuş bugün ne olur ne olmas iice dinlen, müzik dinle film izle kitap oku kafanı dağıt duşunu filan al herşeye hazırlıklı olcanım benim hayırlısı olsun hakkında
bende gidip mutfağımı toparlıyımiice saldım bugün kendimi
afiyet bal şeker olsun tatlım yarasın oğluşunada
keşke bugün doğsa kızım babasıyla tanıştığımız gün ne güzel hediye olurdu hayırlısı bakalım içimde heyacan ve korku var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?