2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

dilek hergün doğum haberini okuycam die bakıyorum ama maşşallah hala tık yok inş kolay bi doğum olur Allah hepimizin yardımcısı olsunn

yok canım bende tık yok..ben dogurmıyacagım galıba... canım dıkkat et kendıne..üşütme soguk odada yazarken...
gercı hava bugun burda cok guzel orası nasıll...

canım benı doguma almadı doktopr...
normal olcak..acelemızd yok...haftaya cuma kontrole gel dedı...nst ye bıle gerek gormedı..benım doktorum cok rahat doktor..
kılosu ıyı gorunuyor sımdılık..ınşallah boyle dogar...senın gecen seferd soylememıstı kılosunu demı..
benım dkto soyledı ama ultrason kagıdımı vermedıııııı..eve gelınce farkettım...
ben eve gelınce söyllee bı yarım saat bakıyorum kagıda...
olçumlerine resmıne...
benı ruyanda mı gordun kuşummmm

bende vitrinleri gördükce deli oluyorum
felaket bi alışveriş yapma hissi var içimde
bi doğurayım bigün akşama kadar alışveriş yapacam
canım sen dogur..ruyanda gorursun alısverısı...
bebekle anca baharda cıkarsın soyle rahat alısverıse..
ondada arada emzırme molası ıster bebegın...
yoksa cıyaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkklarrrrr

Vücut bakımı diyince sen aklıma rüyam geldi.Ebru şallının yanına pilates yapmaya gitmişim.Şu kalçalarımın büyüklüğüne bak diye dert yanıyordum.Pilates yapacaktık birlikte
hahahahahah
ne degısık ruyaymıs......

sıhhatler olsun ıkınızede canımmm

merhaba herkese
cnm banyonuzu yapmışsınız 20 kırkınız hayırlı olsun cnm

benim yarım kontrol var doğum tarihi belli olacak heyecan basmaya başladı....

slm kızlar.hepinize hayırlı cumalar.
bende bir an önce doğurmak istiyorum ama oğlumun gelmeye pek niyeti yok sanırım.pazartesi veya salı günü gidip hem muayene olacağım hemde epidural normal doğum hakkında bilgi alacağım.inşallah kolay bir doğum olur hepimiz için

Selam kızlar ben biraz daha toparlandım dünden beri ilk kez kızımı kucağımda emzirdim, altını değiştirdim çook güzel bişey ilk banyomuzu da dün yaptık sütüm de geldi
evimize geldiğimizden beri iki gecedir eşim kalıyo yanımızda kızımın gazını çıkarıyo, altını değiştiriyo, uzanıp bakışıyolar baba kız annaneyle babanne de arada gelip bakıyolar ohoo babası bize iş bırakmayacak diye çıkıp yatıyolar
Kızım gecede 3 kez fln emmeye kalkıyo altı değişiyo keyfi yerine geliyo jimnastik yaptırıyo babası gülücükler atıyoruz
Bide bazen resmen dalga geçiyo bizimle uyanıp mıkırdanıyo aranıyo tam zar zor yatıp emzirme pozisyonu alıyorum koluma koyuyolar memeyi ağzına alıp elini de memeye dayayıp uyuyakalıyo biraz bekliyoruz ben yorulunca yatırıyoruz yerine yine başlıyo aranmaya hepimizi asker etti başında
Akşam kızım odasında uyuyodu bende oturuyorum bilgisayarda bi ağlama sesi duydum refleksle aniden kalkmaya çalıştım canım yandı eşim de fırladı bi baktık tvden geliyomuş bebek sesi eşimle sarılıştık dedi artık anne baba olduk böyle bişeymiş demekki

ayy ne güzel kızın kollarında.darısı bizim başımıza.bende artık sıkıldım beklemekten biran önce gelsin istiyorum oğlum

sağol canım inşallah hepimizin kolay geçer cesaret geldi muayeneden sonra bana da
Denizcim maşallah 2 cm açılman olmuş ve sen farketmemişsşin bile süper bence de doktorun dediği gibi çok kolay bi doğum yapıcaksın galiba....
inşallah canım benim dedim doktora annemde hep rahat yapmış doktorum da hastalarımda da hep öyle dedi annesinin doğumu rahat olan kendide rahat yapıyor genelde
evet canım 2011 olsun istiyorum ama doktor teyzemiz beklemez dedi yılbaşından önce gelir dedi

inşallah canım hepimizin kolay olur doğumu
beşiğinizde şimdiden hayırlı olsun mışıl mışıl uyusun bebişin içinde

bu arada herkese merhaba
dün alttan muayene ettikten sonra doktorum akşam biraz kanama olabilir korkma dedi dediği gibi eve geldikten sonra baktım biraz kanama olmuş günlük ped vardı değiştirdim onu yatmadan önce takrar baktım biraz daha gelmişti
yattıktan sonra da ilk defa belime ağrı girdi adet olmadan önce de böyle ağrırdı korktum biraz sonra geçti fazla uzun sürmedi tekrarlayacak mı diye bekledim ama olmadı sabaha kadar uyuyamadım doğru dürüst döndüm durdum kasıklarıma ağrı girdi ara ara
sabah eşimi gönderdikten sonra uyudum biraz sonra kalkıp tuvalete gittim kanama yeni olmuş belli ama değişik bir görünüşü vardı akıntıyla karışık gibi peçeteyle altımı silerken peçeteye bir şey düştü sanki bir baktım kanlı sümüksü akıntı ama baya çok nişan mı yoksa muayenedeen dolayı mı anlamadım kafam karıştı:44:

canım ne güzel ya maşallah sende inşallah biran önce toparlarsın kendini
darısı başımıza inşallah bizde alalım kollarımıza bu son günler geçmiyor sanki

Deniz anlattığın akıntı nişanla ilgili yazılanlara benziyor gibi geldi bana.

Elifcim maaşallah allah hiç mutluluğunuzu bozmasın inşallah.

Denizcim bi doktorunu arayıp sor istersen :26: Kasılman falan var mı :26:
ay doktorumu ne zaman arasam gel bakalım diyor hiç gidecek gibi değilim :)))
Deniz anlattığın akıntı nişanla ilgili yazılanlara benziyor gibi geldi bana.
Nişansa da zaten sancılarımı bekleyeceğim ne zaman sancım artarsa o zaman gitmeyi düşünüyorum hastaneye
Allahtan hayırlısı

11 günüm kaldı ama geçmek bilmiyor.bu gidişle benim oğlan bırakın vaktinde gelmeyi vaktinide geçirecek gibi geliyor.:44:

kızlar sabah çeyrek tost yapmıştım yedim ardından uyuyakalmışım saat 1 buçukta kalktım karnım nasıl kazınmışş bi çeyrek daha ettimi yarım ekmek :18: ama napiimmm çok acıkıyorummm neyse şimdi onuda yedimde biras kendime geldim yoksa sersem tavuk gibi dolanıyorum, bırak oturduğum yerde uyuyakalıyorum
ay ben doğumdan sonra da böle olursam bebeğe kim bakacak
ama geceleri uyuyamıyorum tuvalete kalk yat olmadı dön bide geceleri çok hareketli benim oğluş artık beraber otururus sabaha kadar gündüzde beraber uyurus
denizcim iyi olmana sevindim, bence de sancıların düzenli ve sık olursa git yoksa suni sancı verebilirler, hem benim bildiğim doğum nişandan bi gün sonra oluyomuş bugün ne olur ne olmas iice dinlen, müzik dinle film izle kitap oku kafanı dağıt duşunu filan al herşeye hazırlıklı ol canım benim hayırlısı olsun hakkında
bende gidip mutfağımı toparlıyım iice saldım bugün kendimi

afiyet bal şeker olsun tatlım yarasın oğluşunada
keşke bugün doğsa kızım babasıyla tanıştığımız gün ne güzel hediye olurdu hayırlısı bakalım içimde heyacan ve korku var

ayy ne güzel kızın kollarında.darısı bizim başımıza.bende artık sıkıldım beklemekten biran önce gelsin istiyorum oğlum

İnşallah canım darısı hepinizin başına sabrettiğine değecek

canım ne güzel ya maşallah sende inşallah biran önce toparlarsın kendini
darısı başımıza inşallah bizde alalım kollarımıza bu son günler geçmiyor sanki

Sağol canım benimde tek derdim artık kızımın herşeyini kendim yapabilmek o da olucak yakında
doktor muaynesinden sonra benden de gelmişti önce kanama gibi sonradan da sümüksü kanlı bi akıntı bide dediğin gibi belim hastalanmadan önceki gibi ağrıdı hafif adet ağrım oldu ama kaç gün bekledik ara ara devam etmesine rağmen sancılar artmadı bu işler hiç belli olmuyo sanırım meğer kızıma kordon dolandığı için aşağı itemiyomuş kendini ilerleyip kanala giremiyomuş benim de annemin doğumları hep kolay olmuş kordon dolanmasaydı rahat doğururdun dedi doktorum açılmam da zaten 2hafta evvelinden başlamıştı hayırlısı böyleymiş demekki
sen güldenin dediği gibi her ihtimale karşı hazırlıklı ol da prensesin nezaman isterse gelir bide doktor bana açılmanın ve sancıların artması için rahat doğum için son günler bol bol yürüyüş yap demişti gezmediğimiz alışweriş merkezi kalmamıştı

Elifcim maaşallah allah hiç mutluluğunuzu bozmasın inşallah.

Denizcim bi doktorunu arayıp sor istersen :26: Kasılman falan var mı :26:

Saol canım Allah hiçbirimizin huzurunu bozmasın

canım bebişin bi gelsin bak mık deyince uyanırsın bende öyle diyodum ama öyle olmuyomuş beni bırak babası normalde yanında top atsan duymaz hıçkırığına uyanıyo

afiyet bal şeker olsun tatlım yarasın oğluşunada
keşke bugün doğsa kızım babasıyla tanıştığımız gün ne güzel hediye olurdu hayırlısı bakalım içimde heyacan ve korku var

denizcim nişanın geldi sanırım ama bencede sancın gelmeden gitme suni sancı vermesinler
hayırlısıyla gelsin prensesin

bende bişicik olmadı muayeneden sonra hafif bi sancı okadar cancer gibi benimkide bekletecek sanırım
yarın doğsun isterdim 25 lerin hayatımızdaki önemi büyük gerçi annemde gelmedi pazartesi gelecek o gelsin öyle doğsun diyorum şimdide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…