2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Çok haklısın .İnsanları sevmeye korkar oldum zaten de .Kızımda terkedip gider diye bir korku oldu.Allah hepimize evladını hayırlı kılsın inşallah

amannnnn banada dedıler canım opulmes dıye optum ama opulmeden durulurmu yaaa cok tatlı mınnacık pamuk sekerım

amannnnn banada dedıler canım opulmes dıye optum ama opulmeden durulurmu yaaa cok tatlı mınnacık pamuk sekerım

Sen 9 ay taşı karnında büyüt doğur sonra da öpme Kim uydurmuş bende anlamadım.Zaten iki güne kocaman oluyorlar doymak lazım bebeğe ya Şunun tatlılığa bak maaşallah Bu günlerce aç olupta açık büfenin önünden yiyecek almadan gitmek gibi birşey olurdu herhalde Ben onu öpmeye kaç aydır hasretim dimi ya

dogru valla canım zaten herkes bıseysoyluyo dogurunda gorceksınız bırı öleyapılmas böle yapılmas
yok yanına süpürge teli konulur yok anahtar konulur yok lohusayken dısarı cıkılmas yokayagının altı öpülmez ılkyıkandıgı su lavaboya dokulmess uzarrrr uzarrr uzarr herkesı dınlersek yandık sızde benım gıbıyapın kulagınıza küpe olsun kımseyle laf yarısına gırmeyın girince bizim zamanımızdaböyleydı bız soylıyelımde deyıp bozuluyorlar dınleyın dınleyın olmassa tamam deyın kendı bıldıgınızı yapın

benim genel son tercihim olur.şimdiki dr um epudural ve spina karışık olduğu bir şeyde söyledi.bakalım anestezi uzmanıyla görüşüp ona göre kararımı vereceğim.ama dediğim gibi geneli hiç düşünmüyorum bşr zorunluluk olmadıkça.bebeğe de etkisini bir araştır istersen.aslında dr ların birçoğu geneli pek önermiyorlar benim bildiğim.ama özel hastalara öneriyorlar.bir tanıdığımın tutmamış mesela epudural.zaten diyor diş için gittiğimde de uyuşmazdım.hani onunkisi özel bir durum.

canım Allah yardımcın olsun.Allah çabucak kurtarsın inşallah sağlıkla ikinizide.

Çok haklısın .İnsanları sevmeye korkar oldum zaten de .Kızımda terkedip gider diye bir korku oldu.Allah hepimize evladını hayırlı kılsın inşallah
sen boş ver bunlarıııı,sen kendini sev yeter...Amin....
şakadegıl kız gercek mınnaklar ama baksana ne şirinlerrr

ayyyy maşallahhhh,hala inanasım gelmiyor gerçekten o kadar küçük olacaklar dimi ?:97:

Maşallah Şirvancım Elif bebeğe....Nasıl da güzel bi foto olmuş ...

Kızlar bu arada ben de cici topiğine Ela'mın odasının fotolarını yükledim baya bi uğraştım ama oldu sonunda hatta bazılarını ekleyemedim büyük olduğu için idare edin...

şirvan çok tatlı ya yerim ben o ayakları
bizde doktorumuzdan geldik maşallah oğluma 51 cm olmuş boyu ,kilosu da çok komik 3333 gr haftaya perşembe yine kontrolüm var,doğum tarihi gelişimi önde olduğu için 30 aralık görünüyor ama normalde 13 Ocak,30'undan sonra her an bekle dedi doktorum ,heyecanlandık eşimle,sonra doğum şeklini konuştuk normal doğum yapmaya engel bir durumun yok dedi,bende epidural sezeryan nasıl olur dedim o senin tercihin dedi,haftaya nstye gireceğim önce, sonra doğum şekline kesin karar vereceğim eğer epidural olacaksam 6 Ocak perşembe yani 2 hafta sonrayı uygun görüyor ama diyorki haftaya kontrole geldiğinde konuşalım belki çok rahat ve kolay bir normal doğum yapacaksın,bu hafta içinde suyun ya da kanaman olursa mutlaka ara dedi,ilk kez oğlumun yüzünü gördük hep yandan gösteriyordu eşim dedi ki babacım bir kere de yüzünü göster bunu söyler söylemez kafayı çevirip bize gülümsedi epey kaldı yüzünü gösterdi oyunbaz çok mutlu olduk maşallah çok tatlı tombiş bir yüzü var miniğimin

Son düzenleme:

Ayy maşallah bebeğine yaa ne kadar güzel.Benim kızımı babası sadece 15 haftalıkken gördü.O ultrason görüntüsünü de kaybettim.Birdaha da doğunca anca görür artık

Maşallah canım ya boyu da kilosu da çok iyi yüzünü de görmüşşsün daha ne olsun ki...:)

teşekkürler kızlar
bu arada 1 haftada ben 200 gr almışım bebişim 500 gr almış:) doktorum çok iyi doğuma kadar 600 gr aırsan hamileliğini 14 kiloyla bitirmiş olacaksın dedi ama biraz zor

Son düzenleme:
şirinem maşallah bebişine yaa ne kadar tatlı yiyesim geldi o ayakları

nevacım seninde herşey yolundaymış beklemeye devam ben gibi hadi hayırlısı olsun diyelim hakkımızda

selam kızlar geçmişi okumadan yazıyorum umarım herkes iyidir
doktora gittik bugün çatı muayenem vardı biraz kastım kendimi doktorum buna rağmen süper dedi doğumun çok kolay olur dedi ve 2 cm açılma olmuş bile hiç sancın ağrın olmadı mı dedi bende hayır dedim tık yok yılbaşını bekliyoruz dedim yok dedi yılbaşından önce gelir başı baya aşağı inmiş zaten elini sokar sokmaz öyle dedi

Bugün sende aklıma geldin.Dedimki içimden sık sık nete giremiyorum falan dedi ama kaşla göz arası doğum yapıp ben bebişime kavuştum diyip gelecek herhalde dedim
Maşallah inşallah doğumunda kolaylıkla olur. Ya açılma olunca akıntı falan artıyor mu ne gibi hissediyorsun sen :?

Son düzenleme:

maşallah denizcim yaa ne güzel benimkide rahat geçti korktuğumuz gibi değilmiş
ohh ne güzel açılmada varmış sende bende hiçbişicik yok beklemeye devam dedi dr umuz
inş. tek nefeste doğururz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…