- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #24.221
canım neden bu kadar karamsar düşünüyorsun.bu yaşadıkların sadece senin başına gelmiyor ki!herkes bu tarz sıkıntılar çekiyor...hem nankörlük konusuna gelince sen hiç mi anne ne of demedin,elbetteki senin kızında sana diyecek bunlar hayatın cilveleri ama hep bunları düşünerek yaşarsan kendini üzersin.herşeyi akışına bırak zamanı gelince eğer başına birşey gelirse o zaman düşünürsün.şimdiden bunları düşünerek yaşarsan karamsar olursun....
Ayyy maaşallah canım benim yaaonlar ne öylee yaa bezelye mi sütlü mısır mı
Ben bebeklerin ayaklarına bayılırım.İki kardeşiminde hep ayaklarını öperdim.Bebeğin ayağı öpülmez sonra yürüyemez diye korkuturlardımaşşallah ikisi de turp gibiler
ay canım benim maşallahhhh,ne kadarda minicik şaka gibi
amannnnn banada dedıler canım opulmes dıye optum ama opulmeden durulurmu yaaa cok tatlı mınnacık pamuk sekerım
Sen 9 ay taşı karnında büyüt doğur sonra da öpmeKim uydurmuş bende anlamadım.Zaten iki güne kocaman oluyorlar doymak lazım bebeğe ya Şunun tatlılığa bak maaşallah Bu günlerce aç olupta açık büfenin önünden yiyecek almadan gitmek gibi birşey olurdu herhalde Ben onu öpmeye kaç aydır hasretim dimi ya
benim genel son tercihim olur.şimdiki dr um epudural ve spina karışık olduğu bir şeyde söyledi.bakalım anestezi uzmanıyla görüşüp ona göre kararımı vereceğim.ama dediğim gibi geneli hiç düşünmüyorum bşr zorunluluk olmadıkça.bebeğe de etkisini bir araştır istersen.aslında dr ların birçoğu geneli pek önermiyorlar benim bildiğim.ama özel hastalara öneriyorlar.bir tanıdığımın tutmamış mesela epudural.zaten diyor diş için gittiğimde de uyuşmazdım.hani onunkisi özel bir durum.benimde ikinci bebeğim ilki sezeryan oldu mecburi sezeryana alındım ve genel anestezi ile oldum.sonrası rahattı en azından incesinden normal doğurabilmek için çok zorlandığım yorulduğum için bana öyle geldi.şimdi kararsızım ama doktorum genel anestezi ol diyor.bende emin değilim epidural veya spinal daha kolay diyorlar ama ben heyecanlanmaktan korkuyorum aklım çok karışık hala düşünüyorum.sen bunda hangisiini olacaksın.
Merhaba kızlar bugün kotrolüm vardı 3 cm açılmam varmış ama bebikin başı kanala yerleşmemiş mobil durumdaymış.Doktor bırakmak istemedi ikinci doğumlarda genelede son anda yerleşirmiş.İki saat dolan gel tekrar bakıcaz bırakmak istemiyorum dedi..muayene sonrası nişan ve kanama var
dua edin lütfen
sen boş ver bunlarıııı,sen kendini sev yeter...Amin....Çok haklısın .İnsanları sevmeye korkar oldum zaten de .Kızımda terkedip gider diye bir korku oldu.Allah hepimize evladını hayırlı kılsın inşallah
şakadegıl kız gercek mınnaklar amabaksana ne şirinlerrr
benim kızım 23 aylık oldu.ama hala daha ayaklarını ısırıp öpüyorum.o kadar tatlıki:)))evet canım okadar kucuk olcak ayacıkları mınnoslarımızın
benim kızım 23 aylık oldu.ama hala daha ayaklarını ısırıp öpüyorum.o kadar tatlıki:)))
bebeiş olunca ona adil davranamamktan çok korkuyorum.abla olacak daha 2 yaşında
şirvan çok tatlı ya yerim ben o ayakları
bizde doktorumuzdan geldik maşallah oğluma 51 cm olmuş boyu ,kilosu da çok komik 3333 grhaftaya perşembe yine kontrolüm var,doğum tarihi gelişimi önde olduğu için 30 aralık görünüyor ama normalde 13 Ocak,30'undan sonra her an bekle dedi doktorum ,heyecanlandık eşimle,sonra doğum şeklini konuştuk normal doğum yapmaya engel bir durumun yok dedi,bende epidural sezeryan nasıl olur dedim o senin tercihin dedi,haftaya nstye gireceğim önce, sonra doğum şekline kesin karar vereceğim eğer epidural olacaksam 6 Ocak perşembe yani 2 hafta sonrayı uygun görüyor ama diyorki haftaya kontrole geldiğinde konuşalım belki çok rahat ve kolay bir normal doğum yapacaksın,bu hafta içinde suyun ya da kanaman olursa mutlaka ara dedi,ilk kez oğlumun yüzünü gördük hep yandan gösteriyordu eşim dedi ki babacım bir kere de yüzünü göster bunu söyler söylemez kafayı çevirip bize gülümsedi epey kaldı yüzünü gösterdi oyunbaz çok mutlu olduk maşallah çok tatlı tombiş bir yüzü var miniğimin
şirvan çok tatlı ya yerim ben o ayakları
bizde doktorumuzdan geldik maşallah oğluma 51 cm olmuş boyu ,kilosu da çok komik 3333 grhaftaya perşembe yine kontrolüm var,doğum tarihi gelişimi önde olduğu için 30 aralık görünüyor ama normalde 13 Ocak,30'undan sonra her an bekle dedi doktorum ,heyecanlandık eşimle,sonra doğum şeklini konuştuk normal doğum yapmaya engel bir durumun yok dedi,bende epidural sezeryan nasıl olur dedim o senin tercihin dedi,haftaya nstye gireceğim önce, sonra doğum şekline kesin karar vereceğim eğer epidural olacaksam 6 Ocak perşembe yani 2 hafta sonrayı uygun görüyor ama diyorki haftaya kontrole geldiğinde konuşalım belki çok rahat ve kolay bir normal doğum yapacaksın,bu hafta içinde suyun ya da kanaman olursa mutlaka ara dedi,ilk kez oğlumun yüzünü gördük hep yandan gösteriyordu eşim dedi ki babacım bir kere de yüzünü göster bunu söyler söylemez kafayı çevirip bize gülümsedi epey kaldı yüzünü gösterdi oyunbaz çok mutlu olduk maşallah çok tatlı tombiş bir yüzü var miniğimin
selam kızlar geçmişi okumadan yazıyorum umarım herkes iyidir
doktora gittik bugün çatı muayenem vardı biraz kastım kendimi doktorum buna rağmen süper dedi doğumun çok kolay olur dedi ve 2 cm açılma olmuş bile hiç sancın ağrın olmadı mı dedi bende hayır dedim tık yok yılbaşını bekliyoruz dedim yok dedi yılbaşından önce gelir başı baya aşağı inmiş zaten elini sokar sokmaz öyle dedi
selam kızlar geçmişi okumadan yazıyorum umarım herkes iyidir
doktora gittik bugün çatı muayenem vardı biraz kastım kendimi doktorum buna rağmen süper dedi doğumun çok kolay olur dedi ve 2 cm açılma olmuş bile hiç sancın ağrın olmadı mı dedi bende hayır dedim tık yok yılbaşını bekliyoruz dedim yok dedi yılbaşından önce gelir başı baya aşağı inmiş zaten elini sokar sokmaz öyle dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?