- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #24.261
umarım yanılmışımdır ,inmemiştir göbişim. pazartesı kontrolum varr
Hunnycim ağzından bal damlıyor yahuAllah cuma cuma dualarımızı kabul etsin inşalaah
İnşallah seninde beşiğin hayırlısıyla gelir.Bence ara yoksa akıllarına bile gelmiyor .Beklemeye hiç tahammül edemiyorum bende :78:
umarım yanılmışımdır ,inmemiştir göbişim. pazartesı kontrolum varr
nevacıgım..senın bebegede maşallah...erken gelecek...
bende dun doktordaydım...
hersey normal dedı...
kalp atışlarıda ıyı.
sancın varmı dıye sordu..yokk dedımm...nst y gırmesende olur dedı...
emırde geldı benımle..kardesını gordu..3,400 gram.boy 52 cm.çıktı...her an olabılır dogum dedı..
ama beklıycez daha...10 gun daha ..ben dyorum kı madem bekledı bu kadar...2011 bebegı olsa keske...
amin canım aminn Allah hepimisin dualarını kabul etsinn...
buarada sen öle diyince hemen aradımmyarın gelicek dedi, üretimde aksaklık olmuş zaten olmasa şaşardım herşey beni bulur neyse gelio ya
sahi senin teefon işi noldu iptal ettirdinmi:26: inş sende en kısa zamanda alırsında gitmeden cicilerinisi çekersin bebişin odasını merak ediyorum
dilekcim sen dün gelmeyince bende doğumamı aldılar seni diye düşünmeye başlamıştım rüyama bile girdi bugece:90:
herşeyde yolundaymış maşallah bebişin kilosuda çok iyi
benimkinin kilosunu söylemedi dün ya herzaman ben sormadan söylerdi bu defa söylemedi bende o söyler diye sormadım kaldı öyle
haftaya soracam artık doğmazsa bebişim gerçi pek doğacak bi hali yok
annem geliyo pazartesi çoookk mutluyumm
canım benim göbüş 1 aydır inmiş durumda ama bak hala tık yok :)) korkma bişeycik olmaz
güldencimm hoşgeldiin sen nerelerdesin ya okuyup okuyup kaçmaa
Günaydın kizlar herkese hayırlı cumalar...Dun butun gün evdeydim ama sıkıldım Bugun cikip biraz dolasicam hava da güzel zaten ...Her yerde indirimler başladı icim gidiyo bakamıyorum diye:) Bi kaç eksiğim var zaten hem onları alırım hem de kocacigima yeni yıl hediyesi bakarım diye düşünüyorum hem biraz da yürümüş olurum otur otur nereye kadar :))
Gözünaydın canım allah hayırlısıyla kavuştursun
canım benim, biyere gittiğim yokda okuyup kalkıyorum işte, hiç halim yok kaçgündür hep yatasım var ağrılarımda olmaya başladı dinleniyorum sürekli sabahları hep ağruyla kalkıyorum gece ööle ağrılarım oluyo akşamları eşimle kısa mesafe yürüyüş yapıorus kramp girecek die çıkmıyorum tek başıma, böle işte bide örgü başladım ağrıgirdikçe kendimi örgüye veriyorummisafir odam için tüylü simli iplerden paspas örüyorum inş doğuma kadar biter
ama sizi takip ediyorum doğurdularmı kim doğurdu kimin ne şikayeti varbende heycanlanıyorum bazen kızıyorum hele ki zapzup un görümcesi elimden çekeceği var
neyse çok acıktım çokkk
birasdan gelirim yine
Vücut bakımı diyince sen aklıma rüyam geldi.Ebru şallının yanına pilates yapmaya gitmişim.Şu kalçalarımın büyüklüğüne bak diye dert yanıyordum.Pilates yapacaktık birlikte
gunaydıngüzel anneler nasılsınız ıyıdır ınsallah herkes dört gözle dogurmanızı ve bizekatılmanızı beklıyoruz kızımla:)dun gece sonunda yorgunluktan baygın düştüm resmen uykusuzluk cok fena hazırlayın kendınızı:)eşim ilgilendı saat 10 da yattım 2 ye kadar bakmıs melegımıze ek mamasını vermıs altını değiştirmiş ben bırazcık dinleneyım dıye baba kız takılmıslar bende saat 2 de kalkıp emzırdım tekrar popoya baktık calısmısmı dıye:) sonra uykuya yattık 4 bucukta tekrar emmeye kalktık alt actık 6 bucukta tekrar emmeye kalktık işte böle minikler herseyı degıstırıyor buarada bızım yarı kırkımız oldukayınvalıdemle annem Elifimle benım 40 yıkamamı yaptılar gecen günöptuk hepinizi
ilahii zapzup ha yırd ır inşallahh
senide mi yıkadılar kıızz, Allah ıkınızede sağlıklı uzun ömür versin canımm,bu arada pamugunun ayaklarına bayldımm. ınsan nasıı öpmesinn ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?