- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #24.321
herkese slm kızlar geçmişi oku oku bitiremedim..
dilekçim bir heves girdim siteye senden haber alacağım diye umuyordum yine gelmemiş bebiş..olsun sağlıklı olsunda nezaman gelirse gelsin en önemlisi bu..
elifcim ve şirvancım keyifle okudum yazdıklarınızı ilk deneyimler ay ne güzel böle sabırsızlanıyorum okudukça
denizcim senin nişanın gelmiş galiba..yürüyüş yap canım. Hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz.
güldencim sen nasılsın gözükmüyorsun yada bana denk gelmiyor iisin dimi. çok öptüm senide..
hastalanan ark var galiba geçmiş olsun onun dışında herkes iidir inş..
arada unuttuklarım olabilir kızlar kusura bakmayın emi..
Doktora gittik çarş günü çok ağrım vardı mantarlar gitmiş çok şükür..tamamen olmasada temizlenmiş normal akıntım kaldı oda normal dedi..
Nst bakıldı yine birde çatı muayenesi yaptı ebe 1 cmcik açılmış:) canım yandı bir bacağımı çok kastım sakin ol bukadar kasarsan bakaamam dedi birazdaha gevşedim sonra daha rahat baktı ama eli ağır geldi yanii yaktı canımı hıh.....neyse hay allahım ya 1 cm ne dedim doktora güldüm oda ii başlamış açılma bir hafta daha dayansın haftaya açılman arttımı bakarız yine dedi. Zaten bir hafta önde kızımın gelişimi maşallah.. 36+1 ama 37+1 de hala.. Neyse uzun lafın kısası doktor çarş gel dedi önce sonra baktı takvime cuma olsun bir bakalım açılmana sancılarına yine duruma göre 31 aralık yeni yıl bebeği olur belki kızımız ki bana öle geliyor dedi..hee olmasada alırız istersen o gün, gelsin artıkkk yaa bizim kız dedi....annem hemen itiraz etti yılbaşını geçirsin bari 2011 olsun diye. Sezeryan istemiyoruz dedik ama 31inde açılma ve sancıdan kendi gelmek istersede kızımız normal doğar dedi annem. Doktor neyse sen haftaya cuma 31 aralık gel dedi bakalım.. Valla ozaman bu zaman nezaman istiyorsa gelir benim kızım dedim bende rahat bırakın kızımı yaaa o halinden yerinden memnunnn :)))işte böle kızlar bu arada ağrım sancım vardı belimde çok kötüydü çatıdan sonra dahada çoğaldı doktor 1 hafta yat istirahat dedi annem ve anneannemde tam tersi yürü çatın açılmaya başlamışken daha da açılır dediler.
Kızlar yaa, bu açılma boyle bı kac gunde mı oluyor, doğum hıkayelerınde hep hastanede bı kac saatte 10cm olup doğum gerçekleşiyor şeklinde okuyorum. benım doktorum acılmama sancım geldıgınde bakacakmış.. hastaneye geldıgınde NSt den bakılır, sancın varsa açılma olup olmadığına bakılır,ona göre senı gönderır veya yatışını yaparım dedı.
Maaşallah canım hayırlısı olsun. İnşallah hayırlı vakitte gelir.Mantarların geçmiş ya allaha şükür.Açılman başlamış ne güzel yaSen tahmin etmişmiysin açılmanın olduğunu nasıl birşey oluyo ki acaba Benim açılmam olsa benimde akıntım arada fazlalaşıyor ama mantar olmadığından eminim.
Ayy ne güzel azıcık günün kaldı maaşallah allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.Benim daha 35 günüm var :84:
belgüncüm gözün aydın iyi haberlerle gelmişsin:))) ebelerin daha cok acıttıgını hep duymuştum ben ama cok sorunlu olmamıs yinede.. ne güzel açılmanda başlamış:) nası özeniyorum bilemezsin.. bende hala acılma filan yok.. bu gidişle gercekten pazartesi sezeryanla alıcaklar galiba bebişimi ama bende hiç istemiyorum.. kızım ne zaman isterse o zaman gelsin istiyorum... bir yerdende riske atmak istemiyorum.. ultrasona göre 42. haftamdayım.. ama geç döllenme olmuştu karısıklıklar filan.. o yuzden riske atmak istemiyoruz.. saglıkla bir kucagımıza alsak baska birsey istemiyorum artık
Kızlar yaa, bu açılma boyle bı kac gunde mı oluyor, doğum hıkayelerınde hep hastanede bı kac saatte 10cm olup doğum gerçekleşiyor şeklinde okuyorum. benım doktorum acılmama sancım geldıgınde bakacakmış.. hastaneye geldıgınde NSt den bakılır, sancın varsa açılma olup olmadığına bakılır,ona göre senı gönderır veya yatışını yaparım dedı.
Bu açılma nasıl oluyor ki :26: Bi anda bi yanma hissiyle cırt diye yırtılıyor mu rahim :26:
Ya boyle açılma falan dedikce tirsiyorum galiba kizlar ...Bi ara Kizim cok iri gidiyodu boyle olursa normal dogum zorlasir demisti valla ne yalan soyliyim ben de bahanem hazır diye düşünmüştüm :) Simdi haftasiyla uymlu gidiyo çatı muayenesinden sonra karar veririz ama sen normal dogum yapabilirsin falan dedikce doktorumuzu de korkuyorum galiba biraz...
Bu açılma nasıl oluyor ki :26: Bi anda bi yanma hissiyle cırt diye yırtılıyor mu rahim :26:
yok canım bende tık yok..ben dogurmıyacagım galıba...canım dıkkat et kendıne..üşütme soguk odada yazarken...
gercı hava bugun burda cok guzel orası nasıll...
canım benı doguma almadı doktopr...
normal olcak..acelemızd yok...haftaya cuma kontrole gel dedı...nst ye bıle gerek gormedı..benım doktorum cok rahat doktor..
kılosu ıyı gorunuyor sımdılık..ınşallah boyle dogar...senın gecen seferd soylememıstı kılosunu demı..
benım dkto soyledı ama ultrason kagıdımı vermedıııııı..eve gelınce farkettım...
ben eve gelınce söyllee bı yarım saat bakıyorum kagıda...
olçumlerine resmıne...
benı ruyanda mı gordun kuşummmm
canım sen dogur..ruyanda gorursun alısverısı...
bebekle anca baharda cıkarsın soyle rahat alısverıse..
ondada arada emzırme molası ıster bebegın...
yoksa cıyaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkklarrrrr
hahahahahah
ne degısık ruyaymıs......
sıhhatler olsun ıkınızede canımmm
ay elıfffffffffffff ne kaaaaaa guzel yazmısısn..maşallh elıf kızın guzel uyuyor..gecede 3 kez emmye kalkması harıka...Selam kızlar ben biraz daha toparlandım dünden beri ilk kez kızımı kucağımda emzirdim, altını değiştirdim çook güzel bişey ilk banyomuzu da dün yaptık sütüm de geldi
evimize geldiğimizden beri iki gecedir eşim kalıyo yanımızda kızımın gazını çıkarıyo, altını değiştiriyo, uzanıp bakışıyolar baba kız annaneyle babanne de arada gelip bakıyolar ohoo babası bize iş bırakmayacak diye çıkıp yatıyolar
Kızım gecede 3 kez fln emmeye kalkıyo altı değişiyo keyfi yerine geliyo jimnastik yaptırıyo babası gülücükler atıyoruz
Bide bazen resmen dalga geçiyo bizimle uyanıp mıkırdanıyo aranıyo tam zar zor yatıp emzirme pozisyonu alıyorum koluma koyuyolar memeyi ağzına alıp elini de memeye dayayıp uyuyakalıyo biraz bekliyoruz ben yorulunca yatırıyoruz yerine yine başlıyo aranmayahepimizi asker etti başında
Akşam kızım odasında uyuyodu bende oturuyorum bilgisayarda bi ağlama sesi duydum refleksle aniden kalkmaya çalıştım canım yandı eşim de fırladı bi baktık tvden geliyomuş bebek sesieşimle sarılıştık dedi artık anne baba olduk böyle bişeymiş demekki
canım...nışan tarıf edıyosun...sağol canım inşallah hepimizin kolay geçer cesaret geldi muayeneden sonra bana da
inşallah canım benim dedim doktora annemde hep rahat yapmış doktorum da hastalarımda da hep öyle dedi annesinin doğumu rahat olan kendide rahat yapıyor genelde
evet canım 2011 olsun istiyorum ama doktor teyzemiz beklemez dedi yılbaşından önce gelir dedi
inşallah canım hepimizin kolay olur doğumu
beşiğinizde şimdiden hayırlı olsun mışıl mışıl uyusun bebişin içinde
bu arada herkese merhaba
dün alttan muayene ettikten sonra doktorum akşam biraz kanama olabilir korkma dedi dediği gibi eve geldikten sonra baktım biraz kanama olmuş günlük ped vardı değiştirdim onu yatmadan önce takrar baktım biraz daha gelmişti
yattıktan sonra da ilk defa belime ağrı girdi adet olmadan önce de böyle ağrırdı korktum biraz sonra geçti fazla uzun sürmedi tekrarlayacak mı diye bekledim ama olmadı sabaha kadar uyuyamadım doğru dürüst döndüm durdum kasıklarıma ağrı girdi ara ara
sabah eşimi gönderdikten sonra uyudum biraz sonra kalkıp tuvalete gittim kanama yeni olmuş belli ama değişik bir görünüşü vardı akıntıyla karışık gibi peçeteyle altımı silerken peçeteye bir şey düştü sanki bir baktım kanlı sümüksü akıntı ama baya çok nişan mı yoksa muayenedeen dolayı mı anlamadım kafam karıştı:44:
ahhh kuşummmm..selam kzılarr.. keyifler iyidir inşallah herkeslerde:))
beni hergün birileri arayıp doğuramazsın kel fatma diye dalga geçiyorlar :))))))))))) herkeze daha dogurmadım demekten yoruldum yaa
belguuunnnnnnnnnnnnnherkese slm kızlar geçmişi oku oku bitiremedim..
dilekçim bir heves girdim siteye senden haber alacağım diye umuyordum yine gelmemiş bebiş..olsun sağlıklı olsunda nezaman gelirse gelsin en önemlisi bu..
elifcim ve şirvancım keyifle okudum yazdıklarınızı ilk deneyimler ay ne güzel böle sabırsızlanıyorum okudukça
denizcim senin nişanın gelmiş galiba..yürüyüş yap canım. Hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz.
güldencim sen nasılsın gözükmüyorsun yada bana denk gelmiyor iisin dimi. çok öptüm senide..
hastalanan ark var galiba geçmiş olsun onun dışında herkes iidir inş..
arada unuttuklarım olabilir kızlar kusura bakmayın emi..
Doktora gittik çarş günü çok ağrım vardı mantarlar gitmiş çok şükür..tamamen olmasada temizlenmiş normal akıntım kaldı oda normal dedi..
Nst bakıldı yine birde çatı muayenesi yaptı ebe 1 cmcik açılmış:) canım yandı bir bacağımı çok kastım sakin ol bukadar kasarsan bakaamam dedi birazdaha gevşedim sonra daha rahat baktı ama eli ağır geldi yanii yaktı canımı hıh.....neyse hay allahım ya 1 cm ne dedim doktora güldüm oda ii başlamış açılma bir hafta daha dayansın haftaya açılmana yine bakarız dedi. Zaten bir hafta önde kızımın gelişimi maşallah.. 36+1 ama 37+1 de hala.. Neyse uzun lafın kısası doktor çarş gel dedi önce sonra baktı takvime cuma olsun bir bakalım açılmana sancılarına yine duruma göre 31 aralık yeni yıl bebeği olur belki kızımız ki bana öle geliyor dedi..hee olmasada alırız istersen o gün, gelsin artıkkk yaa bizim kız dedi....annem hemen itiraz etti yılbaşını geçirsin bari 2011 olsun diye. Sezeryan istemiyoruz dedik ama 31inde açılma ve sancıdan kendi gelmek istersede kızımız normal doğar dedi annem. Doktor neyse sen haftaya cuma 31 aralık gel dedi bakalım.. Valla ozaman bu zaman nezaman istiyorsa gelir benim kızım dedim bende rahat bırakın kızımı yaaa o halinden yerinden memnunnn :)))işte böle kızlar bu arada ağrım sancım vardı belimde çok kötüydü çatıdan sonra dahada çoğaldı doktor 1 hafta yat istirahat dedi annem ve anneannemde tam tersi yürü çatın açılmaya başlamışken daha da açılır dediler.
bnım doktoda hiç muayene etmedı...Kızlar yaa, bu açılma boyle bı kac gunde mı oluyor, doğum hıkayelerınde hep hastanede bı kac saatte 10cm olup doğum gerçekleşiyor şeklinde okuyorum. benım doktorum acılmama sancım geldıgınde bakacakmış.. hastaneye geldıgınde NSt den bakılır, sancın varsa açılma olup olmadığına bakılır,ona göre senı gönderır veya yatışını yaparım dedı.
evet....bu arada ebe bana 1 parmak açılman var dedi 1 parmak 1 cmmi yapıyor acaba.. zaten 1-2 cm açılması olup hemen doğum yapanlarda var son ana kadar daha fazla açılmayanlarda varmış. kişiden kişiye değişiyormuş bu.
ben burdyım canım..sızı beklıyorum..önce sız buyrunnn ..dilek nanmorum cnm..sen hala burda mısın?? 40 yazıo kız çizelgende :))
merhaba güldencim şimdi gördüm yazdığını...iyiyim cnm napim işte bildiğin gibi...1 hafta daha çalışıcam sonra izin beni bekler...aydına gidicem annemlerin yanına sonra da bebeği bekleriz artıkım:)))sabırsızlanıyorum...
canım sen nasılsın peki?ağırlaştım derken sancın mı oluyor...ben iyiyim valla daha doğurana kadar çalışabilirim hattamaşallahım var bugün kayınvaldem geldi benim de 1-2 gün fazla giremeyebilirim öpüyrm herkescikleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?