2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Maaşallah canım hayırlısı olsun. İnşallah hayırlı vakitte gelir.Mantarların geçmiş ya allaha şükür.Açılman başlamış ne güzel ya Sen tahmin etmişmiysin açılmanın olduğunu nasıl birşey oluyo ki acaba Benim açılmam olsa benimde akıntım arada fazlalaşıyor ama mantar olmadığından eminim.

Ayy ne güzel azıcık günün kaldı maaşallah allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.Benim daha 35 günüm var :84:

belgüncüm gözün aydın iyi haberlerle gelmişsin:))) ebelerin daha cok acıttıgını hep duymuştum ben ama cok sorunlu olmamıs yinede.. ne güzel açılmanda başlamış:) nası özeniyorum bilemezsin.. bende hala acılma filan yok.. bu gidişle gercekten pazartesi sezeryanla alıcaklar galiba bebişimi ama bende hiç istemiyorum.. kızım ne zaman isterse o zaman gelsin istiyorum... bir yerdende riske atmak istemiyorum.. ultrasona göre 42. haftamdayım.. ama geç döllenme olmuştu karısıklıklar filan.. o yuzden riske atmak istemiyoruz.. saglıkla bir kucagımıza alsak baska birsey istemiyorum artık

Kızlar yaa, bu açılma boyle bı kac gunde mı oluyor, doğum hıkayelerınde hep hastanede bı kac saatte 10cm olup doğum gerçekleşiyor şeklinde okuyorum. benım doktorum acılmama sancım geldıgınde bakacakmış.. hastaneye geldıgınde NSt den bakılır, sancın varsa açılma olup olmadığına bakılır,ona göre senı gönderır veya yatışını yaparım dedı.

Benim daha çok günüm var ggerçe de ne zamandır kontrolde olamıyorum.Yani açılma böyle kendiliğinden birşey olmuşsa geçen iki gün bel ağrım falan kasıklarımda yanma hissi falan oldu benimde mi açılmam oldu acaba diyorum (Bence ihtimal % 5 fala daha çok günüm var.Hamileliğimde normal geçiyor )

Ya boyle açılma falan dedikce tirsiyorum galiba kizlar ...Bi ara Kizim cok iri gidiyodu boyle olursa normal dogum zorlasir demisti valla ne yalan soyliyim ben de bahanem hazır diye düşünmüştüm :) Simdi haftasiyla uymlu gidiyo çatı muayenesinden sonra karar veririz ama sen normal dogum yapabilirsin falan dedikce doktorumuzu de korkuyorum galiba biraz...

sağol canım hepimizinki hayırlı vakitte gelsin inş. canım ben tahmin etmedim yani açılmanın olması nasıl tahmin edilebilir bilmiyorumki sadece aşağı çok baskım ve ağrılarım vardı günlerdir alt tarafımda ağrıyordu. sanki bişiler sökülmek ister sökülemezmiş gibi.. akıntılar mantarın iltahabın falan yoksa zaten bu dönemlerde normalmiş cnm. benim mantarım geçti ama akıntı devam. zaman çabuk geçer seninde çok yok canım

canımcım sağol ebeler acıtıyormuş gerçekten. açılmam başlamış evet erkenmi başladı acaba diyorum bende.. inş birden olur seninde açılman canım artık olmazsada sezeryan olursun olsun bebeğin sağlıkla sıhatle gelsinde... yani tam 40 haftayı geçtikten sonra riske giriyor artık diye biliyorum..baksana haftanda önde üstelik.. sağlıkla sıhatle hepimizin bebişlerini kucağımıza almayı nasip etsin rabbim

canım bazen yavaş yavaş oluyor bazen hemen açılıyor galiba zaten 3-4 cmden sonra iki güne kadar hızlanıyormuş diye biliyorum. mesela üst komşum pazartesi 3 cm açılması vardı çarş gittiklerinde 6 - 7 cm olmuştu sonra hastanedeki yarım sa içinde 10 cm bulmuş ve doğurdu. keşke hepimizin böle olsa. benim sancım olduğu için açılmama bakıldı zaten seninde doktorun aynı şeyi demiş.

neden tırsıyorsun manolyacım ? haftasıyla uyumluysa doktorununda dediği gibi çatıdada belli eder kendini normal yapabilirsin demiş hem bak ne güzel. rabbim hepimize vakitlice sağlıklı güzel hayırlı bir avazda doğumlar nasip etsin inş.

Bu açılma nasıl oluyor ki :26: Bi anda bi yanma hissiyle cırt diye yırtılıyor mu rahim :26:

:))))))))))))))ne alemsin sen ya:))))

bu arada ebe bana 1 parmak açılman var dedi 1 parmak 1 cmmi yapıyor acaba.. zaten 1-2 cm açılması olup hemen doğum yapanlarda var son ana kadar daha fazla açılmayanlarda varmış. kişiden kişiye değişiyormuş bu.

dilek nanmorum cnm..sen hala burda mısın?? 40 yazıo kız çizelgende :))

belgun cum buralardayım
ewden çıkmaya korkuyorum zaten kramp filan girer die :18: akşamları eşimle çıkıyorus
maşallah senin bebiş de 2010 da gelmek istiyo galiba bizimkilerden büyük olucak desene inş hayırlı vakitte gelir cnm açılmanda başlamış inş kolay olur doğumunda
bende yemeğimi koydum ocağa elmamı aldım geldim, çok acıkıyorum yaaa sizde de böylemi
bide kasıklarım ara ara birden kramp girer gibi acıo ağrıyo sonra hiç bişii yokmuş gibi geçio...
Allah ım sağsağlim hayırlısıyla bi doğursak :97:

başakcımmmm hoşgeldin özledim valla yaaa
napıosunnn senin izin başlamışmıydı...
face de sergi resimlerini gördüm çok güsel olmuşlar ama dediğim gibi fazla oturamıyorum artık ağrılar başladı geziyorum yatıyorum nolcak halimis bilmemm senin nasıl gidiyo ağrı sızı varmı inş güsel geçiodur...

ay elıfffffffffffff ne kaaaaaa guzel yazmısısn..maşallh elıf kızın guzel uyuyor..gecede 3 kez emmye kalkması harıka...
kardesımde senınle aynı gun dogurdu canım..onun oglu bır felakettı ılk 3 gun...2 gundur yola gelmıs sıpa...
ama acıkınca avazı çıktıgı kadar bagırıyormus..bugun hastanede katmıs ortalıgı bırbırıne..
hemsıre emzırme odasını gosterecekken bagırmasına dayanamamıs.."gır nst odasında emzır "demıs..açlıga hıç dayanamıyor oglu..
boru gıbı sesı var dıyo kardesım...gozum korkuyor benım...
canım...nışan tarıf edıyosun...
benım nısan son anda gelmıstı...uzadıkca uzamıstı...düşmemıstı..çok ılgınç...:2:
selam kzılarr.. keyifler iyidir inşallah herkeslerde:))

beni hergün birileri arayıp doğuramazsın kel fatma diye dalga geçiyorlar :))))))))))) herkeze daha dogurmadım demekten yoruldum yaa
ahhh kuşummmm..
bende dogurmadım ba...benıde arıyorlar.."dogurdun mu kıssss"dıyolar...
bırgun "dogurdum "dıycem o olcak...hepsı şaşsın...dogurmadm işte..doktor beklıycek 10 gun daha..bır seycık yok...2011 e kadar ıkınmıycam ben ...2011 bebegı olsunn
belguuunnnnnnnnnnnnn
bak burdayım..turp gıbıyım..
hepınızı dogurtacam ben...en sona kendımı saklıyorum...
canım benım hiç bır belırtım yok..yuttum oglumu galıba...çıkası yokkk...

bnım doktoda hiç muayene etmedı...
ılk oglanda 38.haftada 1 cm.dı açıklık...38+3 de dogdu..
ama saatlerce sancı cektım...doguma yakın hala 1 cm.dııı :26:
sonra 2 saat ıçınde nolduysa oldu..
ebe geldi muayene ettı..sımdı doguma dılek ı alıyoruz dedı...
benım için düğün bayram oldu tabii..
nerdeyse takla ata ata gıdecektım dogum haneye..artık canım çıoıkıyooo sanmıstım cunku...
herseyın tek sorumlus sunii sancıyduı tabıı..

evet....
dilek nanmorum cnm..sen hala burda mısın?? 40 yazıo kız çizelgende :))
ben burdyım canım..sızı beklıyorum..önce sız buyrunnn ..
yorgunumm gulaycımmm...hergun yorgunum...bır gun ıyı olsam dıycem"allahım hazırm bu gun dogum yapabılırım..."""
am her gece "allahım bu gecede rahat rahat uyuyayım..nolur dogurmayayım" dıyorumm :97:

kızlar açılmalar kişiden kişiye değişiyor kimisi hemen açılıp bebeği oluyor kimisinin zor açılıyor suni sancı falan veriyorlar kiminin açılma olmadan suyu geliyor sonra açılma başlıyor kmisinin doğumda suyu boşalıyor. hakkımızda hayırlısı olsun herzaman......

zap zup merak etme cnm öyle açılmıyor ilk 4-5 cm kadar hissetmiyorsum ama ondan sonrası ağrı ile açılma oluyor. pıt diyede suyun geliyor.o kadar cnm

kızlar..yarın kayınvalıdem gelıyor..bızı beklıycek...
dogum olursa dıye...
bu akşam utu yapıcam..ama yıne cokk yorgunum....uykumda var...
evde ış kalmasın kı kayınvaldemın agzına laf olmasın ıstıyorum..evı supururum yarın..sılerim ...
2 gun once supurdum.ama gelın gorun evın halını...
emır sagolsun...herseyın tek suçlusu emır oldu.
..zavallı oglum gunah keçisi oldu :26: :26:
işte kaynanamda gelınce rahatlarım bıraz..emırle ılgılense yeter...
bugun azcık uzanayım dedım...emırde cd.ızledı bıraz...
tam daldım geldı burnuma tutuyor..sonra yıne daldım suratımda bır nefes hıssettım..bır baktım emır..yarım saat ıçınde 5-6 kez daldım her seferınde bır sey hıssettım.gözumü açarım kı emırle burun burunayım..gülüyor...
allahım hiç azcık uyku uyusam..rahat vermıyor...
işte sonra babasıı geldıde ..bıraz oyun oynadılar...
devrıldı yattı.uyudu..
bende mı yatsam acepp...:26:

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız?ben çarşamba günü hastanede yattımbebişimin herşeyi ultrasonda iyiydi.nstye bi girdim kalp atışlarında bir düzensizlikhocaya götürdüm nst kagıdını bu çok kötü hemen yatırıyorum seni hastaneye taşikardi çıkmış deditakibe alalım böyle devam ederse bugün alırım dedi.ben başladım oracıkta ağlamaya.Allahıma şükür o gün sabahkine göre düzene girdi kalp atışları.dünde taburcu oldum.38 haftanı doldurmadan almak istemiyorum bebeği cigerleri iyice gelişsin dedi.yarın tekrar kontrolüm var.en gec çarşamba kavuşucam bebeğime Allahın izniyle.o gün ömrümden 10 yıl gitti.Allahım kimseye göstermesin

merhaba güldencim şimdi gördüm yazdığını...iyiyim cnm napim işte bildiğin gibi...1 hafta daha çalışıcam sonra izin beni bekler...aydına gidicem annemlerin yanına sonra da bebeği bekleriz artıkım:)))sabırsızlanıyorum...
canım sen nasılsın peki?ağırlaştım derken sancın mı oluyor...ben iyiyim valla daha doğurana kadar çalışabilirim hattamaşallahım varbugün kayınvaldem geldi benim de 1-2 gün fazla giremeyebilirim öpüyrm herkescikleri

canim benim hadi iznine az kalmis
artikin bol bol dinlenirsin
bende bikac gundur agrilarim olmaya basladi ondan fazla oturup yazmaya firsatim olmuo
ewin icinde biras gezinip yatiorum arada buraya gelip bakiorum takipteyim yani
bende seni cok optum cnm gorusuruss kib aeo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…