2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızllar merhaba...
hadıbakem..ismın neydı cnım..nıckın çok tuhaf gelıyor yazarken...
canım bım 40 hafta bıttı...
ama beklıyoruz ıste....
usg ye gore bıttı gorunuyor..ama ben ustune gormustum ılk ay...o yuzden doktrunda kafası karısık...
beklıyoruz yanıı..

ayyyy zeyl...
canım ılk norml dogumu sen uaptın topıkte..tebrık edyorum..kolaymı old dohumun..
maşallh kızın çok şekerrr..allaha emanet..
çok sevımlı..bırde gulumsyor sıpa..maşallhhh....
allah hepımıze nasip etsın....
hunyy denız kızlar agrılarmı var...
ben gece eçok agrım oldu gıbı hıssettım..ama uyanamadım..uyku arası agrım oldu sankı..ofladım pufladım ama uyanmadım nıyeyse...
gulsenn..dogur kız hadııı.....az kald....

zapzup sende sancı yok ben gıbıı.....

Son düzenleme:

canım gelıyor evet...
sorma..sabah 6 d uyandık emırle ..rutın olarak...
evı supurduk..sıldk..toz aldk..wc banyo çamsır suyuyla yıkandı...
işteboyle ..gelecek ama bana sor...
emırın dogumunda yaptıklarını yaparsa bu kez hıç susmuyacagım canım ...
allah bana guç versın kı kendımı savunayım...vallahı çok şer kayınvalıdm var...elıne düşünc kadın 180 derece donuyor...
emırl ılgılense yter haklısın canım....
sen nasılsın..agrın sancn vrmı...
açılma varmıymıs sende kuşum...

Ayakta kalınca bacaklarma kramp giriyor benim. İstanbula gittikten sonra başlar ağrılar herhalde.Eşim ne kadar acı çektiğimi hiç görmeyecek:44: İyi mi kkötü mü bilemedim .Şöyle bana sancı girdikçe o da paniklesin isterdim :78:

ben çıkıyorum kızlar biraz yürüyüş yapalım annemle hepinizi öptük

bende cıkcagım emırle bırazdn..sabahkayınvaldem aradı...a 101 de ana kucagı ve oto koltugu varmıs..."sana yakın gıt bak al "dedı...
"emredersın komutanım "diyecektım sustummmm

Allah yardımcın olsun doğum öncesi hep garip garip olaylar buluyor bizi.Allah kalbine merhamet versin de biraz uslu dursun inşallah kayınvalden.Ben bol bol dua edicem sana .

Herkes biryerelere gidiyor .Bende dışarı çok çıkmak istiyorum bu sıra ama gidecek bir yer yok.Bir parktır bi şeydir
Hayırlı gezmeler diliyorum sizze benim yerime de gezin

Son düzenleme:

ayy canımmm allah sabır versin sana ozaman
susma bencede susunca tepene çıkar artık lohusa olacaksın sen o sussun
ohhh temizliğide yapmışsın
bende tık yok canım arada baskı hissediyorum aşağıda hafif sancı ama geçiyo sonra
bende doğsun istiyorum artık buyudukce karnım daha çok çatlıyo ve batıyo kemikleri artık kaburgalarıma sığmıyo oğluşum :))
açılma yoktu sanırım canım hiçbişey demedi dr çünkü

Zeyl canım cok güzel kızın maşallah gözün Aydın ...Minik tavsancik tuluma da bayıldım zapzup sen de almissin heralde ben neden görmedim ya nerden aldınız ki ben de istiyorum :)

Bu arada guaydin kizlar ağrılar sızılar başladı ben de Dun aksam rahatsız oldum biraz oturmak kalkmak yatmak cok zor gercekten bizim bidik baya uzunmus acaba ondan mı cok geriliyo karnım ....Bi anda sertlesiyo sanki Allahtan sancım yok geliyo zannedicem yoksa....

Son düzenleme:
Zeyl canım cok güzel kızın maşallah gözün Aydın ...Minik tavsancik tuluma da bayıldım zapzup sen de almissin heralde ben neden görmedim ya nerden aldınız ki ben de istiyorum :)

Anneme gittiğimde ak çarşı diye bi mağaza vardı oradan almıştım canım.Fotoğraf makinem yokki aldığım şeyleri gösteriyim doya doya

zeyl canım kızına maşşallah
Allah ım o ne güsellik öyle Rabbim nazarlardan korusun analı babalı büyütsün uzun hayırlı ömürler versinn :97: darısı başımısa artık :97:
ne güsel normal doğum yapmışsın :97: daha sabah yazmıştım acaba ilk normal kim doğuracak die kısmet sanaymış inş bizlerde normal doğururus.. yani Allah herkesin gönlüne göre versin
dilekcim sorma bende de ağrılar başladı gece hiç uyuyamadım maşşallah ın var senin gününü tamamladın ama ağrı mağrı yok anlaşıldı bi avazda doğuracaksın sen inşş
kayınvalden geliomuş gözünaydın Allah sabır versinn

ayy cnm mşllah bebişine de sana da.. Bu da geldi geçti işte.. Bu arada topigiizi ilk normal dogum yapan annesisin.. sanırm bunda yaptıgı egzersizerin ve soguk kanlılıgın etkili:82:

maşallah kızına Allah saglıklı mutlu uzun ömürler nasip etsin ailenize... darısı bizim başımıza inşallah

maşallah bebeğine bu ne güzellik böyle:) bayıldım yaa benim kızım da böyle olcak mı ki:) ben de kucağıma almak istiyorum artık bebeğimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…