2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

aaa denizzz sizin tanışma yıldönümünüzmüüü :81: Allah mutlu çocuklu sağlıklı nice seneler nasip etsinn
elifcim benim eşim çok pimpirik yani hemen her sesime uyanıo bebişde uyutmaz gibi gelio benden önce fırlar inş dediğin gibi uyuyup kalmamm normalde uykum hafiftir ama son günlerde gece çok uykusus kaldım bide ağrılardan dolayı sızıp kalıyorum sanırımm :93:
arfeda cnm hoşgeldin aramıza inş rabim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı uzun ömürlü bebişler nasip eder sana da

Ayy bizimde hayatımızda 26ların önemi var kızımız belkide 26 ocakta doğar. Eşimle ayın 26sında tanıştık nişanlandık evlendik. Tesadüfen ilk ikisi ama nikahı biz denk getirdik.Evlendiğimizde eşim 26 yaşındaydı. Kızımda 26 sında doğsa ayy ne güzel olur

inş. canım istediğin zamanda doğar

hayırlısı olsun..bızede haber ver...
cnm seninde günnmü doldu çizelgede öyle okudum

cnm o akıntı muayeneden sonra oluyor korkma her muayenede demiştir drunda gelebilir diye

bende anne olmak istiyorum ama olmuyo bir türlü yardıma ihtiyacım var bebeişleriniz hayırlı olur inşallah
cnm seninde olur inşllh

senin istediğin gibi olur belki

ne güsel inşş istediğin gibi bebişde 26 ocak da gelirr
bizde de eşim 12 mart ben 10 şubat bebeişde 8 ocakda gelirse bi uyum olmuş olacak yada 11 inde filan gelirmiş gerçi babam da 12 ocak hangisi olursa uyar bize bakalım keyfimis nezaman gelecek
canım buarada sana özelden msj gönderdim...

Gördüm şimdi canım .Hayırlı vakitte gelsinler inşallah ama benim kızım 41. haftaya kadar bekler gibi geliyor bir türlü vakit geçmek bilmiyor yaa

kızlarr bir uyumuşummm,çok ıyı geldı. şimdide sıcak bişeyler ıcıyorum soylemııım canınız çeker belkii,ama belgeselin sonunu izleyemedim , merak ettimm.göl canavarını arıyorlardıı

Hayırlısı olsun canım Eylül hanım zaen erken geleceği konusuna onayını almış doktor teyzesinden sağlıkla gelsin...

kızlarr bir uyumuşummm,çok ıyı geldı. şimdide sıcak bişeyler ıcıyorum soylemııım canınız çeker belkii,ama belgeselin sonunu izleyemedim , merak ettimm.göl canavarını arıyorlardıı

Benimde midem bir yanıyor bir yanıyor ölücem sanki.Eşimden maden suyu istedim gelirken getiricek anca Bi de bu ara canım acayip nescafe istiyo.Böyle dün bi fincan içtim ama yetmedi.Böyle 5 6 kuplu bardakla içerim yani

Ayyy ben isim vermiş oldum ama inşallah sizinde canınız çekmez

Son düzenleme:

evde muz varsa muz ye canım, ıyı gelıyır mıde yanmasına. bende cok severım kahveyıı,gunde 3-4 fıncan ıcerdım.hamıle oldugumu ogrendıgımden berı hıcc ıcmedımm..gözümde tutuyorr,emzırırkende içmemek gerekirmiş ama sanırım o zaman dayanamammm

canım miğde yanmasına ayvada iyi gelio ben kaç haftadır hatta aylardır miğde yanmasından geceleri uyuyamıyodum hep kalkıp şurup içiodum belki 10 şişe şurup bitirmişimdir
ama akşam çeyrek ayva yiyebildim anca normalde hiç sevmemm ama gece hiç miğdem yanmadı bi dene istersen sende, iyi gelio...
buarada bende kahveyi haftada 1 içiyorum türk kahvesini
nescafe de süte katıp içiyorum arada ööle geçio hevesim ama çok katmıyorum, öle bişi olmas heralde...
bazen kakao katıyorum tek süt içememde

Ayy eşimle evde nargilemiz var bizim eşim kokusuna maruz kalmıyım diye yakmıyor.Ben asıl onun kokusunu özledim.Meyveli tütünleri var ev tütsü yapılmış gibi kokuyor. .O da çok zararlı aslında ama eşim zaten sigara tiryakisi.Sigara içme odası yaptık bırakamayınca artık.

canım bende muz yiyemiyorum kabiz yapıo
çok canım istersede 1-2 yudum ısırıp eşime veriyorum...
canım süte çok az karıştırıp içersen bişi olmas inş. bu kadar kasmamak lazım ondanda tatsın bebişlerimis dimi ama

Ayvayı çok severim sevindim bak Aldırayımda eşime yiyim bbari

bende cok severım nargilenin kokusunu ,,,elmalıyı severım bıdeee. ama ayda yılda bıı ıctım..

ben bı belgesel ızlemiştimm daha hamile değilken anne karnında bebeği cekmişler sigara içilen ortamdaa.bide kahve ,alkol içilince..bebege dırek kordonla giden şeyler arasında kahve. o yuzdenn içmedim.. içmek ıstemedımm yanı

Selam kizlar alışveriş merkezinde gezdim geldim iki saat dolasmisim iyi oldu ama her yerde cok güzel indirimler var kendime hırka kızıma gömlek ve patik salonum için de aksesuar aldım hep aklimdaydi zaten iyi oldu...Bu arada esime hediye bakmaya gitmiştim ama begenip de alamadım yarın bebek şekerleri hazır olucakmis onları almaya gidince tekrar bakarım artık :)

Kime niyet kime kısmet desene Güle güle kullanın canım

selam kzılarr.. keyifler iyidir inşallah herkeslerde:))

beni hergün birileri arayıp doğuramazsın kel fatma diye dalga geçiyorlar :))))))))))) herkeze daha dogurmadım demekten yoruldum yaa

herkese slm kızlar geçmişi oku oku bitiremedim..

dilekçim bir heves girdim siteye senden haber alacağım diye umuyordum yine gelmemiş bebiş..olsun sağlıklı olsunda nezaman gelirse gelsin en önemlisi bu..

elifcim ve şirvancım keyifle okudum yazdıklarınızı ilk deneyimler ay ne güzel böle sabırsızlanıyorum okudukça

denizcim senin nişanın gelmiş galiba..yürüyüş yap canım. Hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz.

güldencim sen nasılsın gözükmüyorsun yada bana denk gelmiyor iisin dimi. çok öptüm senide..

hastalanan ark var galiba geçmiş olsun onun dışında herkes iidir inş..

arada unuttuklarım olabilir kızlar kusura bakmayın emi..

Doktora gittik çarş günü çok ağrım vardı mantarlar gitmiş çok şükür..tamamen olmasada temizlenmiş normal akıntım kaldı oda normal dedi..
Nst bakıldı yine birde çatı muayenesi yaptı ebe 1 cmcik açılmış:) canım yandı bir bacağımı çok kastım sakin ol bukadar kasarsan bakaamam dedi birazdaha gevşedim sonra daha rahat baktı ama eli ağır geldi yanii yaktı canımı hıh.....neyse hay allahım ya 1 cm ne dedim doktora güldüm oda ii başlamış açılma bir hafta daha dayansın haftaya açılmana yine bakarız dedi. Zaten bir hafta önde kızımın gelişimi maşallah.. 36+1 ama 37+1 de hala.. Neyse uzun lafın kısası doktor çarş gel dedi önce sonra baktı takvime cuma olsun bir bakalım açılmana sancılarına yine duruma göre 31 aralık yeni yıl bebeği olur belki kızımız ki bana öle geliyor dedi..hee olmasada alırız istersen o gün, gelsin artıkkk yaa bizim kız dedi....annem hemen itiraz etti yılbaşını geçirsin bari 2011 olsun diye. Sezeryan istemiyoruz dedik ama 31inde açılma ve sancıdan kendi gelmek istersede kızımız normal doğar dedi annem. Doktor neyse sen haftaya cuma 31 aralık gel dedi bakalım.. Valla ozaman bu zaman nezaman istiyorsa gelir benim kızım dedim bende rahat bırakın kızımı yaaa o halinden yerinden memnunnn :)))işte böle kızlar bu arada ağrım sancım vardı belimde çok kötüydü çatıdan sonra dahada çoğaldı doktor 1 hafta yat istirahat dedi annem ve anneannemde tam tersi yürü çatın açılmaya başlamışken daha da açılır dediler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…