- 1 Haziran 2009
- 1.751
- 0
- 156
- 41
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #24.301
denizcim nişanın geldi sanırım ama bencede sancın gelmeden gitme suni sancı vermesinler
hayırlısıyla gelsin prensesin
bende bişicik olmadı muayeneden sonra hafif bi sancı okadar cancer gibi benimkide bekletecek sanırım
yarın doğsun isterdim 25 lerin hayatımızdaki önemi büyük gerçi annemde gelmedi pazartesi gelecek o gelsin öyle doğsun diyorum şimdide
bende anne olmak istiyorum ama olmuyo bir türlü yardıma ihtiyacım var bebeişleriniz hayırlı olur inşallah
Ayy bizimde hayatımızda 26ların önemi var kızımız belkide 26 ocakta doğar.Eşimle ayın 26sında tanıştık nişanlandık evlendik. Tesadüfen ilk ikisi ama nikahı biz denk getirdik.Evlendiğimizde eşim 26 yaşındaydı. Kızımda 26 sında doğsa ayy ne güzel olur
cnm seninde günnmü doldu çizelgede öyle okudumhayırlısı olsun..bızede haber ver...
cnm o akıntı muayeneden sonra oluyor korkma her muayenede demiştir drunda gelebilir diyesağol canım inşallah hepimizin kolay geçer cesaret geldi muayeneden sonra bana da
inşallah canım benim dedim doktora annemde hep rahat yapmış doktorum da hastalarımda da hep öyle dedi annesinin doğumu rahat olan kendide rahat yapıyor genelde
evet canım 2011 olsun istiyorum ama doktor teyzemiz beklemez dedi yılbaşından önce gelir dedi
inşallah canım hepimizin kolay olur doğumu
beşiğinizde şimdiden hayırlı olsun mışıl mışıl uyusun bebişin içinde
bu arada herkese merhaba
dün alttan muayene ettikten sonra doktorum akşam biraz kanama olabilir korkma dedi dediği gibi eve geldikten sonra baktım biraz kanama olmuş günlük ped vardı değiştirdim onu yatmadan önce takrar baktım biraz daha gelmişti
yattıktan sonra da ilk defa belime ağrı girdi adet olmadan önce de böyle ağrırdı korktum biraz sonra geçti fazla uzun sürmedi tekrarlayacak mı diye bekledim ama olmadı sabaha kadar uyuyamadım doğru dürüst döndüm durdum kasıklarıma ağrı girdi ara ara
sabah eşimi gönderdikten sonra uyudum biraz sonra kalkıp tuvalete gittim kanama yeni olmuş belli ama değişik bir görünüşü vardı akıntıyla karışık gibi peçeteyle altımı silerken peçeteye bir şey düştü sanki bir baktım kanlı sümüksü akıntı ama baya çok nişan mı yoksa muayenedeen dolayı mı anlamadım kafam karıştı:44:
cnm seninde olur inşllhbende anne olmak istiyorum ama olmuyo bir türlü yardıma ihtiyacım var bebeişleriniz hayırlı olur inşallah
Ayy bizimde hayatımızda 26ların önemi var kızımız belkide 26 ocakta doğar.Eşimle ayın 26sında tanıştık nişanlandık evlendik. Tesadüfen ilk ikisi ama nikahı biz denk getirdik.Evlendiğimizde eşim 26 yaşındaydı. Kızımda 26 sında doğsa ayy ne güzel olur
ne güsel inşş istediğin gibi bebişde 26 ocak da gelirr
bizde de eşim 12 mart ben 10 şubat bebeişde 8 ocakda gelirse bi uyum olmuş olacak yada 11 inde filan gelirmişgerçi babam da 12 ocak hangisi olursa uyar bize bakalım keyfimis nezaman gelecek
canım buarada sana özelden msj gönderdim...
ay doktorumu ne zaman arasam gel bakalım diyor hiç gidecek gibi değilim :)))
Nişansa da zaten sancılarımı bekleyeceğim ne zaman sancım artarsa o zaman gitmeyi düşünüyorum hastaneye
Allahtan hayırlısı
kızlarr bir uyumuşummm,çok ıyı geldı. şimdide sıcak bişeyler ıcıyorum soylemııım canınız çeker belkii,ama belgeselin sonunu izleyemedim , merak ettimm.göl canavarını arıyorlardıı
Benimde midem bir yanıyor bir yanıyor ölücem sanki.Eşimden maden suyu istedim gelirken getiricek ancaBi de bu ara canım acayip nescafe istiyo.Böyle dün bi fincan içtim ama yetmedi.Böyle 5 6 kuplu bardakla içerim yani
Ayyy ben isim vermiş oldum ama inşallah sizinde canınız çekmez
Benimde midem bir yanıyor bir yanıyor ölücem sanki.Eşimden maden suyu istedim gelirken getiricek ancaBi de bu ara canım acayip nescafe istiyo.Böyle dün bi fincan içtim ama yetmedi.Böyle 5 6 kuplu bardakla içerim yani
Ayyy ben isim vermiş oldum ama inşallah sizinde canınız çekmez
evde muz varsa muz ye canım, ıyı gelıyır mıde yanmasına. bende cok severım kahveyıı,gunde 3-4 fıncan ıcerdım.hamıle oldugumu ogrendıgımden berı hıcc ıcmedımm..gözümde tutuyorr,emzırırkende içmemek gerekirmiş ama sanırım o zaman dayanamammm
evde muz varsa muz ye canım, ıyı gelıyır mıde yanmasına. bende cok severım kahveyıı,gunde 3-4 fıncan ıcerdım.hamıle oldugumu ogrendıgımden berı hıcc ıcmedımm..gözümde tutuyorr,emzırırkende içmemek gerekirmiş ama sanırım o zaman dayanamammm
canım miğde yanmasına ayvada iyi gelio ben kaç haftadır hatta aylardır miğde yanmasından geceleri uyuyamıyodum hep kalkıp şurup içiodum belki 10 şişe şurup bitirmişimdir
ama akşam çeyrek ayva yiyebildim anca normalde hiç sevmemm ama gece hiç miğdem yanmadı bi dene istersen sende, iyi gelio...
buarada bende kahveyi haftada 1 içiyorum türk kahvesini
nescafe de süte katıp içiyorum arada ööle geçio hevesim ama çok katmıyorum, öle bişi olmas heralde...
bazen kakao katıyorum tek süt içememde
bende cok severım nargilenin kokusunu ,,,elmalıyı severım bıdeee. ama ayda yılda bıı ıctım..Ayy eşimle evde nargilemiz var bizim eşim kokusuna maruz kalmıyım diye yakmıyor.Ben asıl onun kokusunu özledim.Meyveli tütünleri var ev tütsü yapılmış gibi kokuyor. .O da çok zararlı aslında ama eşim zaten sigara tiryakisi.Sigara içme odası yaptık bırakamayınca artık.
canım bende muz yiyemiyorum kabiz yapıo
çok canım istersede 1-2 yudum ısırıp eşime veriyorum...
canım süte çok az karıştırıp içersen bişi olmas inş. bu kadar kasmamak lazım ondanda tatsın bebişlerimis dimi ama
Selam kizlar alışveriş merkezinde gezdim geldim iki saat dolasmisim iyi oldu ama her yerde cok güzel indirimler var kendime hırka kızıma gömlek ve patik salonum için de aksesuar aldım hep aklimdaydi zaten iyi oldu...Bu arada esime hediye bakmaya gitmiştim ama begenip de alamadım yarın bebek şekerleri hazır olucakmis onları almaya gidince tekrar bakarım artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?