- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #24.341
daha hastaneden taburcu olalı 3 gün olmuştu ki yeniden sancılandım 3 gün önce yeniden yattım bugün taburcu oldum.ama bu sancı doğum sancıs değil böbrek sancısıymış.hamileyim diye ilaçta veremediler öldüm öldüm 3 gün. artık doğumdan korkmuyorum çünkü bu kadar ağrımaz .3 gün boyunca aralıksız sancı çektim bağırtılarıma bütün hastane ağladı.resmen öldüm. erken doğum riskide devam ediyo 1 hafta daha ilaç kullanıcam sonra bırakıcam. artık doğabilir dedi doktor. bekliyorum şimdi.
son bir aydır çekmediğim kalmadı kaç kere hastanelik oldum 7 gün yattım hastanede. inşallah bir sonraki doğum için olur :S
slm kızlar nasılsınız?ben çarşamba günü hastanede yattımbebişimin herşeyi ultrasonda iyiydi.nstye bi girdim kalp atışlarında bir düzensizlik hocaya götürdüm nst kagıdını bu çok kötü hemen yatırıyorum seni hastaneye taşikardi çıkmış dedi takibe alalım böyle devam ederse bugün alırım dedi.ben başladım oracıkta ağlamaya.Allahıma şükür o gün sabahkine göre düzene girdi kalp atışları.dünde taburcu oldum.38 haftanı doldurmadan almak istemiyorum bebeği cigerleri iyice gelişsin dedi.yarın tekrar kontrolüm var.en gec çarşamba kavuşucam bebeğime Allahın izniyle.o gün ömrümden 10 yıl gitti.Allahım kimseye göstermesin
canım gecmıs olsun...slm kızlar nasılsınız?ben çarşamba günü hastanede yattımbebişimin herşeyi ultrasonda iyiydi.nstye bi girdim kalp atışlarında bir düzensizlik hocaya götürdüm nst kagıdını bu çok kötü hemen yatırıyorum seni hastaneye taşikardi çıkmış dedi takibe alalım böyle devam ederse bugün alırım dedi.ben başladım oracıkta ağlamaya.Allahıma şükür o gün sabahkine göre düzene girdi kalp atışları.dünde taburcu oldum.38 haftanı doldurmadan almak istemiyorum bebeği cigerleri iyice gelişsin dedi.yarın tekrar kontrolüm var.en gec çarşamba kavuşucam bebeğime Allahın izniyle.o gün ömrümden 10 yıl gitti.Allahım kimseye göstermesin
ayy canım benım ..çok gecmıs olsun...daha hastaneden taburcu olalı 3 gün olmuştu ki yeniden sancılandım 3 gün önce yeniden yattım bugün taburcu oldum.ama bu sancı doğum sancıs değil böbrek sancısıymış.hamileyim diye ilaçta veremediler öldüm öldüm 3 gün. artık doğumdan korkmuyorum çünkü bu kadar ağrımaz .3 gün boyunca aralıksız sancı çektim bağırtılarıma bütün hastane ağladı.resmen öldüm. erken doğum riskide devam ediyo 1 hafta daha ilaç kullanıcam sonra bırakıcam. artık doğabilir dedi doktor. bekliyorum şimdi.
son bir aydır çekmediğim kalmadı kaç kere hastanelik oldum 7 gün yattım hastanede. inşallah bir sonraki doğum için olur :S
canımm..ınşallah hayırlısıyla dogursak..sancılarımız kendılıgınden gelse keşke..söyle duzenlı duzenlı..ne guzel olurdu...dilekcim hayirlisi bakalim,umarim sancilarimiz bir düzene girerde yavrularimizi saglikla kucagimiza aliriz.
Bende hergün millete cevap vermekten ve ardindan "sen dogurmassin daha"demelerinden biktim.Sanki dogurmak bizlerin elinde ya.Bir ara bayagi takmistim bu mevzuya ama simdi takmiyorum.Bazen insanlarin ne kadar anlayissiz olduklarini düsünüyorum.Tam manevi olarak rahat bir dönem gecirmemiz gerekirken psikolojik baski uyguluyorlar.Malesef...
Rahatsiz olan arkadaslara cok cok gecmis olsun ve doguma gidecek olan arkadaslara kolayliklar diliyorum.
kızlar açılmalar kişiden kişiye değişiyor kimisi hemen açılıp bebeği oluyor kimisinin zor açılıyor suni sancı falan veriyorlar kiminin açılma olmadan suyu geliyor sonra açılma başlıyor kmisinin doğumda suyu boşalıyor. hakkımızda hayırlısı olsun herzaman......
zap zup merak etme cnm öyle açılmıyor ilk 4-5 cm kadar hissetmiyorsum ama ondan sonrası ağrı ile açılma oluyor. pıt diyede suyun geliyor.o kadar cnm
Günaydın hanımlarr,,, hasta olanlara geçmiş olsun .Pazartesı kontrolum var,iple çekiyorum umarım sancı vs cıkmazda 2011'i bekler oğlum. İsmine karar verdik. Yiğit koyacaz.
Gunlerdır geniz akıntımdan uyuyamıyordum.Bu gece daha ıyıydım cok şükür.... uzun zamandır kasık agrım yoktu bu gece de kasıklarım ağrıdı.izin dönemimde uyuyacam dıyordum olmadııı
slm kızlar nasılsınız?ben çarşamba günü hastanede yattımbebişimin herşeyi ultrasonda iyiydi.nstye bi girdim kalp atışlarında bir düzensizlik hocaya götürdüm nst kagıdını bu çok kötü hemen yatırıyorum seni hastaneye taşikardi çıkmış dedi takibe alalım böyle devam ederse bugün alırım dedi.ben başladım oracıkta ağlamaya.Allahıma şükür o gün sabahkine göre düzene girdi kalp atışları.dünde taburcu oldum.38 haftanı doldurmadan almak istemiyorum bebeği cigerleri iyice gelişsin dedi.yarın tekrar kontrolüm var.en gec çarşamba kavuşucam bebeğime Allahın izniyle.o gün ömrümden 10 yıl gitti.Allahım kimseye göstermesin
daha hastaneden taburcu olalı 3 gün olmuştu ki yeniden sancılandım 3 gün önce yeniden yattım bugün taburcu oldum.ama bu sancı doğum sancıs değil böbrek sancısıymış.hamileyim diye ilaçta veremediler öldüm öldüm 3 gün. artık doğumdan korkmuyorum çünkü bu kadar ağrımaz .3 gün boyunca aralıksız sancı çektim bağırtılarıma bütün hastane ağladı.resmen öldüm. erken doğum riskide devam ediyo 1 hafta daha ilaç kullanıcam sonra bırakıcam. artık doğabilir dedi doktor. bekliyorum şimdi.
günaydın kızlar anneme geldim beraber kahvaltı yaptık umarım herkes iyidir
dün akşam yine belimden sancı girdi ama devamı olmadı böyle böyle başlayacak sanırım bacaklarım ve kasıklarımda çok ağrıdı dönemedim yatakta ağrıdan şimdide şeyim çok ağrıyor bebeğim baya indi aşağıya sanırım ben yürüdükçe ağrı giriyor
canım allah yardımcın olsun tek nefeste kurtulur rahat bi doğum geçirirsin inşallah
sancın var mı peki ??
Allah yardımcın olsun canım dualarımız seninle sağlıkla alırsın inşallah bebeğini kucağına ve kolay bir doğum olur.kızlar ocak yaklaşıyor ya sırasıyla geliyor artık bebişler...
Hınhh aynen yaa zaten böyle bütün kötü olaylar aklımda bugün böyle insanları dövesim var.Eşim geldi yemeğimizi yedik gitti.Sofrayı topladım ama masayı kaldırmak bile istemiyorum.Çamaşırlarım falan var.Bi de odamızı değiştirdik.Bi odanın eşyalarını diğer odaya tıktık.Eşyaları yerleştirmem lazım ama içimde ne bir şevk var ne birşey .Dün eşimin babası koltuğu taşımaya geldi.Adamı gördükçe cinlerim tepeme çıktı.Bugünde eşime yaptıklarından dolayı kızıyorum.Böyle geçmişin hesabını sorasım var.
Kafam bozuk yani. Eşime dedim bugün bu halde bırakıp gidebilirim istanbula diye de haftasonu götürecek beni inşallah. İstanbula gidince hep bugünleri düşünüp ağlamıycam .Özlemiycemde eşimi gitsin o bayıldığı kardeşi babası baksın ona İstanbulda üzülüp ağlayacak olursam hatırlatın bana
Ayy allah yardımcın olsun.Hurma falan ye istersen enerji versin.Allah hayırlı vakitte gelmeyi nasip etsin bebişine .İkiniz içinde kolay geçer inşallah
kızlar herkeze slm...
geçmişi okuyamadım.bende hastalananlar kervanına katıldım.bademciklerim şişti.kulaklarım ve başım çok ağrıyo.elimde ıhlamur fincanı öle koltuğun üzerinde yatıyorum.geceleri daha kötü oluyo insan sanki.oğluşuma bişiy olmasında ben iyileşirim nasılsa.
zeyl in açılması varmış.inşallah güzel haberlerini alırız.başka doğum yapan varmı bilmiyorum.hasta olan falanda yoktur umarım.herkeze iylik güzellikler diliyorum...
evett o çok rahat olacak silmeden emzirebileezz,inşallah hıc yara olmaz.
Zeyl Allah yardımcın olsun, bı nefeste kurtarsın.Ayyy darısı bize.:44:
bugün bende kendimi enerjik hissediyorumevi süpürdüm,toz aldım,banyoyu temizledim,buzdolabını sildim,mutfağı toparladım ,balkonu yıkadım,epey iş yapmışım az öncede yemeğimi yedim 1 saat sonra da eşim gelecek doktora gideceğiz kontrole,doktor çıkışı da biraz turlarız sanırım,bu enerji hiç bitmez umarım
hamileliğimin ilk başlarında göğüslerimin ucu çatlamıştı,doktorum bepanten kulan demişti,o günden beri bepanten sürüyorum çok iyi geldi,bu haftadan sonra bende lansolin kullanmaya başlayacağım ve birde süt için bitki çayı almıştım onu içmeye başlayacağım.
zeyl Allah yardımcın olsun,hayırlısıyla sende doğum yaparsın inş,dualarımız seninle
geçmiş olsun canım
canım Allah yardımcın olsun.Allah çabucak kurtarsın inşallah sağlıkla ikinizide.
canım maşallah kızına çok tatlı Allahım nazarlardan korusunMerhaba kızlar perşembe günü doğum yaptım akşam.
Normal yolla 3300 50cm pamuk gibi bi kız dünyaya getirmeyi nasip etti Rabbim
Güzel dileklerde ve dualarda bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ederim..Dua ettim sancı çekerken sizlere de
İşte bu da Zeynep kız
Kızlar facebookta grubumuz var mı ocak anneleri olarak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?