2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

daha hastaneden taburcu olalı 3 gün olmuştu ki yeniden sancılandım 3 gün önce yeniden yattım bugün taburcu oldum.ama bu sancı doğum sancıs değil böbrek sancısıymış.hamileyim diye ilaçta veremediler öldüm öldüm 3 gün. artık doğumdan korkmuyorum çünkü bu kadar ağrımaz .3 gün boyunca aralıksız sancı çektim bağırtılarıma bütün hastane ağladı.resmen öldüm. erken doğum riskide devam ediyo 1 hafta daha ilaç kullanıcam sonra bırakıcam. artık doğabilir dedi doktor. bekliyorum şimdi.

son bir aydır çekmediğim kalmadı kaç kere hastanelik oldum 7 gün yattım hastanede. inşallah bir sonraki doğum için olur :S

canım cok geçmiş olsun.. dogumdan korkarken birde üstüne böyle agrılar yaşamak eminim kabus gibidir.. bir an önce gelsin geçsin.. bebişinide saglıkla kucagına al inşallahh

cok geçmiş olsun ... arada ritimsizlikler olabiliyormuş sanırım? inşallah bir daha olmaz.. az kalmış merak etme bebişin sabreder o kadar. bu son haftalar en zor zamanlar demişlerdi aynen öyle oldu.. süreli bi korku panik hali var bendede... bi kucagımıza alalımda gerisi bos

dilekcim hayirlisi bakalim,umarim sancilarimiz bir düzene girerde yavrularimizi saglikla kucagimiza aliriz.

Bende hergün millete cevap vermekten ve ardindan "sen dogurmassin daha"demelerinden biktim.Sanki dogurmak bizlerin elinde ya.Bir ara bayagi takmistim bu mevzuya ama simdi takmiyorum.Bazen insanlarin ne kadar anlayissiz olduklarini düsünüyorum.Tam manevi olarak rahat bir dönem gecirmemiz gerekirken psikolojik baski uyguluyorlar.Malesef...

Rahatsiz olan arkadaslara cok cok gecmis olsun ve doguma gidecek olan arkadaslara kolayliklar diliyorum.

canım gecmıs olsun...
ınşallah bırdaha yasanmaz boylebbbırsey canım..kendını uzme..az kalmıs bebegını kucaklamana canım...

ayy canım benım ..çok gecmıs olsun...
ne kadar zor bır kaç gun gecırmıssın..bırdaha yasamassın ınşallah...
bırdha kı sancılar dogum sancıların olsn ınşallah...

canımm..ınşallah hayırlısıyla dogursak..sancılarımız kendılıgınden gelse keşke..söyle duzenlı duzenlı..ne guzel olurdu...
ben hıç uzulmuyorum canım dogurmadınmı dıyenlere..beklesınler..oyle kolaymıymıs dogurmak....kolaysa buyursun kendılerı dogursun o zaman..
ne bu acele...bebek gelecegı zamanı bılır...
benımde gunler geçıyor ama beklesınler napalım yanıı...

Günaydın hanımlarr,,, hasta olanlara geçmiş olsun .Pazartesı kontrolum var,iple çekiyorum umarım sancı vs cıkmazda 2011'i bekler oğlum. İsmine karar verdik. Yiğit koyacaz.
Gunlerdır geniz akıntımdan uyuyamıyordum.Bu gece daha ıyıydım cok şükür.... uzun zamandır kasık agrım yoktu bu gece de kasıklarım ağrıdı. izin dönemimde uyuyacam dıyordum olmadııı

Günaydın kızlar.
Hasta olanlara sancısı olanlara allah güç kuvvet şifa versin.Bende sabah uyuya kalmışım.Ertelyeceğime iki alarmı da kapamışım .Eşim benim yüzümden geç kaldı.Bende hala ayılamadım :126:

zap zup merak etme cnm öyle açılmıyor ilk 4-5 cm kadar hissetmiyorsum ama ondan sonrası ağrı ile açılma oluyor. pıt diyede suyun geliyor.o kadar cnm
ÇoK kafama takılan bi konuydu.
Bende kasıklarım sızlıyor falan acaba açılmam mı oldu diye endişeleniyordum.Bu hafta içi inşallah gidicem istanbula.Hayırlısıyla bi gitsem. Sonra istediği zaman açılsın :78:

Hayırlı olsun oğluşunun ismi inşallah. Az da günün kaldı artık iyice ağrıların artmıştır allah yardım etsin

slm kızlarrr herkese günaydınnn...
bu gece resmen sabhaladımm karnım kasıklarım belim çok ağrıdı ne ytabildim ne kalkabildim, benim yüzümden eşimde uyuyamadı, Allah dan yemekten sonra ütümü filan yapmıştım...
bugünde kardeşim ( eşi-kızı ) gelicek yemeğimi de yapayımda gelince bol bol otururus inş. bide beşiğimisde gelirse çok iyi olucak :97:

breath canımm çok çok geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasınnn inş bundan sonra doğum için gidersin ve de doğumun kolay olur inşşş

bende gece ağrım oldukça korktum ama Allah dan hareketleri iyiydi...
azalma filan yoktu yani... hem biran önce gelsin istiyorum hemde 2011 i beklesin istiyorumm :97:
rabbim cümlemizi hayırlı zamanda hayırlı şekilde kurtarır inşşş :97:
bu arada merak ediyorum ilk normal doğumu kim yapacak acaba

canımmm ayy böbrek sancısını çok fena diolarrr :18: bukadarla geçmiş olsun cnmm...
sana da doğum için antreman olmuş oldu
inş doğumun kolay ve rahat geçerr...
rabbim beterinden korusun

Benim hiç ağrım hiç birşeyim yok .Odaları hala yerleştirmedim.Bi dolabı kızımın eşyaları için boşalttık.Şimdi oradaki ıvır zıvırları nereye koyucam kararda veremedim gider ayak iş çıkardı eşim.Neyi nereye koyucam bilemiyorum.Öyyle oturuyorum şimdi.Hiç birşey yapasım yok

mrb kızlar
nasılsınız geçmiş olsun hasta olan arkadaşalara.
adilemir seninki 40 haftayıda bitirmiş maşallahh.

benimde kasıklarımıda falan agrı oluyor ama hareket çok yaptığımda
özellikle.
benimki 2011 de doğacak içime öyle doğuyor.
bir geçmişi okuyayım.

günaydın kızlar anneme geldim beraber kahvaltı yaptık umarım herkes iyidir
dün akşam yine belimden sancı girdi ama devamı olmadı böyle böyle başlayacak sanırım bacaklarım ve kasıklarımda çok ağrıdı dönemedim yatakta ağrıdan şimdide şeyim çok ağrıyor bebeğim baya indi aşağıya sanırım ben yürüdükçe ağrı giriyor

Ayy çok heyecanlı allah güç kuvvet versin canım Benim sancılarım ne zaman başlayacak acaba bende istiyorum bende bende

canım allah yardımcın olsun tek nefeste kurtulur rahat bi doğum geçirirsin inşallah

sancın var mı peki ??

Allah yardımcın olsun canım dualarımız seninle sağlıkla alırsın inşallah bebeğini kucağına ve kolay bir doğum olur.kızlar ocak yaklaşıyor ya sırasıyla geliyor artık bebişler...

evett o çok rahat olacak silmeden emzirebileezz,inşallah hıc yara olmaz.
Zeyl Allah yardımcın olsun, bı nefeste kurtarsın.Ayyy darısı bize.:44:

canım Allah yardımcın olsun.Allah çabucak kurtarsın inşallah sağlıkla ikinizide.

Merhaba kızlar perşembe günü doğum yaptım akşam.
Normal yolla 3300 50cm pamuk gibi bi kız dünyaya getirmeyi nasip etti Rabbim

Güzel dileklerde ve dualarda bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ederim..Dua ettim sancı çekerken sizlere de

İşte bu da Zeynep kız

Kızlar facebookta grubumuz var mı ocak anneleri olarak?

günaydı kızlarrr

zeyl gözün aydın canım allah analı babalı uzun ömür versin prensesine
sayfayı bi açtım karşımda duruyo resimler çok tatlıymış maşallah pamuk şekeri gibi

Ayyy maşşallah maşşallah ayyy yavrum benim ne kadar tatlı.O pembe tavşanlı tulumdan bende almıştım çOK Fena oldum benim de kızım böyle bişiymi olacak ayy canım allah hiç ayırmasın hayırlı bir evlat olsun bilmiyorum içim cızladı.Allah hastalıklardan nazarlardan korusun canım benim

canım maşallah kızına çok tatlı Allahım nazarlardan korusun
gözün aydın darısı başımıza
face de grup var evet 2011 ocak anneleri diye
doğum hikayeni hikaye topiğine ekler misin normal doğum yapan ilk annemizsin haber aldıklarımızdan

bu arada hastalanan arkadaşlar varmışş çoook geçmiş olsunn

dilek kayınvaliden geliyomuş bugün biraz emirle ilgilenirse sende dinlenirsin azcık..

denizcim sancılar baskılar başladı demek hadi hayırlısı olsun hakkında inş. kolay bi doğum olurda kurtulursun hemencecik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…