2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

merhabalr kızlar.. bugün bizde doktordaydık.. çatı muayenesi oldum.. korkulacak bişey değilmiş.. normal olabilir dedi. aksi bir durum olmadıkça normali bekkleyeceğiz dedii.. hayırlısı inşALLAH kolay bir doğum olur hepimizinkiii.. dua edelim birbirimizee..

geçmiş olsun canım benimde normal olur dedi ve beklemedeyiz tarih belli olmayınca çok zor ya beklemek

kızlar ben çıkıyorum annemdeydim malum benim evime gideceğiz banyo yapacağım sonra biraz yürüyüşe çıkacağız hava güzel burada görüşmek üzere hepinizi öptük

hadi gözün aydın sende atlatmışsın muayeneyi katıldın normal doğumu bekleyenler kervanına

artık doğsun kuzucuklar ya onlar içerde şıkıştı biz dışarda bide zaman geçtikce kilo alıyolar sonra doğarken zorlamasınlar bizi

uykusuz bır gece gecırmıssınız canımm...ama sen çok memnun kalmsısın..
uykusuz gece oluncada sabah cabuk oluyor haklısın...bebekle ugrasırken saatler su gıbı aıyor...

oooooooooooo
maşallah mete gelmıs...
hayırlı olsun...dogum hıkayenı yaz canım merak ettık...
canım allah yardm etsın sana ve hepımıze.....şimdı nasılsın...

canım yazdıklarını okudum....
bende aldım rzene tohumu anoson tohumu ve ısırgan otu...sabah ızleyemedm ama..boza yı bende duydum..ama bebekte gaz yaparmı acaba canımm...fıkrın varmıııı..
bende kontrole gittim herşey yolunda bebeğim 3200 olmuş hafta sonu doğum olacak bebeğime kavuşacağım
ooooyy..senınde bbegın tarıhı bellı olmus...
hafta sonu pazar gunumu olacaksın canım sezeryanı..hayırlı haberlerl gel canım benımm..

gülsennnnnnnnnnnnnnnnn
naptın..dogur kuzum sennn barii..ben dogurmuyorum bakkkkkkkkkkkk...
nerdesınızzzzzzzzzzzzzz kımse yokmu..............

slm kızlar,nasılsınız?bende sizler gibi ağırlaştım iyice özellikle cumartesi günü dışarı çıkarak bunu daha iyi anladım iyi ki herşeyimizi önceden alıp hazırlamışım son zamanlara bırakmamışım,cumartesi market alışverişine gittik,yürüdükçe şeyim acıdı ve oğlumun iyice aşağıya indiğini hissettim,biraz oturdum dinlendim eşime dedim ben bundan sonra biraz zor dışarı çıkarım yürürken canım yanıyor dedim,bu hafta sadece doktor kontrolüm var ona gideceğim,evde bile hareketlerim ağırlaştı.
zeyl çok tatlı bir kızın var maşallah çok tatlı,Allah sağlıklı ömürler versin ve diğer doğum yapan arkadaşlara da Allah analı babalı büyütsün diyorum,darısı hayırlısıyla başımıza inşallah,şu 2010'nu bitirip 2011 de gelir inş oğlum.:97:

sen bizden sonra doğururmuşsun hayırlısı olsun dilekçim,2011 bebeği olur belki

puhaahaahhahahaha
neva..sanırım oyle olucak..hepınızı dogurttuktan sonra ben doguracagımmm..
sen yurumekten korkma canım..bende çok oluyor asagı baskı..arada yolda duruyorum...2 aydırboyleyız bız...:95:ama gelmek ıstemıyor napalım...

tecrübeli anneler yardım edermisiniz bana bütün gece uyuyamadım kasıklarım adet olcakmışım gibi çok ağrıdı. az önce doktordan geldim nts de sancım çıktı. doktorum açılma var mı diye baktı ama yok. hastanede gözetim altında tutalım yatıralım istersen dedi ben istemedim. eve geldim şimdi bişeyler yedim ve uzandım bu sefer daha şiddetli bi ağrı geldi. adet olcakmışım da sökülemiyomuş gibi. belime de vuruyo. ne yapacağımı şaşırdım. kanama veya suyun gelirse mutlaka gel dedi doktorum ama onlar yok. açıkçası ne yapacağımı bilemedim size yazayım dedim

oluyor canım hepımızde adet agrısı ıbı...
yaklasık 20 gun oncede nst de çıktı benımde...ama beklemekten başka care yok..suyun ve sancın gelırse gıt doktoruna...

cnm sancılarını tapit etmen gerekiyor illaki kana ve suyun gelecek diye bekleme ağrılar sıklaşınca git druna zaten suyun gelirse hiç durma hemen git

belgüncümbir tek sen yazmışsın cnm saolasınn öksürük mahvetti beni okulda son haftam ben de rapor aldım bugün ve yarın raporluyum...sende sağlık ocağına gidicekmişsin iyi haberlerini bekliyoruz cnm
yeni doğum yapan arkadaşlarımm hoşgeldi meleklerinizzz gözünüz aydınnn
sibelcimmbebeğin sağlıkla gelsin cnm doğmuştur herhalde.gözünüz aydın şimdiden

adilemir, beyficey cevap verdiğiniz için teşekkürler. tuvalete gidip gidip bakıyorum kanama varmı diye. az önce gelen sancı zorladı biraz. ama sanırım bi düzende gelmesi lazım bu sancıların. şimdiye kadar cesaretli durmaya çalışıyordum ama kızlar ben çok korkuyorumm((((

gözün aydın cnm.Allah analı babalı büyütsün.

şimdiye kadar almışsındır kızını kucağına.Rabbim analı babalı büyütsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…