- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #24.601
merhabalr kızlar.. bugün bizde doktordaydık.. çatı muayenesi oldum.. korkulacak bişey değilmiş.. normal olabilir dedi. aksi bir durum olmadıkça normali bekkleyeceğiz dedii.. hayırlısı inşALLAH kolay bir doğum olur hepimizinkiii.. dua edelim birbirimizee..
merhabalr kızlar.. bugün bizde doktordaydık.. çatı muayenesi oldum.. korkulacak bişey değilmiş.. normal olabilir dedi. aksi bir durum olmadıkça normali bekkleyeceğiz dedii.. hayırlısı inşALLAH kolay bir doğum olur hepimizinkiii.. dua edelim birbirimizee..
uykusuz bır gece gecırmıssınız canımm...ama sen çok memnun kalmsısın..Sağol canım inşallah darısı başınıza
Canım inşallah bu sefer daha normal davranır kaynanan ama kucağına vermemesi çok enteresan demekki ciddi bi sahiplenme kıskanma problemi varmış ama en büyük gerçek bunu kızım gelince daha iyi anladım bebekler gerçekten anne kokusu arıyo sakinleşiyo mucizevi bişey
Dün gece kızım hiç uyumadı boncuk boncuk bakındı durdu bütün gece asker olduk başında sohbetler ettik kızımla o kadar ilginçki yorgunsun deli gibi uykun var ağrın var ama onunla bakışırken oyalanırken gece nasıl geçti anlamadım meme istiyo veriyorum ağzına alıp oynuyo yalanıyo elini göğsüme koyup bakınıyo çok komikti sabah 6buçuktu babası yattı 7 yi geçe de ben tekrar emzirip yattım anca uyudu sonra zaten 2-3 saatte bir tekrar uyanıp emmek istedi bütün gün bi uyu bi uyan geçirdik
oooooooooooomerhaba kızlar.ben geçtiğimiz cuma günü doğum yaptım.oğluşumuzla birlikte evdeyiz artık.darısı sizlerin başına.Allah hepinizi sağlıkla kurtarsın.akşam 5 te hastaneye giriş yaptık,gece saat 10 da da bebişimiz geldi.normal doğum yaptım.ayrıntılarını daha sonra anlatırım.şimdi oğlum ağlamaya başladı.görüşmek üzere kızlar...
canım allah yardm etsın sana ve hepımıze.....şimdı nasılsın...
Arkadaslar gecmis sayfalari okurken nisan konusuna rastladim.Dr.um nisandan sonra dogum ya ayni gün ya 1 hafta yada en fazla 2 hafta sonra olur dedi.Cok degisiyor.Bende yaklasik ayin 17.sinden beri var ama öncesi kahverengiydi sonra pembemsi oldu.Sancilarim düzene girmedigi icin dogum yapamadm.Sanirim bugün dogum icin hastaneye gidecegim.Belden adet sancisina benzer bir agri basliyor vebiraz pembemsi akinti var.Saat 4 ten beri uyuyamadim,oldukca rahatsiz etti.Dua edin insallah normal dogum yapacagim bende......
canım yazdıklarını okudum....Herkese günaydın kızlar;
Birkaç gündür elerim şişmeye başladıBirde sürekli karıncalanıyor Bu sabah biraz daha iyi gibi..
Duş alıp çıkmam lazım. Hastaneye gidip raporuma izin başlangıç tarihimi yazdırmam lazım...İzmir'de kapalı ve yağmurlu( O yüzden hiç evden çıkasım yok...
Sibel kızını kucağına almıştır bu saatlerde büyük ihtimalle :) Darısı başımıza :) İnşallah o da kızı da çok çok iyidir...
Bu arada, KanalD'de Dr.Ender Saraç var. Anne sütünü arttırabilecek gıdalardan bahsediyor. Sıvı alımı çok önemliymiş. Günde 2 şişe mineralli su içilmeliymiş. Boza ve tahinpekmez çok faydalıymış. Protein almı çok önemliymiş. Sütün kalitesini arttırıyormuş. Rezene çayı da anne sütünü arttırıyormuş ve tadını etkiliyormuş.
Ben şimdilik çıkıyorumi dönüşte görüşürüz :)
Öpüldünüz :)
ooooyy..senınde bbegın tarıhı bellı olmus...bende kontrole gittim herşey yolunda bebeğim 3200 olmuş hafta sonu doğum olacak bebeğime kavuşacağım
canım..yapılıyormus catın sevındım..aman yoksa çok zor...canım arıh bellı olmus..sayılı gun cabuk gecer...hadı hayırlsııı...
ev ıçın uzuldum bende...
ama kıs yenı baslıyor..yagmurlarda hep akacakmı tavan..bır cozum bulmak lazım kuşummm
Sağol tatlım.Umarım senin minik kuşun da daha fazla bekletmez artık seni.Sağlıcakla kavuşursunuz birbirinize.Çatı da bugün yapılıyor sanırım.Umarım bir daha olmaz.İş çıktı bize son dakika
benım sıpa beklıyor..
ınşallh kolay dogum olur...merhabalr kızlar.. bugün bizde doktordaydık.. çatı muayenesi oldum.. korkulacak bişey değilmiş.. normal olabilir dedi. aksi bir durum olmadıkça normali bekkleyeceğiz dedii.. hayırlısı inşALLAH kolay bir doğum olur hepimizinkiii.. dua edelim birbirimizee..
kızlar bende gece 3 den 6:30 a kadar uyuyamadım...
kasıklarım çok agrıı...adet agrısı gıbı...2 saat surd çunku...
sonra gectı....
sankı karnım ıyıce asagı ındı..banamı oyle gelıyor acaba...dogurmak ıstedıgımden belkı
sonra 5 gıbı klktım kahvaltı yaptım işte...6:30 da uyudum..7:30 da kalktım...
bebek asagı baskı yapmaya devam edıyor hala...ama gelmek ıstemıyor.....
sancım gelırse yazacagım..şöyle göğsümü gere gere...ama nerdeeeeeeeeeeeeeeeeee
gülsennnnnnnnnnnnnnnnn
naptın..dogur kuzum sennn barii..ben dogurmuyorum bakkkkkkkkkkkk...
nerdesınızzzzzzzzzzzzzz kımse yokmu..............
gülsennnnnnnnnnnnnnnnn
naptın..dogur kuzum sennn barii..ben dogurmuyorum bakkkkkkkkkkkk...
nerdesınızzzzzzzzzzzzzz kımse yokmu..............
sen bizden sonra doğururmuşsunhayırlısı olsun dilekçim,2011 bebeği olur belki
Tam yılbaşı gecesi doğmasın bi deHaberlere çıkarmışsın bi de 2011 in ilk bebeği diye
uykusuz bır gece gecırmıssınız canımm...ama sen çok memnun kalmsısın..
uykusuz gece oluncada sabah cabuk oluyor haklısın...bebekle ugrasırken saatler su gıbı aıyor...
oooooooooooo
maşallah mete gelmıs...
hayırlı olsun...dogum hıkayenı yaz canım merak ettık...
canım yazdıklarını okudum....
bende aldım rzene tohumu anoson tohumu ve ısırgan otu...sabah ızleyemedm ama..boza yı bende duydum..ama bebekte gaz yaparmı acaba canımm...fıkrın varmıııı..
ooooyy..senınde bbegın tarıhı bellı olmus...
hafta sonu pazar gunumu olacaksın canım sezeryanı..hayırlı haberlerl gel canım benımm..
canım..yapılıyormus catın sevındım..aman yoksa çok zor...
benım sıpa beklıyor..
ınşallh kolay dogum olur...
kızlar bende gece 3 den 6:30 a kadar uyuyamadım...
kasıklarım çok agrıı...adet agrısı gıbı...2 saat surd çunku...
sonra gectı....
sankı karnım ıyıce asagı ındı..banamı oyle gelıyor acaba...dogurmak ıstedıgımden belkı
sonra 5 gıbı klktım kahvaltı yaptım işte...6:30 da uyudum..7:30 da kalktım...
bebek asagı baskı yapmaya devam edıyor hala...ama gelmek ıstemıyor.....
sancım gelırse yazacagım..şöyle göğsümü gere gere...ama nerdeeeeeeeeeeeeeeeeee
evet pazar günü olacağım bir şey çıkmaz ise pazar günü kavuşuyorum bebeğime
tecrübeli anneler yardım edermisiniz banabütün gece uyuyamadım kasıklarım adet olcakmışım gibi çok ağrıdı. az önce doktordan geldim nts de sancım çıktı. doktorum açılma var mı diye baktı ama yok. hastanede gözetim altında tutalım yatıralım istersen dedi ben istemedim. eve geldim şimdi bişeyler yedim ve uzandım bu sefer daha şiddetli bi ağrı geldi. adet olcakmışım da sökülemiyomuş gibi. belime de vuruyo. ne yapacağımı şaşırdım. kanama veya suyun gelirse mutlaka gel dedi doktorum ama onlar yok. açıkçası ne yapacağımı bilemedim size yazayım dedim
tecrübeli anneler yardım edermisiniz banabütün gece uyuyamadım kasıklarım adet olcakmışım gibi çok ağrıdı. az önce doktordan geldim nts de sancım çıktı. doktorum açılma var mı diye baktı ama yok. hastanede gözetim altında tutalım yatıralım istersen dedi ben istemedim. eve geldim şimdi bişeyler yedim ve uzandım bu sefer daha şiddetli bi ağrı geldi. adet olcakmışım da sökülemiyomuş gibi. belime de vuruyo. ne yapacağımı şaşırdım. kanama veya suyun gelirse mutlaka gel dedi doktorum ama onlar yok. açıkçası ne yapacağımı bilemedim size yazayım dedim
pazar gunu 2 ocak oluyor demı canımm...2011 beegı olacak kuzun..hayırlı haberlerınız beklıyorum canımmm...uykusuz bır gece gecırmıssınız canımm...ama sen çok memnun kalmsısın..
uykusuz gece oluncada sabah cabuk oluyor haklısın...bebekle ugrasırken saatler su gıbı aıyor...
oooooooooooo
maşallah mete gelmıs...
hayırlı olsun...dogum hıkayenı yaz canım merak ettık...
canım yazdıklarını okudum....
bende aldım rzene tohumu anoson tohumu ve ısırgan otu...sabah ızleyemedm ama..boza yı bende duydum..ama bebekte gaz yaparmı acaba canımm...fıkrın varmıııı..
ooooyy..senınde bbegın tarıhı bellı olmus...
hafta sonu pazar gunumu olacaksın canım sezeryanı..hayırlı haberlerl gel canım benımm..
evet pazar günü olacağım bir şey çıkmaz ise pazar günü kavuşuyorum bebeğime
dogum hıkayenı de..
merhaba kızlar.ben geçtiğimiz cuma günü doğum yaptım.oğluşumuzla birlikte evdeyiz artık.darısı sizlerin başına.Allah hepinizi sağlıkla kurtarsın.akşam 5 te hastaneye giriş yaptık,gece saat 10 da da bebişimiz geldi.normal doğum yaptım.ayrıntılarını daha sonra anlatırım.şimdi oğlum ağlamaya başladı.görüşmek üzere kızlar...
selam kızlar:))) ben yarın doğuruyorum... sabah 8de sezeryana gireceğim.. kızım gelmedi bir türlü.. napalım normal dogum kısmet değilmiş demekki.. su anda tek isteğim kızımı kucağıma almak..
bugun butun gün temizlik yaptık eşimle.. sonra annemide aldık yemege gittik.. akşam hepbirlikte geldik.. duşumu aldım.. fönümü çektim.. ojemi sürdüm.. kendimi cok tuhaf hissediyorum. evde nerdeyse birbirimizle konusamıyoruz heyecandan.. bir yandan coook mutluyum yarın kızıma kavusacagım için bir yandanda bir burukluk hissediyorum sanki ondan ayrılıyormuş bedenim.. cok tuhaf işte.. acayip duygusalım.
dualarınızı eksik etmeyin kızlar.. ilk fırsatta gelişmeleri yazarım size...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?