- 8 Mart 2010
- 1.124
- 21
- 118
- 42
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #24.641
gözün aydın allah analıbabalı büyütsün inş...
kızlar hepimizin hakkında hayırlı olsun inşallah
doğum yapanlara geçmişler olsun
benim gbi bekleyenlerin yardımcısı olsun inşşallah
hera sanada çok geçmiş olsun,zamansız olmuş ama maaşallah yinede:)
denzlide doktorun kimdi??
kısmetse ben haftaya pazar günü yatıcam hastaneye, pazartesi günü ALLAH'ın izniyle bebeğime kavuşucam..çok heyecanlı ve endişelyim..
çok ösledim bebeğimi merakediorum hemde korkuorum oğlumla nasaıl olacakj die hemde uykusuz gecelerden çok korkuorum...
ayrıca bedenlerimiz de ayrılacak die üzülüorum bi yandan..
bebeğim göbüşümfde gerindiğinde topuğunu yan tarafımda avucumun içinde hissetmek ömür boyuı bu duyguyu başka şeyde bulamayacağım bişey..ne biliyim anladınız sanırım karmakarışık duygular içindeytim..
dualarımdasınız dualarınız bekliorum arkadaşlar..hepiniz hoşçakalınnn
Mrb arkadaşlar bende doğurdummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm34haftalık erken doğumla oğlumu kucağıma aldım.7aralıkta geldi bebeğim.Allahıma bin şükür herşey yolunda.2,5kilo doğdu bebeğim ve küveze alınmadı çok şükür.Sarılık başlangıcından dolayı iki gün ara ara fototerapi aldık.Hala inanamıyorum arkadaşlar resmen doğum yaptım.Hemde ailemin yanında yakalandım konyada:)Denizlide doktorum hastanem tüm eşyalarım hazırdı ama Allahtan burda da herşeyi ayarladık.İğne fobime rağmen spinal anestezi ile sezeryan oldum.Ama normal doğum sancısıda çektim iki gün doğumumu detaylı bir şekilde anlatıcam film gibiydi resmen aksiyon filmi:)Allahım hepinize nasip etsin arkadaşlar çok güzel bir duyguymuş.Rabbim herkese nasip etsin inş.
kızlar hepimizin hakkında hayırlı olsun inşallah
kısmetse ben haftaya pazar günü yatıcam hastaneye, pazartesi günü ALLAH'ın izniyle bebeğime kavuşucam..çok heyecanlı ve endişelyim..
çok ösledim bebeğimi merakediorum hemde korkuorum oğlumla nasaıl olacakj die hemde uykusuz gecelerden çok korkuorum...
bebeğim göbüşümfde gerindiğinde topuğunu yan tarafımda avucumun içinde hissetmek ömür boyuı bu duyguyu başka şeyde bulamayacağım bişey..ne biliyim anladınız sanırım karmakarışık duygular içindeytim..
ayy inanmıyorum doğum haberleri arka arkaya sıralandı.
gözün aydın hera Allah analı babalı büyütsün.
korkmaaaaa...adilemir, beyficey cevap verdiğiniz için teşekkürler. tuvalete gidip gidip bakıyorum kanama varmı diye. az önce gelen sancı zorladı biraz. ama sanırım bi düzende gelmesi lazım bu sancıların. şimdiye kadar cesaretli durmaya çalışıyordum ama kızlar ben çok korkuyorumm((((
suhan ugramıyor vet..dogurmustur belkıı..kızlar suhanı bende merak ediyorum.aramızda 1 gün var doğum yaptı mı acaba?suhan,ben,güldeseker arka arkayayız.bakalım hayırlısı
denıcım..bende pengus pengus yuruyordum..am sımdı daha kolay yuruyorum 2 gundur..:26:gezdik geldik ama bu sefer biraz uzun yürüdük kızım iyicene baskı yaptı penguş penguş yürüdüm
maşşallahhh elif bebege..selam kızlar bugun bebegimin ıkıncı kontrolune gıttık 11gunde 450 gram almıs yavrum dr tebrık ettı hızlıkılo almısdıyegelısımı gayet ıyıymiş.kulak muyanesı olmustuk gecen hafta bu haftada erken dogdugu için rop göz muaynesi yapıldı cok şükür ondada bişey çıkmadı kızım cok uslu hiç aglamadı buaradarop muanesı baya pahalıymıs150 lıra verdık aman ıyı olsunda yavrum sorun varsa erken teşhis edlırse tedavı olunuyormus ama zaman gecerse yokmus tedavısı ınsallah herkes ıyıdır bizden bukadar dogumyapan arkaaslar var hepsıne hayırlıolsun Allah analı babalı saglıklı büyütmek nasıp etsin
canım...hayırlısı olsun..bolbol su içsen duzelmezmıymıss...bEN GELDİMMM....
kızlar bebegımın suyu az kalmış,, o yuzden çarsamba gunu sabah 9.00da tekrar gidecem. Doktorum hazırlıklı gel, aç ol. Bebeğin kalp atışlarını etkılerse alırızz ıyıyse Cuma sabah aynı sekılde yıne gelırsın dedı, artık kontollu gıtmemız gerekıyormuss. suyu 65 kalmışsevınsemm mıı uzulsem mıı, tuhaf bıseyymiş. Allah hepımız ıcın hayırlısını versınn,Sağlıkla gelsın beebişlerimizz
ayyyy.az kalmısssssssssss...sayılı günn...kızlar hepimizin hakkında hayırlı olsun inşallah
sen nasılsın caımmmmayy inanmıyorum doğum haberleri arka arkaya sıralandı.
gözün aydın hera Allah analı babalı büyütsün.
Amin cnm inş.Darısı başınıza..Başka kimler doğurdu ya topicte?
ay kızlar ya bende 35+1 deyim doktorum ocak sonu dedi çook korkuyorum ama yinede normal doğum istiyorum. çok ağrı olursa yani dayanamazsam epidural olcam. siz nasıl olmayı düşünüyorsunuz doğumu
darısı başımıza..ne guzel yazmıssın canımmmmmmmmmmmmm...valla arkadasim ben epiduralsiz ilacsiz hicbiseysiz dogum yaptim ve halen yasiorum
Allah herseyin gücünü verio!! Kolay olmuo tabi ama bebegi icin herseye dayanio insan. Ve inanin dogumun en kolay hisettigim tarafi sonunda ikinmaya basladigimdaydi. Ve epidural anastezi olunca ve o kasilmalari hisedemeyecegimi düsünce bana zor gelio, cünkü dogru zamanda dogru yere ikinmak gerekio bebegin cabuk dogmasi icin.
Yine diorum korkmayin normalden bebek dogdugunda bi sikayetiniz kalmio..
öpüldünüz
hera gozun aydın canım.çok erkencı cktı senın bebekte..ismi ne oldu..allah analıbabalı buyutsn..
korkmaaaaa...
ne durumdasın acabaa.merak ettım senı...
Tşkler cnm darısı başına inş.Evet erken oldu fırlama çıktı oğlum bekleyemedi gününüKonyalı olmayı tercih etti bebeğim Cnm benm doktorum babür kaleliydi.Tavsiye ederim çok rahat bi doktor ama beni doğurtmak nasip olmadı kendisine Allah hepinize kolaylık versin inş
:) teşekkür ederim. iyiyim öğleden sonra uyudum baya rahatlamışım. şimdi de hafif hafif sancılarım var ama olcak böyle heralde.
ohh dınlendın..
hiç korkma..herkes normal dogum yapmaya baslaıdı..doktor sezeryan derse boynumuz kıldan ınce....allah hayırlsını versın canım...az kaldı bebgını kollarına almana.hadı hayırlısı..
merak edıcem senı...
ben kayınvaldemı uzun sure yalız bıraktım.yanına gıdıyorum..iyi akşmlar kızlr..
heracım gözün aydınnn kavuşmuşun bebegine.
elma şekeri tarihin belli olması bence güzel.
hayırlısıyla alırsın inş. kucagına canım.
ben hergün buğün olurmu diyorum
ben sabırsızlanıyorumm inanın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?