- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #24.581
bu arada herkese günaydın kızlarr
benimde dün akşam misafirim vardı gündüz okadar yorulmuşumki akşam misafirlerin yanında doğuracam sandım acayip baskı yaptı bebişim aşağı doğru gece sabaha kadarda rahat uyuyamadım ama iyim şimdi çok şükür sancı ağrı kalmadı
annem geliyo bugün çok özledim kaç aydır görmüyorum
bu arada suhan da uzun zamandır gelmiyo doğurdu belkide onunda günü yakındı :26:
zapzupcum sende cuma gidiyomuşsun ayrılacan eşinden allah sabır versin sanada:97:
ahh ahhh benimde ellerim ayaklartım şişti artık son on gündürHerkese günaydın kızlar;
Birkaç gündür elerim şişmeye başladıBirde sürekli karıncalanıyor Bu sabah biraz daha iyi gibi..
Duş alıp çıkmam lazım. Hastaneye gidip raporuma izin başlangıç tarihimi yazdırmam lazım...İzmir'de kapalı ve yağmurlu( O yüzden hiç evden çıkasım yok...
Sibel kızını kucağına almıştır bu saatlerde büyük ihtimalle :) Darısı başımıza :) İnşallah o da kızı da çok çok iyidir...
Bu arada, KanalD'de Dr.Ender Saraç var. Anne sütünü arttırabilecek gıdalardan bahsediyor. Sıvı alımı çok önemliymiş. Günde 2 şişe mineralli su içilmeliymiş. Boza ve tahinpekmez çok faydalıymış. Protein almı çok önemliymiş. Sütün kalitesini arttırıyormuş. Rezene çayı da anne sütünü arttırıyormuş ve tadını etkiliyormuş.
Ben şimdilik çıkıyorumi dönüşte görüşürüz :)
Öpüldünüz :)
geçmiş olsuncnmslm kızlar nasılsınız?ben çarşamba günü hastanede yattımbebişimin herşeyi ultrasonda iyiydi.nstye bi girdim kalp atışlarında bir düzensizlik hocaya götürdüm nst kagıdını bu çok kötü hemen yatırıyorum seni hastaneye taşikardi çıkmış dedi takibe alalım böyle devam ederse bugün alırım dedi.ben başladım oracıkta ağlamaya.Allahıma şükür o gün sabahkine göre düzene girdi kalp atışları.dünde taburcu oldum.38 haftanı doldurmadan almak istemiyorum bebeği cigerleri iyice gelişsin dedi.yarın tekrar kontrolüm var.en gec çarşamba kavuşucam bebeğime Allahın izniyle.o gün ömrümden 10 yıl gitti.Allahım kimseye göstermesin
Merhaba kızlar perşembe günü doğum yaptım akşam.
Normal yolla 3300 50cm pamuk gibi bi kız dünyaya getirmeyi nasip etti Rabbim
Güzel dileklerde ve dualarda bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ederim..Dua ettim sancı çekerken sizlere de
İşte bu da Zeynep kız
Kızlar facebookta grubumuz var mı ocak anneleri olarak?[/QUOTE
kızın çok tatlı
doğum yapan herkesin bebekleri hayırlı uğurlu olsun
bende kontrole gittim herşey yolunda bebeğim 3200 olmuş hafta sonu doğum olacak bebeğime kavuşacağım
güldeşeker günaydın canım. çok yorma kendini. bu arada uhanı merak ettim bende bir arim bakim nasılmış
canım gözünüz aydın Allah uzun ömür versin oğluşuna bekliyoruz hikayenimerhaba kızlar.ben geçtiğimiz cuma günü doğum yaptım.oğluşumuzla birlikte evdeyiz artık.darısı sizlerin başına.Allah hepinizi sağlıkla kurtarsın.akşam 5 te hastaneye giriş yaptık,gece saat 10 da da bebişimiz geldi.normal doğum yaptım.ayrıntılarını daha sonra anlatırım.şimdi oğlum ağlamaya başladı.görüşmek üzere kızlar...
canım benim şuan bebeğin kollarındadır belkide inşallah iyi geçmiştir ve ikinizde iyisinizdirselam kızlar:))) ben yarın doğuruyorum... sabah 8de sezeryana gireceğim.. kızım gelmedi bir türlü.. napalım normal dogum kısmet değilmiş demekki.. su anda tek isteğim kızımı kucağıma almak..
bugun butun gün temizlik yaptık eşimle.. sonra annemide aldık yemege gittik.. akşam hepbirlikte geldik.. duşumu aldım.. fönümü çektim.. ojemi sürdüm.. kendimi cok tuhaf hissediyorum. evde nerdeyse birbirimizle konusamıyoruz heyecandan.. bir yandan coook mutluyum yarın kızıma kavusacagım için bir yandanda bir burukluk hissediyorum sanki ondan ayrılıyormuş bedenim.. cok tuhaf işte.. acayip duygusalım.
dualarınızı eksik etmeyin kızlar.. ilk fırsatta gelişmeleri yazarım size...
hadi hayırlısı canım Allah yardımcınız olsunZeyl masallah kizin cok tatli,gözün aydin.Allah anali babali saglikla büyütmeyi nasip etsin.
erazze canim seninde gözün aydin,Allah yavrunu anali babali büyütmeyi nasip etsin insallah.
Arkadaslar gecmis sayfalari okurken nisan konusuna rastladim.Dr.um nisandan sonra dogum ya ayni gün ya 1 hafta yada en fazla 2 hafta sonra olur dedi.Cok degisiyor.Bende yaklasik ayin 17.sinden beri var ama öncesi kahverengiydi sonra pembemsi oldu.Sancilarim düzene girmedigi icin dogum yapamadm.Sanirim bugün dogum icin hastaneye gidecegim.Belden adet sancisina benzer bir agri basliyor vebiraz pembemsi akinti var.Saat 4 ten beri uyuyamadim,oldukca rahatsiz etti.Dua edin insallah normal dogum yapacagim bende......
bende kontrole gittim herşey yolunda bebeğim 3200 olmuş hafta sonu doğum olacak bebeğime kavuşacağım
Gözünaydın canım ne güzel ya günün belli olmuş.Kolay olur inşallah doğum ikiniz içinde .Allah yardımcın olsun.Hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
beyficey seninde tarih belli olmuşş ne güzell
allah yardımcın olsun sezeryan olacan dimi:26:
beyficey günün belli olmuş allah yardım etsin hadi bakalım bir doğum daha..
canım gözünüz aydın Allah uzun ömür versin oğluşuna bekliyoruz hikayeni
canım benim şuan bebeğin kollarındadır belkide inşallah iyi geçmiştir ve ikinizde iyisinizdir
hadi hayırlısı canım Allah yardımcınız olsun
seninde gün belli olmuş canım ne güzel sağ salim alırsın inşallah oğluşunu kucağına
herkese tünaydın
son on gündeyiz beklemişken 5 gün daha bekler kızımda inşallah ocak ayında gelir
dün akşam belime ağrı girdi ama yine çok hafif ve tekrarı olmayandı
bacaklarım ve şeyim ağrıyor yattıktan sonra tuvalete zor kalkıyorum
2 akşamdırda yemekten sonra kocişle yürüyüş yapıyoruz öğlenkilerden daha uzun faydasını görürüm inşallah
ben çıkıyorum kızlar hazırlanim yavaştan öptüm herkesi.güzel haberlerle gelirim inş...
belgun iyi haberlerle dön inş.
ya kızlar sizdede oluyomu bebek aşağıya baskı yaptığı zaman benim bacaklarım uyuşabiliyo böyle anlık bişey sanki elektrik çarpıyo gibi oluyo bacaklarım sonradan geçiyo hemen normalmiş aslında dr ada sormuştum ama korkutuyo beni bezen
tünaydınlar kızlar.. Bi sürü dogum bekliyoruz bugün alşaılan.. Allah bi avazda kurtarsın hepimizi..
Bende dün güzel bi gün ,geçirdim eşimle geç bi kahvaltı üstüne sinemaya gittik, gezdik derken epey rahatladım psikolojik acıdan.. Ama bedensel olarak fazla yorulmuşum sanırım.. Zaten alt kısımda olan agrım dün epey arttı.. Kasıklarım daha dogrusu sl kasgımıda agrıdı gece iyice.. Gece lavobaya kalktım belim de agrıyodu.. Eşime dedim sanırsam ben doguruyomsabah oldu onu işe ugurlarken baktım agrılar hala var ama akıntım yhok henüz.. Bu sefer başladım geyige almaya şu ogluna bişey söyle diye o da devam et kuzum demez mi neyse o yuzden şimdiye kadar uyumuşum sızınca.. Şİmdi biraz daha iyi gibiyim.. Bebişim için henüz erken bence, biraz daha sabretse bi hayırlısıyla..
Bu araa bugün hastane cantamın son hazırlıklarını da tamamlayacagım, epey tırstım geceden beridua edin..
Allah yardım etsin canım.Bende çok ayakta kalıp yorulunca belim falan çok ağrıyor. Günlerimiz yakınmış .Ne güzel :78:
canım arıh bellı olmus..sayılı gun cabuk gecer...hadı hayırlsııı...
ev ıçın uzuldum bende...
ama kıs yenı baslıyor..yagmurlarda hep akacakmı tavan..bır cozum bulmak lazım kuşummm
Sağol tatlım.Umarım senin minik kuşun da daha fazla bekletmez artık seni.Sağlıcakla kavuşursunuz birbirinize.Çatı da bugün yapılıyor sanırım.Umarım bir daha olmaz.İş çıktı bize son dakika
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?