- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #24.661
hayırlı olsun canım benimmerhaba kızlar.ben geçtiğimiz cuma günü doğum yaptım.oğluşumuzla birlikte evdeyiz artık.darısı sizlerin başına.Allah hepinizi sağlıkla kurtarsın.akşam 5 te hastaneye giriş yaptık,gece saat 10 da da bebişimiz geldi.normal doğum yaptım.ayrıntılarını daha sonra anlatırım.şimdi oğlum ağlamaya başladı.görüşmek üzere kızlar...
hadi hayırlısı canım sağlıkla gelsin bebişinselam kızlar:))) ben yarın doğuruyorum... sabah 8de sezeryana gireceğim.. kızım gelmedi bir türlü.. napalım normal dogum kısmet değilmiş demekki.. su anda tek isteğim kızımı kucağıma almak..
bugun butun gün temizlik yaptık eşimle.. sonra annemide aldık yemege gittik.. akşam hepbirlikte geldik.. duşumu aldım.. fönümü çektim.. ojemi sürdüm.. kendimi cok tuhaf hissediyorum. evde nerdeyse birbirimizle konusamıyoruz heyecandan.. bir yandan coook mutluyum yarın kızıma kavusacagım için bir yandanda bir burukluk hissediyorum sanki ondan ayrılıyormuş bedenim.. cok tuhaf işte.. acayip duygusalım.
dualarınızı eksik etmeyin kızlar.. ilk fırsatta gelişmeleri yazarım size...
hayırlı olsun canım benim epey erken gelmiş bebişin küvöze girmemesi güzel olmuş canımMrb arkadaşlar bende doğurdummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm34haftalık erken doğumla oğlumu kucağıma aldım.7aralıkta geldi bebeğim.Allahıma bin şükür herşey yolunda.2,5kilo doğdu bebeğim ve küveze alınmadı çok şükür.Sarılık başlangıcından dolayı iki gün ara ara fototerapi aldık.Hala inanamıyorum arkadaşlar resmen doğum yaptım.Hemde ailemin yanında yakalandım konyada:)Denizlide doktorum hastanem tüm eşyalarım hazırdı ama Allahtan burda da herşeyi ayarladık.İğne fobime rağmen spinal anestezi ile sezeryan oldum.Ama normal doğum sancısıda çektim iki gün doğumumu detaylı bir şekilde anlatıcam film gibiydi resmen aksiyon filmi:)Allahım hepinize nasip etsin arkadaşlar çok güzel bir duyguymuş.Rabbim herkese nasip etsin inş.
canım...hayırlısı olsun..bolbol su içsen duzelmezmıymıss...
elma şekeri tarihin belli olması bence güzel.
hayırlısıyla alırsın inş. kucagına canım.
ben hergün buğün olurmu diyorum
ben sabırsızlanıyorumm inanın.
Aminnn Aminnn....duaya çok ıhtıyacımız varmış..hayırlısı olsun. Ben doğuma gırersem sonrasında sana yazarım, çanta ıhtıyaçlarını kontrol ederızzz
birazdan epilasyona gıdecem,kaşlarımı aldıracamm sabah çamaşır yıkadım astımAyy çok heyecanlı yaaaAllah kolaylık versin.Bugün son hazırlıkları tamamlarsın artık
Bende de bugün bi fenalık var içimde böyle bir nefes daralması.Hafif bir baş dönmesi.Ara ara gelen bir bulantı. Falan böyle içim nasıl sıkışık nasıl sıkışık anlamadım.Ayılamadım bir türlü ya :105:
sen nasılsın caımmmm
hera gozun aydın canım.çok erkencı cktı senın bebekte..ismi ne oldu..allah analıbabalı buyutsn..
kimsecikler yok galibaaa hu huuu:=)
bu arada uhanla konuştuk kızlar doğum yapmamış henüz 39.haftada şu anda.. pazartesiye kadar doğum olmazsa pazartesi doktoru bekliyormuş.bugün gitmişler kontrole ne açılma ne sancı yok dedi. iyiymiş yani şükür beklemedeler..
ay kızlar bugün bir rüya gördüm.böyle bahçe gibi biryerde çalışıyorum sonra birden kanamam başlıyor.anneme diyorum doğum başladı diye hemen eve koşup duş alıyorum annemde koşa koşa babamla eşime haber vermeye gidiyor.bir uyandım karnımda şiddetli bir ağrı hemen lavaboya gittim ama tık yok.sadece çok sıkışmışım lavaboya gidince rahatladım.Allah hayırlara getirsin vakit yaklaştıkça garip garip rüyalar görüyorum.:18:
canım cumagunu ınşallah..bakaım o zamana kadar gelır belkı:26:dilekcim senin bir dahaki konturolun
nezaman.
aynen bendeeevalla bende tık yok iyiyim.ara ara sancılarım olsada pek doğuracakmışım gibi gelmiyor bana.
hayır olsun canımmm...ay kızlar bugün bir rüya gördüm.böyle bahçe gibi biryerde çalışıyorum sonra birden kanamam başlıyor.anneme diyorum doğum başladı diye hemen eve koşup duş alıyorum annemde koşa koşa babamla eşime haber vermeye gidiyor.bir uyandım karnımda şiddetli bir ağrı hemen lavaboya gittim ama tık yok.sadece çok sıkışmışım lavaboya gidince rahatladım.Allah hayırlara getirsin vakit yaklaştıkça garip garip rüyalar görüyorum.:18:
Bende de bugün bi fenalık var içimde böyle bir nefes daralması.Hafif bir baş dönmesi.Ara ara gelen bir bulantı. Falan böyle içim nasıl sıkışık nasıl sıkışık anlamadım.Ayılamadım bir türlü ya :105:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?