- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #25.861
gülaycımmm kız benim.dediğin gibi hakikaten kasıklarıma vuruyor ağrıı.erkekse bele mi vuruyormuşş bak hiç bilmiyordum
keşke uyku depolanabilen bişey olsa dimi:))) ben bi de çok düşkünüm uykuya ne yapcam bilmem geceleri falan kalkmak zor oluyodur eminim. ben gece bikaç kere tuvalete kalkıyorum onda da gözlerim yarı kapalı gidip geliyorum o bile zor geliyor. bi de kalkıp bebek emzirmek pışpışlamak bakalım nasıl olcak.
kalkmak zor olmuyo çünkü yatmadığım için kalkmamda gerekmioalıştım ama uyanıkken rüya görmek nasıl bişi biliyorum artık. düşünki uykusuzluktan dolayı yorganı bebek olarak görüp emzirmeye çalıştım ben hehehe deli gibiyim
ilk günler bende zombi gibiydim bu dediğini bende yaşadım hatta eşimi bebek sanıp pışpışladığımda oldukalkmak zor olmuyo çünkü yatmadığım için kalkmamda gerekmioalıştım ama uyanıkken rüya görmek nasıl bişi biliyorum artık. düşünki uykusuzluktan dolayı yorganı bebek olarak görüp emzirmeye çalıştım ben hehehe deli gibiyim
ismiyle yaşasın kızın cnm çok güzelmiş en kısa zamanda fotoda beklerizcanlarım benim güsel arkadaşlarımm,
ne güsel çoğumuz almış bebişini kucağına
başak mine ve bazı diğer arkadaşlarda alırlar nşallah sağ sağlim yavrularını..
epeydir giremiodum çok ösledim sizii çok merakettim hepinizii
sağolsun beni doğumumda naklen canlı yayın yaptığım ikbal hiç yalnız brakmadı,o haber verdi sanırım sşzlerede doğum yaptığımı:))
inşllah herkes ve bebişler iyidirr uyku düzeni olmayan arkadaşlarımında uykusuz gecelerini tebrik ederim :))inş.uykular düzene girdiğinde yeniden sohbet eder bebişlerimizin güsel haberlerini paylaşıız buradan:))
benim kızım 3ocakta saat 12 civarlarında dünyaya geldi..
uzunnn süren kararsızlıklardan sonrada geçtiğimiz gün ismine karar verip AYBÜKE BERRA koyduk adını:)
rabbim hepimze sağlıkla mutlulukla büyütmek nasip etsin evlatlarımızı mutlu yuvamızda :))
herkesi ve melek kokulu o güsel bebişleri kocamaaan öpüorummm:))
Günaydın kizlar Başak gorunmedigine göre doguma gitti heralde inşallah kolay bi dogum olur ...Allah yardımcısı oldun artık ...Ben de sabah dogumu hizlandirdigini bildiğimden bolca nar suyu ictim :) Artık doğurmak istiyoruuuuuum.....
ilk günler bende zombi gibiydim bu dediğini bende yaşadım hatta eşimi bebek sanıp pışpışladığımda oldu
şimdi alıştım artık zır dedimi dikeliyom ayağa
şuan gelen gidenden gündüz uykusuda olmuyor malesef ama herşeye rağmen onun için uykusuz kalmakta güzel
Allah bir solukta kurtarsın canım.Sağlıkla kucağına al meleğini.Tebrikler şimdiden
Sanırım bende dahil çok az kişi kaldık doğum yapmayan :18:
canlarım benim güsel arkadaşlarımm,
ne güsel çoğumuz almış bebişini kucağına
başak mine ve bazı diğer arkadaşlarda alırlar nşallah sağ sağlim yavrularını..
epeydir giremiodum çok ösledim sizii çok merakettim hepinizii
sağolsun beni doğumumda naklen canlı yayın yaptığım ikbal hiç yalnız brakmadı,o haber verdi sanırım sşzlerede doğum yaptığımı:))
inşllah herkes ve bebişler iyidirr uyku düzeni olmayan arkadaşlarımında uykusuz gecelerini tebrik ederim :))inş.uykular düzene girdiğinde yeniden sohbet eder bebişlerimizin güsel haberlerini paylaşıız buradan:))
benim kızım 3ocakta saat 12 civarlarında dünyaya geldi..
uzunnn süren kararsızlıklardan sonrada geçtiğimiz gün ismine karar verip AYBÜKE BERRA koyduk adını:)
rabbim hepimze sağlıkla mutlulukla büyütmek nasip etsin evlatlarımızı mutlu yuvamızda :))
herkesi ve melek kokulu o güsel bebişleri kocamaaan öpüorummm:))
Arkadaşlar oğlumun çok gazı var kolik oldu sanki , ne önerirsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?