2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım doğuma gittin mi diye bakmaya girdim inanki allah güç kuvvet versin.İnşallah kolaylıkla atlatirsiniz .Ay resmen naklen canlı yayın gibi doğuma gidiyorsun ınşallah hayırlısıyla kucağına kolaycana alırsın yavrunu .Allah seni de bebeğini de korusun

gülaycımmm kız benim.dediğin gibi hakikaten kasıklarıma vuruyor ağrıı.erkekse bele mi vuruyormuşş bak hiç bilmiyordum

valla ben de burdaki tecrübelilerden duyuyorum sadece:))

Bu arada grünmedigine göre doguma gitmiş olbilirsin.. Alah bi avazda kurarmıştr inş. darısı bizlerin başına..

Ama benim ki tekrar rahatladı zannımca.. o 2 gn öncek agrılarım azaldı, sanki hamile degil gibi hissediyom

Günaydın kizlar Başak gorunmedigine göre doguma gitti heralde inşallah kolay bi dogum olur ...Allah yardımcısı oldun artık ...Ben de sabah dogumu hizlandirdigini bildiğimden bolca nar suyu ictim :) Artık doğurmak istiyoruuuuuum.....

tünaydın herkese
başakcım inşllah sağ salim alırsın meleğini kucağına duam seninle cnm bi avazda kurtarsın rabbim
bugün ilk defa aralıksız 5 saat uyudum oğluşum hiç eziyet etmeden uyudu bu rezene gerçekten işe yaradı doğumlar çoğaldıkça topik boşalmış kimsecikler yok huhuu kızlar hadi gelinde sohbet edelim biraz

kalkmak zor olmuyo çünkü yatmadığım için kalkmamda gerekmio alıştım ama uyanıkken rüya görmek nasıl bişi biliyorum artık. düşünki uykusuzluktan dolayı yorganı bebek olarak görüp emzirmeye çalıştım ben hehehe deli gibiyim

canlarım benim güsel arkadaşlarımm,
ne güsel çoğumuz almış bebişini kucağına
başak mine ve bazı diğer arkadaşlarda alırlar nşallah sağ sağlim yavrularını..
epeydir giremiodum çok ösledim sizii çok merakettim hepinizii
sağolsun beni doğumumda naklen canlı yayın yaptığım ikbal hiç yalnız brakmadı,o haber verdi sanırım sşzlerede doğum yaptığımı:))
inşllah herkes ve bebişler iyidirr uyku düzeni olmayan arkadaşlarımında uykusuz gecelerini tebrik ederim :))inş.uykular düzene girdiğinde yeniden sohbet eder bebişlerimizin güsel haberlerini paylaşıız buradan:))
benim kızım 3ocakta saat 12 civarlarında dünyaya geldi..
uzunnn süren kararsızlıklardan sonrada geçtiğimiz gün ismine karar verip AYBÜKE BERRA koyduk adını:)
rabbim hepimze sağlıkla mutlulukla büyütmek nasip etsin evlatlarımızı mutlu yuvamızda :))
herkesi ve melek kokulu o güsel bebişleri kocamaaan öpüorummm:))

ilk günler bende zombi gibiydim bu dediğini bende yaşadım hatta eşimi bebek sanıp pışpışladığımda oldu
şimdi alıştım artık zır dedimi dikeliyom ayağa
şuan gelen gidenden gündüz uykusuda olmuyor malesef ama herşeye rağmen onun için uykusuz kalmakta güzel

ismiyle yaşasın kızın cnm çok güzelmiş en kısa zamanda fotoda bekleriz

Nar suyu anne sütündeki gazida alıyormuş canım .Bende içiyorum arada .Bide ananas canım istiyordu erken doğuma sebep verir diye yemiyordum.Saldım gitti artik bu saatten sonra dogsada olur ama tık yok bizde

Bebish maaşallah kızına hayırlı olsun ismi de ömrüde

Son düzenleme:

Allahtan altını bezlemeye kalkmamışsın evet herşeye rağmen onlar için uykusuz kalmak bile harika.

canim hoşgeldin.başak bugün aldı galiba kızını kucağına darısı başıma:)ayy bi ben kaldım yaa:) isim de son dakika golü yapmışınız ama güzel olmuş adıyla yaşasın inşallah.benim kızım da seninki hiç akıllı olur inşallah:)

selamm kızlarrr,,, bi fırsat buldum heemen sızee bakayım dedım... ne guzell doğum haberlerı olmuş,
bebeğimin 3 gündür gazı varr onunla ılgılenıyorum hep,, pışş pışş pışş gazını cıkarmaya calışıyorum... bebekk cok guzel bişeeymiş ya. 20 gundur evden doktor dısında bıyere cıkmadım patlamak üzereyım,, uyku duzenım yokk, ama herseye değerr,, mıs kokulum sağlıklı olsun sadecee. Allah bekleyenlerede sağlıkla kucaklamak nasıp etsın.

Zapzupcum bol bol uyumanı tavsiye ederımm

kızlar ben de uzun zamandan beri giremiyorum
iki tane bebekle gerçekten çok zor oluyor ama olsun o kadar tatlılar ki
b,z,m de bebişlerde gaz problemimiz var ben birini emzirip diğerine geçiyorum birisi susunca diğeri başlıyor ağlamaya

Ayy hayrancim allah kolaylık versin .Ne Diyecegimi bilemiyorum bir değil iki tane ne uyku kalmıştır ne birşey mutluluğu da yorgunluğu da daha fazla olduğu kesin

Başakin bebisi doğmuş,allah anali babalı büyütmek nasipetsin inşallah.darısı benim gibi bekleyenlere(amiiiiin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…