2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Eşi 2011 ocak bebekleri geliyora yazmışti .Yavrusunu almış bu sabah kucağına epiduralli normal doğumla

Nisan gelir gelmez 24 saat icinde dogum baslar diyolar doğru demek ki Dun öğlen Nisan gldi demisti Bugun de kurtulmuş iste :) Allah anali babali büyütsün inşallah bebeğini darısı bicim basımıza inşallah ....

Ayy ınşallah canım yaa cok sıkıldım artik cok pis doğurasim var yani . Habirede yok yok daha doğmaz doktor ne gün dediyse ozaman gelişmiş bebek.Bütün sülalede öyle olmuş
dün ve bugün boyle sağ kasığıma on taraftan küçük ağrı girip çıktı bi iki kere hani ilk hamile kaldığımızda giriyordu ya hafif öyle gibi ama doğumla alakası yok kızım eliyle vuruyor galiba

Ayy ınşallah canım yaa cok sıkıldım artik cok pis doğurasim var yani . Habirede yok yok daha doğmaz doktor ne gün dediyse ozaman gelişmiş bebek.Bütün sülalede öyle olmuş
dün ve bugün boyle sağ kasığıma on taraftan küçük ağrı girip çıktı bi iki kere hani ilk hamile kaldığımızda giriyordu ya hafif öyle gibi ama doğumla alakası yok kızım eliyle vuruyor galiba

canım az kaldı seninde:))) bir bir doguruyor herkez:) dogurmayanlar az kaldı galiba artık... sen, loliş burcu? bir an önce herkez kavussun bebeklerinee

Manolya yarın doğuruyo hayırlısıyla ins,salı da burcu.zap zup la ben kaldık bööle:)bizim yüzümüzden topikte daha çoook hamislik rüzgarı esicek galiba:)

Son düzenleme:
Manolya yarın doğuruyo hayırlısıyla ins,salı da burcu.zap zup la ben kaldık bööle:)bizim yüzümüzden topikte daha çoook hamislik rüzgarı esicek galiba:)

Canım seni Allah söletiyo heralde benim daha belli degil ama :) İnşallah dediğin gibi olur :) Çarşamba kontrole gidicem tabii o zamana kadar dogurmazsam ki hiç belirti yok daha kasıklarımda bi baskı var ama cok az ve duzensiz ...Beklemekten sıkıldım artık...

Son düzenleme:
bende varım doguramadım hala şafak 6 dün gece belime ve karnıma agrılar girdi heh dedim doguruyorum dedim ama yatınca geçti eşim çok heyecanlandı bende sakindim nedense çok sevinmiştim dogurcam diye

kızlar bence 1 hafta sonra herkes doğurmuş olucak topikte iyice ıssızlaşcak.

benim evdede bugün temizlik vardı,sözde bişeye elimi sürmicektim ama nerdeee şimdide belimin ağrısından ölüyorum.evimde iice mis gibi oldu kızıma hazırlandı.

Allah kolaylıkla geçmesini nasip etsin ikiniz içinde ınşallah .Hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.İnşallah zor olmazda hemen kalkıp toparlanırsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…