- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #25.901
ta ben de alıntı yapıodu üstten, beni unuttun diyeeHmm bi de gülay kaldı:)
Kızlar bugün doğuma gidiyorum dualarınızı eksik etmezseniz sevinirim.Ayyy çok heyecanlıyım :18::18:
Kızlar bugün doğuma gidiyorum dualarınızı eksik etmezseniz sevinirim.Ayyy çok heyecanlıyım :18::18:
Gülaycim sırt ağrımdan olmasa bende öyleyim
Cancer sağol bende kullanmayi düşünüyorum
Gülaycim sırt ağrımdan olmasa bende öyleyim
Cancer sağol bende kullanmayi düşünüyorum
Hadi yaa benimde bu sırtımdaki ağrıya dün gece bel ağrımda eklendi ama sol tarafta var sadece yan yatınca geçiyor.İnşallah hayırlı haberler alırsın çarşamba günü benimde kontrolüm cuma devamlı gidip kızımı görüp geliyorum çatı muayenesi de yapmıyor doktor kızım küçük kolay çıkar diye herhalde .Şöyle bi gittiğimde ohoo açılman başlamış hic agrinda yok rahat rahat doğurursun bi iki güne dese cok mu
bu zamanlarda agrımızın daha çok artması gerekmez mi mantıken accaba?
evt haklısın normal sanırım.. iki adım yüüsem her yeri agrıyodu 3 gün öncesine kadar.. dün markete gittik öyle yürüdüm 1-1.5 saat eve geldim hala bi yerim agrımıyordu :))Gulaycım bu durum normal galiba canım ben de kendimi çok enerjik hissediyorum hatta dün eşimle alışveriş merkezine gitmiştik ben yoruldum artık sen bu halinle nasıl yorulmuyosun anlamıyorum diyo :)
Maşşallah bana :) Sadece ara ara özellikle de ayaga kalktığımda batmalar yasıyorum o da gelip geçiyo işte...
Zapzup bence de bebek küçük olduğunda yapmıyodur çatı muyenesi nasılsa kolay olur diyodur belki. Bazı doktorlar da sancı başlamadan bakmıyolar açılmaya hepsinin prensipleri farklı oluyo benim iki hafta önce çatılarıma baktı bi engel yok açılma da yok demişti çarşamba tekrar bakıcak bakalım inşallah açılmam başlamıştır...
bende anlam veremiyorum canım.Evdeyken doğuracak gibiydim .Kasiklarima baskı ağrı sancı giriyordu belime falan buraya geldim .Kızıma artik rahat rahat gelebilirsin dedik bu seferde kızımın gelme isteği kaçtı herhalde
Canım benim bebeğim hic o kadar şiddetli acıtmiyor acaba karnin kasılıyor olabilir mi?
Benim bir tek sağ kaburgamin arkası cok şiddetli ağrıyor ağlayacak dereceye geliyorum
zapzupzum dahada heyecanlandım şimdi....benim annemden hiç nişan gelmememiş hep sancı olmuş o yüzden kıyaslayamıyorummm....ama şu bir gerçekki nişane geldiğinden beri çok ağrıyor kasıklarımmm...hayırlısı
canım tabikii oluyor....ama o sivrilme sandığın kasılma olabilir sertleşiyormu aynı zamnda?drum bana karnını fazla elleme okşama dedi kasılırmış hemen...benim de 1 haftadır çok sinirlerim bozuktu çok duygusaldım hatta geçen hüngür hüngür ağladım saatlerce rahatladım sonra...
Benimde senden farkım yok walla.Hatta bu satırları yazarken bile öyle bir tekme atıyor ki sanki göbeğimden dışarı çıkacak gibi.Geceleri uykuda yok.Tam dalıyorum uyanıyorum hatta oğlum nolur uslu dur anne biraz uyusun die konuşuyorum yaramazla :))))))
kız çocugumuydu senin ki?? Kızlr genelde kask grısıyla erkekler bel agrısıyla gelr diyor buralarda insanlar :))
cnm göz yaşartacak kadar olmasa da benim de sivrildigi oluyor.. benim de uyku düzenim epey bozuldu.. kaburgamın bi tarafının ben de cürüdügünü hissdiyorum :))
benimkinin hareketleri de çok sert. bazen olmadık yerleri itekliyor canım acıyo. ama son günlerimiz artık tepinsinler bakalım az daha:)) sivriliyor demişsin zap_zup'un dediği gibi belki kasılıyodur. benim doktorum günde 10 hareket oluyomu diye soruyo ben de gülüyorum. ama benim bebeğim başndan beri çok hareketli bebeğe göre değişiyo galiba. doğuncada böyle olcaksa bunlar çekeceğimiz var:))
Benim kizimda hamileliğimin başından beri cok hareketli maaşallah .Doktor bile şaşırdı.Yedikleri eritiyor mu yavrum ne yapıyor anlamadım 2700 de kaldı .Kıpır kıpır
selam kızlar,
nasılsınız doktora gittim herşey normal bebişin gelmeye hiç niyeti yok gayet memnun yerinden bende evde kös kös oturuyorum ne yapsamda bebeişi niyetlendirsem acep :)
Ayy hayrancim allah kolaylık versin .Ne Diyecegimi bilemiyorum bir değil iki tane ne uyku kalmıştır ne birşey mutluluğu da yorgunluğu da daha fazla olduğu kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?