2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ya kızlar iki gündür ben b degişigim.. hiç öle bariz bi agrım yohk hamile degil gibiyim sanki.. az biraz cık baskıyla hareket olmasa hamile degil göbiş diyecem.. sizde böle oluyo mu??

bebish,başak gözünüz aydın canlar.yavrularınız kucağınızda ne güzel Rabbim nazarlardan sakınsın.
özgey güzel haberlerle gel cnm hatta bende doğurdum diye bir mesajla dönüş yap
tatlıcadı2 Allah yardımcın olsun kolay bir doğum olur umarım.

buarada günaydın.bugün evimize geçiyoruz.kırkım çıkana kadar annemlerde kalacaktık ama eşim dayanamadı.bu nurse harveys şurup bir harika emzirdikten sonra 1 çay kaşığı veriyorum oğlumu kucağıma almamla gaz çıkarması bir oluyor ondan sonrada mışıl mışıl uyuyor.tavsiye ederim yanii

Gülaycim sırt ağrımdan olmasa bende öyleyim
Cancer sağol bende kullanmayi düşünüyorum

zapzup benim de sırtım çok ağrıyor aslında sırtımla belimin arası ...Okudum da sırttan kasıklara vuran ağrılarla başlıyormuş doğum sancıları.Bi an önce ağrının sırtımdan kasıklarıma vurmasını umuyorum :)
Çarşamba günü doktora gidicem bakalım kızım başını döndürmediyse bi hal çare düşünücez heralde...

Hadi yaa benimde bu sırtımdaki ağrıya dün gece bel ağrımda eklendi ama sol tarafta var sadece yan yatınca geçiyor.İnşallah hayırlı haberler alırsın çarşamba günü benimde kontrolüm cuma devamlı gidip kızımı görüp geliyorum çatı muayenesi de yapmıyor doktor kızım küçük kolay çıkar diye herhalde .Şöyle bi gittiğimde ohoo açılman başlamış hic agrinda yok rahat rahat doğurursun bi iki güne dese cok mu

hepimiz öle kolay dogumlar beklioruz inş cnm..

Gulaycım bu durum normal galiba canım ben de kendimi çok enerjik hissediyorum hatta dün eşimle alışveriş merkezine gitmiştik ben yoruldum artık sen bu halinle nasıl yorulmuyosun anlamıyorum diyo :)
Maşşallah bana :) Sadece ara ara özellikle de ayaga kalktığımda batmalar yasıyorum o da gelip geçiyo işte...
Zapzup bence de bebek küçük olduğunda yapmıyodur çatı muyenesi nasılsa kolay olur diyodur belki. Bazı doktorlar da sancı başlamadan bakmıyolar açılmaya hepsinin prensipleri farklı oluyo benim iki hafta önce çatılarıma baktı bi engel yok açılma da yok demişti çarşamba tekrar bakıcak bakalım inşallah açılmam başlamıştır...

bu zamanlarda agrımızın daha çok artması gerekmez mi mantıken accaba?

bende anlam veremiyorum canım.Evdeyken doğuracak gibiydim .Kasiklarima baskı ağrı sancı giriyordu belime falan buraya geldim .Kızıma artik rahat rahat gelebilirsin dedik bu seferde kızımın gelme isteği kaçtı herhalde

selam kızlar önümüzdeki günlerde benide çatı muaynesi bekliyor tedirginimde can yakıcı bişeymi?

Son düzenleme:
kızlar nasılsınız bırkac kısı kaldı sanırım dogum yapıcak olan kımsler yok herkes bebıslerle ugrasıyorsanırım bende kızımı uyutup kaçtım guzel kızıma fisher pricenın akvaryum salıncagını aldık bayaarsıtırmıstım.mınnosum sevdı cok şükür uyanıkken baya vakıt gecırıyor bende ıslerıme bakıyorum:))tavsıye ederımm yanı.dogurmayanarkadaslarım tez zamanda alın bebıslerınızı ınsallah benımkızımm kocamannnnabla oldu artık:))

evt haklısın normal sanırım.. iki adım yüüsem her yeri agrıyodu 3 gün öncesine kadar.. dün markete gittik öyle yürüdüm 1-1.5 saat eve geldim hala bi yerim agrımıyordu :))
inş zapzupun dedigi gibi olayca doguranlardan oluruz..

hmm demekki normal i süreç yaşıyoruz.. bekleyecegiz bakalım..

selam kızlar.sizin yine en az 10gn var norml gununuze benim gunum gecmesine rgmen ne agri ne sanci var seviniym mi uzliym mi bilmiyrm

selam kızlar,

nasılsınız doktora gittim herşey normal bebişin gelmeye hiç niyeti yok gayet memnun yerinden bende evde kös kös oturuyorum ne yapsamda bebeişi niyetlendirsem acep :)

Canım benim bebeğim hic o kadar şiddetli acıtmiyor acaba karnin kasılıyor olabilir mi?
Benim bir tek sağ kaburgamin arkası cok şiddetli ağrıyor ağlayacak dereceye geliyorum

Benim kizimda hamileliğimin başından beri cok hareketli maaşallah .Doktor bile şaşırdı.Yedikleri eritiyor mu yavrum ne yapıyor anlamadım 2700 de kaldı .Kıpır kıpır

sizi okuyunca bi ohh çektim demekki bi tek bende değilmiş benim oğluşun hareketlliğindenmiş ...salı günü kontrolüm var bakalım sancı çıkçakmı doğursam şöle bi rahatlıcam artık bi biz kaldık heralde ocak sonu anneleri:)

selam kızlar,

nasılsınız doktora gittim herşey normal bebişin gelmeye hiç niyeti yok gayet memnun yerinden bende evde kös kös oturuyorum ne yapsamda bebeişi niyetlendirsem acep :)

canim gözün aydın,bebisin iyiymis ne güzel.
Şekerim ne yaparsan yap kendisi istemeyince gelmiyo minikler,biz 15gündür neler yapıyoruz heveslensin diye tık yok:)

Ayy hayrancim allah kolaylık versin .Ne Diyecegimi bilemiyorum bir değil iki tane ne uyku kalmıştır ne birşey mutluluğu da yorgunluğu da daha fazla olduğu kesin

sağol canım ama onların iki gülüşü bana yetiyor bir de güldüklerinde ikisinin de gamzesi çıkıyor öyle hoşuma gidiyor ki
kızlar bu arada ne keşfettim ayva suyu öyle güzel sütü artırıyor ki bir de hurma tavsiye ederim yediğim an süt geliyor benim gibi zayıf bir insanın ikizlere süt yetiştirebileceğimi düşünemiyordum
kızlar yenidoğanlar çok çabuk acıkıyorlar doktorumuz iki saatte bir acıkır demişti ama saat başı uyanıyoruz ve bol bol emmek istiyo ben de ne istiyorsa veriyorum şu anda kendimi süt sağma makinası gibi hissediyorum :90::90::90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…