- 3 Eylül 2009
- 5.530
- 7.889
- 398
- 35
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #25.961
Kızlar sanırım nişanim geldi.eve geldiğimizden beri hafif ağrım vardı,az önce de nişan geldi.dua edin nolur,kızım ve benim için
Çok sağolun canlarim,dualariniz hemen kabul oldu,allah razi olsun hepinizden,kolay doğum olsun diye de dua edin size zahmet:)
cadalozcum,adet sancısı gibi,bacaklarim ağrıyo birazda,kasılma oluyo.açıkçası şu an heycandan hiç bişey hissetmiyorum
oh şükür cnm ..Gözün aydın işte.. dediklerimi yapmana bile fırsat olmadı :)) Allah saglıkla kurtarsın..Kızlar sanırım nişanim geldi.eve geldiğimizden beri hafif ağrım vardı,az önce de nişan geldi.dua edin nolur,kızım ve benim için
Kızım her gece bu saatlerde kıpır kıpır oluyor .Kasıgıma iki kere boyle ince ince acı girdi gene 3 4 gundur her gece iki kere aşağıya baskı oluyor geçiyor.
Simdi üç oldu . Gündüz tık yok .Lolis doğuma gidince boyle bi heyecan bastı beni ama yok şubata kadar doğuramiycam ben
oh şükür cnm ..Gözün aydın işte.. dediklerimi yapmana bile fırsat olmadı :)) Allah saglıkla kurtarsın..
valla seni acılar az da olsa düzenli girmiş 2 gündür ben de aksine 2 gündür çok rahatım.. bakalım hayırlısı.. artık acele etmeyecem.. ne zaman olursa artık.. hayırlısıyla olsun da...
Ayy heyecanlandırdın beni düzenli mi ki acaba her gece iki kere Neyse bu da bi gelişme allaha şükür . Hep sabırsızlığımizdan gülaycim aman gelmesin diye baksak sancı tutuverir bende hayırlısı deyip sakin olmaya çalışıyorum
Ayy şaka gibi en sona kaldık yaw kimseler yok ortalardaBenim karnım hala inmedi lolisinki ne zaman inmişti acaba aşağı?Babanem doğumuna en az bir hafta var karnin yukarda diyor
kiminin ki dogum esnasında inermiş cnm.. annemin öle olmuş mesela benim..
hadi yaaa.. ben de epudural old içi kolaydı sandım dogumunu..en kısa zamanda bekliorum hikayeni..
Allah yardımcın olsun cnm.. Nar suyunu bol içip, biraz da ol hurma yemeyi demesen dua ederek.. yürüyüşü de unutma tabi..
ben ben ben :)) şaka bi yana agrısız bugün 3. günüm ama hariden hiiiç hamile gibi degilim.. beibşim hareket etmese kesin bu göbiş derimmm.. bu arada sen kaçıncı haftadasın??
Benim kasılmam olmadığından hic bilmiyorum ya da oluyor ayırt edemiyorum.
Ayy özge ben senin yerinde olsam çatlamıştım şimdiye . Daha on günüm var ölüyorum sabırsızlıktanBelki de bir anda gelir senin de nişanın
Bana o sancı gibi şeylerden simdi bir daha girdi ama sancı değilmiş bunlar kızım eliyle vuruyormus ya küçücük eliyle ıttiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?