2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar sanırım nişanim geldi.eve geldiğimizden beri hafif ağrım vardı,az önce de nişan geldi.dua edin nolur,kızım ve benim için

Ayy canımin içi zaten hayırlısıyla kendiliğinden gelsin bebeğin diye dua ediyorduk allah hemen kabul etti bak.Sen sakin ol bol bol dua ediyorum bende simdi canım benim cok heyecanlandım yaa .Doğumunda cok kolay geçer ınşallah

merhabalar kızlar doğum yapanlara geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün bebişlerini.yapacaklara da hayırlı doğumlar diliyorum.
ben bugün 38+1 deyim beklenen doğum tarihi 31 ocak.bugün kontrol için doktora gittik kilosuna göre 40. haftada bebişim.doktor önce 28 ine kadar bekleyelim dedi.
son 3 gündür kesinlikle oturup kalkamıyorum gece uyuyamıyorum nefes alamıyorum.yemek masasında 2 dakikadan fazla oturamıyorum.annem doktora bunu söyleyince tamam ctesi gel suni sancı verelim dedi.bende normal doğum istemediğimi söyleyince tamam sezaryen yapalım dedi.şimdi içim bi tuhaf oldu ki bi anda böyle şu saatte gel tansiyonunu ölçelim der gibi randevu verince tuhaf oldum kararsız kaldım.lütfen akıl verin.yardımcı olun çok kararsız kaldım.acaba sancının gelmesinimi beklemeliyim.nst de değerler 7-8-9 larda gezdi

Çok sağolun canlarim,dualariniz hemen kabul oldu,allah razi olsun hepinizden,kolay doğum olsun diye de dua edin size zahmet:)
cadalozcum,adet sancısı gibi,bacaklarim ağrıyo birazda,kasılma oluyo.açıkçası şu an heycandan hiç bişey hissetmiyorum

allah yardımcın olsun inşallah bi avazda kurtarsın inşallah bebeğine biran önce kavuş büyük bi ihtimalle yarına doğumun gerçekleşir hayırlı haberlerini alırız..

Lolissss doğuruyosun galiba sonunda hadi hayırlısı canım Allah kolay doğumlar versin de kurtulun bi an önce ....Güzel haberlerini bekliyoruz :)

Kızım her gece bu saatlerde kıpır kıpır oluyor .Kasıgıma iki kere boyle ince ince acı girdi gene 3 4 gundur her gece iki kere aşağıya baskı oluyor geçiyor.
Simdi üç oldu . Gündüz tık yok .Lolis doğuma gidince boyle bi heyecan bastı beni ama yok şubata kadar doğuramiycam ben

Son düzenleme:
Kızlar sanırım nişanim geldi.eve geldiğimizden beri hafif ağrım vardı,az önce de nişan geldi.dua edin nolur,kızım ve benim için
oh şükür cnm ..Gözün aydın işte.. dediklerimi yapmana bile fırsat olmadı :)) Allah saglıkla kurtarsın..

valla seni acılar az da olsa düzenli girmiş 2 gündür ben de aksine 2 gündür çok rahatım.. bakalım hayırlısı.. artık acele etmeyecem.. ne zaman olursa artık.. hayırlısıyla olsun da...

Ayy heyecanlandırdın beni düzenli mi ki acaba her gece iki kere Neyse bu da bi gelişme allaha şükür . Hep sabırsızlığımizdan gülaycim aman gelmesin diye baksak sancı tutuverir bende hayırlısı deyip sakin olmaya çalışıyorum

yani en azından artık yavaştan yoklyor olabilir..ama hayırlısı deyip beklemeliyiz bence.. bahk forumda hep gördük örneklerini...

Ayy şaka gibi en sona kaldık yaw kimseler yok ortalarda Benim karnım hala inmedi lolisinki ne zaman inmişti acaba aşağı?Babanem doğumuna en az bir hafta var karnin yukarda diyor

kiminin ki dogum esnasında inermiş cnm.. annemin öle olmuş mesela benim..

Bende öyle diyorum da bizim sülalede olmazmış öyle şeyler benimki aynı olurmuş Bakalım görücez dedim bende

Hmm bi de beni şimdiden tembihliyorki gelen misafire güle güle demeyecekmisim yoksa sütüm gidermiş Daha şimdiden başladık ne yapıcaz bilmiyorum

Son düzenleme:

39+5 deyim ben....

Benim kasılmam olmadığından hic bilmiyorum ya da oluyor ayırt edemiyorum.
Ayy özge ben senin yerinde olsam çatlamıştım şimdiye . Daha on günüm var ölüyorum sabırsızlıktan Belki de bir anda gelir senin de nişanın
Bana o sancı gibi şeylerden simdi bir daha girdi ama sancı değilmiş bunlar kızım eliyle vuruyormus ya küçücük eliyle ıttiriyor

büyük bir sabırla bekliyorum neler olacak diye ama biliyorumki 41. haftada gelcek kesin bazen banada oluyor o ve göbüşüm acaip derecede geriliyor evimi derledim topladım aniden bişiy olursa diye çantalarda hazır bir kaç eksik dışında ama bizim bebiş çok rahat el ensede yatıyor

Günaydın canlarım
Mutlu huzurlu bereketli sağlıklı günler,kolay acısız hayırlı doğumlar diliyorum
Evdekiler koca gece oturuyorlar gündüz uyuyorlar sonra delik desik ettiler uykumu simdide dedem ise gitmek icin alarm kurmuş zir zir ben uyanıyorum onlar uyanmiyor.Sinir oldum.Neysecime simdi kahvaltı yapıcaz babanemi uyutmuyorumki gece erken uyusun

Günaydın kizlar Bugun 2 buçukta Doktora gidicem bakalım ne diycek cok merak ediyorum nst de sancım çıksa da bi an önce alalım dese keske :)
Gece tuvalete kalktığımda basım agriyodu ama uyumuşum sabah uyandığımda da bi anda burnum kanadı tansiyonum mü yükseldi acaba Bugun gidince ölçecekler nasılsa ...sSize de oldu mü boyle hiç ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…