- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #27.281
Valla benimki öksürmüo ama kayinvalidem ve annem Aman kizim cocugu üsütüp öksürtme alim allah bi bronsit olursa zor gecer derler habire
Onun icin bence bi doktora gözükseniz en iyisi, cünkü yavrularimiz daha cok minik, kücük bi öksürük hemencecik büyüyebilir.
gittik cnm doktor bi şurup verdi,balgam sökücü sanırım..ama kullandıgımızdan beri öksüğrük arttı gibi geldi bize..balgamı söktügü için mi,ilerliyor mu yoksa ?
gittik cnm doktor bi şurup verdi,balgam sökücü sanırım..ama kullandıgımızdan beri öksüğrük arttı gibi geldi bize..balgamı söktügü için mi,ilerliyor mu yoksa ?
macrol 125 diye bi ilaç cnm.canım ilacın adı ne?
yağmur, gülay geçmiş olsun inşallah çabucak iyileşir bebişleriniz
ıslak mendil olarak ben unibaby yenidoğan kullanıyorum hiç pişik sorunumuz olmadı sadece saf su ve saf pamuk olduğu için içim rahat kullanıyorum
Gülay, kızım zatüre olup hastaneye yattığında ilaç verildikçe öksürüğü artıyodu doktor da öksürmesi iyi atmaya çalışıyo endişelenmeyin demişti
macrol 125 diye bi ilaç cnm.canım ilacın adı ne?
yağmur, gülay geçmiş olsun inşallah çabucak iyileşir bebişleriniz
ıslak mendil olarak ben unibaby yenidoğan kullanıyorum hiç pişik sorunumuz olmadı sadece saf su ve saf pamuk olduğu için içim rahat kullanıyorum
Gülay, kızım zatüre olup hastaneye yattığında ilaç verildikçe öksürüğü artıyodu doktor da öksürmesi iyi atmaya çalışıyo endişelenmeyin demişti
canım dogum sonrası bebege bırsey olursa korkusu çok normal..ama bu guzel gunlerının tadını cıkar..bırsey olmayacak bebegıne ..canını boş yere sıkma canımm..Hamile kalmasi bi dert, hamile kaldin bu sereci gecirmek ayri bi dert, hani buda bitti dogum derdi basladi derken yavrularimzi kucagimiza alioruz. Ama nerden bilelim ki asil zorluk simdi baslio :-(
Insan her an bisi olacak die korkuo , annelik ne zormus meger :-(
bızdede oluyordu..halen oluyor..çok hızlı emmeye calıısıyor...sutler bırden gelıyor...sonrada uyku uyumak ıçın memeyı çekıstırmeye.bırakıp yenıden almaya çalısıyor..bu arada yıne kaçırıyor genzıne...Sorma yaa gecen gün bi tıkandı mosmor oldu.Elim ayağım kesildi.Ölecek zannettim. Yani doğum bunun yanimda hicmis dokuz doğurdum resmen nefes alasıya aklım gitti yarım saat kendime gelemedim
gecmıs olsun.tum balgam sokuculer oksurugu arttırıyor..hatta kusma bıle yaptırabılır..gittik cnm doktor bi şurup verdi,balgam sökücü sanırım..ama kullandıgımızdan beri öksüğrük arttı gibi geldi bize..balgamı söktügü için mi,ilerliyor mu yoksa ?
canım oyy..aferın ruyamıza...maşallah..bu arada kızım bugün ilk kez ters döndü çok sevindim
önce soluna döndü yan durdu bi süre bekledim ellemedim sonra tam döndü artık koltukta bırakma zamanı bitti dikkatli olmam lazım
canım gecmıs olsunnnn...selam kızlar... ben cok hasta oldum boğazım davul gibi yutkunamıyorum.. bebişe gecicek diye ödüm kopuyor.. habire maskeyle dolaşıyorum evde içime fenalık geldi.. havada yagmurlu cok sıkıcıydı bütün gün..
pişk hakkında konuşmuşsunuz.. bende elif gibi uni baby kullanıyorum cok memnunum.. birde her açtıgımda mutlaka sebamed baby cream sürüyorum pişigi önlüyormuş.. birde ne olur ne olmaz diye arada sırada pişik kremi sürüyorum yine sebamedin.. doktor bana en azından ilk 3 ay sebamed ve mustela dışında birşey kullanma dedi.(sampuan sabun vs.) ben allahtan herseyi sebamed almıştım.. hediye gelen baska marka olanlarıda sakladım buyuyunce kullanıcam...ama saf zeytinyagının pişige iyi geldiğini duymuştum.. bir an önce gecer umarım bebişlerin pişikleride rahatlarlar..
selam kızlar... ben cok hasta oldum boğazım davul gibi yutkunamıyorum.. bebişe gecicek diye ödüm kopuyor.. habire maskeyle dolaşıyorum evde içime fenalık geldi.. havada yagmurlu cok sıkıcıydı bütün gün..
pişk hakkında konuşmuşsunuz.. bende elif gibi uni baby kullanıyorum cok memnunum.. birde her açtıgımda mutlaka sebamed baby cream sürüyorum pişigi önlüyormuş.. birde ne olur ne olmaz diye arada sırada pişik kremi sürüyorum yine sebamedin.. doktor bana en azından ilk 3 ay sebamed ve mustela dışında birşey kullanma dedi.(sampuan sabun vs.) ben allahtan herseyi sebamed almıştım.. hediye gelen baska marka olanlarıda sakladım buyuyunce kullanıcam...ama saf zeytinyagının pişige iyi geldiğini duymuştum.. bir an önce gecer umarım bebişlerin pişikleride rahatlarlar..
ewet sebamed krem bende sürüyorum ama her açtığımda değil günde bi kere fln bide her banyodan sonra muhakkak koltukaltı, el-ayak, poposu, kulak arkaları, boynuna, eklem yerlerine sürüyorum oralarında pişik olma ihtimali varmış
dilekçim yazdığımız markayı kullanırsan sudan geçirmene gerek yok çünkü zaten saf su ve pamuk içeriyo sadece katkı maddesi vb. hiçbişey yok çeşme suyundan daha güvenli yani
kızlar size bir deneyimimi söylemek istiyorum..bebeğinizin pişiklerine kesinlikle zeytinyağı sürün anında geçiyor....ayrıca karın ağrısı filan için çörek otu yağı ve kantoron yağı var aktarlarda alın ondan sürün...ben altını değiştirince bir kantoron yağı sürüyorum bir çörek otu,çörek otunu ayaklarının altına filan sürebilirsiniz çok iyi geliyor....
elıff..kız neymıs o cesme suyundan dah guvenlıı...
sen unu beyb kullanıyorsun..benımkı takıntı kuşumm yaa...
ben unıbaby de alsam..sudan geçırırım...ıçınde katkı var gıbı gelır bana :26:
nne güzel elifcim yaa...biz de dün uyumadık karın ağrısı ve gazdanben son zamanlarda denemeler yapıyorum 10gündür fln hiç gaz sancımız olmadı zaten normalde de haftada 2 kere fln oluyo yarım saat zorlayıp geçiyo. ctesi mercimek çorbası yedim meselaa bekledik hiç gazı olmadı. soğan halkası yedim ki bana bile gaz yapar onu da atlattık gazsız. yoğurt yedim yine bişey olmadı artık az az yemeye başladım 2 ayı geçti kızım zaten çok gazlı bi bebek değil, zaman geçtikçe de daha iyi oluyo sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?