2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım sık sık idrara çıkma idararda aşırı yanma ve sanki gripmiş gibi her yerim ağrıyordu. dün doktora gittiim bol iltahap var dedi moralim çok bozuk ilaçlar süte geçiyor

çok geçmiş olsun. benimde bebeğimde çıktı idrar yolu enfeksiyonu o da böyle mi hissediyo uykusunda hep ağlıyo o yüzden demekki

slm annişler..
dilekcim arkadaşının durumun cok üzüldüm..Rabbim inş şifa verir.. O siteyince herşey olur,arkadaşın kalbini ferah tutsun inş..

bu arada kızlar bizde de pişik yohktu hiç..düne kadar..ben de bugün zeytinyagı sürücem.. ama hemşire bi arkadaşım zeytinyagını kızdır sogut öle kullan daha cabuk etki ediyor dedi, öle yapacam bende.. Bebişim şükür biraz önce uyudu..uyansın da yapıyım ben de..

kızlar afedersiniz ama bişey sorcam..emziren anneler için emzirme dogal korunmaymış..3 ay başka bi korunma yöntemine gerek yokmuş,dogru mu acaba? bilgisi olan var mı??hangi korunma yöntemini tercih ediyorsunuz acaba?

kızlar afedersiniz ama bişey sorcam..emziren anneler için emzirme dogal korunmaymış..3 ay başka bi korunma yöntemine gerek yokmuş,dogru mu acaba? bilgisi olan var mı??hangi korunma yöntemini tercih ediyorsunuz acaba?

canım sakın güvenme ona.benim çvremde öyle kalan çok oldu.dr.da dedi bana sakın güvenme die
ben spiral taktırmayı istiyodum ama benimde kanamam durdu 40 çıktıktan sonra dr.ma gitcem yani önümüzdeki hafta.olmazsa artık mecburen eşim koruncak.

canım öyle deniyo ama güvenme derim emzirirken hamile kalan da çok oluyo emzirdiğimizden hap kullanamıyoruz, spiral olabilir demişti doktorum onu da ben istemiyorum pşimdilik prezervatif en mantıklısı gibime geliyo kesinlikle süt korur deyip güvenemem doktor da öyle dedi zaten dönüşü yok sonra çok zor olur ben kızımın bebekliğini yaşamak istiyorum doya doya kaza olursa da başımızın üstünde yeri var ama bu keyifli zamanların tadını çıkaramadan dinlenmeden istemem

ben spirale de güvenemiyorum yaa onunla da hamile kalanları duydum çocuk olsun diye az uğraşmadım şimdi de olmasın diye

Ben de şampuanı semabed kullanıorum . pişik sorunu yaşamadık pişik kremıde kullanmıyorum ilk kullandığım ıslak mendıl hops yenıdoğan sonra annem yanımdaydı ıslak pamukla sil dedi annem burdayken ılık ıslak pamukla sıldım . Elinin altında olmadığı için ılık su gıt doldur getır fılan bişey olmaz ıslak mendılle sılım eşim canbebe nın ıslak mendılını almıştı 2 kez ondan kullandım primanın al dedim (sensitive'den bahsetmiştim) primanın baby fresh diye ıslak mendıl almış.şimdi onu kullanıorum ben altını temızlediğimde bırazda açık bırakıorum altını . O da pişiği engeller hava alması

Çok gaz sorunu yokta geçenlerde çok ağlamıştı gaz yüzünden akşama doğru oluyodu dün iyidi yedıklerımede dıkkat edıyorum . geçenlerde kayısı suyu içtim bende çok gaz yaptı öncedende farketmiştim artık içmiyorum.benim bebeğimden de gelıyo ses bazen karın gurultusu gıbı. bende 1 aylık aşısını yaptırdım 2 aylık aşısı var 17 martta 3 kez yapıolarmış galıba nasıl dayancam

Çok gaz sorunu yokta geçenlerde çok ağlamıştı gaz yüzünden akşama doğru oluyodu dün iyidi yedıklerımede dıkkat edıyorum . geçenlerde kayısı suyu içtim bende çok gaz yaptı öncedende farketmiştim artık içmiyorum.benim bebeğimden de gelıyo ses bazen karın gurultusu gıbı. bende 1 aylık aşısını yaptırdım 2 aylık aşısı var 17 martta 3 kez yapıolarmış galıba nasıl dayancaz

Çok gaz sorunu yokta geçenlerde çok ağlamıştı gaz yüzünden akşama doğru oluyodu dün iyidi yedıklerımede dıkkat edıyorum . geçenlerde kayısı suyu içtim bende çok gaz yaptı öncedende farketmiştim artık içmiyorum.benim bebeğimden de gelıyo ses bazen karın gurultusu gıbı. bende 1 aylık aşısını yaptırdım 2 aylık aşısı var 17 martta 3 kez yapıolarmış galıba nasıl dayancaz

anladım cnm saol..

aynı ben işte..şan hiç mi hiç düşünmüyorum..bebişim iyice elime gelsin istiyorum..spiral hiç düşünmüyorum ama prezervaTifde eşime ne kadar güvenebilirim diyorum :)) ona kalsa hemen 2.olsun istiyor..ama ben büyük konuşmayım ama şuan asla diyorum..:44:

Çok üzüldüm Allah sabır versin arkadaşına Allahın dediği olur umarım sağlıklı bir bebek olarak dünyaya gelır.

geçmiş olsun canım bebeği süt koruyor bol bol emzir bende hastalanmıştım çok korkmuştum kızımada geçecek diye çok şükür geçmedi
bizde sebamed kullanıyoruz ıslak mendil olarakda unibaby yeni doğan çok az kızarıklık olmuştu ondada bepanten sürüyorum

canım aradım bulamadım marketlede
her gıdsımde bakıyorum yokk o pamuklardan...netn srıs vermedım hıç sımdıye kadar...
canım sık sık idrara çıkma idararda aşırı yanma ve sanki gripmiş gibi her yerim ağrıyordu. dün doktora gittiim bol iltahap var dedi moralim çok bozuk ilaçlar süte geçiyor
ooyyy gecmıs olsun...

canım arkadasımı arayamdım ama baska msumu aradım...bebegı amıslar...
pazartesı heyet toplanacaktı..amnyo sentez acıklanacaktı..ama cumartesı karnı ve belı çok agrımıs...pazartesı gıttıgınde bebek ölmüş..kalbi durmus...zaten doktor her an kalbı durabılır demıs..kalbı ve bagırsakları gelısmmışş.
ama seyan mı normal dogummu oldu bılmıyorm..
ınşallah yenıoden saglıklı bır hamılelık gecırır...

be emzırmeye guvenmsakın..haıle kalırsın vallah...

aytül cnm sende ocak annesiydin değil mi?
nasıl gidiyor bebişle hayat,bu arada sağol cevabın için aşıyı neden 3 kez yapıyorlarmış anlamadım?

merhaba kızlar.zaman ne hızlı geçiyor daha dün doğum için gün sayarken şimdi bebişlerimizin sorunlarından yakınıyoruz.
belgün cnm geçmiş olsun.
dilek çok üzüldüm arkadaşın için Rabbim haklarında hayırlısı neyse onu versin.yavrularını onlara bağışlasın.
kızlar benim oğluşumda pişik oldu ıslak mendil olarak uni baby kullanıyordum, geçenlerde eczaneden wee diye bir marka aldım eczacı uni babyle aynı buda organik dedi sanırım mendili değiştirince pişik oldu.saf zeytinyağı iyi geliyormuş denemekte fayda var.birde travazol kremin iyi olduğunu duydum bakalım hangisi geçirecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…