- 11 Eylül 2009
- 377
- 48
- 643
- 40
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #27.301
nasıl belırtı yaşadın canım..nsıl anladın yıne oldugunu..
canım sık sık idrara çıkma idararda aşırı yanma ve sanki gripmiş gibi her yerim ağrıyordu. dün doktora gittiim bol iltahap var dedi moralim çok bozuk ilaçlar süte geçiyor
çok geçmiş olsun. benimde bebeğimde çıktı idrar yolu enfeksiyonu o da böyle mi hissediyouykusunda hep ağlıyo o yüzden demekki
kızlar afedersiniz ama bişey sorcam..emziren anneler için emzirme dogal korunmaymış..3 ay başka bi korunma yöntemine gerek yokmuş,dogru mu acaba? bilgisi olan var mı??hangi korunma yöntemini tercih ediyorsunuz acaba?
kızlar afedersiniz ama bişey sorcam..emziren anneler için emzirme dogal korunmaymış..3 ay başka bi korunma yöntemine gerek yokmuş,dogru mu acaba? bilgisi olan var mı??hangi korunma yöntemini tercih ediyorsunuz acaba?
canım sakın güvenme ona.benim çvremde öyle kalan çok oldu.dr.da dedi bana sakın güvenme die
ben spiral taktırmayı istiyodum ama benimde kanamam durdu 40 çıktıktan sonra dr.ma gitcem yani önümüzdeki hafta.olmazsa artık mecburen eşim koruncak.
selam kızlar... ben cok hasta oldum boğazım davul gibi yutkunamıyorum.. bebişe gecicek diye ödüm kopuyor.. habire maskeyle dolaşıyorum evde içime fenalık geldi.. havada yagmurlu cok sıkıcıydı bütün gün..
pişk hakkında konuşmuşsunuz.. bende elif gibi uni baby kullanıyorum cok memnunum.. birde her açtıgımda mutlaka sebamed baby cream sürüyorum pişigi önlüyormuş.. birde ne olur ne olmaz diye arada sırada pişik kremi sürüyorum yine sebamedin.. doktor bana en azından ilk 3 ay sebamed ve mustela dışında birşey kullanma dedi.(sampuan sabun vs.) ben allahtan herseyi sebamed almıştım.. hediye gelen baska marka olanlarıda sakladım buyuyunce kullanıcam...ama saf zeytinyagının pişige iyi geldiğini duymuştum.. bir an önce gecer umarım bebişlerin pişikleride rahatlarlar..
slm arkadaşlar
bende ocak ta doğum yaptım
birşey sorucam sizde de gaz sorunu var mı?vede karnından böyle gur gur sesler geliyormu bebişin?
vede 2 aylık aşıyı yaptıranlar sağlık ocağındaki iğne ateş yapıyor mu?yani 5 i bir arada olan iğnedenmi
?yaptıranlar cevap verirse çok sevinirim..
slm arkadaşlar
birşey sorucam sizde de gaz sorunu var mı?vede karnından böyle gur gur sesler geliyormu bebişin?
vede 2 aylık aşıyı yaptıranlar sağlık ocağındaki iğne ateş yapıyor mu?yani 5 i bir arada olan iğnedenmi
slm arkadaşlar
anladım cnm saol..canım sakın güvenme ona.benim çvremde öyle kalan çok oldu.dr.da dedi bana sakın güvenme die
ben spiral taktırmayı istiyodum ama benimde kanamam durdu 40 çıktıktan sonra dr.ma gitcem yani önümüzdeki hafta.olmazsa artık mecburen eşim koruncak.
canım öyle deniyo ama güvenme derim emzirirken hamile kalan da çok oluyo emzirdiğimizden hap kullanamıyoruz, spiral olabilir demişti doktorum onu da ben istemiyorum pşimdilik prezervatif en mantıklısı gibime geliyo kesinlikle süt korur deyip güvenemem doktor da öyle dedi zaten dönüşü yok sonra çok zor olur ben kızımın bebekliğini yaşamak istiyorum doya doya kaza olursa da başımızın üstünde yeri var ama bu keyifli zamanların tadını çıkaramadan dinlenmeden istemem
ben spirale de güvenemiyorum yaa onunla da hamile kalanları duydum çocuk olsun diye az uğraşmadım şimdi de olmasın diye
kızlar..eskı oturdugum yerdekı(çanakkale -bıga ) arkadasımın hamıle oldugunu bılıyordum
hep aradım kızı cınsıyetı ne dıye...
6 ayı bıttı...
2 aydır doktora gıtmedım dedı..para yoktu...bırazda rahat bır arkadasımdır..hersey allahtan der geçer...
çok da kılolu..boyu 1,65 falan..kılosu 104 du hamılelık oncesı..
sonra doktorr 4. ayda bebegın cınsıyetını gorememıs...
karnı çok yaglı oldugu ıçın gorunmuyor demımısss...
yeni ogrendım kı 15 gun once gıtmıs doktora..doktor kalp ve bagırsaklarında problem var demışş..bursa ya sevk etmışş...biga da oturuyor arkadasımm..5-6 kez doktora muayeneye gitmıs..
amnıyo sentez almıslar..2 gun once yanı pazartesı çıkacaktı sonuç..gebelık cok geçtıgı ıçın amnıyo sentez sonucunu acele cıkartıyorlarmışşşş..aramadım...başka arkadasımı arayıp soracagım noldu dıye...
bu arkadasım benım apartman komsum..14 yasında oglu var....4 yıldır falanda 2.bebegı ıstıyordu..
neyse ılk hamıle kaldıgını bılmeden kocasının yanında rontgene gırmıs..eşinin kolu kırılmıs..doktora soylemış hamıle kaldıgını ogrendıkten sonra...
doktor problem olmaz..
pazartesı amnıyo sentez sonucuna gore doktorlar toplanıp heyet olcakmıs..bebegın alınmasına mı yoksa alınmamasına mı karar vereceklernmış...
sonuç pazartesı çıkmıstı..belkıde bırseyı yoktur...inşallah ...
bebek 6 aylı tamamlamıs olmasına ragmen 500 gram mış..
kalbı ve bagırsakları gelısmedıgı ıçın doktoru 2 -3 yıl yasar demışler...
ınşallah amnıyo sentes sonucu temız çıkmıstır...
bılgı alırsam yazarım sızede...
selam kızlar... ben cok hasta oldum boğazım davul gibi yutkunamıyorum.. bebişe gecicek diye ödüm kopuyor.. habire maskeyle dolaşıyorum evde içime fenalık geldi.. havada yagmurlu cok sıkıcıydı bütün gün..
pişk hakkında konuşmuşsunuz.. bende elif gibi uni baby kullanıyorum cok memnunum.. birde her açtıgımda mutlaka sebamed baby cream sürüyorum pişigi önlüyormuş.. birde ne olur ne olmaz diye arada sırada pişik kremi sürüyorum yine sebamedin.. doktor bana en azından ilk 3 ay sebamed ve mustela dışında birşey kullanma dedi.(sampuan sabun vs.) ben allahtan herseyi sebamed almıştım.. hediye gelen baska marka olanlarıda sakladım buyuyunce kullanıcam...ama saf zeytinyagının pişige iyi geldiğini duymuştum.. bir an önce gecer umarım bebişlerin pişikleride rahatlarlar..
canım aradım bulamadım marketledecanım öyle yapıyosan bebekler için pamuk var şekilli ince onlardan alabilirsin, onalrı ıslatıp sil ben bikaç gün öyle yapmıştım ıslak mendilim bitti çıkamadım da almaya netten sipariş vermiştim geç kaldı. öyle de güzel oluyo ve daha ucuza da gelebilir belki için de rahat eder
ooyyy gecmıs olsun...canım sık sık idrara çıkma idararda aşırı yanma ve sanki gripmiş gibi her yerim ağrıyordu. dün doktora gittiim bol iltahap var dedi moralim çok bozuk ilaçlar süte geçiyor
slm annişler..
dilekcim arkadaşının durumun cok üzüldüm..Rabbim inş şifa verir.. O siteyince herşey olur,arkadaşın kalbini ferah tutsun inş..
bu arada kızlar bizde de pişik yohktu hiç..düne kadar..ben de bugün zeytinyagı sürücem.. ama hemşire bi arkadaşım zeytinyagını kızdır sogut öle kullan daha cabuk etki ediyor dedi, öle yapacam bende.. Bebişim şükür biraz önce uyudu..uyansın da yapıyım ben de..
canım arkadasımı arayamdım ama baska msumu aradım...bebegı amıslar...kızlar afedersiniz ama bişey sorcam..emziren anneler için emzirme dogal korunmaymış..3 ay başka bi korunma yöntemine gerek yokmuş,dogru mu acaba? bilgisi olan var mı??hangi korunma yöntemini tercih ediyorsunuz acaba?
Çok gaz sorunu yokta geçenlerde çok ağlamıştı gaz yüzünden akşama doğru oluyodu dün iyidi yedıklerımede dıkkat edıyorum . geçenlerde kayısı suyu içtim bende çok gaz yaptı öncedende farketmiştim artık içmiyorum.benim bebeğimden de gelıyo ses bazen karın gurultusu gıbı. bende 1 aylık aşısını yaptırdım 2 aylık aşısı var 17 martta 3 kez yapıolarmış galıba nasıl dayancaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?