- 12 Şubat 2011
- 225
- 28
- 298
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #27.241
burcummm sana bşey sorsam canım adte döneminiz geçmeden erken gebelik belirtisi yaşadınızmı bilgilendire bilirmisin acba....selam kızlar,
BELGÜN canım inşallah bebişinin bişeyciği yoktur,hayırlı haberlerini bekliyoruz.
ahh sirvan ahh tek değilsin merak etme bunalımlardayım resmen doğru düzgün bi yere çıkmıyoruz uykusuzlukda üstüne cabası mahfolduk bide eşlerde böle yapınca gelde fıttırma.bizde bugün dr.a gttik kontrole dedim çıkmışken azcık dolaşalım alışveriş merkezine falan gidelim dedim eşimde bu hafta gececi gece işe gitck die götürmedi bende söylendim baya bi sinir oldum eve geldik bide direk yatıp horul horul uyumazmı ama kalksın sorcam ben ona daha bitmedi.
ZAPZUP canım ıslak mendille siliyosan belki ondan olmuştur ılık su ve pamuk öneririm ben öyle siliyorum şükür hiç pişik falan olmadı.
herkese meraba bikaç gündür bakamıyodum foruma. çok moralim bozukkızımda idrar yolu enfeksiyonu varmış 7 tane iğne verdi doktor. her gün bitane vurdurcaz. dün aşı da oldu ilk iğnesini de yaptırdık. küçücük bacakları delik deşik oldu yavrumun iğneler bitince tekrar tahlil yapılcak umarım geçer de bi daha canı acımaz bebeğimin. dua edin bizim için
burcummm sana bşey sorsam canım adte döneminiz geçmeden erken gebelik belirtisi yaşadınızmı bilgilendire bilirmisin acba....
mrb canım ya meşgul etmek istemem ama bi şey soracağım....sen annesin bilirsin....adet dönemin geçmeden erken gebelik belirtisi yaşadınmı?????
ben erken belirti yaşamadım adetim bir gün geçince test yaptım zaten istiyoduk beklediğimiz birşeydi
canım benim adetimden tam 1 hafta öncesinde inanılmaz belim ağrımıştı normalde adet dönemlerimde hiç ağrımazdı en büyük belirtim buydu.bide kasıklarımda batmalar olurdu.
çatlıyacağım ben beklemek çok zor yaaa!!!!ben pko tedavisi görüyorum ve bitti.....adetim den 3 gün geçerse doktorum hemen kan testi yapmalıyız dedi umarım geçer ama hayırlısı.....
çatlıyacağım ben beklemek çok zor yaaa!!!!ben pko tedavisi görüyorum ve bitti.....adetim den 3 gün geçerse doktorum hemen kan testi yapmalıyız dedi umarım geçer ama hayırlısı.....
hayırlısı olsun canım.inşallah bebişin seninledir.
hayırlısı olsun canım.inşallah bebişin seninledir.
Çok geçmiş olsun canım inşallah biran önce iyiolur bebişinherkese meraba bikaç gündür bakamıyodum foruma. çok moralim bozukkızımda idrar yolu enfeksiyonu varmış 7 tane iğne verdi doktor. her gün bitane vurdurcaz. dün aşı da oldu ilk iğnesini de yaptırdık. küçücük bacakları delik deşik oldu yavrumun iğneler bitince tekrar tahlil yapılcak umarım geçer de bi daha canı acımaz bebeğimin. dua edin bizim için
gözün aydın canım sorun yokmuş çok şükürbizimde bugün işitme testimiz yapıldı ve kalça ultrasonumuz çekildi şükürr ikisindede bişey çıkmadı.kalçasında çok korkuyodum kızım ters geldiği için baya bi rahatladım.
Çok geçmiş olsun canım inşallah biran önce iyiolur bebişin
gözün aydın canım sorun yokmuş çok şükür
işitme testini biz ilk doğduğumuzda hastanede yapmışlar sol kulak için takip yazmışlardı 10 gün sonraya doğum yaptığım hastaneden memnun olmadığım için özel hastanede yaptırdım tekrarını şükür bir problem çıkmadı sizin neden bu kadar geç yapıldı ki
kalça ultrasonu içinde 4. ayda yapacağız dedi bize doktorumuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?