2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar,

BELGÜN canım inşallah bebişinin bişeyciği yoktur,hayırlı haberlerini bekliyoruz.

ahh sirvan ahh tek değilsin merak etme bunalımlardayım resmen doğru düzgün bi yere çıkmıyoruz uykusuzlukda üstüne cabası mahfolduk bide eşlerde böle yapınca gelde fıttırma.bizde bugün dr.a gttik kontrole dedim çıkmışken azcık dolaşalım alışveriş merkezine falan gidelim dedim eşimde bu hafta gececi gece işe gitck die götürmedi bende söylendim baya bi sinir oldum eve geldik bide direk yatıp horul horul uyumazmı ama kalksın sorcam ben ona daha bitmedi.

ZAPZUP canım ıslak mendille siliyosan belki ondan olmuştur ılık su ve pamuk öneririm ben öyle siliyorum şükür hiç pişik falan olmadı.

herkese meraba bikaç gündür bakamıyodum foruma. çok moralim bozuk kızımda idrar yolu enfeksiyonu varmış 7 tane iğne verdi doktor. her gün bitane vurdurcaz. dün aşı da oldu ilk iğnesini de yaptırdık. küçücük bacakları delik deşik oldu yavrumun iğneler bitince tekrar tahlil yapılcak umarım geçer de bi daha canı acımaz bebeğimin. dua edin bizim için

burcummm sana bşey sorsam canım adte döneminiz geçmeden erken gebelik belirtisi yaşadınızmı bilgilendire bilirmisin acba....

bizimde bugün işitme testimiz yapıldı ve kalça ultrasonumuz çekildi şükürr ikisindede bişey çıkmadı.kalçasında çok korkuyodum kızım ters geldiği için baya bi rahatladım.

mrb canım ya meşgul etmek istemem ama bi şey soracağım....sen annesin bilirsin....adet dönemin geçmeden erken gebelik belirtisi yaşadınmı?????

burcummm sana bşey sorsam canım adte döneminiz geçmeden erken gebelik belirtisi yaşadınızmı bilgilendire bilirmisin acba....

canım benim adetimden tam 1 hafta öncesinde inanılmaz belim ağrımıştı normalde adet dönemlerimde hiç ağrımazdı en büyük belirtim buydu.bide kasıklarımda batmalar olurdu.

[sıze="3"][/sıze]anneler benide duyun lütfen!!!!!sizler diyorum adet döneminiz geçmeden erken gebelik belirtisi yaşadınızmı?hanişmiyim merak ediyorum??????

ben erken belirti yaşamadım adetim bir gün geçince test yaptım zaten istiyoduk beklediğimiz birşeydi

benim adetime daha var ama belimi yere koyduğum zaman batıyor...acayip şekilde kabızım....bilmiyorumki hemen umutlanmak da istemiyorum ufffff çatlıycam ben....

canım benim adetimden tam 1 hafta öncesinde inanılmaz belim ağrımıştı normalde adet dönemlerimde hiç ağrımazdı en büyük belirtim buydu.bide kasıklarımda batmalar olurdu.

çatlıyacağım ben beklemek çok zor yaaa!!!!ben pko tedavisi görüyorum ve bitti.....adetim den 3 gün geçerse doktorum hemen kan testi yapmalıyız dedi umarım geçer ama hayırlısı.....

çatlıyacağım ben beklemek çok zor yaaa!!!!ben pko tedavisi görüyorum ve bitti.....adetim den 3 gün geçerse doktorum hemen kan testi yapmalıyız dedi umarım geçer ama hayırlısı.....

inşallah benimledir çok istiyorum onu çok.....daha var adete 1,5 hafta gel artık gel.

Çok geçmiş olsun canım inşallah biran önce iyiolur bebişin
bizimde bugün işitme testimiz yapıldı ve kalça ultrasonumuz çekildi şükürr ikisindede bişey çıkmadı.kalçasında çok korkuyodum kızım ters geldiği için baya bi rahatladım.
gözün aydın canım sorun yokmuş çok şükür

işitme testini biz ilk doğduğumuzda hastanede yapmışlar sol kulak için takip yazmışlardı 10 gün sonraya doğum yaptığım hastaneden memnun olmadığım için özel hastanede yaptırdım tekrarını şükür bir problem çıkmadı sizin neden bu kadar geç yapıldı ki
kalça ultrasonu içinde 4. ayda yapacağız dedi bize doktorumuz

canım hiç bir bilgim yok ama ben hep 1. ayın sonunda yapılıyo biliyorum yanlış biliyoda olabilirim.

kalça ultrasonuda normalde 2. ayında yapılıyomuş ama benim kız ters geldiği için kalça çıkığı olma olasılığı daha fazlaydı o yüzden onuda 1. ayda istediler.

Gülaycim kendini üzme hangimiz bilerek yavrumuzun canını yakmak isteriz ki ınşallah iyileşir çabucak bebeğin

Yağmurcum cok geçmiş olsun . Nasil anladın idrar yolu enfeksiyonu olduğunu .Benim kızım arada çişini yaparken zorlanıyorda bende şüphelendim ,

Bizim kalça çıkıgı randevumuzu 11 marta verdiler

sabahtan beri yazıyorum ama bir türlü gitmedi iletilerim .Bende kızımı yıkadim babanemle simdi . Kendimde dus alıcam .Kızlar kırkımız çıkasıya hic ağda yapmayacak miyiz öyle birşey mi var ? Benim kanamam hala devam ediyor.Temizlenmek icin illa bitmesi mi gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…