2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim doktorumuzda 1. ay kontrolümüzde b ay kalça usg si ve işitme testi yaptırmanızı istiyorum dedi. Haftaya yyaptırıcaz benim dr konrolüm çin gittiğimizde kızımında testlerini yaptırcaz

mrb canım ya meşgul etmek istemem ama bi şey soracağım....sen annesin bilirsin....adet dönemin geçmeden erken gebelik belirtisi yaşadınmı?????

benim 1 hafta kala mide bulantısı, baş dönmesi demiim de dengesizlik hissi olmuştu. 3-4 gün kala da test yaptım 2. çizgiyi görmüştüm. benim hiç beklemediğim bi anda geldi bebeğim diğer ay aşılama yaptırcaktık. umarım seninde bi an önce gelir...

canım benim kızımın göbeği düşerken sorun olmuş tam düşmemiş iltihap olmuş onun için gitmiştik doktora o parçayı yaktılar ufak bi aletle. bebeğim sürekli sancılı ben gaz sancısı olduğunu düşünüp ilaçlar kullanıyodum belki o da vardır ama uyuymuyor sürekli ağlıyor. bunları söyledim doktora. doktorda bebeklerde çok görüyoruz bi idrar tahlili yapalım içimiz rahat etsin dedi. maalesef sonuçta enfeksiyon çıktı. ben bikaç kere altını açtığımda denk geldim aslında idrar yaparken ağlıyordu. ama emin olamadım başka şeylere yordum hep.

ağda meselesine gelince benim hala dikiş sorunum var bugün dikişimin bi yerinde kanama oldu. bir de afedersiniz ama arkaya doğru olan dikişim kızarmış ve şişmiş. ipler yeni yeni atıyor. normal doğum yapan arkadaşlar lütfen yardım 31. günümdeyim niye hala iyileşemedim

Son düzenleme:
canım normel...
benımde oyle oldu..bogum bogum halen benım..ıpler dokuld ma bogumlar duruyor..dedıgın gıbı bırkaç dıkışımdede sşısşlık oldu fzlaca

Ya kızlar siz diyene kadar hic dank etmedi kafama.Niveanin ıslak mendilini kullanıyordum bulamayınca prima aldım sensitive onu kullanmaya başladığımdan beri pisti .Tüh yaa zeytinyağ sürüyorum bi de başka organik bi ıslak mendil aldım

kızlar doğum sonrası idrar yolu enfeksiyonu yaşadım hayatımda ilk defa ve şimdi tekrarlıyor galiba kendimi çok kötü hissediyorum.

cnm 32+1 de alıcaksınnn....drunun dediği tarihe göre hesapla:))
cnm benim çokkk geçmiş olsunn haBERdar et bii...inş.hemen iyileşir yavrun
bizimde bugün işitme testimiz yapıldı ve kalça ultrasonumuz çekildi şükürr ikisindede bişey çıkmadı.kalçasında çok korkuyodum kızım ters geldiği için baya bi rahatladım.
cnm gözün aydınn...bizde cumartesi gidicez dra bakalım bizim kalça usgyi ne zaman yapacak?
cnm benim de37.gün ama hala dikişimde bir şişlik var...ipler düştü ama şişlik duruyr 2 dikişim vardı zati az bi şişlik var bakalım ne zaman geçicek

cnm bende ıslak mendil kullanıyrm ama yenidoğanlardan 1-2 kez bende başka bişi kullanmıştım hemen pişik oldu niveanın pişik önleyici kremini 1 kez sürdüm yetti...zeytinyağından bişi olmaz hem...

canım benımde 48.gunhalen şişlikler var...
bu dogumda benım toplam 10 dıkisıdım var...
ılkınde 3 dıkısım vardı..hıç hıssememıstım dıkıslerı..sanki hemen ıyılesmıstı..

canım normel...
benımde oyle oldu..bogum bogum halen benım..ıpler dokuld ma bogumlar duruyor..dedıgın gıbı bırkaç dıkışımdede sşısşlık oldu fzlaca

ayy sevindim valla kafama takılmıştı annemde aa öle olurmu hemen doktora git falan dedi panik olmuştum. şimdi bi de kendim için doktor doktor dolanmak istemiyorum zaten bebeğime yeterince üzülüyorum. ben bekleyeyim o zaman biraz daha iyileşcek dimi sonuçta:)

kizlar aglamak istiorum, bugün yavrumun ilk asisini yaptirdik. Iki tane oldu bi sag bacagina bi sol bacagina, burda 6 asiyi birden vuruolar. Doktor atesi olabilir demisti fitil verdi. Eve geldik bi kac saat sonra yavrum cok aglamaya basladi. ama öyle gaz sancisi gibi degil, sanki biyerlerini kesiolar hickira hickira gözünden yas gelircesine. Icim parcalanio :-(( elim ayagim dolasio fitil verdim simdi agrisini belki alir die, güzel kizim yorgunluktan artik uyudu sanirsam. Ilk asiyi yaptiranlar sizde nasil oldu??

Bi fikir verin ne ypabilirim?

bizim hastaneden sonra yapılan ilk aşımız hepatit b nin 2. siydi ateş olmaz bu aşıda dediler olmadı da sadece hiç uyumamışdı aşı vurulduğu gün huzursuzdu gece boyu pek ağlamadı da

bizim hastaneden sonra yapılan ilk aşımız hepatit b nin 2. siydi ateş olmaz bu aşıda dediler olmadı da sadece hiç uyumamışdı aşı vurulduğu gün huzursuzdu gece boyu pek ağlamadı da

BIzde heptit asisini bidahaki seferde vurucak. Ya anlamadim gitti burda 6 hastaligin asisini birden vuruolar, bu yavrucuklar nasil kaldirsin ki. Bana bile grip asisini vurduklarinda kac gün kolum agrio.

Ne yapacagimi sasirdim valla:-( Allahtan fitil biraz fayda etti herhalde simdi uyuyo ama yavrum hep irkilip duruo uykusunda :-(

Insallah bu günleride atlatiriz hayirlisiyla.

Aşıyı bilmiyorum ama topugundan kan aldırdık 17 günlükken mi ne iki gün boyunca atlatamadi yavrum.Uykusunda gücenip , korkup ağladı.Zıplayıp duruyordu birden.Bi de ayağına dokunulunca korkup çekiyordu.Uykusunda da ayağını sallayıp çekiyordu.Cok korkmuştu .Allahtan çabuk unuttu

Hamile kalmasi bi dert, hamile kaldin bu sereci gecirmek ayri bi dert, hani buda bitti dogum derdi basladi derken yavrularimzi kucagimiza alioruz. Ama nerden bilelim ki asil zorluk simdi baslio :-(

Insan her an bisi olacak die korkuo , annelik ne zormus meger :-(

Sorma yaa gecen gün bi tıkandı mosmor oldu.Elim ayağım kesildi.Ölecek zannettim. Yani doğum bunun yanimda hicmis dokuz doğurdum resmen nefes alasıya aklım gitti yarım saat kendime gelemedim

Sorma yaa gecen gün bi tıkandı mosmor oldu.Elim ayağım kesildi.Ölecek zannettim. Yani doğum bunun yanimda hicmis dokuz doğurdum resmen nefes alasıya aklım gitti yarım saat kendime gelemedim

Evet ya okumustum:-( Ben bile okurken kötü oldum. Allah korusun yavrularimizi. Ama böyle alisicaz, cünkü büyüdükce dertleri de büyücek.

kızlar bebişşi öksüren varmı?? varsa napıosunuz??

Valla benimki öksürmüo ama kayinvalidem ve annem Aman kizim cocugu üsütüp öksürtme alim allah bi bronsit olursa zor gecer derler habire

Onun icin bence bi doktora gözükseniz en iyisi, cünkü yavrularimiz daha cok minik, kücük bi öksürük hemencecik büyüyebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…