- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 38
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #27.321
merhaba kızlar.zaman ne hızlı geçiyor daha dün doğum için gün sayarken şimdi bebişlerimizin sorunlarından yakınıyoruz.
belgün cnm geçmiş olsun.
dilek çok üzüldüm arkadaşın için Rabbim haklarında hayırlısı neyse onu versin.yavrularını onlara bağışlasın.
kızlar benim oğluşumda pişik oldu ıslak mendil olarak uni baby kullanıyordum, geçenlerde eczaneden wee diye bir marka aldım eczacı uni babyle aynı buda organik dedi sanırım mendili değiştirince pişik oldu.saf zeytinyağı iyi geliyormuş denemekte fayda var.birde travazol kremin iyi olduğunu duydum bakalım hangisi geçirecek
aytül cnm sende ocak annesiydin değil mi?
nasıl gidiyor bebişle hayat,bu arada sağol cevabın için aşıyı neden 3 kez yapıyorlarmış anlamadım?
dün rüyamda hamileydim ve ikizlerdi :18: Allahım olmayanlara versin kızımı ilgisiz büyütmek istemem prensesim büyüsün önce
benim kondoma karşım alerjim var felaket kaşıntı yapıyor ilaç ve iğne şuan kullanamayız zaten onlarda kilo yapıyor daha karar veremedik ne yapacağımıza
kızlar bebkleinize emzik veriyor musunuz? hangi marka ve hangi tür emzikleri kullanıyorsuz (damaklı mı damaksız mı silikon mu kauçuk mu)
Bebiğinizin kaka durumu nasıl. Benimki günde bir veya iki kez yapıodu bı ara 3 gün olmuştu yapmayalı doktora götürdük bebekler 1 haftaya kadar yapmaması normal dedi fıtıl verdı o gunde yapmasayıd öbursu gun fıtılı kullancaktım o gun yaptı çok yaptı butun bezı doldu resmen sonra yıne 1 veya 2 kez bı kez daha 3 gün yapmadı 3.günü yaptı geçen 3.günüydü yaptı yıne 3 gün geçtı ustunden bugun 3.günü işte beklıorum ardarda oldu bu sefer eğer bugun yapmasa fıtılı kullanıcam yarın sureklı kullanmıycam alışkanlık yapıormuş . Acaba bı problem varmıdır yapıncada 3 günlük yapıo sanki acaba yıne başka doktora gotursem mı ?
ben normal doğum yaptım ama ne lavman ne sonda falan olmadı ama dikişi yeter sezeryan olduysan neden korkuyorsun ki ilişkiye girmektenBenim bugun kırkım çıkıyo kanamam az var bıtıyo gıbı sezeryanlı olanlar ilişkiye nasıl gırcem dıye korkuyorum şu anda (normal ıstıodum olmadı) Alltan bakmalar yok lağmasıydı sonra sondasıydı fılan. şimdi alttan hiçbişey istemıorumBende nasıl koruncaz bılmıyorum spiral olabılır diğer korunma yontemlerı zor gıbı . Ama spiral ondan da korkuorum psikolojım bozuldu durum kocama yansıycak ama hamıleyken yok korkuorum şimdi amelıyetlıyım korkuorum
Adilemircim senin yaptığın yöntemi bende bu primalara yapayım da boşa gitmesin bari cok deterjanlı köpürüyor.Gider bari kimyasalları .
Denizcim arkadaşının başı sağolsun .Biz de üçlü tarama falan hic birşey yaptıramadik ultrasona giremedim ya sık sık Kızım doğasıya içim içimi yedi. Ameliyat masasında bile allahım bir hastalığı eksikliği varsa şifa ver diye dua ettim. Hamileykende hep birşey olacak gibi geliyordu. Doğduğunda onu sağlıklı görünce neler hissettiğimi anlatamam. Allah kimseye yaşatmasın evlat acısı.Bir öksürüyorda yüreğimiz parçalanıyor
Kabızlık bizde de var, ben hiç fitil kullanmadım, bağırsak tembelliğne yol açabileceğinden dolayı. Mecbur kalırsam termometrenin ucunu zeytinyağına batırıp popoyu dürtüyorum, hemen yapıyor bu şekilde.
benim kız günde en az 2 kere yapıyor maşallah ama dün 4 kere yaptı 2 sinde bez dolmuş iyicene bezide fazla sıkmamıştım rahat olsun diye yanlardan taşmıştı hepBebiğinizin kaka durumu nasıl. Benimki günde bir veya iki kez yapıodu bı ara 3 gün olmuştu yapmayalı doktora götürdük bebekler 1 haftaya kadar yapmaması normal dedi fıtıl verdı o gunde yapmasayıd öbursu gun fıtılı kullancaktım o gun yaptı çok yaptı butun bezı doldu resmen sonra yıne 1 veya 2 kez bı kez daha 3 gün yapmadı 3.günü yaptı geçen 3.günüydü yaptı yıne 3 gün geçtı ustunden bugun 3.günü işte beklıorum ardarda oldu bu sefer eğer bugun yapmasa fıtılı kullanıcam yarın sureklı kullanmıycam alışkanlık yapıormuş . Acaba bı problem varmıdır yapıncada 3 günlük yapıo sanki acaba yıne başka doktora gotursem mı ?
Rotavirüs konusunda kararsızım ben de, isteğe bağlı olduğu için, benim doktorum önerdi, arkadaşımın doktoru ise gerek yok demiş, bilemedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?