2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

dün rüyamda hamileydim ve ikizlerdi :18: Allahım olmayanlara versin kızımı ilgisiz büyütmek istemem prensesim büyüsün önce
benim kondoma karşım alerjim var felaket kaşıntı yapıyor ilaç ve iğne şuan kullanamayız zaten onlarda kilo yapıyor daha karar veremedik ne yapacağımıza

canım valla ne yalan söleyim ben güvenemiyorum su ve pamuk dioalr ama içinde mutlaka kimyasal bişeyler vardır evde olmadığım zamanlar kullanıorum sadece ıslak mendil oda chicco nunkiydi sebamaedin bebek kremi var bnde onu sürüyorum her açtığımda şimdiye kadar da hiç olmadı pişiğimiz şükür aile hekimliğindeki ebede sölemişti su ve pamuk kullan die.

hayırdır inşallah canım:)) valla bende öyle diyorum bebekliğinide çocukluğunuda doya doya yaşasın kuzum.

iğnelerde kilo yapıomuş hemde adetten kesiomuş.

Benim bugun kırkım çıkıyo kanamam az var bıtıyo gıbı sezeryanlı olanlar ilişkiye nasıl gırcem dıye korkuyorum şu anda (normal ıstıodum olmadı) Alltan bakmalar yok lağmasıydı sonra sondasıydı fılan. şimdi alttan hiçbişey istemıorum Bende nasıl koruncaz bılmıyorum spiral olabılır diğer korunma yontemlerı zor gıbı . Ama spiral ondan da korkuorum psikolojım bozuldu durum kocama yansıycak ama hamıleyken yok korkuorum şimdi amelıyetlıyım korkuorum

kızlar bebkleinize emzik veriyor musunuz? hangi marka ve hangi tür emzikleri kullanıyorsuz (damaklı mı damaksız mı silikon mu kauçuk mu)

kızlar bebkleinize emzik veriyor musunuz? hangi marka ve hangi tür emzikleri kullanıyorsuz (damaklı mı damaksız mı silikon mu kauçuk mu)

Eşim Eczaneden ilaçları alırken emzikte almış weenındı galıba ama ben kullanmayı düşünmüyorum bi 3 aylık olana kadar kullanmak ıyı değilmiş dıye okudum bı derler emzığe alışır memeyı bırakır fılan

Adilemircim senin yaptığın yöntemi bende bu primalara yapayım da boşa gitmesin bari cok deterjanlı köpürüyor.Gider bari kimyasalları .

Denizcim arkadaşının başı sağolsun .Biz de üçlü tarama falan hic birşey yaptıramadik ultrasona giremedim ya sık sık Kızım doğasıya içim içimi yedi. Ameliyat masasında bile allahım bir hastalığı eksikliği varsa şifa ver diye dua ettim. Hamileykende hep birşey olacak gibi geliyordu. Doğduğunda onu sağlıklı görünce neler hissettiğimi anlatamam. Allah kimseye yaşatmasın evlat acısı.Bir öksürüyorda yüreğimiz parçalanıyor

Ben kızıma yaptırdım 2. ay aşılarını, hemşire ateş yapması doğal, eve gidince ve yatmadan yarımşar fitil ver dedi.. Bir tane yarım fitil yeterli geldi, biraz ateş de yaptı dopal olarak, gece zaten uyanıyoruz arada kontrol edersiniz. Ertesi güne birşey kalmıyor zaten. Bu arada kızımda huysuzluk yapmadı.

Bebiğinizin kaka durumu nasıl. Benimki günde bir veya iki kez yapıodu bı ara 3 gün olmuştu yapmayalı doktora götürdük bebekler 1 haftaya kadar yapmaması normal dedi fıtıl verdı o gunde yapmasayıd öbursu gun fıtılı kullancaktım o gun yaptı çok yaptı butun bezı doldu resmen sonra yıne 1 veya 2 kez bı kez daha 3 gün yapmadı 3.günü yaptı geçen 3.günüydü yaptı yıne 3 gün geçtı ustunden bugun 3.günü işte beklıorum ardarda oldu bu sefer eğer bugun yapmasa fıtılı kullanıcam yarın sureklı kullanmıycam alışkanlık yapıormuş . Acaba bı problem varmıdır yapıncada 3 günlük yapıo sanki acaba yıne başka doktora gotursem mı ?

Kabızlık bizde de var, ben hiç fitil kullanmadım, bağırsak tembelliğne yol açabileceğinden dolayı. Mecbur kalırsam termometrenin ucunu zeytinyağına batırıp popoyu dürtüyorum, hemen yapıyor bu şekilde.

Adilemircim senin yaptığın yöntemi bende bu primalara yapayım da boşa gitmesin bari cok deterjanlı köpürüyor.Gider bari kimyasalları .

Denizcim arkadaşının başı sağolsun .Biz de üçlü tarama falan hic birşey yaptıramadik ultrasona giremedim ya sık sık Kızım doğasıya içim içimi yedi. Ameliyat masasında bile allahım bir hastalığı eksikliği varsa şifa ver diye dua ettim. Hamileykende hep birşey olacak gibi geliyordu. Doğduğunda onu sağlıklı görünce neler hissettiğimi anlatamam. Allah kimseye yaşatmasın evlat acısı.Bir öksürüyorda yüreğimiz parçalanıyor

Bizim daha kırkımız çıkmadı ama şimdiden düşünmeye başladık.Siprail mi neyse adı ondan cok korkuyorum. Içimde bir cihazla yaşamam ya . Eşimde istemiyor allahtan. Prezervatifler beni de alerji ediyor da onda lateks mi ne ondan varmış o yapıyormuş alerjiyi latekssiz olanı deniycez bi de . Hapta hormon bozuyormuş. Başka çocukta istemiyoruz şimdilik .Hamileyken ne rahattık ya ne yapıcaz bilmiyorum simdi

ben normal doğum yaptım ama ne lavman ne sonda falan olmadı ama dikişi yeter sezeryan olduysan neden korkuyorsun ki ilişkiye girmekten

canım benim arkadaşım değil adilemirin yani Dileğin

Bizim daha kırkımız çıkmadı ama şimdiden düşünmeye başladık.Siprail mi neyse adı ondan cok korkuyorum. Içimde bir cihazla yaşamam ya . Eşimde istemiyor allahtan. Prezervatifler beni de alerji ediyor da onda lateks mi ne ondan varmış o yapıyormuş alerjiyi latekssiz olanı deniycez bi de . Hapta hormon bozuyormuş. Başka çocukta istemiyoruz şimdilik .Hamileyken ne rahattık ya ne yapıcaz bilmiyorum simdi
Uykusuzluktanda cümle kuramaz hale geldim.

Bebeklerde ki kabızlık nasıl oluyor kabızlık dıyınce dışkısının katı olması mı ? bebeğim yapınca katı yapmıyo :26:

benim kız günde en az 2 kere yapıyor maşallah ama dün 4 kere yaptı 2 sinde bez dolmuş iyicene bezide fazla sıkmamıştım rahat olsun diye yanlardan taşmıştı hep
Rotavirüs konusunda kararsızım ben de, isteğe bağlı olduğu için, benim doktorum önerdi, arkadaşımın doktoru ise gerek yok demiş, bilemedim...

biz eşimle dün konuştuk eşim bebekken zehirli ishal olmuş baya hastanede yatmış ölebilirmiş öyle çok korktum ki eşim anlatınca kesinlikle yaptıracağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…