- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #27.341
kızlar gazı iyi anlatan bir yazı....
ama ben annenin yediğinden çocuğa gaz geçmiyor kısmına katılmıyorum..
Bebek Doktoru
ben normal doğum yaptım ama ne lavman ne sonda falan olmadı ama dikişi yeter sezeryan olduysan neden korkuyorsun ki ilişkiye girmekten
canım benim arkadaşım değil adilemirin yani Dileğin
kızlar bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz? ben hep ayakta sallamam diyordum ama benimki kucakta uyumak istiyor hep hatta emerek uyumak istiyor. böylesi ayaktan daha kötü olacak diye düşünmeye başladım. yöntemlerinizi paylaşırmısınız?
canım benım kıde yapamıyorBebiğinizin kaka durumu nasıl. Benimki günde bir veya iki kez yapıodu bı ara 3 gün olmuştu yapmayalı doktora götürdük bebekler 1 haftaya kadar yapmaması normal dedi fıtıl verdı o gunde yapmasayıd öbursu gun fıtılı kullancaktım o gun yaptı çok yaptı butun bezı doldu resmen sonra yıne 1 veya 2 kez bı kez daha 3 gün yapmadı 3.günü yaptı geçen 3.günüydü yaptı yıne 3 gün geçtı ustunden bugun 3.günü işte beklıorum ardarda oldu bu sefer eğer bugun yapmasa fıtılı kullanıcam yarın sureklı kullanmıycam alışkanlık yapıormuş . Acaba bı problem varmıdır yapıncada 3 günlük yapıo sanki acaba yıne başka doktora gotursem mı ?
canım rota vıusu çok tehlıkelı...Rotavirüs konusunda kararsızım ben de, isteğe bağlı olduğu için, benim doktorum önerdi, arkadaşımın doktoru ise gerek yok demiş, bilemedim...
canım bn verıyorum..amaher zama almıyor..gunde 1 -2 kez verıyorum..bazen hıç ıstemıyor atıyor..kızlar bebkleinize emzik veriyor musunuz? hangi marka ve hangi tür emzikleri kullanıyorsuz (damaklı mı damaksız mı silikon mu kauçuk mu)
kızlar bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz? ben hep ayakta sallamam diyordum ama benimki kucakta uyumak istiyor hep hatta emerek uyumak istiyor. böylesi ayaktan daha kötü olacak diye düşünmeye başladım. yöntemlerinizi paylaşırmısınız?
ben nuk almıştım damaklı silikon ama almıyo bebeğim arada azcık alıyo fırlatıyo sonra :))kızlar bebkleinize emzik veriyor musunuz? hangi marka ve hangi tür emzikleri kullanıyorsuz (damaklı mı damaksız mı silikon mu kauçuk mu)
ah canım maşallah yine seninki yapıyomuş biz uğraşmasak bizim ki hiç yapmıcak dr a götürmene gerek yok normalmiş bebeklerin bu zamanlarda yapamadıkları olurmuş..ben pamuk çubukla yaptırıyorum yoksa yapmıyo bebeğim kimiside zaralı diyo ama napim kıvranıyo çocuk dr hiçbi zararı yok alışkanlık yapmaz korkma dedi ama bilemiyorum inş. çabucak düzene girer..Bebiğinizin kaka durumu nasıl. Benimki günde bir veya iki kez yapıodu bı ara 3 gün olmuştu yapmayalı doktora götürdük bebekler 1 haftaya kadar yapmaması normal dedi fıtıl verdı o gunde yapmasayıd öbursu gun fıtılı kullancaktım o gun yaptı çok yaptı butun bezı doldu resmen sonra yıne 1 veya 2 kez bı kez daha 3 gün yapmadı 3.günü yaptı geçen 3.günüydü yaptı yıne 3 gün geçtı ustunden bugun 3.günü işte beklıorum ardarda oldu bu sefer eğer bugun yapmasa fıtılı kullanıcam yarın sureklı kullanmıycam alışkanlık yapıormuş . Acaba bı problem varmıdır yapıncada 3 günlük yapıo sanki acaba yıne başka doktora gotursem mı ?
Rotavirüs konusunda kararsızım ben de, isteğe bağlı olduğu için, benim doktorum önerdi, arkadaşımın doktoru ise gerek yok demiş, bilemedim...
İlk defa amelıyat oldum korkuorum o da değil normala doğurmak ıstedığım için hep alttan baktılar canım acıdı sonra sonda taktılar psikolojım bozuldu . Daha yapmadık ama yapıcağım zaman ilk zor olacak gıbı gelıyor .Ama geçer korkum ilkınden sonra
ben nuk almıştım damaklı silikon ama almıyo bebeğim arada azcık alıyo fırlatıyo sonra :))
ah canım maşallah yine seninki yapıyomuş biz uğraşmasak bizim ki hiç yapmıcak dr a götürmene gerek yok normalmiş bebeklerin bu zamanlarda yapamadıkları olurmuş..ben pamuk çubukla yaptırıyorum yoksa yapmıyo bebeğim kimiside zaralı diyo ama napim kıvranıyo çocuk dr hiçbi zararı yok alışkanlık yapmaz korkma dedi ama bilemiyorum inş. çabucak düzene girer..
ben düşünmüyorum yaptırmayı gerçi dr umuzla konuşmadık daha bu konuyu bakalım o nedicek ama çok gerekli bi aşı olsaydı sağlık bakanlığı aşı kapsamına alırdı gibime geliyo o nedenle yaptırma taraftarı değilim açıkcası
Dilek Allah kimseye evlat acısı göstermesin Allah yardımcısı olsun hele ki ihmal de varsa insan kendini suçlu hissedebilir
primadan bi paket hediye gelmişti kullandım, hiç beğenmedim köpürüyo resmen attım unibabyden çok memnunum değiştirmeyi de düşünmüyorum nette çok okudum değiştirip pişik olanları
rota aşısını kesinlikle yaptırıcam doktor maddi durumunuz varsa kesinlikle yaptırın ben öneriyorum dedi bazı aileler devlet karşılamadığı için yaptırmak istemiyolar o nedenle ısrarcı olamıyorum dedi çevremde zehirli isalden rahatsızlananlar duymuşluğum war o nedenle yaptırıcam kızımın sağlığı için paradan kaçamam yarın öbür gün yaptırmamda zehirli ishal olursa kendime bunun hesabını veremem
Bende ilk defa ameliyat istiyordum ve normal doğum cok istememe rağmen sezeryan oldum. Lavman beni hic zorlamadı da (kafamda sanki hortumla bağırsaklarımin içindekileri çekecekler gibi korkunç geliyordu ) bende sondayı hic dert etmiyordum . Allahım o ne biçim birşeymis 15 dk sancı çektim. O epidural iğnesini vurdular ya oh dedim yaa . Benim ameliyatımda 3 4 erkek 6 7 bayan vardı galiba abartmıyorsam cok utandım erkeklerden ya ama psikolojim bozulmadı . Dünya kadar kişi doğuruyo herkese bakacak halleri yok ya dedim onlarında işi bu gerce doğumu falan bayanlar yaptırdı hep.
Normal doğum yapsam dikişim acır diye korkardım belki ama simdi korkmuyorum .
Eşimle ayrı şehirlerde olduğumuz icin nişanlı dönemimizdeki gibi hissediyoruz :-D
Telefonda konuşuyoruz saatlerce falan. Bi de eşim ben buradayken evi taşıdı . Simdi dönüşte yepyeni bi eve yeni gelin gibi dönücem . :-D Heyecanlıyım yani
inşallah cnm herkesın ayrı bı problemı var allah kötü hastalıklardan korusun bebeklerımızı . ben çıkıyorum görüşmek uzre 3 saatır yatıo kaldırım emzırım bı de kaka durumuna bakım masaj yapım bugun yapması lazım yanı 3.günü yapıordu .bugun de çok sakın , sakın bebek zaten de bugun bıraz fazla sakın emıyo yatıo neden acaba 40 dıye mı ?
aminn..yapar inş..
40 dan sonra bebek düzeni değişir derlerya belkim seninkinin düzeni böyle olacak bundan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?