- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #27.361
Ben de Kızımın poposunu birkaç kez kulak çubuğuyla dürttüm, sonra doktora gittiğimde anüsde biraz çatlak olduğu farkedildi hem de çok ısrarcı olmamama rağmen, size termometreyi tavsiye ederim doktorum da öyle dedi, kullanımı çok rahat bebeğe de zarar vermiyor.
canım ben parasından kaçmam ama yapıldıktan sonra ishal olup hatanelik olanlar var bebeğin ishali hiç kesilmeyenlerde hatta kk da okumuıştum yanlış hatırlamıyosam ama işte kimde ne etki yapar bilemeyiz dr uygun görmüşse yaptırırsın bakalım bizim dr ne dicek ama ben yaptırmayı düşünmüyorum..
bende unibaby kullandım ıslak mendil sorun yaşamadım sonra eşim nivea almış yenidoğan oda güzel şuan onu kullanıyorum geçendede migrosta indirim varmış unibaby aldı ama yenidoğan değil yenidoğandan çıkınca kullanın diyo..bu bitince ona başlarım heralde..yenidoğanlıktan çıktı sanırım bebişim :)) bu arada stoklarda dalinde var ama onları dahada büyüyünce kullanmayı düşünüyorum nasıldır bilmiyorum..
aboww topik çoştu uzun zamandır böyle kalabalık görmemiştimm
Toplam 15 kullanıcı konuyu okuyor. (14 üye ve 1 ziyaretçi)
guldeseker,Aytulll,erazze,sheker_cat+,manolya83,MRL_26,deniz1958,demir2568,eelifes,zap_zup,adilemir+,Elfella+,inciyvn,yyagmurr,
herkesin kendi görüşü tabiiki ileride olsa bile ben üzerime düşeni yapmış aşımı yaptırmış olurum yaptırmayıp pişmanlık yaşamam en azından olacağı varsa olur yoksa
aboww topik çoştu uzun zamandır böyle kalabalık görmemiştimm
Toplam 15 kullanıcı konuyu okuyor. (14 üye ve 1 ziyaretçi)
guldeseker,Aytulll,erazze,sheker_cat+,manolya83,MRL_26,deniz1958,demir2568,eelifes,zap_zup,adilemir+,Elfella+,inciyvn,yyagmurr,
merhaba kızlar doktor kontrolune gidiyomusunuz yani herhangi bir problem olmasa bile bana 10 gnlükken doktora gidiceksin dediler hastaneden gittim 150 gr kaybetmiş sütüm yettiği halde mama ver dedi haftaya bi daha gel dedi bende gitmedim begenmediğim için o günden sonra bitek aşı için saglık ocagına gittim ama doktorda gitmek gerekiyomu acaba sizler hem doktora hem sağlık ocagınamı gidiyosunuz
hastanedeyken ultrason çekildimi bebklerinize
bide banyoyu kendiniz yaptırabiliyomusuz?
canım dediğin gibi sonradan pişman olmakta istemiyorum ama bilmiyorum bakalım hayırlısı diyelim biraz daha araştırayım ben
canım beneda dokto drce dedı..Ben de Kızımın poposunu birkaç kez kulak çubuğuyla dürttüm, sonra doktora gittiğimde anüsde biraz çatlak olduğu farkedildi hem de çok ısrarcı olmamama rağmen, size termometreyi tavsiye ederim doktorum da öyle dedi, kullanımı çok rahat bebeğe de zarar vermiyor.
bende suruyorum..birden popoya ıttırmezsen catlak olmz kuşum..yavas yavaş..çok yavas kullan kulak cubugunuda...çatlak olunca bbekler kaka yapmıyorlar hepten..zaten çatlagı olursa yaptırmaya kalkarda çubuk kullanırsan avaz avaz bagırır..ben zeytinyağı sürerek yapıyorum ozamanda çatlak olurmuki acaba :26:
ben zeytinyağı sürerek yapıyorum ozamanda çatlak olurmuki acaba :26:
merhaba kızlar doktor kontrolune gidiyomusunuz yani herhangi bir problem olmasa bile bana 10 gnlükken doktora gidiceksin dediler hastaneden gittim 150 gr kaybetmiş sütüm yettiği halde mama ver dedi haftaya bi daha gel dedi bende gitmedim begenmediğim için o günden sonra bitek aşı için saglık ocagına gittim ama doktorda gitmek gerekiyomu acaba sizler hem doktora hem sağlık ocagınamı gidiyosunuz
ben özel hast. de doğum yaptım orda bebeğin dr unu kendileri belirliyolar dr geldi muayene falan yaptı sarılık tehlikesi vardı 3. gün gittik sarılık oldu hatta yattı 1 gece sonrada 15. gün çağırdı gittik.1 ayı doluncada çağırdı kalça ultrasonu çektirdik 2 ayın sonunda tekrar çağırdı rutin kontrol için yani her ay gidecez
sağlık ocağınada aşılar için tabi..
ne zor bişiy dimi herkes farklı bişey diyo heryerde bişeyler okuyoruz doktorların biri öyle biri böyle diyo insan ne yapacağını şaşırıyo bebeği için en doğrusunu bulmaya çalışıyo
zatüre için yattığımızda ben çok üzüldüm çok suçladım kendimi o nedenle eksik bişey bırakmak istemiyorum
ne zor bişiy dimi herkes farklı bişey diyo heryerde bişeyler okuyoruz doktorların biri öyle biri böyle diyo insan ne yapacağını şaşırıyo bebeği için en doğrusunu bulmaya çalışıyo
zatüre için yattığımızda ben çok üzüldüm çok suçladım kendimi o nedenle eksik bişey bırakmak istemiyorum
ben özel hast. de doğum yaptım orda bebeğin dr unu kendileri belirliyolar dr geldi muayene falan yaptı sarılık tehlikesi vardı 3. gün gittik sarılık oldu hatta yattı 1 gece sonrada 15. gün çağırdı gittik.1 ayı doluncada çağırdı kalça ultrasonu çektirdik 2 ayın sonunda tekrar çağırdı rutin kontrol için yani her ay gidecez
sağlık ocağınada aşılar için tabi..
Benim doğum yaptığım özel hastane cok iyiydi bebeğimle de ilgilendiler.Koca hamileliğim de bi adam gibi doktor ve hastane bulamama rağmen doğumdan sonra şansımız yaver gitti.Doğumdan iki gün sonra 15 günlükken kontrole gittik.Ilk ikisi sarılık ve kontrol kaybı olup olmadığını kontrol icinmis .Ayın sonundaki de kalça çıkıgı kontrolü icinmis.Ultrasondan sonra gidicez .Sağlık ocağınada gidiyoruz ama o kadar ilgilenmiyorlar. Babanem kalça çıkıgı icin bile para tuzağı diyor ama bence gerekli
canım doğumda hast yaptılar benimkinide aama 1 ay sonunda sağlık ocağında yaptırdım gidince sordu dr yaptırdsınız mı diye şimdi bu ay sonundakileri düşünüyorum 3 taneymiş nasıl yaptıracam bilmiyorum yaa ağlamaktan helak olacak kuzumhepatit aşılarını doğumda da 1.ayında da özel hastanedeki doktor yaptı bende şaşırdım bilmiyodum 1.ayda bizim de kalça usgmiz çekildi sorun çıkmadı şükür
Benim doğum yaptığım özel hastane cok iyiydi bebeğimle de ilgilendiler.Koca hamileliğim de bi adam gibi doktor ve hastane bulamama rağmen doğumdan sonra şansımız yaver gitti.Doğumdan iki gün sonra 15 günlükken kontrole gittik.Ilk ikisi sarılık ve kontrol kaybı olup olmadığını kontrol icinmis .Ayın sonundaki de kalça çıkıgı kontrolü icinmis.Ultrasondan sonra gidicez .Sağlık ocağınada gidiyoruz ama o kadar ilgilenmiyorlar. Babanem kalça çıkıgı icin bile para tuzağı diyor ama bence gerekli
gulşenn..
bızım oglan halen sarılık bılıyormusun
rdegerı rıskın altında ama halen geçmedı
15 gunde bır goruyor doktor yarın yine gıdecegım ınşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?