2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben zeytinyağı sürerek yapıyorum ozamanda çatlak olurmuki acaba :26:

herkesin kendi görüşü tabiiki ileride olsa bile ben üzerime düşeni yapmış aşımı yaptırmış olurum yaptırmayıp pişmanlık yaşamam en azından olacağı varsa olur yoksa

Maaşallah ben de telefondan girdiğime bir mesaj yazıp telefonu çektirip gönderesiye bir iki sayfa atlaniyor gündemin gerisinde kalıyorum

herkesin kendi görüşü tabiiki ileride olsa bile ben üzerime düşeni yapmış aşımı yaptırmış olurum yaptırmayıp pişmanlık yaşamam en azından olacağı varsa olur yoksa

canım dediğin gibi sonradan pişman olmakta istemiyorum ama bilmiyorum bakalım hayırlısı diyelim biraz daha araştırayım ben

ay ewet uzun zamandır böyle kalabalık olmamıştık

merhaba kızlar doktor kontrolune gidiyomusunuz yani herhangi bir problem olmasa bile bana 10 gnlükken doktora gidiceksin dediler hastaneden gittim 150 gr kaybetmiş sütüm yettiği halde mama ver dedi haftaya bi daha gel dedi bende gitmedim begenmediğim için o günden sonra bitek aşı için saglık ocagına gittim ama doktorda gitmek gerekiyomu acaba sizler hem doktora hem sağlık ocagınamı gidiyosunuz
hastanedeyken ultrason çekildimi bebklerinize
bide banyoyu kendiniz yaptırabiliyomusuz?

ben devlet hastanesinde doğurdum hiç memnun kalmadım hiç ilgilenmediler ne benle ne bebekle içim rahat değildi hamileyken sürekli gittiğim özel hastaneye bebeğimide götürdüm tam zamanında götürmüşüz sarılık ve kilo kaybı varmış bebeğimde hastanede yattı kuzum 3 gün topladı kendini kontrole gittikten sonra doktorumuz bebeğin 15 günlük ve 6. aya kadar aylık muayeneleri olacak dedi bizde 15 günlükken gittik 1. ayımızda gittik haftaya salıda 2. ay kontrolümüz için gideceğiz sağlık ocağınada gidiyoruz aşılar için

canım dediğin gibi sonradan pişman olmakta istemiyorum ama bilmiyorum bakalım hayırlısı diyelim biraz daha araştırayım ben

ne zor bişiy dimi herkes farklı bişey diyo heryerde bişeyler okuyoruz doktorların biri öyle biri böyle diyo insan ne yapacağını şaşırıyo bebeği için en doğrusunu bulmaya çalışıyo
zatüre için yattığımızda ben çok üzüldüm çok suçladım kendimi o nedenle eksik bişey bırakmak istemiyorum

canım beneda dokto drce dedı..
ama ınce olandan...dıgıtal degıl...onunda kırılma rıskı var dedı...çok ınce onu tavsıye ederım dedı ama cam oldugu ıçın daha tehlıkelı olabılır dedı..
kulak cubugununda pamugunun çıkıp popoanda kalma rıskı var..onada dıkkat etmek gerek dedı...

ben zeytinyağı sürerek yapıyorum ozamanda çatlak olurmuki acaba :26:
bende suruyorum..birden popoya ıttırmezsen catlak olmz kuşum..yavas yavaş..çok yavas kullan kulak cubugunuda...çatlak olunca bbekler kaka yapmıyorlar hepten..zaten çatlagı olursa yaptırmaya kalkarda çubuk kullanırsan avaz avaz bagırır..

ben özel hast. de doğum yaptım orda bebeğin dr unu kendileri belirliyolar dr geldi muayene falan yaptı sarılık tehlikesi vardı 3. gün gittik sarılık oldu hatta yattı 1 gece sonrada 15. gün çağırdı gittik.1 ayı doluncada çağırdı kalça ultrasonu çektirdik 2 ayın sonunda tekrar çağırdı rutin kontrol için yani her ay gidecez
sağlık ocağınada aşılar için tabi..

Son düzenleme:

ilk iki hafta zaten bebekler kilo kaybediyo normal bişey bebek doyduğu sürece mamaya gerek yok ben her kontrolüne gidiyorum ilk ay haftasında gittik sonra 10günlükken ufak bi belirtiden gittik iyikide gitmişiz zatüre çıktı yattık 5 gün. sonra çıkınca iğneler vardı sabah akşam bitince tekrar kontrole gittik geçmişti şükür. sonra aylık kontrol, 42.günde tekrar meme emmiyo ağlıyo diye endişelenip gittik bişey çıkmadı içimiz rahatlamış oldu sonra da 2.ay kontrolüne gittik. aynı zamanda sağlık ocağına da gidiyorum ama orda bişey yapmıyolar zaten içim rahat etmiyo boyunu kilosunu ölçmekle nolucak.
doktor seçimiyle de alakalı biraz ben bi çocuk doktoru daha denemiştim mesela acil olduğundan asıl doktorumuzun çalıştığı hastane gidememiştik ama memnun kalmadım ilk gittiğim doktora döndüm ona devam ediyorum

hepatit aşılarını doğumda da 1.ayında da özel hastanedeki doktor yaptı bende şaşırdım bilmiyodum 1.ayda bizim de kalça usgmiz çekildi sorun çıkmadı şükür

Benim doğum yaptığım özel hastane cok iyiydi bebeğimle de ilgilendiler.Koca hamileliğim de bi adam gibi doktor ve hastane bulamama rağmen doğumdan sonra şansımız yaver gitti.Doğumdan iki gün sonra 15 günlükken kontrole gittik.Ilk ikisi sarılık ve kontrol kaybı olup olmadığını kontrol icinmis .Ayın sonundaki de kalça çıkıgı kontrolü icinmis.Ultrasondan sonra gidicez .Sağlık ocağınada gidiyoruz ama o kadar ilgilenmiyorlar. Babanem kalça çıkıgı icin bile para tuzağı diyor ama bence gerekli

sorma canım yaa çok araştırmakta zarar :))
her kafadan başka bişi çıkıyo dr ların dediği birbirini tutmuyo bundan sonra hep böyle devam edecez sanırım elifcim hep ikilemde kalıp bi karar verecez sonunda..
herşey kuzularımız içinn

canım haklısın..ınsan uzuluyor..çok sukur hepsı gerıde kaldı..

klavyem bazen basıyor bazen basmıyor bazı harflerı :26:

gulşenn..
bızım oglan halen sarılık bılıyormusun
rdegerı rıskın altında ama halen geçmedı
15 gunde bır goruyor doktor yarın yine gıdecegım ınşallah...

canım devlet hastanelernde ucretsız kalca usg sı..orda yaptır...

hepatit aşılarını doğumda da 1.ayında da özel hastanedeki doktor yaptı bende şaşırdım bilmiyodum 1.ayda bizim de kalça usgmiz çekildi sorun çıkmadı şükür
canım doğumda hast yaptılar benimkinide aama 1 ay sonunda sağlık ocağında yaptırdım gidince sordu dr yaptırdsınız mı diye şimdi bu ay sonundakileri düşünüyorum 3 taneymiş nasıl yaptıracam bilmiyorum yaa ağlamaktan helak olacak kuzum

canım kalça usg sine ben ekstra ücret ödemedim özel hast. yaptırdıgım halde ama heryer aynımı bilmiyorum

Son düzenleme:
gulşenn..
bızım oglan halen sarılık bılıyormusun
rdegerı rıskın altında ama halen geçmedı
15 gunde bır goruyor doktor yarın yine gıdecegım ınşallah...

aa neden geçmemiş ki canım gerçi bazı bebeklerin uzun sürermiş..
bizde kan uyuşmazlığı iğnesinden ve beslenememesinden dolayı 3.gün sarılık olduk sütüm azdı bebek aç kalmış meğer 1 gece yattı değeri yüksekti ondan sonra ancak düştü ama geçmemişti benimkide geç düzeldi..
sen sadece emziriyosun inş. düzelmiştir artık ediz bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…