- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #3.341
Ya bana şaka falan yapıyorlar kaldıramıyorum.Ağlamaya başladım gittiler şimdi bir ton surat bir şey yapacaklar.Eşimde devamlı ofluyorsun pofluyorsun iinsanlar tabi alınır diyo.Elimde değil diyorum.Kimse anlamıyorum.İçim bunalıyor.Eşim de iyi nasıl biliyorsan öyle yap ozaman diyor.Artık intihar etmeyi bile düşünüyorum yani o kadar bunaldımki.Yani anlamak bir yana bi de azar işitiyorum üstüne üstlük.Ne aşerdiğim birşeyi istiyorum ne birşey.Sanki onlar hamilede benim anlayış göstermem gerekiyor sanki.
günaydın kızlar mutluluk dolu bir hafta diliyorum hepinizeopuyorumnanaktan
benimde ara ara bulantılarım devam ediyor birde midem ekşiyor yanıyor resmen maden suyu içince biraz rahatlıyorummafoldumbenperşembe günü bizimde ikili tarama olucak inşallah normal çıkar herşey :2:birde bugün rüyamda kız bebek vardı kucağımda o kadar tatlıki öpe öpe bitirdim resmen çok güzel bi rüyaydı inşallah rüyam gerçeğe dönüşür :asigim:
selam kızlar; nasılsınız ? ben iyi sayılırım midem ve belim hariç cuma günü ikili taram testini yaptırdık ultrasonda ense kalınlığına da bakıldı iyi sonra burun kemiğini gösterdi bu da tehlikeyi azaltıyor dedi kan sonucunu da haftaya pazartesi alacağım sonra bebeğin hareketlerini seyrettik baya bi hareket etti ilk defa gördük çok hoşumuza gitti bir de cd yaptı verdi ilerde seyrettiririz artık :) ama rahimde miyom oluşmuş dedi bir tehlikesi yok şuan için dedi kist vardı birde şimdi miyom hepsi takip edilecek artık biraz telaşlandım ama ne yapayım zaten gebelikten önce de 2 defa ksit ameliyatı olmui bir insanım sonra cinsiyet içinde çok erken ama dedi erkeğe çok yakın görünüyor dedi.6 kilo almışım baya fazla buldu bencede öyle zaten napcaz bilmem bu kadar olanlar kızlar :))
Ya arkadaşlar ben 7 + 1 oldum.O kadar gergin ve sinirliyim ki devamlı ağlıyorum.Hıncımı alamıyorum sağolsun eşimle aileside sanki hiç hamile değilmişim gibi davranıyorlar.İnsan kötü olayları yansıtmaz strese giriyorum iyice yok.Öyle bir bulanıma girdim ki bebeği bile istemiyorum artık.Herşeyden nefret ediyorum.Eşimde anlamıyo ağladıkça ne yapmaya çalışıyorsun diyip duruyor.Diyorum elimde değil anlamıyor.Sabah sabah birşeye canım sıkılırsa hep öyle gidiyor zaten.Bir de üstüne trip azar yiyorum
ayyy sıcak deme yaaa hiç dayanamıyom.keşke hergün yağmur yağsa ne ii olurdu.burası iç anadolu aşırı sıcak olmamasına rağmen ben çok etkileniyorum ama buna şükür önceki hamileliğimde osmaniyedeydim o daha beterdi burda en azından nem yok akşam serinliği var
sıcaklara birde halsizlik, mide bulantıları, tembellik hissi eklenince daha beter oluyor sanki..
ALLAH yardımcımız olsun kızlar nediyelim :)
bende 2 gündür kötüyüm herşeye sinirlenip ağlıyorum hatta bu yüzden çarşamba günü psikologtan randevu aldım,bu dönemde bunlar normal şeyler ama ben ilerlemesinden korktuğum için şimdiden tedbir alarak psikoloğa gideyim dedim eğer sende çok kötüysen mutlaka sende psikoloğa gitmelisin,herkes bu dönemi atlatacak diye bir şey yok,bugün internette okudum her 10 gebeden 2'si bu dönemlerde depresyona girebiliyormuş,herşey daha da kötüleşmeden tedbir almalıyız.
sorma cnm yaa burda öyle sıcak ki hava birde nem mahvediyor beni çok bunalıyorum halsizleştiriyor iyice beni çalışıncada zor oluyo dün ne güzel evde bol bol uyudum.Napalım Rabbim beterinden korusun daha sıcak yerleri düşünerek avutalım kendimizi boshayallersmile Ayyy bide beni mbu gün başım çok ağrıyorrr hiç bu kadar ağrımamıştı hamile kaldığımdan beri :çok üzgünüm:
evet ya başağrısı zor oluyor.bazen bende de oluyor.ALLAH şifa versin.benim çalışma sürem haftasonuyla beraber 9gün kaldı inşallah yani şafak9 bu sevindirici.ALLAH tüm çalışanların ve özellikle hamile çalışanların da yardımcısı olsun.bir de çok şükür ki hamileliğimizin son ayları yani asıl ağırlaştığımız dönem kışa soğuğa gelcek ben ce buda güzel
Amin canım gerçekten hem çalışmak hem hamilelik zor oluyor.Senin de az kalmış bol bol dineln hamileliğinin tadını çıkar iyice canım.Neyseki dediğin gibi ağırlaşmaya başlayınca havalar serinlicek biraz daha rahat oluruz artık.
ama sadece 2 ay tatil.aslında benim işim ağır değil de yol uzak 50km.eş durumundan tayin istiycem bakalım hayırlısı ama çıkmıyor doğudan gelenlerin hizmet puanı yüksek olunca biz ancak havamızı alıyoz.çıkarsa bebişerimin kısmeti ve sürpriz olur.bakalım hayırlısı.
slm kızlar biraz geç kaldım ama geldim.bugün kan uyuşmazlığı iğnemin yarısını vurundum hiçde öyle korktuğum kadar değilmiş.bildiğimiz iğne kalçadan yapıldı.diğer yarısınıda beklenmedik bir kanamam olursa o zaman vurunacağım.2 gündür midem çok ağrıyor öyleki bulantıyı bile bastırıyor.bugün iğnenin korkusundan doktoruma midemin ağrıdığını söylemeyi bile unutmuşum umarım en kısa zamanda geçer :Saruboceq:
selam arkadaşlar, cnm bizde de kan uyuşmazlığı var ama iğneyi doğumdan sonra die biliodum ben yada 3 aydan sonra olan düşüklerde yapılıo die duymuştum. fisfisfis
bide benim çok bulantım var hala ama yemeğe başladım anemlerde kalıyorum onun için fazla giremedim topiğe geçmişi de okuyamadım kimler ne durumda fazla da bilgim yok. inş herkesler iyidir Allah hepimize hayırlı doğumlar ve hayırlı evlatlar versin. kaydirigubbakcemile5
Kızlar merhaba.. Birkaç gün yoktum çok canım sıkkın( malesef çantam çalındı.. mafoldumben çantamla beraber daha 2 ay önce aldığım telefonum, cüzdanım, bütün kartlarım ehliyetim ve yaklaşık 2 bin lira param..... Nasıl üzgünüm bilemezsiniz.. Haftasonum rezalet geçti bu yüzden.. Bugün artık biraz daha iyiyim.. Allah kimseye yaşatmasın bunu (( Çalanada haram zıkkım olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?