2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar,
çok ama çok uykum var,geceleri hiç uyuyamıyorum,işe gelmesem evde gündüzleri bir güzel uyurdum,3 temmuzda da bizim ikili testlerimiz var,inşallah güzel çıkar,olumlu düşünelim olumlu olsun,boş yere endişelenip kendimizi üzmeyelim,2 gündür sürekli ağlamaklı bir haldeyim her şeye ağlar oldum,umarım şu durmdan bir an önce kurtulurum.

merhaba canım bulantıların azaldımı iştahın nasıl merak ettım benden öndesin ya belki bana teselli olur

günaydın canım.. bulantılar baya bir azaldı.. ama arada öğürüyorum:kedi: iştahım normal ama sıcaklardan heralde fazla bişey yiyemiyorum.. eski sıkıntılarımın çoğu kalmadı gibi.. Umarım seninde düzene girer...:))

günaydın kızlar
ne zamandır giremiyorum
hepinizi çok özledim
inşallah hepiniz iyisinizdir
yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmiş

kızlar bendede ara ara mide bulantısı oluyor
ama biraz daha iyiyim
dün laptopu taşırken karnıma sancı girdi :sinifsinif:
aman kızlar ağır taşımayın sakın

günaydın nevacım..bende sürekli bir uyku hali içindeyim.. nerde olursam olayım uyuyayım diye bakıyorum.. geceleri saat 4 gibi bir kere kalkıp wcye gidip tekrar uyuyorum..:)) mirmirmirmir

günaydın arkadaşlar benimde bulantılarım biraz azaldı yani en azından artık çıkarmıyorum.ama iştahım çok kötü çok sevdiğim şeyleri bile yemek istemiyorum.yemek yemediğim için bulantım da geçmiyor.ne olacak halim bilmiyorummafoldumben

gunaydın kızlar bende cok usandım su bulantılardan sabah sabah lavaboyu kutladık yine bebişimle bıran önce gecsede rahatlasak artık.benımde iştahım hıc yok butun gun aç gezıyorum ama hıc karnım acıkmıyo

ecedemir ozaman sende hipertroidisin suan ilaç kullanıyomusun degerlerin ne alemde..

evet ilaç kullanıyorum. Bende haşimato tiroidi çıkmıştı hamile kalmadan birkaç ay önce. Gebelik öncesi 1.5 gibi değerlere düşmüştü ilaçlar sayesinde ama 1,5 ay önce yaptırdığım testlerde 3'ü geçmişti. Hafta sonu tekrar yaptırdık ama daha sonuçları almadım. YÜkseldiyse ilaç dozunu arttırmak gerekecek.

Sen ilaç kullanıyor musun? ne durumda şu an?

kızlar bende ocakta doğum yapcam allah izin verirse ama biri bana yardım edebilirmi şu ticker konusunda nasıl yapılıyo acaba bende eklemek istiyorum

benim de son gıttıgımde bıraz yukselmiş dedi doktor ilacı 1.5 alıyorum gunde.bakalım düşecekmi?

selam arkadaşlar dun yoğun kusmanın ardından geceyi acilde geçirdim.bende acili ziyaret eden hamişlerden oldum ilk defa..aslında bı kacgundur ıyıdım hatta turkıyeden arkadslar geldı tatıle mısaafır bıle agırladım..onlar gıttı ertesı gun kabusum oldu..bende tam duzelıyorum dıyodum daha berbat oldum.ama suan ıyım serum ıyı geldi:CüvCüv:tavsiye ederim...

kızlar ya ben çok kötüyüm doktor ne ilaç verdi ne serum mide bulantılarım azaldı ama mide yanmam çok var folik asidimi kulanamıyorum çocuk için zararlı olcak diye korkuyorum vicdanım sızlıyo ama ne yesem midem yanıyo her yediğimimden sonra kuscak gibi oluyorum çok zorluyo beni bu mide yanması hep böyle sürmez inşallah

merhaba canım.. benimde mide yanmam felaketti.. dr. bana rennie nin şurubunu verdi...
çok iyi geldi.. hatta her yemekten sonra neredeyse içiyordum.. şimdi yanmam da azaldı.. bence rennienin şurubunu dene iyi gelecektir..

çok geçmiş olsun canım.. dikkat et kendine

Tünaydın herkese, :1rolleyes:

Neredeyse bir haftadır giremiyorum, şöylesine bakabildim 25 sayfaya. Bir sorun yok değil mi genel mide bulantıları dışında herkeste?

Hepinize geçmiş olsun, bende mide bulantısı yok hiç olmuyor ama başımı uykudan kaldırmakta zorluk çekiyorum, bu uykusuzluk sanki hiç bitmeyecek gibi :)

günaydın kızlar mutluluk dolu bir hafta diliyorum hepinizeopuyorumnanaktan
benimde ara ara bulantılarım devam ediyor birde midem ekşiyor yanıyor resmen maden suyu içince biraz rahatlıyorummafoldumbenperşembe günü bizimde ikili tarama olucak inşallah normal çıkar herşey :2:birde bugün rüyamda kız bebek vardı kucağımda o kadar tatlıki öpe öpe bitirdim resmen çok güzel bi rüyaydı inşallah rüyam gerçeğe dönüşür :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…