- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #3.321
çok halsizim ve hep dinlenmeme rağmen çok yorgun hissediyorum kendimi...kızlar benim gibi olan var mı? Neler yapıyorsunuz?
:1no2:
arkadaşlar benım doktorum folikasitten başka vitamiin vermedi neden dıye kafama takılıyo bıde benım ıkız gebelik..ve demir kullanımı ne zamandan itibaren kullanılıyo bılenler benı bılgılendırıse sevınırım..demır kullanmaya başlayan var mı?
arkadaşlar benım doktorum folikasitten başka vitamiin vermedi neden dıye kafama takılıyo bıde benım ıkız gebelik..ve demir kullanımı ne zamandan itibaren kullanılıyo bılenler benı bılgılendırıse sevınırım..demır kullanmaya başlayan var mı?
Ya arkadaşlar ben 7 + 1 oldum.O kadar gergin ve sinirliyim ki devamlı ağlıyorum.Hıncımı alamıyorum sağolsun eşimle aileside sanki hiç hamile değilmişim gibi davranıyorlar.İnsan kötü olayları yansıtmaz strese giriyorum iyice yok.Öyle bir bulanıma girdim ki bebeği bile istemiyorum artık.Herşeyden nefret ediyorum.Eşimde anlamıyo ağladıkça ne yapmaya çalışıyorsun diyip duruyor.Diyorum elimde değil anlamıyor.Sabah sabah birşeye canım sıkılırsa hep öyle gidiyor zaten.Bir de üstüne trip azar yiyorum
inş çabucak geçer arkadaşım bu duygusal dalgalanmalar hepimizde oluyo bende geçen akşam abartısız tam 2 saat ağladım bağıra bağıra hıçkıra hıçkıra hemde eşim zor susturdu..bi onu biliyorum bugüne kadar ama sen çok yoğun yaşıyosun aldırmamaya çalış etrafındakilere 1,2 ay sonra bunlar geçecek ve bebişinin tadını çıkarmaya başlıcaksın..bol bol duş almanı tavsiye ederim ozamanlarda insanı rahatlatıyo..
selam kızlar; nasılsınız ? ben iyi sayılırım midem ve belim hariç cuma günü ikili taram testini yaptırdık ultrasonda ense kalınlığına da bakıldı iyi sonra burun kemiğini gösterdi bu da tehlikeyi azaltıyor dedi kan sonucunu da haftaya pazartesi alacağım sonra bebeğin hareketlerini seyrettik baya bi hareket etti ilk defa gördük çok hoşumuza gitti bir de cd yaptı verdi ilerde seyrettiririz artık :) ama rahimde miyom oluşmuş dedi bir tehlikesi yok şuan için dedi kist vardı birde şimdi miyom hepsi takip edilecek artık biraz telaşlandım ama ne yapayım zaten gebelikten önce de 2 defa ksit ameliyatı olmui bir insanım sonra cinsiyet içinde çok erken ama dedi erkeğe çok yakın görünüyor dedi.6 kilo almışım baya fazla buldu bencede öyle zaten napcaz bilmem bu kadar olanlar kızlar :))
Ya arkadaşlar ben 7 + 1 oldum.O kadar gergin ve sinirliyim ki devamlı ağlıyorum.Hıncımı alamıyorum sağolsun eşimle aileside sanki hiç hamile değilmişim gibi davranıyorlar.İnsan kötü olayları yansıtmaz strese giriyorum iyice yok.Öyle bir bulanıma girdim ki bebeği bile istemiyorum artık.Herşeyden nefret ediyorum.Eşimde anlamıyo ağladıkça ne yapmaya çalışıyorsun diyip duruyor.Diyorum elimde değil anlamıyor.Sabah sabah birşeye canım sıkılırsa hep öyle gidiyor zaten.Bir de üstüne trip azar yiyorum
Ya bana şaka falan yapıyorlar kaldıramıyorum.Ağlamaya başladım gittiler şimdi bir ton surat bir şey yapacaklar.Eşimde devamlı ofluyorsun pofluyorsun iinsanlar tabi alınır diyo.Elimde değil diyorum.Kimse anlamıyorum.İçim bunalıyor.Eşim de iyi nasıl biliyorsan öyle yap ozaman diyor.Artık intihar etmeyi bile düşünüyorum yani o kadar bunaldımki.Yani anlamak bir yana bi de azar işitiyorum üstüne üstlük.Ne aşerdiğim birşeyi istiyorum ne birşey.Sanki onlar hamilede benim anlayış göstermem gerekiyor sanki.
kızlar niye kimse konuşmuyorrrr sıcaklarla aranız kötü dimi benim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?