2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun cnm yaa Allah beterinden korusun çok zor bir olay atlatmışın. Tek sevindirici yanı sana bişey olmayışı.Merak etme çalandan bu kat kat çıkar.Rabbim sana kaybettirdiklerini başka yerden fazlasıyla versin. :Saruboceq:

Herşeyde bir hayır vardır demekki bebeğinin sağlığı ve gücü bu dünyayı kaldırmaya yetemicekmiş.Rabbim sana en kısa zamanda sağlıklı bir hamilik ve bebek nasip etsin.Bir daha yaşatmasın sana bu acıyı. :Saruboceq:

merhaba herkese dün akşam ve bu sabah hastanedeydik yeni geldim serum taktılar ama ben sabaha karşı ufak çaplı bi deprosyon geçirip serumu çıkartırdım agladım:gitme: beni hastaneden çıkarın diye isyan ettim :sinifsinif:uyayamadım:çok üzgünüm: sonra bi ara sızmışım kendime geldim çıktım şu an iyiyim ya bana 3 serum takcakladı 2si takılmış oldu tekini taktırmadım herkese böylemi takıyolar anladım hastaneler bana göre değil allah yardımcım olsunkafamçokkarıştı

günadn hanımlarrr.kaydirigubbakcemile3

günaydın cnm

geçmiş olsun cnm malesef hasteneleri hiç birimiz sevmiyoruz ama sağlığımzı için ecbur katlanıyoruz.Senin ve bebeğinin sağlığı için serum gerekiyorsa sabret cnm bu günler geçecek bi anı olarak kalacak. :1hug:

sabertmeye çalıştım ama bi anda nasıl anlatsam panik atak gibi oldum sanki ya çok üzüldüm sonra ama o an o duygularla baş edemedim malesefbenneyaptımki

Canım çok geçmiş olsun.. Üzme kendini desemde boş ama inşallah yeniden sağlıklı bir bebek en kısa zamanda hayatına merhaba dicektir.. Allah sana sabır versin.. :Saruboceq:

canım çok geçmiş olsun üzülme çok fazla cana gelmesin allah korumuş seni :teselli:çalan hırsızında kursağında kalsın inşallah ş......siz :mymeka:

günaydın canım ben 2 kg aldım :kedi:inşallah doğuma kadar çok fazla almam akannehirbebişinede kocaman maşallah

canım çok üzüldüm senin adına rabbim yardımcın olsun:gitme:inşallah daha hayırlı daha sağlıklı evlat versin sana:Saruboceq: ne desekte içindeki acıyı durdurmaz biliyorum sabır diliyorum sana :teselli:

geçmiş olsun elifcim neden serum verdiler kuzum bulantın içinmiCADIARZUbende nefret ediyorum hastaneden ama mecburen katlanıyoruz bebişlerimiz için hele kan alma meselesi oldumu içime fenalıklar geliyorakannehir

kızlar ben şuanda 8+2 hamileym.bir sitede gördm 7+0 we 7+6 arası 8 haftalık...8+0 we 8+6 arasıda 9 haftalık oluomuş...yani ben şuan 9 haftalıkmıyımm .nasıl oluo bu hesap doğrumu

sabertmeye çalıştım ama bi anda nasıl anlatsam panik atak gibi oldum sanki ya çok üzüldüm sonra ama o an o duygularla baş edemedim malesefbenneyaptımki

merak etme cnm olur bazen öyle duygu dalgalanmaları hamilelik insana herşeyi öğretyiyor anneliğe hazırlıyor sabretmeyi öğreniyoruz bazen dayanamıyorzu ama genede doğruyu biliyoruz Alalh hepimizin yardımcısı olsun hep beraber atlatacağız bu günleri :1hug:

kızlar ben şuanda 8+2 hamileym.bir sitede gördm 7+0 we 7+6 arası 8 haftalık...8+0 we 8+6 arasıda 9 haftalık oluomuş...yani ben şuan 9 haftalıkmıyımm .nasıl oluo bu hesap doğrumu

cnm sen 8+2 isen 8 haftan tam bitmiş 9.cu haftanın içindesin demek yani 8 hafta 3 günlüksün tatlım

Ben de -1 kilodayım çok aşırı mide bulantım olmadı 10 gün sıkıştırdı o kadar ama artık her isteğimi yiyemiyorum. Ne yersen bi kere daha düşünüyorum nerdeyse haftanın 2 günü kahvaltıyı poğaca ile yapan ben hamileliğimi öğrendiğimden beri iki sabah anca yemişimdir. pilavı, şerbetli tatlıları hayatımdan çıkardım. onu yiyeceğime meyve yerim diyorum. Umarım böyle devam ederde çok fazla kilo almadan tamamlarım.

bende 55 ile hamile kalmıştım şimdi 53 kiloyum.Artık bende herşeyi yiyemiyorum yemeklerden ziyade meyve ve kraker yiyebiliyorum şimdi neysede 3.aydan sonra beslenmemize dikkat etmemiz gerekiyor umarım ozaman düzelir herşeyden gereği kadar yiyebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…