- 11 Ağustos 2008
- 12.383
- 1.700
- 773
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #3.421
kaydirigubbakcemile3ben hamile kaldığımdan beri 2 kilo verdim ama son günlerde sanki göbeğim genişlemeye başladı rahatsızlık duyuyorum koca bi göbek var önümde 2 kiloyu nerden verdim çok merak ediyorum doğrusu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
bende öyle diyorum
ya kilo aldım yada tartıda bişey var:)
akşama kadar o göbek o kadar nasıl şişiyor hayret ediyorum
bende hiç bulantı falan olmadı tiksinmedim gayet normal doktorun dediği şekilde yemek yiyorum guatır olduğu için veremiyorum hiç su içsem yarıyo hatta 2 ayda 5 kilo alınca doktorum diyete başlattı(
aman cnm sen doktorunun sözünden hiç çıkma hamilelikte aşırı kilo almakta iyi değil yediklerine dikkat et diyetini uygulalmaz:
merhaba kızlar..bende yaklasık 9 gun once az leke olmustu..
doktora gıtmıstım..
ılaç kullandım..anneme geçtım doktordan 9 gun orda dınlendım...
bugun yıne doktora geçtım..ikili test ıçın cagırmıstı..
ultrasonada gırdım...
çok sukur..şimdilik ıyıyız..ınşallah hersey yolunda devam ederr..
valla sözünden hiç çıkmıyorum zatende şöyle bi durum var ben zaten normalde tatlı ve ekmek hiç yemem yemeklede aram hiç yok şu an yumurta peynir ve meyveden başka hiç bişey yemiyorum bu kiloyu nasıl alıyorum anlamadım gitti
ya kızlar bişey sorcam size uykusuzluk çeken varmı normalde uykuya doymazdım hamile kaldığımdan bu yana günde 4 saat falan ancak uyuyorum herkes gündüz bile uyuyomuş böyle olan varmı aranızda
herkes kilo almış ben 50 kıloydum sımdı 47 oldum cok uzuluyorum cunku bulnatılardan yiyemiyorum:gitme:
herkes kilo almış ben 50 kıloydum sımdı 47 oldum cok uzuluyorum cunku bulnatılardan yiyemiyorum:gitme:
bende ilk beş ayda 3 kilo vermiştim ama beş aydan sonra yesen de yemesen de bomba gibi oluyosun hiç takma kafana bebişinin gelişiminde bi etkisi olmuyo
merhaba kızlar.su içemeyen arkadaşlar içine bir kaç damla limon damlatıp içebilirsiniz.zira su'dan öyle tiksinmiştimki birüsürü marka degiştiridm yine kokuyordu bana göre:))sonra çareyi limon sıkıp içmekte buldum..
maden suyu içebilirsiniz içindeki minareller yararlıdır demişti doktorum.
Hepsinin tadı paslı demir gibi geliyor.Limondanda bıktım ya
merhaba kızlar.su içemeyen arkadaşlar içine bir kaç damla limon damlatıp içebilirsiniz.zira su'dan öyle tiksinmiştimki birüsürü marka degiştiridm yine kokuyordu bana göre:))sonra çareyi limon sıkıp içmekte buldum..
maden suyu içebilirsiniz içindeki minareller yararlıdır demişti doktorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?