- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #4.001
kızlar sanırım evdeki tek hamile ben olmuycam guzel muhabbet kuşlarım limon ve zeytin bugun çiftlesti.küçük mubişlerimiz olabılır yakında ne tatlıkaydirigubbakcemile3
önceki sayfalarda yazmıştım ama kimseden cevap alamadım :1no2: bebişlerine isim düşünenleriniz var mı?kız olursa şu erkek olursa şu diye kararlaştıranlar hadi duyalım meleklerimizin isimlerini
benim bebişim tahminen erkek doktorumuz öyle söyledi.
benim aklımdaki isimler şimdilik erkek olursa Arda,kız olursa Azra
tabi çok maymun iştahlı olduğum için heran değişebilir bu isimler
Arkadaşlar size teessüf ediyorum,
Msjıma 1 kişi bile cevap vermedi, en azından kimsede phtılşma problemi yokmuş, onu öğrendim, sevindim.
Hepinize rahat hamilelikler ve sonunda sağlıklar bebekler dilerim.
Msjıma 1 kişi bile cevap vermedi, en azından kimsede phtılşma problemi yokmuş, onu öğrendim, sevindim.
aa bizde kiz olursa Azra düsünüoruz :lepi: Oglusumuz olursa babasi kaan olsun istio. Allah o günleri gösterir insallah hepimize
sarımsaklıda çok guzelbu gece çıkıorz cnm yola..bizde her sene sarımsaklıya giderz deniz hep çok soğuk oluor bakalm bu sene nasıl olucak örende kalıcaz orda da gireriz sarımsaklıdada
evet canım..bırbırımızı takıp edelım..suhancım..aynı gundeyız senınle..bende bugun 13+0dayım.aynı gun dogururmuşuz biz..akannehir akannehir
ayy ne güzel olur... demek ki seni daha iyi takip etmem lazım. cinsiyetleri de belki aynıdır ne dersin :))) opuyorumnanaktan
bakalım cınsıyetlerı aynımı olcak bende merak edıyorum..saglıklı olsunlarda hiç farketmez...allah saglıkla kollarımıza almayı nasıp eder ınsallah..
yaa...cınsıyetler hep erkek mi.. akannehir akannehir akannehir akannehiroo ne güzel yaaa maşallah diyelimm
topiki erkekler bastı oda erkek olurmuş şimdi
Arkadaslar merhaba,
Ben de 11+3 gunluk hamileyim, bugun ikili testim vardi, cok sukur suan icin hersey yolunda.
Ucuncu hamileligimi yasiyorum, ilk ikisi 6. Hafta dolaylarinda dusukle sonuclandi.
Yapilan tetkiklerde pihtilasma problemim oldugu anlasildi, fragmin igne kullaniyorum suan.
Benim durumumda olan anne adayi var mi aranizda???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?