2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

mrb kızlar benim kızımın adı elif sıla bu bebişlerin de biri %99kız diğeri de kıza benziyor ya serra ve berra isimlerini düşünüyorum sizce nasıl?

kızlar sanırım evdeki tek hamile ben olmuycam guzel muhabbet kuşlarım limon ve zeytin bugun çiftlesti.küçük mubişlerimiz olabılır yakında ne tatlıkaydirigubbakcemile3

aa bizde kiz olursa Azra düsünüoruz :lepi: Oglusumuz olursa babasi kaan olsun istio. Allah o günleri gösterir insallah hepimize

Arkadaşlar size teessüf ediyorum,
Msjıma 1 kişi bile cevap vermedi, en azından kimsede phtılşma problemi yokmuş, onu öğrendim, sevindim.
Hepinize rahat hamilelikler ve sonunda sağlıklar bebekler dilerim.

Msjıma 1 kişi bile cevap vermedi, en azından kimsede phtılşma problemi yokmuş, onu öğrendim, sevindim.

arkadaşım gözden kaçmıştır yada görenlerin konu hakkında bilgisi yoktur malesef benimde yok
inş senin hamileliğinde sorunsuz geçer ve bebişin gelir kucağına

sana özel mesaj atmak istemiştim bugün aslında mesajını okuyunca ama özel mesajın kapalı görünüyor.benim bir bilgim yok pıhtılaşmayla ilgili maalesef,ama umarım çok rahat ve sağlıklı bir hamilelik geçirirsin.

canım ben gördüm mesajını ama bu konuda hiç bilgim olmadığı için yazmadım cevap.bana doktorum coraspin diye bir aspirin verdi kan akışını kolaylaştırıyormuş.asla zararı olur diye düşünme düzenli kullan dedi.bu aspirini normal bir insanın bile günlük 1 tane yutmasında fayda varmış.hatta benim komşumda 2 aylık hamile tavsiyem üzerine benim doktoruma gitti onada aynı aspirini vermiş.a.s

aa bizde kiz olursa Azra düsünüoruz :lepi: Oglusumuz olursa babasi kaan olsun istio. Allah o günleri gösterir insallah hepimize

benimki şimdilik erkek görünüyor kız olursa senin bebişle adaş olacaklar desene.:1hug: ecrin ismide hoşuma gidiyor ama kuzenim kızına koydu bu ismi bende aynısı olsun istemiyorum.erkek ismi olarak şu anda aklımdaki tek geçerli isim Arda.tabi bana hiç belli olmaz heran fikir değiştirebilirim.

bu gece çıkıorz cnm yola..bizde her sene sarımsaklıya giderz deniz hep çok soğuk oluor bakalm bu sene nasıl olucak örende kalıcaz orda da gireriz sarımsaklıdada
sarımsaklıda çok guzel
sarımsaklıda ege plajdan gırersen oranın denızı daha bı guzeldır..

benımde bu konuda hıç fıkrım yok..ama bır tanıdıgımda vardı..bu yuzden ılaç kullandı hamılelıgı boyunca..
doktoruna guven..ve ılaçlarını kullanmaya devam et canım..

benım ısım konusunda hıç bır duşüncem yok...
hıç karar vermedım...bilmiyorumkismile

merhaba , bende kan sulandırıcı iğne kullanıyorum yanlız bende antikardiyolopin yüksek çıktı ,iğnemin adı fraxiparine 0.3 ,, 34 haftalık erken doğumum oldu oğlumu kaybettim .gerçi erken doğum sebebim stresti . bu sefer inş. sağlıcakla kucağımızada alabiliriz.

arkadaşlar birşey sormak istiyorum
doktorum bana elevit ilaç vermişti hepimiz içiyor biliyorsunuz.ama benim maalesef ilaç içememe gibi bir durumum sözkonusu,her gün o ilacı içerken boğulma tehlikesi atlatıyorum çocukluğumdan beri ilaç içemem ben maalesef.ben de en sonunda bıraktım bir haftadır filan içmiyorum,birşey olur mu yaa içim de hiç rahat değil,şart mı içmek onu?

dr una bi danışsaydın canım belki değiştirirdi suda eriyenler var onlardan verir daha rahat içersin
bol bol meyve yemeye çalış içemediğin dönemde karşılasın vucudun vitamin ihtiyacını
ben elevit kullanmıyorum vermedi dr um sadece demir ilacı verdi folik asitten sonra hamileliğin sonuna kadar kulanacaksın dedi okadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…