- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 39
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #4.021
arkadaşlar birşey sormak istiyorum
doktorum bana elevit ilaç vermişti hepimiz içiyor biliyorsunuz.ama benim maalesef ilaç içememe gibi bir durumum sözkonusu,her gün o ilacı içerken boğulma tehlikesi atlatıyorum çocukluğumdan beri ilaç içemem ben maalesef.ben de en sonunda bıraktım bir haftadır filan içmiyorum,birşey olur mu yaa içim de hiç rahat değil,şart mı içmek onu?
bende ilk rüyamda kızım olmuş görmüştüm doktora gitmeden öncede oğlan gördüm doktor erkek dedi ya bakalım hayırlısı sağlıklı olsunlardagünaydın kızlar,nasılsınız?ben iyiyim çok şükür ama iş çok stresli -tatlicadiarzu-
günleri sayıyorum artık:)
dün yatmadan önce içimden bebeğimin cinsiyetini merak ediyorum rüyamda göreyim Allahım dedim ve gördüm kaydirigubbakcemile3 rüyamda yatağımın başucunda kundak içine sarılı bebiş vardı kundağı açtım ve maşallah boyu posu yerinde bir bebek vardı saçları falan uzun bir kız bebek çok şekerdi çok sevdim,kızım olacak galiba ki baştan beri kız hissediyorum hayırlısı olsun bakalım.
bende folik asit içmiyorum,elevit içiyorum zaten içinde folik asitte var.
tesekkür ederim benide eklediginiz icin.
günaydın kızlar,nasılsınız?ben iyiyim çok şükür ama iş çok stresli -tatlicadiarzu-
dün yatmadan önce içimden bebeğimin cinsiyetini merak ediyorum rüyamda göreyim Allahım dedim ve gördüm kaydirigubbakcemile3 rüyamda yatağımın başucunda kundak içine sarılı bebiş vardı kundağı açtım ve maşallah boyu posu yerinde bir bebek vardı saçları falan uzun bir kız bebek çok şekerdi çok sevdim,kızım olacak galiba ki baştan beri kız hissediyorum hayırlısı olsun bakalım.
günaydın kızlar,nasılsınız?ben iyiyim çok şükür ama iş çok stresli -tatlicadiarzu-
ben iyiyim canım sen nasılsın bebiş büyüdükçe kasılmalar da oluyor bende de oluyor ağrı oluyor bazendetünaydın güzel anneler
nasılsınız?
bu aralar bende de aşağı tarafta kasılmalar var
ben daha kız mı erkek mi olacak
hiç bişey hissedemiyorum
Allah hayırlısını versin hepimize
tünaydın kızlar nasılsınız bugün
cambazcım bende ilaç içerken çok zorlanıyorum meyva suyuyla zorlada olsa içiyorum sende öyle dene canımbilmiyorumkismile
denizcim sivasta kim var canım yoksa memleket orasımı sizinboshayallersmile
dirim kaç haftalık oldun sen çizelgen yok ta merak ettimbilmiyorumkismile
neva allah gönlündekini versin canımopuyorumnanaktan
anladım canım sana şimdiden hayırlı yolculuk o zaman canımben iyiyim canım sen nasılsın bebiş büyüdükçe kasılmalar da oluyor bende de oluyor ağrı oluyor bazende
evet canım Sivaslıyım babamın halasının kızının köy kınası olacak Almanya da yaşıyorlar normalde ama annesi geçen sene vefat etti onun isteği baya kalabalık olacaz inşallah ee bensiz olmaz öğleden sonra doktora gideceğim sonuçları göstereceğim bide sorayım yol için bir ley diyecek mi inşallah demez ama
anladım canım sana şimdiden hayırlı yolculuk o zaman canım
ya evet bi tek senle aynıyız galibahihoyyytbi de ben cinsiyetini öğrensem çok merak ediyorum doğrususempatiksalakcinniçitoscum bugün bir hafta daha geride bıraktık aynı gidiyoruz hihoyyyt
ya evet bi tek senle aynıyız galibahihoyyytbi de ben cinsiyetini öğrensem çok merak ediyorum doğrususempatiksalakcinni
geçenlerde alışveriş merkezine gittik eşimle elim sürekli kız elbiselerine gitti almamak için kendimi zor tuttumkaydirigubbakcemile3bende oyüzden sabırsızlanıyorum zaten biran önce bebişim için alışveriş yapmak istiyorum:hulya:ablamda bişiler örücek sürekli oda soruyorbir sonraki muayenede söyler belki bizimkide kesinleşse de ciciler alsak diyorum
geçenlerde alışveriş merkezine gittik eşimle elim sürekli kız elbiselerine gitti almamak için kendimi zor tuttumkaydirigubbakcemile3bende oyüzden sabırsızlanıyorum zaten biran önce bebişim için alışveriş yapmak istiyorum:hulya:ablamda bişiler örücek sürekli oda soruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?