- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 39
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #4.041
slm kızlar.nasılsınız bakalım?ben hala aynıyım mide bulantılarla cebelleşiyorum.akşam haşlanmış mısır yedim(canınız çekmesin)sabah karnımda hafif hafif sancım oldu galiba gaz yaptı
denizcim 22sine daha çok ama sana şimdiden hayırlı yolculuklar tatlım.:1hug:
cinsiyet konusunda bende heyecanlıyım tahminen erkek ama kesinleşsede yavaş yavaş hazırlanmaya başlasak.bebek battaniyesi falan yapmak istiyorum kendim ama örgü falan hiç beceremem ki çok beceriksizim
slm kızlarr herkes iyidir umarım
bende birazdan sonuçlarımı almaya gidecem inş. güzel haberlerle gelirimm :Saruboceq:
bende ilk rüyamda kızım olmuş görmüştüm doktora gitmeden öncede oğlan gördüm doktor erkek dedi ya bakalım hayırlısı sağlıklı olsunlarda
Bende gecen ay iki gece üstüste kız couğum olduğunu görmüştüm, acaba kız mı geliyor derken gecen gece de doktora gitmeden önce erkek gördüm, dün doktora gittim büyük ihtimsl erkek dedi, hatta ultrasonda eşim bile görmüş pipisini:))) Hayırlısı olsun.
Erkek çocuk erkenden belli ediyor yani kendini..
inşallah canım:Saruboceq:slm kızlarr herkes iyidir umarım
bende birazdan sonuçlarımı almaya gidecem inş. güzel haberlerle gelirimm :Saruboceq:
senin bebiştemi pipili olucak kaydirigubbakcemile3hayırlı olsun canımkaydirigubbakcemile5bende ilk rüyamda kızım olmuş görmüştüm doktora gitmeden öncede oğlan gördüm doktor erkek dedi ya bakalım hayırlısı sağlıklı olsunlarda
Bende gecen ay iki gece üstüste kız couğum olduğunu görmüştüm, acaba kız mı geliyor derken gecen gece de doktora gitmeden önce erkek gördüm, dün doktora gittim büyük ihtimsl erkek dedi, hatta ultrasonda eşim bile görmüş pipisini:))) Hayırlısı olsun.
bende rüyamda çoğunluk kız bebiş görüyom bakalım hayırlısı olsunkaydirigubbakcemile2
bende ilk rüyamda kızım olmuş görmüştüm doktora gitmeden öncede oğlan gördüm doktor erkek dedi ya bakalım hayırlısı sağlıklı olsunlarda
canım 11 haftalıkkken iyi ayırtetmişsiniz pipisini filan ben hala kafası nerde gözü nerde seçemiyorumohaoldumsmile
:roflol::roflol::roflol:canım 11 haftalıkkken iyi ayırtetmişsiniz pipisini filan ben hala kafası nerde gözü nerde seçemiyorumohaoldumsmile
slm kızlar.nasılsınız bakalım?ben hala aynıyım mide bulantılarla cebelleşiyorum.akşam haşlanmış mısır yedim(canınız çekmesin)sabah karnımda hafif hafif sancım oldu galiba gaz yaptı
denizcim 22sine daha çok ama sana şimdiden hayırlı yolculuklar tatlım.:1hug:
cinsiyet konusunda bende heyecanlıyım tahminen erkek ama kesinleşsede yavaş yavaş hazırlanmaya başlasak.bebek battaniyesi falan yapmak istiyorum kendim ama örgü falan hiç beceremem ki çok beceriksizim
canım ben başladım bebeğime battaniye örüyorum,internetten buldum modelini hem kıza hem erkeğe uyan güzel bi model.allahtan elimden de geliyor.benimki de tahminen erkek.ama heycanlanıyorum artık kesinleşsede güzel güzel ciciler alsak bebişlerimizekaydirigubbakcemile2
Düzenli olarak çatlak kremi kullanmaya basladınız mı?
Birde hangi kremleri tercih ediyorsunuz?
ben alıp başlayacam diyorum ama bir türlü başlayamadım birazdan doktora gideceğiz gitmişken sorayım bari ne öneriyor
canım daha çizelge yapamadım :kedi:tünaydın kızlar nasılsınız bugün
cambazcım bende ilaç içerken çok zorlanıyorum meyva suyuyla zorlada olsa içiyorum sende öyle dene canımbilmiyorumkismile
denizcim sivasta kim var canım yoksa memleket orasımı sizinboshayallersmile
dirim kaç haftalık oldun sen çizelgen yok ta merak ettimbilmiyorumkismile
neva allah gönlündekini versin canımopuyorumnanaktan
canım değişiklik olur sanadaben iyiyim canım sen nasılsın bebiş büyüdükçe kasılmalar da oluyor bende de oluyor ağrı oluyor bazende
evet canım Sivaslıyım babamın halasının kızının köy kınası olacak Almanya da yaşıyorlar normalde ama annesi geçen sene vefat etti onun isteği baya kalabalık olacaz inşallah ee bensiz olmaz öğleden sonra doktora gideceğim sonuçları göstereceğim bide sorayım yol için bir ley diyecek mi inşallah demez ama
slm kızlarr herkes iyidir umarım
kızlar ayın 22 sinden itibaren bir süre yokum Sivas a gideceğiz hihoyyyt
Sen çok sık gidiyorsun sanırım doktora, daha yeni ikili test yaptırmamış mıydın?
canım değişiklik olur sanada
antalya sıcaktır şimdi:)
doktorum bana yolculuklarda 45 dakikada bir mi demişti hatırlayamadım
kalk hareket et demişti kan dolaşımı için
arabayla mı gideceksiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?