2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

pazartesi günü doktra gttm kzlar bebişimi dinledik gene kalp atışlarını..yawrmm bnm.. kanamam da yok içiimde kalmamış inş tekrar etmezç..ama bugun sol kasığımda hafif hafif sancılar war korkuorumm

evet bndede çok fazla acıkma warr 4 kilo almışım walla :ecrin_bebek:

ya ne güzel ben yiyorum yiyorum ama hala aynı kilodayım,aylardır hiç değişmedi.fazla hareketliyim heralde.
canım benim de öyle geçen hafta aşırı sancım olmuştu doktora gittim,hiçbir sorun yok bu dönemlerde rahim büyüdüğü için ağrılar normaldir dedi,sen de merak etme,kanama olmadıktan sonra bir sorun olacağını sanmıyorum.

pazartesi günü doktra gttm kzlar bebişimi dinledik gene kalp atışlarını..yawrmm bnm.. kanamam da yok içiimde kalmamış inş tekrar etmezç..ama bugun sol kasığımda hafif hafif sancılar war korkuorumm

cnm korkma o sancılar hepimizde oluyor ve sonuna kadar oalcak.Rahim büyüyor bebek büyüyor bu yüzden oluyor aklına kötü şey getirme :1hug:

günaydın kızlar hayırlı cumalar hepinizeopuyorumnanaktan
yine güzel haberler var bebişlerini gören arkadaşlarım gözünüz aydın olsun inşallah hep mutlu haberlerle gelirsiniz kaydirigubbakcemile5
yeni gidecek olanlarada bol şans diliyorum inşallah sizlerde hayırlı haberlerle dönersinizopuyorumnanaktan
aşı olmak için ana sağlığa gittim 1 hafta sonra olucak dediler sizde olan varmı aşıbilmiyorumkismile

hafta hafta gebelik takibini okuyorum netten gebelik org diye bi site var çok güzel,siz de bakın yararlı bilgiler var.
diyor ki bu hafta bebek yutkunmayı yeni yeni öğrendiği için tam da beceremediği için sürekli hıçkırık tutarmış.ay çok güldüm okuyunca,kuzum benim yutkunmayı bile bilmiyor dahakaydirigubbakcemile3

canım ne aşısı benim bir bilgim yok?

günaydın cnm sanada hayırlı cumalar....

Canım ne aşısı o ben de ay başında sağlık ocağına gitmem lazım ama 6 sında ikili test için randevum var aynı gün gidicem artık sağlık ocağınada belki ozamn yaparlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…