- 11 Ağustos 2008
- 12.383
- 1.700
- 773
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #4.081
canım günaydıngünaydın
Bİzde bugün öğleden sonra gidiyoruz ikili test için belki cinsiyet hakkında bir yrum yapar :)
saol canım teşk ederimtebrikler canım,oğluşun hayırlı olsun.
günaydın güzel anneler
bulut ve güldeşeker kaydirigubbakcemile2
kızlar hayırlı olsun,cinsiyetleri belli olmuş:)))
sizin yazdıklarınızı okuyunca beni de bi heyecan sarıyor:))))
benimde içime kız doğuyor sanki
hiç oğlum olacak gibi gelmiyor:)))))
breath ve Fluvial hoşgeldiniz
hayırlı olsun
günaydın kızlar iyi haberler alanların gözü aydın
yeni gelen arkadaşlar topiğin ilk sayfasında listemiz var ordaki bilgileri verirseniz ekleyeyim listemize opuyorumnanaktan
saol canım teşk ederim
evet büyük ihtimalle erkek dr ama yinede bişey almayın gelecek ay kesinleştirirz dedi
benim içimede kız doğuyodu halada öyle :))
bana da doktor siz yinede bir şey almayın dedi 20-21 temmuz gibi gideceğim o zaman kesin söyler sanırım ama bana değişmeyecek gibi geliyor baştan beri oğlum olacak hissi vardı zaten
bende bidaha 24 unde gidecem daha çoookk varr nasıl geçecek zaman bilmiyorum
evet kesin belli olur benimde değişmez gibime geliyo çünkü eşimde bende gördük yani pipiye benziyodu :))
canım öyle bi imkan olsa heralde hepimiz alırdık birer tane evlere ne güzel olurduu onu görünce dünya duruyo sankii kuzum benimm:asigim:
ay bende eşime demiştim... ciddi ciddi bana ne kadar ki araştıralım dedi kaydirigubbakcemile3
Arkadaşlar günaydın,
Bugün sanomedde ikili teste gittim, oradaki doktor da kemik yapısından dolayı kıza benziyor dedi, benim doktorumsa erkek demişti, cinsiyet için çok erken olduğunu anladım.
Arkadaşlar günaydın,
Bugün sanomedde ikili teste gittim, oradaki doktor da kemik yapısından dolayı kıza benziyor dedi, benim doktorumsa erkek demişti, cinsiyet için çok erken olduğunu anladım.
:roflol::roflol::roflol:
güldürdün beni allah ta sizi güldürsün emii
hayırlı olsun bebişiniz.kolay bir hamilelik dönemi geçirmeniz dileğiylea.s.
slmm kızlarrr
slmm kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?