2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın güzel anneler

bulut ve güldeşeker kaydirigubbakcemile2
kızlar hayırlı olsun,cinsiyetleri belli olmuş:)))
sizin yazdıklarınızı okuyunca beni de bi heyecan sarıyor:))))
benimde içime kız doğuyor sanki
hiç oğlum olacak gibi gelmiyor:)))))

breath ve Fluvial hoşgeldiniz
hayırlı olsun

günaydın kızlar iyi haberler alanların gözü aydın
yeni gelen arkadaşlar topiğin ilk sayfasında listemiz var ordaki bilgileri verirseniz ekleyeyim listemize opuyorumnanaktan

tebrikler canım,oğluşun hayırlı olsun.
saol canım teşk ederim

evet büyük ihtimalle erkek dr ama yinede bişey almayın gelecek ay kesinleştirirz dedi
benim içimede kız doğuyodu halada öyle :))

saol canım teşk ederim

evet büyük ihtimalle erkek dr ama yinede bişey almayın gelecek ay kesinleştirirz dedi
benim içimede kız doğuyodu halada öyle :))

bana da doktor siz yinede bir şey almayın dedi 20-21 temmuz gibi gideceğim o zaman kesin söyler sanırım ama bana değişmeyecek gibi geliyor baştan beri oğlum olacak hissi vardı zaten

bana da doktor siz yinede bir şey almayın dedi 20-21 temmuz gibi gideceğim o zaman kesin söyler sanırım ama bana değişmeyecek gibi geliyor baştan beri oğlum olacak hissi vardı zaten

bende bidaha 24 unde gidecem daha çoookk varr nasıl geçecek zaman bilmiyorum
evet kesin belli olur benimde değişmez gibime geliyo çünkü eşimde bende gördük yani pipiye benziyodu :))

günaydın kızlar.test sonuçları olumlu çıkan arkadaşlar gözünüz aydın.
yeni katılan arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz.a.s.
topiğimizin delikanlı adayları çoğalıyor.gamyoncuiremsu
2011 ocak ayı erkek bebek ayı olacak herhalde sağlıklı olsunlarda kız da erkek de bizim parçamız.

bende bidaha 24 unde gidecem daha çoookk varr nasıl geçecek zaman bilmiyorum
evet kesin belli olur benimde değişmez gibime geliyo çünkü eşimde bende gördük yani pipiye benziyodu :))

ay evet şu kontrol zamanını bende iple çekiyorum.dün kardeşime dedimki bebişimi özledim dedim bana güldü karnındaki sana bağlı yaşayan bebeği özlüyor musun dedi.bende evet görmeyince özlüyorum dedim.ozaman biz bir an önce eve ultrason cihazı alalım diye benimle dalga geçti

Arkadaşlar günaydın,
Bugün sanomedde ikili teste gittim, oradaki doktor da kemik yapısından dolayı kıza benziyor dedi, benim doktorumsa erkek demişti, cinsiyet için çok erken olduğunu anladım.

Arkadaşlar günaydın,
Bugün sanomedde ikili teste gittim, oradaki doktor da kemik yapısından dolayı kıza benziyor dedi, benim doktorumsa erkek demişti, cinsiyet için çok erken olduğunu anladım.

biraz daha beklemen lazım canım
:roflol::roflol::roflol:

güldürdün beni allah ta sizi güldürsün emii

opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…