2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ya canım ben sağlık ocağına kaydımı bile yaptırmadım aklımda ama hep unutuyorum aşı ne için hiç bilgim yok doktorum da bir şey demedi

ayy bende hep hafta hafta gebelik takibi yapıyorum merak ediyorum kuzucuğuma neler oluyor diye okadar çok entresan ki çoğu şey içimzide bir mucizeyi büyütüyoruz mesela bu haftalarda bebek çiş yapmaya başlıyormuş bulunduğu kesenin içine ve amniyo sıvısı değidiğimiz sıvının devamı bu şekilde sağlanıyormuş.Yani bebek tekrardan kendi çişini içiyor tabi bu çiş sandığımız gibi zararlı değilmiş

bende bakıyorum oraya evet kaydirigubbakcemile3

canım ne aşısı benim bir bilgim yok?

ya canım ben sağlık ocağına kaydımı bile yaptırmadım aklımda ama hep unutuyorum aşı ne için hiç bilgim yok doktorum da bir şey demedi
tetenoz aşısı olunuyor canım 2 defa ilki 3,ayı doldurunca diğeride 7,ayda olunuyor ihmal etmeyin kaydınızı yaptırın dktrunuzun söylemesi lazım :2:

kizlar ikili test yaptiran var mi?Insallah ben haftaya yaptiriyorum.Bir de nasil geciyor günler?Ben cok yoruluyorum herseyden ve 2 gündür acayip gerinim,bas agrisida cabasi.

kizlar ikili test yaptiran var mi?Insallah ben haftaya yaptiriyorum.Bir de nasil geciyor günler?Ben cok yoruluyorum herseyden ve 2 gündür acayip gerinim,bas agrisida cabasi.

bi çoğumuz yaptırdı ve çok şükür sonuçlarımız güzel çıktı..
ben çok problem yaşamadım hamileliğimde hafif mide bulantılarım oldu okadar ama son bikaç gündür başağrılarım arttı benimde...

bizim ikili test oldu canım sonuçta iyi çıktı çok şükürhihoyyythamileliğim 5,haftasından 12,haftaya kadar bulantım yoğun şekilde oldu şimdi bulantım pek yok allaha şükür ama mide ekşimesi oluyor akannehirbaş ağrısı ara sıra oluyor malesef ilaç kullanamadığım için uzun sürüyor kamofolin diye krem verdi geçen gittiğimde doktor onu sürüyorum bayağı faydası oluyor zemuszemushenüz 1 kg almışım ama bu aydan sonra hızla alınıyor kilocuklar ondan korkuyorumeyvahedigeldismile

bulantı bulantı bulantı..............
:teselli::teselli::teselli:

Allaha cok sükür hepinizin sonuclari iyi cikmis,umarim benimkide iyi cikar.Mide eksimesi bende de cogunlukla aksamlari oluyor.Doktorum eczaneden eksimeye ve mide yanmasina karsi surup alabilirsin dedi ama almadim.Uyurken ve dinlenirken iki tane yastik kullanmami önerdi,iyi geliyor.Su mide bulantilari gecsede rahat etseydik.

merhaba..bende yaptırdım..sonucumu aldım..fakat doktorum ızınde...
10 gun sonra gosterıcem doktoruma sonucu..
labaratuardan sonucu alırken herhangı bır doktora gostermeyı düşünüyordum sonucu..ama laboratuarda baktıla ..acele etmenıze gerek yok..doktorunuz gelıncede gosterebılırsınız...rısk yok dedı...
bende acele etmemeye karar verdım..doktorumu beklıycem...
senınde hayırlı haberlerını alırız ınsallah canım...
bakalım senın bebeişinin cınsıyetını soyleyecekmı doktorun..

sonucunuz guzel çıkmıs..:CüvCüv:
senınde cınsıyetını soylememıs galıba doktorun..
1 kılo almıssın..1 kılo hıçbırsey degıl...
saglıklı olsun bebeklerde bız kılo alalım..:lepi:
benımde bulantılarım geçtı artık..çok az kaldı...yemek sonrası yanma oluyor bendede..ilaç falan kullanmıyorum..ıdare edıyorum...az yıyorum yanmasın dıye mıdem....

hadi gözün aydın dilekcimm

kızlaar bişi soracağım turkcell hat kullananlar telefonunuz arama yapıyor mu ?? yoksa sorun sadece burda mı

tesekkur ederım sekercım..
turkcelllll yok bızde..
o yuzden bır fıkrım de yok canımcım...
sen nasılsın.erkekmıs bebegın..hayırlı olsun kuşum..:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…