- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 39
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #4.121
günaydın kızlar hayırlı cumalar hepinizeopuyorumnanaktan
yine güzel haberler var bebişlerini gören arkadaşlarım gözünüz aydın olsun inşallah hep mutlu haberlerle gelirsiniz kaydirigubbakcemile5
yeni gidecek olanlarada bol şans diliyorum inşallah sizlerde hayırlı haberlerle dönersinizopuyorumnanaktan
aşı olmak için ana sağlığa gittim 1 hafta sonra olucak dediler sizde olan varmı aşıbilmiyorumkismile
hafta hafta gebelik takibini okuyorum netten gebelik org diye bi site var çok güzel,siz de bakın yararlı bilgiler var.
diyor ki bu hafta bebek yutkunmayı yeni yeni öğrendiği için tam da beceremediği için sürekli hıçkırık tutarmış.ay çok güldüm okuyunca,kuzum benim yutkunmayı bile bilmiyor dahakaydirigubbakcemile3
ya canım ben sağlık ocağına kaydımı bile yaptırmadım aklımda ama hep unutuyorum aşı ne için hiç bilgim yok doktorum da bir şey demedi
bende bakıyorum oraya evet kaydirigubbakcemile3hafta hafta gebelik takibini okuyorum netten gebelik org diye bi site var çok güzel,siz de bakın yararlı bilgiler var.
diyor ki bu hafta bebek yutkunmayı yeni yeni öğrendiği için tam da beceremediği için sürekli hıçkırık tutarmış.ay çok güldüm okuyunca,kuzum benim yutkunmayı bile bilmiyor dahakaydirigubbakcemile3
canım ne aşısı benim bir bilgim yok?
günaydın cnm sanada hayırlı cumalar....
Canım ne aşısı o ben de ay başında sağlık ocağına gitmem lazım ama 6 sında ikili test için randevum var aynı gün gidicem artık sağlık ocağınada belki ozamn yaparlar
tetenoz aşısı olunuyor canım 2 defa ilki 3,ayı doldurunca diğeride 7,ayda olunuyor ihmal etmeyin kaydınızı yaptırın dktrunuzun söylemesi lazım :2:ya canım ben sağlık ocağına kaydımı bile yaptırmadım aklımda ama hep unutuyorum aşı ne için hiç bilgim yok doktorum da bir şey demedi
kizlar ikili test yaptiran var mi?Insallah ben haftaya yaptiriyorum.Bir de nasil geciyor günler?Ben cok yoruluyorum herseyden ve 2 gündür acayip gerinim,bas agrisida cabasi.
kizlar ikili test yaptiran var mi?Insallah ben haftaya yaptiriyorum.Bir de nasil geciyor günler?Ben cok yoruluyorum herseyden ve 2 gündür acayip gerinim,bas agrisida cabasi.
bizim ikili test oldu canım sonuçta iyi çıktı çok şükürhihoyyythamileliğim 5,haftasından 12,haftaya kadar bulantım yoğun şekilde oldu şimdi bulantım pek yok allaha şükür ama mide ekşimesi oluyor akannehirbaş ağrısı ara sıra oluyor malesef ilaç kullanamadığım için uzun sürüyor kamofolin diye krem verdi geçen gittiğimde doktor onu sürüyorum bayağı faydası oluyor zemuszemushenüz 1 kg almışım ama bu aydan sonra hızla alınıyor kilocuklar ondan korkuyorumeyvahedigeldismilekizlar ikili test yaptiran var mi?Insallah ben haftaya yaptiriyorum.Bir de nasil geciyor günler?Ben cok yoruluyorum herseyden ve 2 gündür acayip gerinim,bas agrisida cabasi.
:teselli::teselli::teselli:bulantı bulantı bulantı..............
kızlar dün niveanın doğal badem yağlı bebe kremini aldım onu kullanmaya başladım bayanssulusmile
çatlak için mi canım ?
benim karnım değilde göğsümde ufak bi çatlama olmuş yeni farkettim daha
bizim ikili test oldu canım sonuçta iyi çıktı çok şükürhihoyyythamileliğim 5,haftasından 12,haftaya kadar bulantım yoğun şekilde oldu şimdi bulantım pek yok allaha şükür ama mide ekşimesi oluyor akannehirbaş ağrısı ara sıra oluyor malesef ilaç kullanamadığım için uzun sürüyor kamofolin diye krem verdi geçen gittiğimde doktor onu sürüyorum bayağı faydası oluyor zemuszemushenüz 1 kg almışım ama bu aydan sonra hızla alınıyor kilocuklar ondan korkuyorumeyvahedigeldismile
:teselli::teselli::teselli:
hadi gözün aydın dilekcimm
kızlaar bişi soracağım turkcell hat kullananlar telefonunuz arama yapıyor mu ?? yoksa sorun sadece burda mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?