- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 39
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #4.141
hadi gözün aydın dilekcimm
kızlaar bişi soracağım turkcell hat kullananlar telefonunuz arama yapıyor mu ?? yoksa sorun sadece burda mı
arama yapılıyor canım
tesekkur ederım sekercım..
turkcelllll yok bızde..
o yuzden bır fıkrım de yok canımcım...
sen nasılsın.erkekmıs bebegın..hayırlı olsun kuşum..:lepi:
saol canım yaa burası mahrumiyet bölgesi sanki bi an önce bitsede görev dönsekarama yapılıyor canım
sekercım sen krem kullanmaya basladınmı..
ben başlamadım..karnımda çıkmadı daha...
az bır çıkıntı var sadece..
ama bende su aralar bebe yagı kullanmaya baslamayı düşünüyorum..
merhaba sen krem kullanmaya baslamıssın..karnın belırgınlestımı o kadar..
evet bizim ufaklık göstermedi bi dahaki sefere gösterirse öğrenicezkaydirigubbakcemile3sonucunuz guzel çıkmıs..:CüvCüv:
senınde cınsıyetını soylememıs galıba doktorun..
1 kılo almıssın..1 kılo hıçbırsey degıl...
saglıklı olsun bebeklerde bız kılo alalım..:lepi:
benımde bulantılarım geçtı artık..çok az kaldı...yemek sonrası yanma oluyor bendede..ilaç falan kullanmıyorum..ıdare edıyorum...az yıyorum yanmasın dıye mıdem....
saol canım
evet öyle dedi dr dün baktı büyük ihtimal erkekmiş gelecek ay kesinleştiririz dedi..
iyim şükürde şu tlf deli etti benii arma yapmıyo acil arama diyo sadece..
sen nasılsın canımcım..
evet ılk başta bakmıstım o topıke . bırdaha bakmadım ama...evet canım kaşınıyor hemde göbüş topiğimizde var resim ama şimdi daha büyük :CüvCüv:
gostermedımı bebişin..sempatiksalakcinnievet bizim ufaklık göstermedi bi dahaki sefere gösterirse öğrenicezkaydirigubbakcemile3
bende maden suyu içiyorum midem için rahatlatıyor bayasempatiksalakcinni
seninde sonuçların iyi çıkmış senin adına sevindim gözün aydınkaydirigubbakcemile5
ben öle böle kilo almıyom ama ilk hamileliğimde 20 kgya yakın aldımakannehir
oyle derler evet...kızlar aklıma ne geldi gelin olduğum zaman erkek bebek vermişlerdi kucağıma ilk hemde amcamın oğlu bir yaşındaydı o zaman sonra oğlan tarafına gidince orda da biri bebeğiyle bekliyormuş verecekti kızını kucağıma abla geç kaldın erkek bebek aldım ben dedim aaa keşke kız alsaydın dedi kaydirigubbakcemile3
kızlar aklıma ne geldi gelin olduğum zaman erkek bebek vermişlerdi kucağıma ilk hemde amcamın oğlu bir yaşındaydı o zaman sonra oğlan tarafına gidince orda da biri bebeğiyle bekliyormuş verecekti kızını kucağıma abla geç kaldın erkek bebek aldım ben dedim aaa keşke kız alsaydın dedi kaydirigubbakcemile3
canım bende erkek almıştım kucağıma ama bilerek değildi :))kız alınca ne oluyomuş
kız oluyormuş kaydirigubbakcemile3 benim hiç aklımda yoktu bile kuaförden geldik gelin alma olcaktı işte tam eve girecem hemen kuzenimi verdiler kucağıma o zaman dınk etti ay onada benzese keşke çok tatlı yaşimdi iki yaşında Sivas a gidince görecem inşallah
maşallah allah uzun ömür versin
ben bileydim kız alırdım ya kucağımakaydirigubbakcemile3
evet ikinciye inş. nasip eder allah kızları benim eşim kız istiyodu çok
çaktırmıyo ama biraz alışamadı erkek olduğuna sanki
benim kide erkek de erkek şimdi doktor kız dese diyorum yok diyor ölümüne susamamıştır kaydirigubbakcemile3 delikafadulden herkese söylemiş zaten baklava bile götürdü arkadaşlarına
günaydın kızlar.test sonuçları olumlu çıkan arkadaşlar gözünüz aydın.
yeni katılan arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz.a.s.
topiğimizin delikanlı adayları çoğalıyor.gamyoncuiremsu
2011 ocak ayı erkek bebek ayı olacak herhalde sağlıklı olsunlarda kız da erkek de bizim parçamız.
günaydın kızlar hayırlı cumalar hepinizeopuyorumnanaktan
yine güzel haberler var bebişlerini gören arkadaşlarım gözünüz aydın olsun inşallah hep mutlu haberlerle gelirsiniz kaydirigubbakcemile5
yeni gidecek olanlarada bol şans diliyorum inşallah sizlerde hayırlı haberlerle dönersinizopuyorumnanaktan
aşı olmak için ana sağlığa gittim 1 hafta sonra olucak dediler sizde olan varmı aşıbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?