- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #4.201
gözün aydın sirinemmcim kaydirigubbakcemile5Tesekkur ederım canım bırazda olsa rahatladım çektıklerımın (bulantılar) sebebını böle gormek ıyı geldı
geçmiş olsun gülayy85 a.s.çok şükür bebişin iyiymiş inşallah ağrında olmaz canım :1no2:slm güzel anneler.. Maşşallh bebişlerle ilgili güzel haberler var..Ben de ufak bi dşük tehlikesi çıkmıştı.. Eve dönerken agrılarım arttı.. <düşük yapıyorum sandım, çok kötüydü.. Doktora zor yetiştik..Hastanede yatıya aldılar,serumlar taktılar. Meger saframda çamur, böbregimde taş varmış arkadaşlar.. Hem sevindim, hem üzüldüm.. Bebişim ii diye sevinirken taş ve safra içinde 4. aya kadar bişey yapamazlarmış.. Acıyı çekecem. Bol bol dua edin inş..
slm güzel anneler.. Maşşallh bebişlerle ilgili güzel haberler var..Ben de ufak bi dşük tehlikesi çıkmıştı.. Eve dönerken agrılarım arttı.. <düşük yapıyorum sandım, çok kötüydü.. Doktora zor yetiştik..Hastanede yatıya aldılar,serumlar taktılar. Meger saframda çamur, böbregimde taş varmış arkadaşlar.. Hem sevindim, hem üzüldüm.. Bebişim ii diye sevinirken taş ve safra içinde 4. aya kadar bişey yapamazlarmış.. Acıyı çekecem. Bol bol dua edin inş..
randevun nasıl geçtı..cinsıyet ogrendın mı...gelınce yaz...merak ettımm..
inşallah mutlu haberle dönersin canım:Saruboceq:
selam kızlar bugun doktor randevumuz vardı ıkılı testı gec yaptırdık baya bebegım ensesını gostermemıstı.amabu sefer gösterdi doktor gayet ıyı dedı içimrahatladı cok takmıstım kafama kanda verdık kan persembe gunu cıkıcak.bebegım bu hafta cokbuyumus el salladı bize ultrasonda ılk defa eşimde çok net gördü ikimizde cok heycanlandık kıpır kıpırdı.doktor cinsiyetı gordu sanırım ama bu hafta erken daha dedı 2 hafta sonra kesın olarak soyluycekmıs cok heycanlı zaman nasıl gecıcek bakalım.bırde 12+2 olması gerekırken 12+5 dedı doktor sanırım hızlı buyumus
slm kızlae umarım herkez iyidir ben uzun zamandır giremedim ben biraz kötüyüm buğünlerde bulantılar başladı baştan hiçbişey yoktu şimdi başlıyo galiba buğün bebeğimi gördük ense kalınlığı ölçüldü herşey yolunda cinsiyetide tahmin ettiğim gibi erkek mevla hepimize sağlıkla kucasğımıza almayı nasip etsin
slm teyzeler dün ikili testimizi yaptırdık
renkli ult.baktı dr
cinsiyetin bilinemeyeceğini söyledi özel bi hastaneydi
diğer dr kız dedi kısmet bakalım ne olcak
slm kızlar ,
bizde bugün ikili testimizi yaptırdık,4 gün sonra alacağız sonuçlarımızı.
gelelim cinsiyete bize süpriz oldu,kız beklerken doktor erkek dedi ben dondum kaldım kız hissetmiştim a dedim nasıl yani sonra pipisini gördük %100 erkek dedi,hayırlısı olsun şimdi oğlum diye seviyorum bebeğimi:)
diğer ikili test yaptıran arkadaşlarımızın da inşallah sonuçları güzel çıkar a.s.
SİZLERİ BİRKAÇ GÜNDÜR TAKİP EDİYORUM.BEN DE 13/5 lik hamileyimm.BEBEKLERİMİZ SAĞLIKLA GELSİN İNŞALLAH ARKADAŞLAR
adilemir cok tesekkür ederim canim,insallah bende güzel haberler yazarim buraya.Ilk cocugumda yaptirdigim ikili testte cinsiyeti söylememislerdi cok erken diye ama 16.haftada erkek oldugunu ögrenmistim.Ona bile degisebilir diyordu herkes.Simdi bir oglum var.Burada erken diye cinsiyet tahmini yapmiyorlar bu haftalarda.Bakalim sansimi denerim persembe günü belki söylerler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?