2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

slm teyzeler dün ikili testimizi yaptırdık
renkli ult.baktı dr
cinsiyetin bilinemeyeceğini söyledi özel bi hastaneydi
diğer dr kız dedi kısmet bakalım ne olcak

Tesekkur ederım canım bırazda olsa rahatladım çektıklerımın (bulantılar) sebebını böle gormek ıyı geldı
gözün aydın sirinemmcim kaydirigubbakcemile5

geçmiş olsun gülayy85 a.s.çok şükür bebişin iyiymiş inşallah ağrında olmaz canım :1no2:

geçmiş olsun canım,Allah acil şifalar versin.

çok saolun arkadaşlar.. Ufak agrılarım var ama şükür idare edioruz..Annem geldi bi kaçgünlükte olsa sultanlık, sultanlıktır... :))
:

arkadaşlar beni listeden çıkarırsanız sevinirim,artık topiğinize giremiyeceğim.perşembe günü kontrolümde bebeğimin artık gelişmediğini ve kalbinin atmadığını öğrendi, dünde kürtaj olmak zorunda kaldım.10 haftalıkken hayata veda etti,6 ay öncede 23 haftalık hamileyken kaybetmiştim kızımı.üst üste çok yıkıldım.tek istediğim oğlumun bir kardeşi olmasıydı ama allahım kısmet etmiyor ikidir,benimde umutlarım deneme çabalarım artık tükendi,allahım kardeşlerinin ömrünü oğluma versin,iykiii o var yoksa kendini bırakmamak elde değil.neysee.....hepiniz meleklerinizi sağlıkla kucaklarınıza alın inşallah.

randevun nasıl geçtı..cinsıyet ogrendın mı...gelınce yaz...merak ettımm..

inşallah mutlu haberle dönersin canım:Saruboceq:

slm teyzeler dün ikili testimizi yaptırdık
renkli ult.baktı dr
cinsiyetin bilinemeyeceğini söyledi özel bi hastaneydi
diğer dr kız dedi kısmet bakalım ne olcak

slm kızlar ,
bizde bugün ikili testimizi yaptırdık,4 gün sonra alacağız sonuçlarımızı.
gelelim cinsiyete bize süpriz oldu,kız beklerken doktor erkek dedi ben dondum kaldım kız hissetmiştim a dedim nasıl yani sonra pipisini gördük %100 erkek dedi,hayırlısı olsun şimdi oğlum diye seviyorum bebeğimi:)

diğer ikili test yaptıran arkadaşlarımızın da inşallah sonuçları güzel çıkar a.s.

kızlar giremiyodum özür dilerim
beni listeden çıkarırsanız sevinirm
bebeğimin kalp atışları olmadığı için dün kürtaj olmak zorunda kaldım
sizlere hayırlı doğumlar ve evlatlar diliyorum...
rabbime emanet olun

slm kizlar masallah herkesten güzel haberler var.Allah daim etsin mutlulugumuzu.

crameren cok üzüldüm senin basina gelenleri bende yasadim 7 ay önce.Sen iyi ol,umutsuzluga düsme sakin.Elbette bunda da bir hayir vardir.Umarim en yakin zamanda tekrar saglikla bir bebek dünya ya getirirsin.(amin)
Suan tekrar hamileyim ve bu bebegimide kaymetme durumum var,hala devam ediyor malesef.Zaten uzun bir süre hastanede kaldim.Diyorum kendi kendime;elbet benimde bir 2.cocugum olacak,yasayacak.

adilemir cok tesekkür ederim canim,insallah bende güzel haberler yazarim buraya.Ilk cocugumda yaptirdigim ikili testte cinsiyeti söylememislerdi cok erken diye ama 16.haftada erkek oldugunu ögrenmistim.Ona bile degisebilir diyordu herkes.Simdi bir oglum var.Burada erken diye cinsiyet tahmini yapmiyorlar bu haftalarda.Bakalim sansimi denerim persembe günü belki söylerler.

neyse ben yatiyorum herkese iyi geceler.Bugün misafirlerim vardi yeni gittiler,cok yoruldum.Buralar acayip sicak var,insani öldürüyor ya dayanilmaz oluyor.Insan hamile olunca sicaktan daha fazla rahatsiz oluyor.Her yer daglik nerdeyse rüzgar dahi esmiyor.Türkiye`nin sicakligi geldi buraya.

Yazarken aklima geldi,sizler ne gibi önlemler aliyorsunuz sicaktan korunmak icin ve ögle vaktinde mecburen disari cikmak zorunda kaldiginizda neler yapiyorsunuz?

crameren ve hilalbebik,sizler adına çok üzüldüm.Allah sabır versin.inşallah Allahım size en yakın zamanda sağlıklı bebişler nasip eder.

tebrik ederim canım, oğluşun hayırlı olsun.

persembeye az kaldı..belkı soyler senın bebegın cınsıyetını..
ben nedense merak etmıyorum...ılk çocugumda meraktan çatlıyordum..ne acaba die..
ama bu ıkıncıde hiç merak etmıyorum..
bı ara meraklandım bıraz..geçti gıttı ...
ama belkı bızımde 4.ay kontrolumuzde soyler..
yada 3lü testte soyler..3 lü test 4 ..aydan oncemı yapılıyordu ki..sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…