2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sağol arkadaşım..sevdiklerimizin değerini bilmemiz lazım onlarsız hayat çok zor...

selam kızlar bugun doktor randevumuz vardı ıkılı testı gec yaptırdık baya bebegım ensesını gostermemıstı.amabu sefer gösterdi doktor gayet ıyı dedı içimrahatladı cok takmıstım kafama kanda verdık kan persembe gunu cıkıcak.bebegım bu hafta cokbuyumus el salladı bize ultrasonda ılk defa eşimde çok net gördü ikimizde cok heycanlandık kıpır kıpırdı.doktor cinsiyetı gordu sanırım ama bu hafta erken daha dedı 2 hafta sonra kesın olarak soyluycekmıs cok heycanlı zaman nasıl gecıcek bakalım.bırde 12+2 olması gerekırken 12+5 dedı doktor sanırım hızlı buyumus

slm kızlae umarım herkez iyidir ben uzun zamandır giremedim ben biraz kötüyüm buğünlerde bulantılar başladı baştan hiçbişey yoktu şimdi başlıyo galiba buğün bebeğimi gördük ense kalınlığı ölçüldü herşey yolunda cinsiyetide tahmin ettiğim gibi erkek mevla hepimize sağlıkla kucasğımıza almayı nasip etsin

tebrik ederim.herşeyin yolunda olmasına sevindim.maşallah oğluşuna

bana da doktor siz yinede bir şey almayın dedi 20-21 temmuz gibi gideceğim o zaman kesin söyler sanırım ama bana değişmeyecek gibi geliyor baştan beri oğlum olacak hissi vardı zaten

deeniz senin kızınmı yoksa oğlunmuu oluyoo canımm
maşşahh artık öğrenilmeye başlanmışş cinsiyetler
banada 10 ve 13ncü haftada tahmin yapıldıı kesin olarakta 2 gün önce kesinn erkekk dendii
2 kızımmm varr inşallah değişmezz

bende bidaha 24 unde gidecem daha çoookk varr nasıl geçecek zaman bilmiyorum
evet kesin belli olur benimde değişmez gibime geliyo çünkü eşimde bende gördük yani pipiye benziyodu :))

AY ANNESİİ PİPİSİNİİ YESİNN
ya doktor benimkinide pipisininn resminii verdi minnacıkk çok tatlıı yaaaaaa

ya bu kayıt işini bende yaptırmadımm illa gereklimi dr vermiyo mu bu aşıları acababilmiyorumkismile

canım sağlıkk ocağına mutlaka kayıt olmalıyızz
ne kadar bebek dünyayaya geliyoo onlar tutuyooü bide aşı tetonoz aşısı doğumda hastalık kapmamamız içinnn vuruyorlarrr

GÖZÜNÜZ AYDIN KIZLAR BİZİMDE BİR DAHA Kİ 20-21 GİBİ RANDEVU BAKALIM BAYA BÜYÜMÜŞ OLACAK İNŞALLAH

OĞLAN DEDİ CANIM gamyoncuiremsu

slm güzel anneler.. Maşşallh bebişlerle ilgili güzel haberler var..Ben de ufak bi dşük tehlikesi çıkmıştı.. Eve dönerken agrılarım arttı.. <düşük yapıyorum sandım, çok kötüydü.. Doktora zor yetiştik..Hastanede yatıya aldılar,serumlar taktılar. Meger saframda çamur, böbregimde taş varmış arkadaşlar.. Hem sevindim, hem üzüldüm.. Bebişim ii diye sevinirken taş ve safra içinde 4. aya kadar bişey yapamazlarmış.. Acıyı çekecem. Bol bol dua edin inş..

canım benim çok geçmiş olsun şükür bebeğin iyiymiş inşallah ağrıların çok olmaz Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…