2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar çok üzüldüm,allah sabır versin .

slm kızlarrr
bebeklerini kaybeden arkadaşlar allah sabır versin tekrarını yaşatmasın inş tez zamanda yeniden gelir melekleriniz

cinsiyeti öğrenen arkadaşlar hayırlı olsun

yeni gelenlerde hoşgeldiniz aramıza

teşekkürler kızlar allah razı olsun sizin bebeklerinizi korusun inşallah

kızlar benim göbüş zaten vardı şimdi hepten şiştim...göbeği yağlamaya başladınız mı?bir de yağlananlar ne kullanıyorlar?

Hoşbuldum arkadaşlar teşekkür ederim..bugün gezdim ben anca eve gelebildim:) 2 gündür bulantılarım da yok rahatladım valla.ya kızlar benim de karnım şişmeye başladı ve bariz alt karnımı elleyince balon gibi birşey elime geliyor:)bebek ya sanırım ne ilginç... Acaba üst tarafa ne zaman çıkacak bilen var mı?

Adam arkadaŞım ben lıerac dıye bır krem aldım arkadaŞlar kullanıyordu doktorum da Önerdı banyodan banyoya sÜrmeye ÇalıŞıyorum unutmassam ama bence Çatlıcaksa ne sÜrersek sÜrelım Çatlar

enimopa öle deme illaki faydası olur canım....aslında en önemli konu bol su içmek...bu cildi nemli tutuyor ama bi de krem sürersek daha iyi olur sanırım....ama ben badem yağı duyuyorum...en doğalını tercih etmek istiyorum çünkü çok alerjik bir yapım var...sen kaç haftalıksın

günaydın annecikler herkescikler yatıyo mu ne ben kalktım ev işi yapcam ama galiba grip oluyom hapşuruk hapşuruk üstüne ve boğazım yanıyo:sinifsinif:

günaydın kıslar.......

crameren ve hilalbebik çok geçmiş olsun...Umarım tekrar sağlıklı bir hamilelik yaşarsınız.. Umutlarınızı sakın yitirmeyin..

Yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.. bebekleriniz hayırlı sağlıklı olsun...
Sesim daha düzelmedi.. Hatta daha kötü diyebilirim.. ılık suyun içine limon sıktım onu içip duruyorum.. bakalım nezamana kadar devam edecek.. Dün akşam yürüyüş yaparken sol kasığım çok ağrıdı.. umarım kötü bişey yoktur.. dinlenince geçti. heralde fazla yürüdüm. pimpirikli bişi oldum aslında kendini bukadar dinlemekte iyi değil sempatiksalakcinni bu arada lierac kullanan arkadaşlar dr sordum ben o yağı 5 aydan önce kullanmanı tavsiye etmiyorum dedi. Ama genede siz bilirsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…