2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kabul etmek ne demek hoşgeldiniza.s.
valla benim doktorum 11 haftalıkken tahmin etti hatta 12.haftada tekrar gittim dedim cinsiyette değişiklik var mı diye hayır hala erkek görünüyor dedi gamyoncuiremsu

kızlaarrr çokk mutluyumm memlekete gidecekmişiz pazar günüüü ayy inanamıyorum hala kokusunu bile özlemiştim eşim süpriz yaptı saolsunn ancak dr uma ulaşamadım yolculuk hakkında bi bilgi almadım henüz ama tehlikeli dönem geçti sanırım

slm kızlar,
bugün gelemedim buraya malum işler:)
yarın saat 11 de randevumuz var,ikili test olacağız,inşallah her şey normaldir,cinsiyeti görebilecek miyiz acaba eşimle heyecan yaptık iyice kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar.... 2 gün giremedim sayfalar dolmuş oku oku bitmedi.. ama hep güzel şeyler maşallah..
benimde marmaristen annemler geldi.. 2 gün izin aldım işten.. uzak olunca anneler ablalar çok özleniyor.. dün de eşimle evlilik yıldönümümüzdü son yalnız kalışımız :)) artık hayırlısıyla 3 kişi olacağız... bu arada sesim kısılmış ohaoldumsmile inşallah çabuk geçer :) 17 sinde dr.la randevumuz var inşallah cinsiyetini artık öğrenebilirim...

merhaba canım nice güzel huzurlu evli yıllara

bizimde 1 ağustos da 1. yılımız bizde sanırım ilk ve son kez başbaşa olacaz kaydirigubbakcemile3

kızlar günaydın,dün forumda okuyunca hemen en yakın sağlık ocağına gittim,kayıt yaptırdım.ılk doz tetenoz aşısı 5.aydan sonra dediler bebek hareketlerini hissedeceksin ondan sonra dediler....

denizcim benide eklermisin sat 28mart doğum 2ocak yaş 29
birde şu bebişlerinizin animasyonlarını nasıl eklediniz ya banada bir tarif etsene şimdiden sağol

günaydın hanımlar.bugün çok uyudum sersem gibiyim.kahvaltı yapacağım ama kalkıp hazırlamaya eriniyorum

ooo sekercım..yaşasınn..memleketttt...

slm kızlar,
yarın saat 11 de randevumuz var,ikili test olacağız,inşallah her şey normaldir,cinsiyeti görebilecek miyiz acaba eşimle heyecan yaptık iyice kaydirigubbakcemile3
randevun nasıl geçtı..cinsıyet ogrendın mı...gelınce yaz...merak ettımm..

hadı bakalım sen ogrenebılecekmısın cınsıyetını...
bende merak ettım ..

kızlar günaydın,dün forumda okuyunca hemen en yakın sağlık ocağına gittim,kayıt yaptırdım.İlk doz tetenoz aşısı 5.aydan sonra dediler bebek hareketlerini hissedeceksin ondan sonra dediler....
ben tetenoz asılarımı 5 doz oldum...omur boyu koruyor...
saglık ocagı yapmaya gerek yok deedii..
günaydnnn kızlarrr
gunaydınn..sempatiksalakcinni

canım ne aşısı oldun sen bana hiç kimse aşıdan bahsetmedi?????bilmiyorumkismile
tetanoz aşısı canım banada 3,ayın dolunca yapıcaz dediler sana bayağı geç demişlerbilmiyorumkismile

kızlar topuklu ayakkabı giyiyormusunuz?
merak ettim ben giyiyorum :kedi:
ben özel günler hariç normaldede hep babet tarzı giyerim şimdide sandalet giyiyorum sıcakta çok rahat oluyorguclubacismile

sana hayırlı yolculuk canım bizde tatile gidecez ama işler yoğun bu ara bayramda gitmeyi planlıyoruz bakalım kısmet bende denizi kumu özledim iyice şişmeden gitsek iyi olucakboshayallersmile

slm kızlar,
inşallah mutlu haberle dönersin canım:Saruboceq:

ne güzel uzaktada olsa annecini görüyorsun benim annecim sizlere ömür onu çok özledim:çok üzgünüm:ayrıca yıldönümüzü kutlarım canım nice nice mutlu yıllara inşallaha.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…