2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

aman canım herkes ayrı bişey dio önc3eden sezeryan mı varmış annelerimiz çatır çatır doğurmuş kaydirigubbakcemile3 bizde yaparıs inş Allah ın izniyle
hem daha var şimdiden böyle şeylerle kafanı yorma yerimseniben

canım benim şimdiden bunları düşünüp morelini bozma hem herkesin aynısı olucak diye bişi yok bizler nasıl doğduysak bizimkilerde öyle doğucak inşallahyerimseniben

canım bebeğin hayırlı olsun cinsiyetini öğrenmişsin
ben de pazartesi günü gittim doktora çift yumurta ikizleriymiş kızlar
şaşırdığım olay ise 1 hafta önce bebeklerim 3cm iken birden büyümüşler 12 cm olmuşlar
çok şaşırdım olabilir mi böyle bişey

evet kızlar haklısınız
daha çok olduğu için düşünmüyorum ama
daha şimdiden korkutmaya çalışıyorlar sinir oluyorum
zor kolay bişekilde olucak hayırlısıyla

hiç sıkılmaya gerek yok bebek bir şekilde gelir orda kalacak hali yok yaayrıca ben sezeryan oldum ağrısının fazlası var eksiği yok kesilmede cabası ha birde kocaman yara izi.herkesin hakkında hayırlısı olur inşallah ama herşey yolundaysa normrl doğum daha iyi bence

hayrancığım hayırlı olsun canım kızların
canım benimde 12.haftada 6 küsür cm di,
bi arkadaş 11.haftadan sonra birden büyümeye başlıyorlar dedi
seninkilerin ikisi mi toplam 12 cm oluyor

günaydınlar..arkadaşlar benim bir sorum var .ikili test yaptıranlar fiyatı ne kadar acaba?ikili test ense kalınlığı ölçümü ve kan tahlilimi sizin ki nasıl oldu beni bilgilendirirseniz sevinirim.

canım seninde hayırlı olsun prenseslerin
ama bu kadar hızlı büyümesi ilginç belki geçende yanlışlık olmuş olabilirbilmiyorumkismile

kesinlikle katılıyorum herşeyin doğalı iyi normal doğum yapanlar ertesi gün ayaklanıo ama sezeryanda kesik hemen geçmio ve daha çok acı oluyo ama normal doğumda anlık acı diyolar doğumdan sonra bişey kalmıyomuş valla ben ööle duydum a.s

kızlar albüm ekledım annanesıyle benım ELİFİMİZE yaptıgımız cicileri koydum bi bakarmısınız ne tatlılarrrrkaydirigubbakcemile2

kızlar albüm ekledım annanesıyle benım ELİFİMİZE yaptıgımız cicileri koydum bi bakarmısınız ne tatlılarrrrkaydirigubbakcemile2

canım yaa hepsi çok güselll boshayallersmile
bak şimdiden söyliyim kızım olursa kırmızılı elbisenin örneğini istiyorum kaydirigubbakcemile3

canım bende normal doğum istiyorum ama bazen son anda aksilik oluyor
benim iki yengemde normal istemesine rağmen olmadı
suni sancı verdiler yok yani,inşallah aksilik olmazda normal doğum yaparız

günaydınlar..arkadaşlar benim bir sorum var .ikili test yaptıranlar fiyatı ne kadar acaba?ikili test ense kalınlığı ölçümü ve kan tahlilimi sizin ki nasıl oldu beni bilgilendirirseniz sevinirim.
canım ben özel üniversite hastanesine gidiyorum
memurum,20 tl ödedim sadece:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…