- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #5.541
ikili test yaptıran yokmu aramızda??
Kızlar dün başka dr a gittim
oğlum olacakmışş
ikili test yaptıran yokmu aramızda??
akşam ben de doktora gittim %80 erkek dedi sabah ikili test için başka doktora gittim belli değil daha dedi :)
canım doktorum bana henüz ikili testten bahsetmedi bile
Canım ikili test 11-14 haftalar arası yapılıyor bildiğim kadarı ile..Ben 11.haftada yaptırmıştım..
Canım ikili test 11-14 haftalar arası yapılıyor bildiğim kadarı ile..Ben 11.haftada yaptırmıştım..
nerden bakılıyo tarif edersen bende bakarım
cevaplarınız için teşekkür ederim ..bende az önce randevu aldım 170 tl dediler artı kan tahlili ne kadar bilmiyorum fiyat bana çok geldi , acaba riskli gebelik olduğum için böle olmuş olabilirmi.
canım çok tatlılar,özellikle filli patiğe bayıldımkızlar albüm ekledım annanesıyle benım ELİFİMİZE yaptıgımız cicileri koydum bi bakarmısınız ne tatlılarrrrkaydirigubbakcemile2
canım hayırlı olsun oğlun:)Kızlar dün başka dr a gittim
oğlum olacakmışş
canım seninde oğlun hayırlı olsunakşam ben de doktora gittim %80 erkek dedi sabah ikili test için başka doktora gittim belli değil daha dedi :)
:))))kızlar yanlış yazmışım cinsiyetleri kız olacakmış gibi yazmışım yanlışlıkla ama allah mı söyletti ki daha cinsiyet için bizim çok erken
canım inşallah normal doğum olurdoğum konusunda hem normal doğumu hem sezeryanı görmüş geçirmiş biri olarak normal öneririm. sadece doğuma kadar sancı çekiyorsun bebek kucağına alınınca herşey bir anda unutuluyor. ama sezeryan öyle deil bebeğini bile düşünemiyorsun ağrıdan sonra hemen kalkamıyorsun
canım hastaneden hastaneye fark ediyordurcevaplarınız için teşekkür ederim ..bende az önce randevu aldım 170 tl dediler artı kan tahlili ne kadar bilmiyorum fiyat bana çok geldi , acaba riskli gebelik olduğum için böle olmuş olabilirmi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?