2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Deniz ve Bulut kızlarınız hayırlı uğurlu olsun..Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin..Forumda kızlar bir bir çoğalmaya başladı acaba bizimkinin cinsiyeti ne teyzeleri :uhm:

kızlar yanlış yazmışım cinsiyetleri kız olacakmış gibi yazmışım yanlışlıkla ama allah mı söyletti ki daha cinsiyet için bizim çok erken

doğum konusunda hem normal doğumu hem sezeryanı görmüş geçirmiş biri olarak normal öneririm. sadece doğuma kadar sancı çekiyorsun bebek kucağına alınınca herşey bir anda unutuluyor. ama sezeryan öyle deil bebeğini bile düşünemiyorsun ağrıdan sonra hemen kalkamıyorsun

cevaplarınız için teşekkür ederim ..bende az önce randevu aldım 170 tl dediler artı kan tahlili ne kadar bilmiyorum fiyat bana çok geldi , acaba riskli gebelik olduğum için böle olmuş olabilirmi.

cevaplarınız için teşekkür ederim ..bende az önce randevu aldım 170 tl dediler artı kan tahlili ne kadar bilmiyorum fiyat bana çok geldi , acaba riskli gebelik olduğum için böle olmuş olabilirmi.

Canım bende normal kontrole gittiğim hastanede sigortalıya 145 ytl di..Ama ben çok fazla bulduğum için evimin yakınındaki özel bir hastanede 75 ytl yaptırdım nerdeyse yarı fiyatına..Hastaneden hastaneye farklılıklar gösterebiliyo..Riskli olduğu için olduğunu sanmıyorum..

kızlar albüm ekledım annanesıyle benım ELİFİMİZE yaptıgımız cicileri koydum bi bakarmısınız ne tatlılarrrrkaydirigubbakcemile2
canım çok tatlılar,özellikle filli patiğe bayıldım
ellerinize sağlık

Kızlar dün başka dr a gittim
oğlum olacakmışş
canım hayırlı olsun oğlun:)

akşam ben de doktora gittim %80 erkek dedi sabah ikili test için başka doktora gittim belli değil daha dedi :)
canım seninde oğlun hayırlı olsun

kızlar yanlış yazmışım cinsiyetleri kız olacakmış gibi yazmışım yanlışlıkla ama allah mı söyletti ki daha cinsiyet için bizim çok erken
:))))

canım inşallah normal doğum olur
Allah hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize

canım hastaneden hastaneye fark ediyordur
riskle alakalı olduğunu bende sanmıyorum
bikaç hastaneden sor istersen fiyatını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…