2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

anladım canım ..güvenirlilik açısından emin olduktan sonra fazla ücret ödemeye gerek yok..

anladım canım ..güvenirlilik açısından emin olduktan sonra fazla ücret ödemeye gerek yok..

Canım İstanbul'da hangi yakadasın? Eğer Anadolu yakasında isen sana gittiğim hastanenin adını verebilirim..Neticede 175 ytl fazla..O kadar para vereceğine daha az parayla halledersen üstünlede bebeğine bişiyler alırsın :roflol:

Hunny sağol canımmm
sen bursada kime gidiyon

cnm ben gülin okan a gidiyorum. çok ilgili bi doktor tavsiye ederim hem testler için çekirge ssk ya gönderio para ödemiyosun. cep nosunu verio istediğin zaman arayabiliosun. gerçekten çok memnunum doktorumdan sen kime gidiyodun ??

kızlar benim gibi lekelenme yaşayan var mı aranızda
doktor sorun yok diyo ama leke de geliyo

canım doktorun sorun yok diosa korkma bazen olabiliomuş. yengemin 4 ay normal adet gibi kanaması olmuştu. ama yine de dikkat et, yorma kendini yerimseniben

Dirimcim senin doktor kontrolün ne zaman? Cinsiyet ne zaman belli olacak?
canım ben geçen hafta gittim,ikili test için
3 hafta sonra bi daha gidicem kısmetse
cinsiyeti ozaman öğrenirim artık
sen naptın canım?
kızlarr nasılsınız bugnn
ben fena değilim canım
eleviti kullanmaya başladım başlayalı yorgunluğum gitti sanki:))
sen nasılsın?

bol bol sıvı al canım çok faydası oluyor.. benimde oluyor arada..su iç bol bol sakın ihmal etme.
hmm ben de az su içiyorm ya
canım doktor progestan kullan dedi ben de onu içiyorum

canım doktorun sorun yok diosa korkma bazen olabiliomuş. yengemin 4 ay normal adet gibi kanaması olmuştu. ama yine de dikkat et, yorma kendini yerimseniben
ben de öyleyim insan da korkuyo bunun için acilde bi iğne bile vuruldum

hmm ben de az su içiyorm ya
canım doktor progestan kullan dedi ben de onu içiyorum

ben de öyleyim insan da korkuyo bunun için acilde bi iğne bile vuruldum

cnm progestan ı ihmal etme rahimi güçlendiriyormuş bebeğin tutunmasını sağlıyomuş yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…