- 4 Aralık 2009
- 2.616
- 877
- 248
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #5.561
Canım bende normal kontrole gittiğim hastanede sigortalıya 145 ytl di..Ama ben çok fazla bulduğum için evimin yakınındaki özel bir hastanede 75 ytl yaptırdım nerdeyse yarı fiyatına..Hastaneden hastaneye farklılıklar gösterebiliyo..Riskli olduğu için olduğunu sanmıyorum..
anladım canım ..güvenirlilik açısından emin olduktan sonra fazla ücret ödemeye gerek yok..
Hunny sağol canımmm
sen bursada kime gidiyon
albumlerıme gır canım ordan bakabılırsın benımisime tıklayıp herkese acık yaptım zaten
ben şahsım adına bebişte bende gayet iyiyiz canımkaydirigubbakcemile2kızlarr nasılsınız bugnn
Canım İstanbul'da hangi yakadasın? Eğer Anadolu yakasında isen sana gittiğim hastanenin adını verebilirim..Neticede 175 ytl fazla..O kadar para vereceğine daha az parayla halledersen üstünlede bebeğine bişiyler alırsın :roflol:
anadolu yakasındayım canım..
kızlar benim gibi lekelenme yaşayan var mı aranızda
doktor sorun yok diyo ama leke de geliyo
albumlerıme gır canım ordan bakabılırsın benımisime tıklayıp herkese acık yaptım zaten
kızlar benim gibi lekelenme yaşayan var mı aranızda
doktor sorun yok diyo ama leke de geliyo
canım ben geçen hafta gittim,ikili test içinDirimcim senin doktor kontrolün ne zaman? Cinsiyet ne zaman belli olacak?
ben fena değilim canımkızlarr nasılsınız bugnn
canım ben geçen hafta gittim,ikili test için
3 hafta sonra bi daha gidicem kısmetse
cinsiyeti ozaman öğrenirim artık
sen naptın canım?
Doktor 10 Ağustosla - 18 Ağustos arasında gelebilirsin dedi bende 14 Ağustosa randevu aldım..O zaman 16 haftalık olacağız kısmet olursa..Heralde cinsiyeti de öğrenirim diye düşünüyorum..Ama beklemek çokkkk zorrrrr :çok üzgünüm:
kızlar albüm ekledım annanesıyle benım ELİFİMİZE yaptıgımız cicileri koydum bi bakarmısınız ne tatlılarrrrkaydirigubbakcemile2
hmm ben de az su içiyorm yabol bol sıvı al canım çok faydası oluyor.. benimde oluyor arada..su iç bol bol sakın ihmal etme.
ben de öyleyim insan da korkuyo bunun için acilde bi iğne bile vuruldumcanım doktorun sorun yok diosa korkma bazen olabiliomuş. yengemin 4 ay normal adet gibi kanaması olmuştu. ama yine de dikkat et, yorma kendini yerimseniben
hmm ben de az su içiyorm ya
canım doktor progestan kullan dedi ben de onu içiyorum
ben de öyleyim insan da korkuyo bunun için acilde bi iğne bile vuruldum
evet canım önemliymiş ben de içiyorum bi de bunu iğne takviyesi yapılıyocnm progestan ı ihmal etme rahimi güçlendiriyormuş bebeğin tutunmasını sağlıyomuş yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?