- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #6.001
bende bugün doktora gittim minik oğluşumun pipisini gördük hatta ultrasonda bir de fotoğrafını verdi :)
benim bebiş ultrasonda 18 hafta 1 günlük gözüküyor hem de tontiş biraz 239 gram olmuş. boyu da 16 cm
inşallah herşey yoluna girer bebişin sağlıkla doğar inşallah canım duam seninle:Saruboceq:RANDEVUMU ALDIMM KISLARRR YARIN SAAT 4DE SONUÇLARIMLA BİRLİKTE ATAKÖYDE AHMET BEY VARMIŞ KONUSUNDA UZMAN ONA GİDECEĞİM.telefonda birsürü soru sordu ve bilgi verdi sağolsun yarın detaylı görüşeceğiz birde o bakacak.Loliss sağol canımcım allah razı olsun..kendinize ve bebişlerinize dikkat edin..
hayırlı olsun tosuncuk oğluşunbende bugün doktora gittim minik oğluşumun pipisini gördük hatta ultrasonda bir de fotoğrafını verdi :)
benim bebiş ultrasonda 18 hafta 1 günlük gözüküyor hem de tontiş biraz 239 gram olmuş. boyu da 16 cm
gözün aydın canım :lepi:Bizim de ikili testimiz iyi çıktı şükürler olsun ama uç boyutlu görmedim daha hiç bebeğimi çok merak ediyorum ben Acıbadem'e Aylin Hanım'a gidiyorum
herkese günaydınlar
bende tutmuycam oruç hem gün uzun hemde hava çok sıcak bebişin susuz kalmaması lazımboshayallersmileaçlığa sabır edilirde hamileyken susuz kalmak bebek için zararlı:2:
canım bebişin sağlığı daha önemli dinimizde zorlama yoktur zaten sağlığın için ne gerekliyse onu yapman lazım hepsini aynı anda tutamazsan parça parça ödersin sende kış ayında daha kolay olur 3er 5er tutarsınyerimsenibenbenim dr tutma dedi susuz kalmak idrar yolu enfk. sebep olur oda düşük veye erken doğum sebebi dedi ama ben daha ilk çocuğumunkazalarını tutmadım çok huzursuzum. eşimde ben yorum yapmıycam sen bilirsin diyor off iki arada bir derede kaldım resmen:sinifsinif:
yok cnm daha henüz öğrenemedik nazlı bebişimiz göstermiyosırnaşık şeycitos cum senin ticker ın kız bebekli ama sen cinsiyeti öğrendin mi sanki bana senin ki erkek gibi geliyor hayırlısı tabi dekaydirigubbakcemile5
canım gunlerdır aklım sendeydı,bugunde butun yazdıklarını okudum. Hakkınızda hayırlısı olsun dıyorum.Bu mubarek gunlerde Rabbım dualarını kabul etsın.İnşaallahh seneye bu zamanlar hepımız bebeklerımızı buyutuyor oluruz. Yarın ınsallah ıyı haberlerle dönersın.:Saruboceq:
Kızlar hepınızın kandılını mubarek edıyorum..
bende bugün doktora gittim minik oğluşumun pipisini gördük hatta ultrasonda bir de fotoğrafını verdi :)
yok cnm daha henüz öğrenemedik nazlı bebişimiz göstermiyosırnaşık şey
ben kız bebiş istediğim için yaptım o tickeri nasip bakalım hayırlısı neyse o olsun:kedi:
çevremdekilerde öyle diyor seninki oğlan diye göbüş aldı başını gitti çünkü
belgun cum inş. herşey yolunda gider ve herşeyin hayırlısı
olur yazını okuyunca kendim geldim aklıma
ilk hamileliğimde 23 haftalıkken oğlumu kaybettim
nasıl zor bir durum olduğunu bilirim
herşeyin hayırlısı olur inş.
bizimde doktura gitmemize
az kaldı bakalım
nediyecek dokturumuz
RANDEVUMU ALDIMM KISLARRR YARIN SAAT 4DE SONUÇLARIMLA BİRLİKTE ATAKÖYDE AHMET BEY VARMIŞ KONUSUNDA UZMAN ONA GİDECEĞİM.telefonda birsürü soru sordu ve bilgi verdi sağolsun yarın detaylı görüşeceğiz birde o bakacak.Loliss sağol canımcım allah razı olsun..kendinize ve bebişlerinize dikkat edin..
günaydın kızlar belgun Allah yardımcın olsun kalbini ferah tut.bişeycikler yoktur inşallah bebişinde.anjelic hoşgeldin aramıza.
kızlar birşey sorucam ramazan da oruç tutmayı düşünüyormusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?