2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar selam benim bugüne kadar gittiğim doktor ağustosun 10 na doğru gel üçlü test yapacaz dedi
başka bi dr a gittim belki onla devam edebilirim 2 hafta sonra gel dedi 4 lü yapacaz dedi:
üçlü ve dörtlü test aynı haftalarda yapılıyor mu yaf

slm kızlar,hayırlı kandiller hepimize,
Rabbim dualarımızı kabul eylesin,yavrularımız sağlıkla doğsunlar inşallah.
Belgun senin içinde dua edeceğim,ikili test için gittiğimizde doktorum bana özellikle burun kemiğine çok dikkat ettiklerini oluşup oluşmadığına baktıklarını söylemişti,inşallah senin bebeğinde de risk hiç olmaz ve sağlıkla alırsın kucağına,aminiyosentez konusunda ise birkaç doktora daha görünüp bu işin ehli olan birine yaptır eğer karar verirsen tabii,Allah yardımcın olsun.

canım arkadaşım belgun RABBİM seni de kimseleri de korktuğuna uğratmasın kucaklarımızı boş koymasın.bu mübarek günün hürmetine hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.bugün senin için de ayrıca dua edeceğim.
herkese hayırlı kandiller.kandiliniz mübare olsun,hayırlı dualarımız kabul olsun inşallah.

Allah razı olsun amin inş...evet banada burun kemiğinin çok önemli olduğunu sölediler ve benim miniğiminde oluşmamış işte gözükmüyor..rabbimden hayırlısı..aminosentez için doktorumun yönlendirdiği doktora bir gidicem araştırcam sonrada bakalım ona göre bir doktora daha gözükeceğim..tabi nekadar doktor gezersek gezelim işin nekadar ehli olduğunu tam olarak anlayamayız. işte ben tavsiye üzerine gideceğim şu anda diğer doktora ondan sonra 3.bir doktor içidne birkaç tavsiye aldım bakalım hayırlısı..

vuslat yaren sanada ayrıca teşekkür ediyorum arkadaşım. bende hepimiz için dua edeceğim bu akşam..ayrıca msj içinde teşekkürler ama sınırı daha geçmediğimden cvp yazamadım..bu arada hayırlı kandiller sanada

canım benim eşimle birlikte okuduk yazdıklarını çok üzüldük ikimiz de
rabbim hayırlısını versin inşallah dualarımız sizinle

RANDEVUMU ALDIMM KISLARRR YARIN SAAT 4DE SONUÇLARIMLA BİRLİKTE ATAKÖYDE AHMET BEY VARMIŞ KONUSUNDA UZMAN ONA GİDECEĞİM.telefonda birsürü soru sordu ve bilgi verdi sağolsun yarın detaylı görüşeceğiz birde o bakacak.Loliss sağol canımcım allah razı olsun..kendinize ve bebişlerinize dikkat edin..

canım gunlerdır aklım sendeydı,bugunde butun yazdıklarını okudum. Hakkınızda hayırlısı olsun dıyorum.Bu mubarek gunlerde Rabbım dualarını kabul etsın.İnşaallahh seneye bu zamanlar hepımız bebeklerımızı buyutuyor oluruz. Yarın ınsallah ıyı haberlerle dönersın.:Saruboceq:

Kızlar hepınızın kandılını mubarek edıyorum..

canım rabbim hakkınızda hayırlısını versin inşalah hiçbir şey çıkmaz dua et her şyin ilacıdır dua:çok üzgünüm:

bende bugün doktora gittim minik oğluşumun pipisini gördük hatta ultrasonda bir de fotoğrafını verdi :)
benim bebiş ultrasonda 18 hafta 1 günlük gözüküyor hem de tontiş biraz 239 gram olmuş. boyu da 16 cm

hayırlı uğurlu olsun arkadaşım minik oğluşunnnnnn
umarım gönlündeki buymuşturdelikafadulden
ıspartadasın sanırım...ıspartalımısın acaba?
ve doktorun kim öğrenebilirmiyim?
bnde ıspartalı sayılırımsırnaşık şey
ilk bebeğimi orda doğum yaptım,ve şimdi yine aynı doktoruma gidiorum,onun için merakettim deohaoldumsmile

sağlıklı çok şükür daha ne isteyebilirim ki
canım ben kaysriliyim ama ıspartada çalışıyorum. özel ısparta hastanesine gidiyorum doktorum ümmühan hanım senin doktorun kim

sağlıklı çok şükür daha ne isteyebilirim ki
canım ben kaysriliyim ama ıspartada çalışıyorum. özel ısparta hastanesine gidiyorum doktorum ümmühan hanım senin doktorun kim

hımm anladım canım
ben üniversite hastanesinde okan bey var,ona gidiordum,hala ona gidiorum..
çok şükür allah evlatlarımıza sağlık sıhhat versin,tabi cinsiyet onra gelir :)yerimseniben

ayyy canım benim hayırlı olsuna.s.
maşşallah tosuncuğa

güzel haberlerle dön inşallah canımma.s.

belgun cum inş. herşey yolunda gider ve herşeyin hayırlısı
olur yazını okuyunca kendim geldim aklıma
ilk hamileliğimde 23 haftalıkken oğlumu kaybettim
nasıl zor bir durum olduğunu bilirim
herşeyin hayırlısı olur inş.

bizimde doktura gitmemize
az kaldı bakalım
nediyecek dokturumuz

selam kızlarr... ben artık cok sık girememeye basladım sürekli sehir değiştiriyorum:sinifsinif: özlüyorum sizi ama takip ediyorum yazılanları..Belguncum cok gecmiş olsun inşallah boş yeredir hersey ve bebişi saglıkla alırsın kucağına.. güzel haberlerini bekliyoruz..

Ben bebişimi cuma günü göreceğim zaman geçmiyor.. inşallah saglıklıdır

bu akşam doktora gittik 2li test için bebişimizin erkek olcağını söledi doktorumuz ama tabi yanılma payı olabilirimiş...sizlerin nasıl olmuştu biraz erken değilmi??

Bizim de ikili testimiz iyi çıktı şükürler olsun ama uç boyutlu görmedim daha hiç bebeğimi çok merak ediyorum ben Acıbadem'e Aylin Hanım'a gidiyorum

cok gecmis olsun arkadasim,insallah iyi haberler verirsin ve bebeginde sagligi yerindedir.Rabbim bu güzel gecenin hürmetine bütün dua bekleyenlerin dualarina icabet etsin insallah.:Saruboceq:

Merakla iyi haberlerini bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…