2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım yaşıyor olsaydı 9 aylık oğlum olucaktı doğumuna 1 hafta kala kaybettim onu mafoldumben
rabbim bu bebişime uzun ömür versin inşallah:Saruboceq:

canım başın sağolsun gerçekten çok üzüldüm çünkü aynı ayda bende kızımı kaybettim doğum yaptım ama iki gün sonra kaybettik hiç korunmamama rağmen olmadı şimdiye kadar çok şükür şimdi gönderdi Rabbim bunlara uzun ömürler verir inşallah

seninde başın sağolsun canım inşallah bukez yüzümüz güler allahım bu bebeklerimizi bize bağışlasın sağlıkla kucağımıza alırız inşallah:Saruboceq:

slm kızlar,hayırlı cumalar,
bu aralar çok yoğunum,eve gidince de yorgunluktan doğru düzgün yemek bile yiyemeden uyuyorum,inşallah hepiniz iyisinizdir opuyorumnanaktan

arkadaşlar bugün canım nasıl sarma istedi anlatamam,ekşi ekşi olsa da yesem dedim,ben de beceremem annemler de memleketteler yaptırcak kimsem de yok ben de okulda sağolsun bir velime söyledim kadıncağız öğlen arasında sarmış dersin bitimine getirdi koca bir tencere sarma,nasıl sevindim anlatamamzemuszemus ama mide bulantısından yiyemiyorum o ayrı mesele

kızlarrrr birkaç gün giremedim şimdi bakıyorum ne kadar kalabalık olmuşuz:)))))))))) inşallah hepinizin hamileliği yolundadır... sağlıkla bebişleri alalım kucağımıza. haftaya randevum var bebişimi göreceğim çok heyecanlıyım resmen zaman geçmiyorrr

mrb arkadaşlar nasılsınız?ben bugün öldüm bulantıdan eve kendimi zor attım.şu okul bi bitseydi.çok zor oluyo yaa

ay arkadaşım sorma bir de ben bugün 6. sınıflara bir girdim benden önce beden eğitimi dersleri varmış püfür püfür ter kokusu 40 kişi birden öldüm resmen sınıftabilmiyorumkismile

merhaba kızlar benımde kesem normaline küçüktü. tekrar doktora gıttgımde beta degerıme bakıldı. beta değerimle kese boyutu orantılı buyudugu ıcın doktorum tehlıkenın bıraz azaldıgını söyledı. haftaya tekrar gıdıcem. umarım kesenın ıcınde bebegı göruruz :)

merhaba egoler
umarım haftaya dilediğin gibi olur sonuclar ve hersey yolunda gider.
bende 2011 ocak annesi olacagım bursada hangi dra gidiyorsun dogumu nerde yapmayı dusunuyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…