2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Mrb arkadaşlar.. Sanırım ben de ocak ayının son annelerindenim..
SAT 26 Nisan
Tahmini Dogum tarihi: 30 Ocak 2011

Allah tamamına erdirsin inşallah..

herkese günaydın opuyorumnanaktan
gülayy85 hayırlı olsun canım aramıza hoşgeldinkaydirigubbakcemile5
sirinemm senle ben aynıyız cnm hergün yataktan mide bulantısıyla kalkıyom 3. aydan sonra geçiyor umarım öyle olurakannehir

ben de sizinle aynı kaderi paylaşanlardanım.hele dün çok kötüydüm.neyse ki bugün evdeyim.evde olunca en azından rahatça yatıp kalkabiliyorum

ben de sizinle aynı kaderi paylaşanlardanım.hele dün çok kötüydüm.neyse ki bugün evdeyim.evde olunca en azından rahatça yatıp kalkabiliyorum
evet cnm çalışırken zor oluyor malesef sürekli naneli şeker atıyorum ağzıma o ağzımdaki tuhaf tat olunca daha çok bulanıyor şeker biraz bastırıyorbenneyaptımkiama yinede bazen sevinmiyor değilim bulantılarıma en azından minik bebişimin sağlıklı oldunu haber veriyor kaydirigubbakcemile3

bugün doktora gittik
kahverengi akıntım olmuştu geçen hafta 1 haftadır evde dinleniyordum. ultrasonda yine kan var dedi ama şimdilik uzatmadı raporu. p.tesi deniycez bir işe gitmeyi. Progestan a devam edecekmişim 12. haftaya kadar. Ama kıpır kıpır dedi ultrasondan bakınca kalp atışları gayet iyiymiş teyzeleri :)

içimiz rahatladı biraz sizlerle de paylaşayım istedim. Umarım böyle giderde başka bir sorun yaşmayız.

maşallah canım,umarım herşey hepimiz için yolunda gider.ben de çarşamba günü gitmiştim doktora,benim bebeğim de kesenin içinde sürekli hareket ediyordu,çok şirin görünüyordu

maşallah canım,umarım herşey hepimiz için yolunda gider.ben de çarşamba günü gitmiştim doktora,benim bebeğim de kesenin içinde sürekli hareket ediyordu,çok şirin görünüyordu

sen,nle aramızda 2,5 hafta var. Biz en son salı gitmiştik 4 günde bil epey büyümüş kese şaşırdık :) Sizde kocamandır ultrason görünütüsü bize göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…