- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #1.441
canım yaa ben bir kilo aldm bile çok kötü yaamafoldumben
geçmiş olsun canım seni anlıyorum ilk hamileliğim de gribe ve öksürüğe yakalanmıştım resmen ölmüştüm öksür öksür kus canım çıkıyodu.inşallah çabuk atlatırsın canım
bulantı olmaması ne güzel işte ben o kadar çok bulantı ve kusma yaşıyorum kız kardeşimin de ikiz hamileliği olmuş ve yok denecek kadar az bulantısı olmuştu.bana diyor ki abla bu gidişle bu kadar öğürtü ve kusmaya dikkat et bebek ağzından çıkcak galiba diyo.aman olmasın bulantı ne güzel işte yaaa
kızlar ben çıkıyorum babam kolunu kırmış babam gile gideceğiz öpüyorum hepinizi dikkat edin kendinize opuyorumnanaktan
merhaba bende ocakda dogum yapıcam 6+4 günlügüm mide bulantılarım çok fazla özellikle akşamları nerdeyse komaya gircek kadar fena oluyorum sadece pirinç çorbası yiyebiliyorum bide meyve tuzsuz peynir dahi tuzlu geliyo doktora gittim idrar testi yaptı bir madde adını bilmiyorum idrarına geçmişse yatırıp serum verirriz dedi dedi ama o madde çok azmış idrarımda ilaçda vermiyrum bulantı için dedi sadece folik asit verdi nasıl baş etcem şimdiden 3 kilo verdim 46 oldum en son zar zor almıştım bu kilolarıda ne kadar zormuş annelik yahu geçse şu günler bir an önce
merhaba arkadaşlar ben de nasipse 2011 anne adayıyım beni de aranıza alır mısınız?
beklenen doğum tarihi 27 ocak ve 55 kilo ile hamile kaldım
merhaba kızlar geceyı yıne bebişimle beraber hastanede serum alarak gecırdık bulantılar bıtsın baska bısey ıstemıyorum 3 kılo verdım bu arada zaten 50 kıloydum gecse bulantılar bende karnımı doyurmak ıstıyorum artık 15 gundur açımmmmmmmm.Allahım bebişimi saglıkla korusun
canımkızlar yardımcı olurmusnuz ya bu hafta we günlerinizi yazıo resmler de yazılarınızın altında onu nasıl yapıcam ben
hayırlı olsun,aramıza hoşgeldin :)
arkadaşlar dün doktora gittim:))))))) bebişimin pıt pıtlarını duymak bir yana ilk hareketlerinide gördüm:) coook mutluyumm Allahım ne güzel bir duygu bu böyle:)) yeni bir sat ayarladılar bebişim 9+2deymiş.. doğumunuda 3 ocak dedi doktor.. kızlar benim bebiş hızlı buyuyor bu gidişle aralık annesi olacağım galiba:)))
bu arada hala doktor arayışında olanlar varsa izmirde Kahraman Koldayı şiddetle tavsiye ediyorum ilk randevumdu kendisiyle işte budur dedim. görüşme tam 1 saat 10 dakika sürdü. Benim soru sormama gerek kalmadan merak ettiğim etmediğim her konu hakkında bilgi verdi.
hoşbulduk canım opuyorumnanaktan
kızlar ben çıkıyorum babam kolunu kırmış babam gile gideceğiz öpüyorum hepinizi dikkat edin kendinize opuyorumnanaktan
evet canım nasipse inşallah ikiz olacak ben daha önce bi kimyasal gebelik olup düşük olmuştu bide geçen yıl martta 7haftalık düşük yapmıştım.Allahıma şükür düşenin yerine de verdi ama çok zor olacak.bir kızım var4yaşında kız kardeşimin ve görümcemin ikizleri var ikiz büyütmek çok zor.ama Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin de bakmaya da kolaylık verir inşallah.opuyorumnanaktan
kızlar merhaba dün doktora gittim dobişim annesine tutunmaya karar vermi düşük tehlikesi azalmış ama progestana devam.
dobişimi de gördüm kolları ayakları oluşmuş kıpır kıpırdı çok duygulandım onu görünce anladım hamile olduğumu :CüvCüv:
kızlar merhaba dün doktora gittim dobişim annesine tutunmaya karar vermi düşük tehlikesi azalmış ama progestana devam.
dobişimi de gördüm kolları ayakları oluşmuş kıpır kıpırdı çok duygulandım onu görünce anladım hamile olduğumu :CüvCüv:
yokluğumda kızlar o kadar çok yazmışlar ki ,geçmişi okuyorum hala bitiremedim :) maşallah sayımız da hızla artıyor.2011 ocak ayında nüfus patlaması yaşayacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?