2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım yaa ben bir kilo aldm bile çok kötü yaamafoldumben

dikkat et bence sonra fazla almayasın canım, ben herseyden az az yiyorum almayyayım diye :))
geçmiş olsun canım seni anlıyorum ilk hamileliğim de gribe ve öksürüğe yakalanmıştım resmen ölmüştüm öksür öksür kus canım çıkıyodu.inşallah çabuk atlatırsın canım

sağol canım benim limon yiyorum o zaman biraz geçiyor.. ateşimde yükseldi.. olmazsa doktora giderim belki, hamilelere karşı ilaç vardır belki :sinifsinif:

çok şükür canım olmaması elbette çok iyi.. ama hiç olmayınca insan şüpheleniyor bebek var mı yok mu diye... bulantı olsun ama normal olsun diyorum ben... aşırı bulanması falan da zor oluyor tabi.. Allah yardımcın olsun

kızlar ben çıkıyorum babam kolunu kırmış babam gile gideceğiz öpüyorum hepinizi dikkat edin kendinize opuyorumnanaktan

geçmiş olsun canım Allah şifa versin

geçer inşallah canım.Allah bulantı yaşayan herkese yardım etsin.

ah canımm yaa,Allah yardımcın olsun.dua ediyorum senin için.

kızlar yardımcı olurmusnuz ya bu hafta we günlerinizi yazıo resmler de yazılarınızın altında onu nasıl yapıcam ben
canım
http://lilypie.com/Pregnancy_step1.php tıkla--
sol sutündaki tickerlerden birini seç--
sağ sutündan nexte tıkla---
gene soldaki bebeklerden birini seç--
sağ sutünda nexte tıkla--
çıkan sol sutünda Expected Due Date'den bbeğin tahmini doğum tarihini gir ve Last Menstrual Period'den son atdet tarihini gir--
gene next de çıkan sayfadaCode snippet: HTML iel başlayan sutünün içindeki img ile başlayan şu satırı kopyala http://lbdf.lilypie.com/CMQvp3.png
sonra kullanıcı panelinden- profili düzenle- çizelge kısmına yapıştır canım... biraz ayrıntılı anlattım canım inş. yanlış anlatmamışımdır opuyorumnanaktan

senin adına çok sevindim canım.hayırlı olsun.

aaaaaaaaaaaa ne güzel yaa tüm sülale ikiz doğuruyomuş maşallah size
rabbim yardımcınız olsun 3 ü birden zor olur ama bi o kadar da keyifli olurdelikafadulden:1hug:
biz de çok istiyoduk ama böle kısmetmiş bi tanecik kuzumuz olcak nasipse:teytey:

kızlar merhaba dün doktora gittim dobişim annesine tutunmaya karar vermi düşük tehlikesi azalmış ama progestana devam.
dobişimi de gördüm kolları ayakları oluşmuş kıpır kıpırdı çok duygulandım onu görünce anladım hamile olduğumu :CüvCüv:

çok seevindim tehlikenin geçmesine darısı bizlerin başına

gözün aydın canım.. inş. doğacak da büyüdüğünü de göreceksin inşallahhh

Herkesi iyi akşamlar.

Bende 10+0 günlük hamileyim ( Son adet tarihim 31 Mart, tahmini doğum tarihim 5 Ocak 2011 inşallah)

Bende tecrübelerimi sizinle paylaşmak istiyorum.

Tabi sizin tecrübelerinizden de istifade etmek isterim. Güzel Allahım hepimize bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder inşallah. AMıN

yokluğumda kızlar o kadar çok yazmışlar ki ,geçmişi okuyorum hala bitiremedim :) maşallah sayımız da hızla artıyor.2011 ocak ayında nüfus patlaması yaşayacağız

çok teşekkür ederim canım.. aynı bende snin gibiyim bir kac gun girmesem yazılar dag gibi oluyor:)))) maşallh pek kalabalık bir aile olduk:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…