2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok sağol a.s. yardımından bende faydalandım ama bu çizelge 1 hafta önde gidiyor.ben 8+2 haftalığım.cetvel 9+1 gösteriyor.CADIARZU

merhaba kızlar yazamadım ne zamandır. bebişim büyüyo teyzoşları sekiz haziranda doktora gideceğiz inşallah herşey yolundadır çok endişe ediyorum bazen..

hergeçen gün 1 adım daha yaklaşıyoruz onlara kavuşacağımız güne.Rabbim hepimizin bebişini sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşaallah.umarım kontrolünüz oldukça pozitif geçer.kafanıza fazla takmayın herşeyin hayırlısı olsun :1hug:

ilk hamileliğimde aşırı bulantım oluyordu 9.haftamda sona erdi ki zaten bebeğimide o zaman kaybettim.şimdi yine bulantılarım oluyor doktorum bulantı hapı yazdı daha hiç kullanmadım.çok zorda kalmadıkçada kullanmayı düşünmüyorum.çubuk kraker en büyük yardımcım.yataktan kalkar kalkmaz bikaç tane kraker yiyorum mide bulantımı büyük ölçüde bastırıyor.a.sşakkıdı

Acılarını tazelemek istemem ama sakıncası yoksa bebeğini nasıl kaybetmiştin. Bunu sormak bile zor ama, kürtajmı yoksa düşükmü. Bende çok az mide bulantısı oldu sadece midemde yanma oluyordu, oda iki gündür yok. Haliyle endişe ediyorum.

yok canım acı zamanla hafifliyor.insan ister istemez alışıyor beterin beteri var.ilk hamileliğimde bebeğim 9 haftalıkken karnımda ölmüş.tabi benim bundan 2 hafta kadar haberim olmadı.kanamam başladı hemen doktora koştum ve bebeğin karnımda öldüğünü öğrendim.ama doktorum çok şaşırdı çünkü karında ölen bebek müdahale edilmezse kısa sürede anneyi zehirlermiş.ama ben nerdeyse 2 hafta habersiz hayatıma devam ettim verilmiş sadakam varmış diyorum.kürtajla alındı bebek.bence endişe etme çoğunun bulantıları 10. ve 12.haftalarda geçiyormuş.hamilelik boyunca bulantı problemi yaşayanlar bile varmış.benim bulantılarım oluyor ama krakerle falan bastırıyorum.bence endişelenmek yerine doktorunla bir görüş.ama herzaman moralini yüksek tut.aklına kötü şeyler getirme.a.s.

İnşallah bebeğini sağlıcakla kucağını alırsın canım. Allah bunu sana bağışlasın.
İnşallah herşey yolundadır ama yinede düşünmeden edemiyorum acaba bebeğime birşey olmuşmudur diye. Güzel Allahım onları bizlere bağırlar inşallah. Sevgiler

amin canım inşaallah.:Saruboceq:

kızlar yaaa kimse cevaplamadeı beni 7 gün var adetime 11.ayım korunmasız.adet belirtim yok bu ay memelerimde şişmedi normalde 10 gün kala acırdı yok. karnımda ağrımıyo oda yok. sadece altımı ıslak hissediom adet öncesi gibi .... bu tarz şeyler yaşayanınız oldumu bi el atın bacınıza:))))

canım bu akıntı olayını bende yaşadım.sanki adet olmuşum gibi koşuyordum hemen lavaboya ama sadece akıntı.ayrıca benim adet zamanımdaki belirtilerde değişiklik olmadı.karnım adet öncesinde ağrıdığı şekilde yine ağrıdı.ama belirtiler herkeste bir olmayabiliyor.bence en garantilisi bir test alıp yapmak.inşaallah güzel haberler verirsin bizlere.Allah herkesin gönlüne göre versin:Saruboceq::1hug:

kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim opuyorumnanaktan 3 yerden kırılmış kolu ya alçıya almışlar ağrısı çok değilmiş şükür

kyle senin bebeğin kan grubu ne zaman belli olurmuş inş senle aynı olur da problem olmaz

malesef bu konuda bi bilgim yok canım güzel dileklerin için teşekkür ederim

senin adına çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin

Allah o bebişinin ömrünü bu bebişine verir inş canım bende 9 +4 deyken karnımda ölmüştü aynen seninki gibi 2 hafta hiç haberim olmadı sadece son haftalarımda kendimi hiç hamile gibi hissetmiyodum sadece kanamam başladı ve doktora gittim kalbi atmıyodu şok olmuştum kürtajla aldılar Allah kimseye yaşatmasın çok zor bi durum

günaydın kızlar zemuszemus
denizcim babana çok geçmiş olsun gülüm acil şifalar versin rabbim:Saruboceq:
kızlar benim dktr şehir dışına çıkmış randevum yarına iptal oldu off bir gün daha nasıl sabredcem benboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…