- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #1.461
canım
http://lilypie.com/Pregnancy_step1.php tıkla--
sol sutündaki tickerlerden birini seç--
sağ sutündan nexte tıkla---
gene soldaki bebeklerden birini seç--
sağ sutünda nexte tıkla--
çıkan sol sutünda Expected Due Date'den bbeğin tahmini doğum tarihini gir ve Last Menstrual Period'den son atdet tarihini gir--
gene next de çıkan sayfadaCode snippet: HTML iel başlayan sutünün içindeki img ile başlayan şu satırı kopyala http://lbdf.lilypie.com/CMQvp3.png
sonra kullanıcı panelinden- profili düzenle- çizelge kısmına yapıştır canım... biraz ayrıntılı anlattım canım inş. yanlış anlatmamışımdır opuyorumnanaktan
merhaba kızlar yazamadım ne zamandır. bebişim büyüyo teyzoşları sekiz haziranda doktora gideceğiz inşallah herşey yolundadır çok endişe ediyorum bazen..
Herkesi iyi akşamlar.
Bende 10+0 günlük hamileyim ( Son adet tarihim 31 Mart, tahmini doğum tarihim 5 Ocak 2011 inşallah)
Bende tecrübelerimi sizinle paylaşmak istiyorum.
Hoşbuldum. Çok teşekkür ederim.a.s.merhaba hoşgeldiniz aramıza.a.s.
Acılarını tazelemek istemem ama sakıncası yoksa bebeğini nasıl kaybetmiştin. Bunu sormak bile zor ama, kürtajmı yoksa düşükmü. Bende çok az mide bulantısı oldu sadece midemde yanma oluyordu, oda iki gündür yok. Haliyle endişe ediyorum.ilk hamileliğimde aşırı bulantım oluyordu 9.haftamda sona erdi ki zaten bebeğimide o zaman kaybettim.şimdi yine bulantılarım oluyor doktorum bulantı hapı yazdı daha hiç kullanmadım.çok zorda kalmadıkçada kullanmayı düşünmüyorum.çubuk kraker en büyük yardımcım.yataktan kalkar kalkmaz bikaç tane kraker yiyorum mide bulantımı büyük ölçüde bastırıyor.a.sşakkıdı
Acılarını tazelemek istemem ama sakıncası yoksa bebeğini nasıl kaybetmiştin. Bunu sormak bile zor ama, kürtajmı yoksa düşükmü. Bende çok az mide bulantısı oldu sadece midemde yanma oluyordu, oda iki gündür yok. Haliyle endişe ediyorum.
kızlar maşallah listemize 68 kişi olmuşuz aralık annelerine baktım 50 kişi nisan ayında iyi çalışılmış aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
İnşallah bebeğini sağlıcakla kucağını alırsın canım. Allah bunu sana bağışlasın.yok canım acı zamanla hafifliyor.insan ister istemez alışıyor beterin beteri var.ilk hamileliğimde bebeğim 9 haftalıkken karnımda ölmüş.tabi benim bundan 2 hafta kadar haberim olmadı.kanamam başladı hemen doktora koştum ve bebeğin karnımda öldüğünü öğrendim.ama doktorum çok şaşırdı çünkü karında ölen bebek müdahale edilmezse kısa sürede anneyi zehirlermiş.ama ben nerdeyse 2 hafta habersiz hayatıma devam ettim verilmiş sadakam varmış diyorum.kürtajla alındı bebek.bence endişe etme çoğunun bulantıları 10. ve 12.haftalarda geçiyormuş.hamilelik boyunca bulantı problemi yaşayanlar bile varmış.benim bulantılarım oluyor ama krakerle falan bastırıyorum.bence endişelenmek yerine doktorunla bir görüş.ama herzaman moralini yüksek tut.aklına kötü şeyler getirme.a.s.
İnşallah bebeğini sağlıcakla kucağını alırsın canım. Allah bunu sana bağışlasın.
İnşallah herşey yolundadır ama yinede düşünmeden edemiyorum acaba bebeğime birşey olmuşmudur diye. Güzel Allahım onları bizlere bağırlar inşallah. Sevgiler
kızlar ben çıkıyorum babam kolunu kırmış babam gile gideceğiz öpüyorum hepinizi dikkat edin kendinize opuyorumnanaktan
kızlar yaaa kimse cevaplamadeı beni 7 gün var adetime 11.ayım korunmasız.adet belirtim yok bu ay memelerimde şişmedi normalde 10 gün kala acırdı yok. karnımda ağrımıyo oda yok. sadece altımı ıslak hissediom adet öncesi gibi .... bu tarz şeyler yaşayanınız oldumu bi el atın bacınıza:))))
kyle senin bebeğin kan grubu ne zaman belli olurmuş inş senle aynı olur da problem olmaz
kızlar merhaba dün doktora gittim dobişim annesine tutunmaya karar vermi düşük tehlikesi azalmış ama progestana devam.
dobişimi de gördüm kolları ayakları oluşmuş kıpır kıpırdı çok duygulandım onu görünce anladım hamile olduğumu :CüvCüv:
yok canım acı zamanla hafifliyor.insan ister istemez alışıyor beterin beteri var.ilk hamileliğimde bebeğim 9 haftalıkken karnımda ölmüş.tabi benim bundan 2 hafta kadar haberim olmadı.kanamam başladı hemen doktora koştum ve bebeğin karnımda öldüğünü öğrendim.ama doktorum çok şaşırdı çünkü karında ölen bebek müdahale edilmezse kısa sürede anneyi zehirlermiş.ama ben nerdeyse 2 hafta habersiz hayatıma devam ettim verilmiş sadakam varmış diyorum.kürtajla alındı bebek.bence endişe etme çoğunun bulantıları 10. ve 12.haftalarda geçiyormuş.hamilelik boyunca bulantı problemi yaşayanlar bile varmış.benim bulantılarım oluyor ama krakerle falan bastırıyorum.bence endişelenmek yerine doktorunla bir görüş.ama herzaman moralini yüksek tut.aklına kötü şeyler getirme.a.s.
kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim opuyorumnanaktan 3 yerden kırılmış kolu ya alçıya almışlar ağrısı çok değilmiş şükür
günaydın kızlar zemuszemus
denizcim babana çok geçmiş olsun gülüm acil şifalar versin rabbim:Saruboceq:
kızlar benim dktr şehir dışına çıkmış randevum yarına iptal oldu off bir gün daha nasıl sabredcem benboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?