2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım opuyorumnanaktan
benim şafak da 15 :)))
eskiden günler su gibi akardı şimdi vakit geçmek bilmiyor kaydirigubbakcemile3
senin bulantı varmı cnm aşerme falan nasıl gidiyorbilmiyorumkismile
benim canım sadece ekşi şeyler çekiyor akannehirözelliklede erik ekmekle erik yiyomkaydirigubbakcemile3

bnmde war cnm düşük tehlikem we bnde çok kokuorum bnde 5+2 yim bnde progestan kullanıorum umarım herşy ii olur daha kalp aışınıda duyamadk 2 hafta snra duyabileceğimizi söledi doktr zman geçmek bilmior

Arkadaslar insallah herhangi bir tehlike yasamadan bebislerinizi kucaklariniza alirsiniz ...:Saruboceq:

kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim opuyorumnanaktan 3 yerden kırılmış kolu ya alçıya almışlar ağrısı çok değilmiş şükür

denizcim gecmis olsun canim ... tez zamanda Allah sifa versin ... :Saruboceq:

Arkadaslar belki biraz teselli olur, ama benim ilk 7 hafta asiri derece bulantilarim vardi, gerci kusmuyordum, ama, ne yemek kokusu ne baska kokuya gelemiyordum, fakat simdi nerdeyse 8. haftayi dolduruyorum bulantilarim fazla kalmadi .. bol bol meyve sebze yiyorum, cok fazla kilo yapmasin diye ama ... fakat hep bir seyler yemek istiyor canim, yani agzim hic bos durmuyor cokacimcoook ... insallah bulantilarin gitmesi kötüye isaret degildir diye de düsünmeden edemiyorum ... bilmiyorumkismile

ben muhasebeci olduğumdan mı ne zaman kolay geçiyor bir bakıma :)))

rahatsız edecek kadar bulantım olmuyor benim şükür hiç çıkarmadım da akşamları eve gidince mutfağa giresim gelmiyor kaç gündür hep kolaya kaçıyorum yemek pişirmiyorum zaten havalarda sıcak

denizcim geçmiş olsun
ben 2 gündür çıkarma rekoru kırıyorum 8-9 defa çıkarıyorum
yemek yiyemiyorum
dr sıvı kaybı old.için 2 serum taktırdı
berbat bi haldeyim düşük tehlikesi için 10 gün daha rapor verdi
15 mayıstan beri yatıyorum

geçmiş olsun cnm baban için.acil şifalar
teşekkür ederim canım

sağol canım.. inşallah seninde bu sıkıntıların geçer biran önce

geçmiş olsun cnm inş. Sağlıkla bebeğini kucağına aldığın günleride görürsünde bunalr bir anı olarak kalır sende.

gecmis olsun canim umarim tez zamanda her sey normallesir ... Şeniz

merhaba hanımlar.yarın olması gereken doktor kontrolümü sabırsızlık nedeniyle 1 gün önceye aldırdım.saat 14.30 da randevum var umarım herşey yolundadır.sıramı beklerken heyecandan ömrümden ömür gidiyor.akannehir dualarınızı eksik etmeyin.kontrolden sonra gelişmeleri yazarım.yerimseniben

denizcim baban için geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.a.s.

teşekkür ederim canım güzel haberlerle dönersin inşallah opuyorumnanaktan

Denizcim biraz önce bende baban icin gecmis olsun dileklerimi sundum, sanirim görmedin :hulya: önemli degil, tekrar gecmis olsun diliyorum baban icin ... kaydirigubbakcemile2

tugcecim simdi cizelgen dogrumu? laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…