- 13 Aralık 2008
- 6.330
- 47
- 163
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #1.481
eskiden günler su gibi akardı şimdi vakit geçmek bilmiyor kaydirigubbakcemile3sağol canım opuyorumnanaktan
benim şafak da 15 :)))
merhaba kızlar yine bir aksilik çıkmazsa bende ocak annesi olacağım. 8+2 haftalık hamileyim ve tahmini doğum tarihim 11 ocak.hamile olduğumu yazıp yazmamakta çok tereddüt ettim acaba erken mi davranıyorum diye.çünkü ilk gebeliğim şubat 21'de bebeğin karnımda ölmesiyle son buldu :çok üzgünüm: Rabbime şükürler olsun ki çok kısa bir zaman sonra tekrar hamile kaldım.ilk kontrolüm 24 mayıs'ta idi.doktorumuz herşeyin normal olduğunu bebeğin kalp atışlarının gayet iyi olduğunu söyledi.zira yaptırmamı istediği testlerde oldukça temiz çıktı.vitamin hapı ve aspirin verdi.fakat kontrolden geldiğim günün akşamı karnımda adet sancısına benzer bir ağrı başladı.ertesi gün hemen doktorumu aradım ve hemen gelmemi söyledi.gittim tekrar baktı ultrasonla ve çok küçük bir ihtimal düşük tehlikesi var dedi.düşük hapı diyerek progynex 200 mg hap verdi ve 10 gün sonra tekrar gelmemi söyledi.kısmetse cuma günü tekrar gideceğim kontrole umarım herşey yolundadır.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bnmde war cnm düşük tehlikem we bnde çok kokuorum bnde 5+2 yim bnde progestan kullanıorum umarım herşy ii olur daha kalp aışınıda duyamadk 2 hafta snra duyabileceğimizi söledi doktr zman geçmek bilmior
kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim opuyorumnanaktan 3 yerden kırılmış kolu ya alçıya almışlar ağrısı çok değilmiş şükür
eskiden günler su gibi akardı şimdi vakit geçmek bilmiyor kaydirigubbakcemile3
senin bulantı varmı cnm aşerme falan nasıl gidiyorbilmiyorumkismile
benim canım sadece ekşi şeyler çekiyor akannehirözelliklede erik ekmekle erik yiyomkaydirigubbakcemile3
kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim opuyorumnanaktan 3 yerden kırılmış kolu ya alçıya almışlar ağrısı çok değilmiş şükür
teşekkür ederim canımgeçmiş olsun cnm baban için.acil şifalar
denizcim geçmiş olsun
ben 2 gündür çıkarma rekoru kırıyorum 8-9 defa çıkarıyorum
yemek yiyemiyorum
dr sıvı kaybı old.için 2 serum taktırdı
berbat bi haldeyim düşük tehlikesi için 10 gün daha rapor verdi
15 mayıstan beri yatıyorum
denizcim geçmiş olsun
yemek yiyemiyorum
sllm herkezeee hanımlarr
denizcim geçmiş olsun
yemek yiyemiyorum
sllm herkezeee hanımlarr
merhaba hanımlar.yarın olması gereken doktor kontrolümü sabırsızlık nedeniyle 1 gün önceye aldırdım.saat 14.30 da randevum var umarım herşey yolundadır.sıramı beklerken heyecandan ömrümden ömür gidiyor.akannehir dualarınızı eksik etmeyin.kontrolden sonra gelişmeleri yazarım.yerimseniben
denizcim baban için geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.a.s.
kızlar çok teşekkürler
dua edin ne olur bebiş iyi olsun
tuğçe hamile olduğun kesinleşti mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?