- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #1.501
Denizcim biraz önce bende baban icin gecmis olsun dileklerimi sundum, sanirim görmedin :hulya: önemli degil, tekrar gecmis olsun diliyorum baban icin ... kaydirigubbakcemile2
tugcecim simdi cizelgen dogrumu? laelaelaelaelae
teşekkür ederim canım güzel haberlerle dönersin inşallah opuyorumnanaktan
evet canım doğruuuzemuszemus
evet cnm öle olduda neden anlamadım yaparken doğruydu hala da öle görünüo kapamadım o sayfayı
iyi hadi gözün aydin bari kaydirigubbakcemile3 bu cizelge böyle zor olacaksa, bizim dogumlar nasil olacak acaba, umarim bu cizelgeler gibi olmaz kaydirigubbakcemile3
canım 5+4 haftalıksan çizelgede öyle yazıyor iştedoğru yapmışşsın tatlım
merhaba hanımlar.yarın olması gereken doktor kontrolümü sabırsızlık nedeniyle 1 gün önceye aldırdım.saat 14.30 da randevum var umarım herşey yolundadır.sıramı beklerken heyecandan ömrümden ömür gidiyor.akannehir dualarınızı eksik etmeyin.kontrolden sonra gelişmeleri yazarım.yerimseniben
denizcim baban için geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.a.s.
günaydın arkadaşlar... deniz tekrar geçmiş olsun canımm
aynen yaa çok korkuorum wallaa.ama bebişim hayırlısıyla gelsnde bi şekilde olurzemuszemus
ay yaa sennle 1 gün war aramızdaa ne güzell dolunaycımmkaydirigubbakcemile5
Denizcim biraz önce bende baban icin gecmis olsun dileklerimi sundum, sanirim görmedin :hulya: önemli degil, tekrar gecmis olsun diliyorum baban icin ... kaydirigubbakcemile2
tugcecim simdi cizelgen dogrumu? laelaelaelaelae
ama benimle aynısın.opuyorumnanaktan
arkadaşlar ben şark görevinden dolayı hakkaride yaşıyorum.. önümüzdeki pazar günü 13ünde diyarbakıra gitmak zorondayım..eşimin işinden dolayı kursu var kurs da diyerbakırda.. 15 gün ordayız.. 15 günün ardından diyarbakırdan memleketimiz olan aydına gideceğiz... abimin de düğünü var gelin de hataylı.. aydına vardıktan 2 gün sonra gelini almaya hataya gitcez tekrar aydına geri döneceğiz ardından ve aydında 15 gün kaldıktan sonra tekrar aydından hakkariye döneceğiz ortalama 6000 km falan sürüyor yol... sizce bebeğe zararlı olur mu.. haftaya doktora da sorcam ama sizlerden görüş de almak istedim... ve sadece hatay yolculuğunu iptal edebilirim
aaaa eevet cnmm ne kadr güzel ya belkide dolunay sen we ben aynı anda çıkartıveririz,,ama bnm endişelerim çok yaa gene birz koyuldu akıntımın rengiibilmiyorumkismile
3 ay ile 6 ay arası zararlı değil diyorlar zaten canım ilk üç ay düşük tehlikesinden dolayı pek önermiyorlar ama benim kanamam falan da olmadı hiç.. şu anda her yönden çok iyiyim inş. doktor bişi zararlı demez.. çünkü yapmak zorunda olduğum yolculuk.. gerçi kendi arabamızla rahat rahat gidecez ama gene korkuyorum işte
bol bol sıvı al dinlen canım stres yapma hiçbirşeyi ,[/QUO
walla dinleniorum dükkanda kalkmıorum hiç ama genede tabi sıkıntılanıo içim ister istemz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?