2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar ben şark görevinden dolayı hakkaride yaşıyorum.. önümüzdeki pazar günü 13ünde diyarbakıra gitmak zorondayım..eşimin işinden dolayı kursu var kurs da diyerbakırda.. 15 gün ordayız.. 15 günün ardından diyarbakırdan memleketimiz olan aydına gideceğiz... abimin de düğünü var gelin de hataylı.. aydına vardıktan 2 gün sonra gelini almaya hataya gitcez tekrar aydına geri döneceğiz ardından ve aydında 15 gün kaldıktan sonra tekrar aydından hakkariye döneceğiz ortalama 6000 km falan sürüyor yol... sizce bebeğe zararlı olur mu.. haftaya doktora da sorcam ama sizlerden görüş de almak istedim... ve sadece hatay yolculuğunu iptal edebilirim

canim güzel haberlerle gelirsin insallah :Saruboceq:

günaydın arkadaşlar... deniz tekrar geçmiş olsun canımm

günaydin canim :CüvCüv:

aynen yaa çok korkuorum wallaa.ama bebişim hayırlısıyla gelsnde bi şekilde olurzemuszemus

bende korkuyorum ... bilmiyorumkismile ama artik nafile .. korkunun ecele faydasi yokmus :CüvCüv:

günaydın güzel anneler nasılsınız?benim iki gündür midem bir tuhaf acaba üşüttümmü diyorum yoksa bulantılarımmı başladı anlayamdım..diğer hamileleğimde 7. haftada başlamıştı bu sefer farklı olacak sanırım.Gerçi ben herşeye razıyım yeter ki sağlıcakla hayırlısıyla gelsin bebişim.

canım en iyisini doktorun bilir benimde 4 ay olunca Antalya dan Sivasa gitmem lazım bende merak ediyorum ne diyecek doktor

valla benim hiç endişem yok daha 8 ay var diyom kendi kendime.. valla korkmayın arkadaşlar.. biz bayanlar her acının üstesinden geliriz bence... erkekler kadar dayanıksız değiliz acıya.. mesela eşimin dişi 2 3 aydır iltihaplı sürekli antibiyotik içiyor bittiğinde doktora gitmiyor çünkü iğneden korkuyor kaydirigubbakcemile3.. ödü kopuyor dişçiden.. ama çaresi yok bugün sökülecek diş

3 ay ile 6 ay arası zararlı değil diyorlar zaten canım ilk üç ay düşük tehlikesinden dolayı pek önermiyorlar ama benim kanamam falan da olmadı hiç.. şu anda her yönden çok iyiyim inş. doktor bişi zararlı demez.. çünkü yapmak zorunda olduğum yolculuk.. gerçi kendi arabamızla rahat rahat gidecez ama gene korkuyorum işte

bencede doktoruna sorman ensii senn için cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…