- 3 Eylül 2009
- 5.530
- 7.889
- 398
- 35
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #1.521
günaydın ocak ayının güzel anneleriiikaydirigubbakcemile5 seviniyodum ne güzel hiç bulantı falan yok diye ammaa dün itibariyle ben de bu kervana katıldım maalesefmafoldumben iki lokma yiyemiyorum yersem de çıkarıyorumsempatiksalakcinni ama bi taraftan da seviniyorum hiç belirtim yok diye evham yapıyodum çünkühihoyyyt
merhaba hanımlar.yarın olması gereken doktor kontrolümü sabırsızlık nedeniyle 1 gün önceye aldırdım.saat 14.30 da randevum var umarım herşey yolundadır.sıramı beklerken heyecandan ömrümden ömür gidiyor.akannehir dualarınızı eksik etmeyin.kontrolden sonra gelişmeleri yazarım.yerimseniben
denizcim baban için geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.a.s.
İnşallah doktordan çıktığında yüzünde mutluluktan gülücükler açar.
anammm bnm eltımde hamıleymıss cnm hayırlı ugurlu olsunnn saglıcakla gelsın bebısın tugcecımm
sabahları haslanmıs bır patates oğlenlerı ayran ekmek benım sımdıkı menum bu canım bulantılar arttıkca cıkarmadan rahatlayamıyorum karnım hep ac artık kusma olmasa bulantıya katlanır ınsanda o benı mahvedıyor bilmiyorumkismile
haaa bu arada sirinecim bebişlerimiz aynı belki biz de senle aynı gün doğururuzkaydirigubbakcemile5
geçen hafta doktora gittim en son doktor duyduğunu söyledi ama ben duyamadım minik minik kımıldadığını gördüm sadece.ertesi gün de devlet hastanesine gittim tahlil yaptırmak için ordaki doktor duymadım ama alttan baksam duyulur dedi.bakalım yarın tekrar kendi doktoruma gitcem
sen duydun mu
biz 6+1 de duymuştuk çok güzel bir duygu ya
bende 3 gun once duydum muhtesem bişey gümbür gümbür inşallah saglıkla dogarlar ınşallah bıran önce duyarsın sende canım
inşallah canım.rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasipetsin inşallah:Saruboceq:
allahım banada nasip et yarrabiim duymayı
allahım banada nasip et yarrabiim duymayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?