2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın ocak ayının güzel anneleriiikaydirigubbakcemile5 seviniyodum ne güzel hiç bulantı falan yok diye ammaa dün itibariyle ben de bu kervana katıldım maalesefmafoldumben iki lokma yiyemiyorum yersem de çıkarıyorumsempatiksalakcinni ama bi taraftan da seviniyorum hiç belirtim yok diye evham yapıyodum çünkühihoyyyt

sabahları haslanmıs bır patates oğlenlerı ayran ekmek benım sımdıkı menum bu canım bulantılar arttıkca cıkarmadan rahatlayamıyorum karnım hep ac artık kusma olmasa bulantıya katlanır ınsanda o benı mahvedıyor bilmiyorumkismile

ben de zaten normalde de iştahsızlık hat safhadaydı şimdi bi de bebiş olunca aldı başini gitti
kocacım sağolsun evde olduğu günler burnumu kapatıp zorla sokuyo ağzıma yemeğisırnaşık şey
ama çok güzel bi duygu bu yaaa insanın içinde minicik bi canlı var.hala allahın varlığına ininmayanlara akıl sır erdiremiyorum vallaakannehir

haaa bu arada sirinecim bebişlerimiz aynı belki biz de senle aynı gün doğururuzkaydirigubbakcemile5

haaa bu arada sirinecim bebişlerimiz aynı belki biz de senle aynı gün doğururuzkaydirigubbakcemile5

belkıde aynı güne denk gelırler evet buarada burcları oglak olucak.benım öle zorla falan kımse bısey sokamıyo canım agzıma yutamıyorum ben bulantıdan dırek lavaboya kosuyorum

geçen hafta doktora gittim en son doktor duyduğunu söyledi ama ben duyamadım minik minik kımıldadığını gördüm sadece.ertesi gün de devlet hastanesine gittim tahlil yaptırmak için ordaki doktor duymadım ama alttan baksam duyulur dedi.bakalım yarın tekrar kendi doktoruma gitcem
sen duydun mu

bende 3 gun once duydum muhtesem bişey gümbür gümbür inşallah saglıkla dogarlar ınşallah bıran önce duyarsın sende canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…